Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 15. května 2006 v 9:44® ORIMP
ORIMP

a jeden potočák…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7589.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 15. května 2006 v 9:43® ORIMP
    ORIMP
    Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Zabudnutý ráj! | Způsob lovu: Přívlač

Včera prívlač na jednej zabudnutej pstruhovke v prekrásnom prostredí!Parťák Andy ma prechytal 4:0,asi som bol mimo s tej peknej prírody :-) Super deň!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7588.jpg
      Pondělí 15. května 2006 v 9:01® HaD
      HaD
      Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

po neúspěchu pokus o parmy – skoro nebraly, ale přeci jen se Evženovi jedna 67 cm povedla

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7586.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7587.jpg
        Pondělí 15. května 2006 v 8:57® HaD
        HaD
        Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Soukromý lom

včera pokus s vábničkou o sumce na budoucím soukr. revíru-abs. bez aktivity a bez ryb. Kamarád tam bojkoval a chytil na tlouště 40 cm (z toho revíru) sumce asi 70 cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7585.jpg
          Pondělí 15. května 2006 v 8:52® HaD
          HaD
          Datum lovu: 13.5.2006 | Revír: Tismenice 1

dnes jsme při vyndavání lodi ulovili úhoře, resp. úhoříka asi 6 cm dlouhého :-) boj byl ukrutný

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7583.jpg
            Pondělí 15. května 2006 v 6:11® hajan
            Datum lovu: 13.5.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder

Super rybačka, 8,00–15,00h, 7 kaprů – 40–65 cm, 6 padouství – +/-40. S tím 65 byla docela hoňka cca 20min, v proudu, vlasec 0,18, prut medium.

Neděle 14. května 2006 ve 22:05® rarach
              Revír: Podkrušnohorský revír

Opět dnes na oblíbeném revíru s oblíbeným morewelem a dry fly, do 50 ryb jsem to zkusil počítat a pak už ne. Ve 20 30 jemné sebrání chrostíka na 16 háčku, naviják se rozeřval a já po dlouhé době viděl backing, potočáka (holku) jsem udolal po 15 minutách tak 50 m. od místa záběru, holka 42 cm, puštěna zpět, fotky dělal kámoš, dodám později. Je to můj rekord PO na oblíbeném revíru.

Neděle 14. května 2006 ve 21:16profil byl smazán
                Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Rameno Pod farou | Způsob lovu: Klasická položená

Užil jsem si pohodové odpoledne a „vyseděl“ jednoho karáska…fešák 44cm na naturál kukuřici.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7581.jpg
                  Neděle 14. května 2006 ve 21:15® Padis
                  Padis
                  Datum lovu: 13.5.06

Vláčka na PS chyceno několik menších okounů a PO + 1 štika 50 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7580.jpg
                    Neděle 14. května 2006 ve 20:14® Marsel
                    Marsel
                    Datum lovu: 13.5-14.5.2006 | Revír: Luhačovce-závody | Způsob lovu: Přívlač

Dva kapříci.76cm 7,230kg a 73cm 7,775kg

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7577.jpg
                      Neděle 14. května 2006 v 18:41® Petas
                      Petas

kulin> Nice

Neděle 14. května 2006 v 18:12® kulin
                        kulin
                        Datum lovu: 14.5.06 | Revír: Lípa

Opět Lípa,co říct,prostě bomba,45 kapříků venku nej 58,asi 10 kousků utrženo.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7576.jpg
                          Neděle 14. května 2006 v 17:22® Stanmac
                          Stanmac
                          Datum lovu: 13.5.2006 | Revír: Cukrovarský

Závody MO Vysočany

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7573.jpg
                            Sobota 13. května 2006 ve 22:11® kulin
                            kulin
                            Datum lovu: 13.5.06 | Revír: Lípa

Já,IKA,Mazal a Šárka v Lípě.Neznámý revír překvapil,celkem uloveno asi 70 kaprů od 35 do 60 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7563.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7564.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7565.jpg
                              Sobota 13. května 2006 v 19:02® Hrouzek
                              Hrouzek
                              Datum lovu: ... | Revír: ...
                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                              foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7561.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7562.jpg
                                Sobota 13. května 2006 v 19:02® Hrouzek
                                Hrouzek
                                Datum lovu: dnes | Revír: Rybník u Čáslavě | Způsob lovu: Plavaná

Dneska krásná chytačka na plavačku, asi tak 25ks plotic, 2líni, 3 karáskové 2 kapři nej okolo 65cm, jeden mi to uškvařil(asi amur)Na feeder to bylo horší, ryby byly v horním sloupci.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7558.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7559.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7560.jpg
                                  Pátek 12. května 2006 ve 23:44® vanuz
                                  vanuz

a este jednu, aby sa nepovedalo…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7550.jpg
                                    Pátek 12. května 2006 ve 23:09® vanuz
                                    vanuz
                                    Revír: more

Dnes jednoznacne bodovala mucha. Voda vrela a vysledky vidite na fotkach. V 3 ludoch cca 100 –120 ks.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7548.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7549.jpg
                                      Pátek 12. května 2006 ve 22:39® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 12.5.2005 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Vypravil jsem se opět „na hady“, ale opět se jim nechtělo kousat. Voda je průzračná, měsíc jde do úplňku, tak možná i proto nebraly. Nicméně z pouhých dvou sekatelných záběrů jsem proměnil jen jeden, a to od tlouště 48cm. Omluvte kvalitu fotky, na displeji v noci není vidět vůbec nic a ještě k tomu tam ryba vypadá na 30cm… Ale chybama se člověk učí, příště budu na focení lépe připraven.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7545.jpg
                                        Pátek 12. května 2006 ve 22:00® rarach
                                        Revír: Podkrušnohorský revír

Přes líhnoucí hmyz nebylo opět skoro vidět na hladinu, počítat chycené ryby nemělo smysl, prostě PARÁDA.

Pátek 12. května 2006 ve 20:54® Padis
                                          Padis
                                          Datum lovu: 12.05 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes chyceni 4 kapříci 48,46,40 a 35 pár cejnku a plotiček.Parádní chytačka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7544.jpg
                                            Pátek 12. května 2006 ve 20:51® Stanmac
                                            Stanmac
                                            Datum lovu: 7.5.2006 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Muškaření

Pěkný den a pstroužci jako křen. Bylo jich dost. Dva co jsem si nechal jsem fotil. 38, 40 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7541.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7542.jpg
                                              Pátek 12. května 2006 v 15:48® kulin
                                              kulin
                                              Datum lovu: 12.5.06 | Revír: Velký Vřešťov

Opět super chytačka,30 rybek z toho 3 boleni nej asi 40 cm,jeden kapřík cca 45 cm,zbytek cejni a ploťky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7538.jpg
                                                Čtvrtek 11. května 2006 ve 21:57® Prutos
                                                Prutos
                                                Datum lovu: 11.5.2006 | Revír: Dyje 4D

Po práci jsem se vydal na chvíli zkusit kapříky. Chytit se nechal jen jediný 54cm kousek. Kromě něj i tři karásci a bolen cca. 55cm, který zaůtočil na rousnici při stahování plavačkové sestavy. Pěkná rybačka, jen ti komáři mě už začínají s…!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7534.jpg
                                                  Čtvrtek 11. května 2006 ve 21:56® BoBo-Falknow
                                                  BoBo-Falknow
                                                  Datum lovu: 11.5.2006 | Revír: Podkrušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření

Dnes opět sušina s chrostíkem. Za hoďku a půl 36 potočáků (tři 30+) a osm lipanů (nej těsně pod 40). Nemělo to chybu, opět se vařila voda a já byl obsypán hmyzem :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7533.jpg
                                                    Čtvrtek 11. května 2006 ve 21:51® vanuz
                                                    vanuz

takze slubene hady pre HaDa. Vsetko chytene na privlac, bezhacikovou metodou – 3 hak na plande nahradeny hodvabom, funguje to perfektne, hodvab sa morskej ihle dostane medzi zuby a neuveritelne drzi, je problem vyslobodit ho zo zobaka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7532.jpg
                                                      Čtvrtek 11. května 2006 ve 20:59® Raf
                                                      Raf
                                                      Datum lovu: 11.5.2006 | Revír: Jordán

Hladinovka s cílem amuři a kapři. Ryby však z hloubek nevyztoupaly, a tak jsem lovil pouze tradiční boleny. Těch jsem ulovil sice 12 kousků, ale vzhledem k tomu, že nebyli mojim cílem, se jednalo spíše o zklamání.

Čtvrtek 11. května 2006 ve 20:55® HaD
                                                        HaD
                                                        Datum lovu: 11.5.2006 | Revír: Nežárka 1 | Způsob lovu: Muškaření

POkus o boleny a tlouště byl vcelku neúspěšný. Za strýmrem se mi pár ryb otočilo, ale žádná netrefila a na nymfu jsem dostal jen jednoho tlouště okolo 30cm, jeden velkej mi to urval a jednoho velkýho jsem vypnul. Pak pár cejnů atd. Suchá se nekonala, protože sběr nebyl. Ale hezký večer.

Čtvrtek 11. května 2006 v 19:32® Padis
                                                          Padis
                                                          Datum lovu: 11.05.06 | Revír: T.Orlice

dnešní vycházka s vláčákem.A bo­hužel bez rybky. Ale byla to krásná procházka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7528.jpg
                                                            Čtvrtek 11. května 2006 ve 12:33® skwor
                                                            skwor
                                                            Datum lovu: 11.5.2006 | Revír: Turyňský rybník

Opět jsem byl na chvíli posedět u vody. Na houpačku přišli dva krásní okouni lehce pod 30cm a dvě ploťky. Na feeder pouze jeden cejn.