Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. května 2006 v 0:59® HaD
- Datum lovu: 10.5.2006 | Revír: Tismenice 1 | Způsob lovu: Klasická položená
Večer jsme chytili se Štěpánem a Pepou asi 12 úhořů, ale vesměs okolo 40 cm, jen jeden měl asi 65cm. Do toho se přimotalo pár kaprů, cejnů a karas. Hezkej, ale studenej večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. května 2006 ve 23:11® rarach
-
Musím potvrdit, že dnešní rybolov byl opravdu super, prostě dry-fly nic nenahradí. Návdavkem posílám dvě fotečky z neděle, začátek trochu mizerir, ale konec .....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. května 2006 ve 22:25® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 10.5.2006 | Revír: Podkrušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření
Dnes s rarachem na úplně tajném revíru s muškou. Na místě doslova vřela voda – rojili se chrostíci, takže vše bylo jasné – bude se sušit
Každý cca 30 ryb, potočáci a pěkní lipani, mě se nakonec podařil potočák 35cm, který mi na vlastnoručně umotaného chrostíka na 14-ce BL háčku udělal opravdu radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. května 2006 ve 22:21® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 6.5.2006 | Revír: Jesenice
V sobotu jsme vyrazili s Aliviem na Jesenici. Žádný zázrak, ale šlo to, Tomáš hned na začátku zdolával candáta cca 60cm, který zabral poctivě na rohlík, bohužel u břehu upadnul (candát)… Nakonec jsme natahali pár kapříkům cejnů a plotic – nej cejn měl rovných 50. V pondělí na tom samém místě už to moc nešlo, ale pro změnu jsem vytáhnul štiku cca 45, tak jako každý rok, jen letos byla menší než obvykle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. května 2006 v 19:59® Pytel
- Datum lovu: 6-8.5 2006 | Revír: Ostrava | Způsob lovu: Klasická položená
Víkend na rybách
Nachytali jsme asi cca ´10 kapru nej 57 který byl uloven na boilies scopex játra kolegou.Kluci chytali nádherné tlouště kolem 50 na boilies největší 52 a 2,4 k.mi se podařil Cejn 55 .Bylo nádherně počasí super
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. května 2006 v 17:14® kulin
- Datum lovu: 10.5.06 | Revír: Velký Vřešťov
Nádherná rybačka na revíru kde sem nikdy nebyl,byť to mám co by kamenem dohodil (a zbytek došel).Povedlo se 46 ryb,pouze jeden kapřík 65 cm,ale na fídra to byl nádhernej boj,jeden bolínek a zbytek plotice a cejni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2006 ve 22:48® regulus
- Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač
Jen na dvě hoďky s vláčkou po práci, na břeh se podívalo 7 tloušťů, největší tak cca 35 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2006 ve 22:34® Padis
- Datum lovu: 9.5.06 | Revír: Loučná
Dnes večerní rybařina bohužel po dlouhé době bezrybky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2006 ve 20:47® HaD
- Datum lovu: 9.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření
Pokus s mušákem o parmy s Pikošem. Já jsem chytil na golda plotici a dva cejny, pikoš taky cejna a vydřel si jednu parmu okolo 40 cm. Zkoušel jsem i boleny, ale neměl jsem sebou streamery, takže 0. Celkově hodnoceno – dost slabý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2006 v 19:12® kulin
- Datum lovu: 9.5.06 | Revír: Podháj
Dnes sem byl vyvětrat maminu u vody a celkem se zadařilo.Celkem 20 ryb z toho 4 kapříci,3 plotice a 13 cejnů.Vydařený odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2006 v 10:06® ladamaj
- Datum lovu: 6.5.06 | Revír: Kostelec nad/Labem | Způsob lovu: Feeder
Závody dětské:chytání na 1návazec syn se potatil supr rybačka a poprvé feeder v ruce.Zučasnilo se cca 100dětí umístění 3 první jeho závody myslím slušné.Bude umístěno v Ryářství(časopise).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2006 v 10:02® Čertikovec
- Datum lovu: 7.5.2006 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Kaprařina
Nedělní lov s MrCementem byl úspěšný. Po ránu jsem vytáhl svůj životní úlovek – jeseter sibiřský 115 cm. Pak už jen 9 kaprů (78,76,74,70,65.. cm). A co MrCement? Ten kromě několika kaprů se pyšní sumcem 143 cm. Tahal ho asi 20 minut a podběrák byl pod ním opravdu směšný. Nakonec se nám to ale podařilo. Oba jsme měli radost z úspěšného a krásného dne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2006 v 0:08® Marsel
- Datum lovu: 8.5.06 | Revír: 461095 | Způsob lovu: Klasická položená
Od 20:00 do 22:00 jeden kapřík,karásek a úhořík.Při cestě domů jedna srna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 ve 23:15profil byl smazán
- Datum lovu: 7.5.2006 | Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsem vcera pres den uzizalil sumce 143cm, nekolik kapru 60–80 cm a pripalil si ksichtik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 ve 23:09® srami
- Revír: Malše
Nevíte náhodou co je to za myšku na té druhé fotce? Myslím, že ondatra ale nejsem si 100% jistý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 ve 21:32® Prutos
- Revír: Jesřabice
Včera jsme ve složení Já, Jiris a můj kámoš Vydrýsek navštívili přehradu Jestřabice. Po první půlhodince, kdy Vydrýsek dostal dva PD přes padesát, se zdálo že to bude supr den. Vláčeli a mušili jsme jak o život, ale tečkované potvory, ktekých je pořád ve vodě spousta, se nám svými výskoky všude okolo jen vysmívaly. Konečnný výsledek: Jiris-2, já-4 a Vydrýsek 6 ulovených pstruhů. Nejbojovnější rybou dne byl bezpochyby malý kapřík, kterého ulovil Jiris na můj přívlačák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 ve 20:43® Padis
-
pár krásných míst na té poslední je v poli spoustu pampelišek však je to nádherně žlutý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 ve 20:41® HaD
- Datum lovu: 8.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
Pokus o parmy a ani jednu rybu jsem neviděl. Jen pár záběrů a jedna (asi parma) spadlá. Asi jim dám chvíli pokoj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 ve 20:40® Padis
- Datum lovu: 7.5.06 | Revír: Novohradka
v neděli jsem využil krásného počasí a byl se projít u vody s vláčákem.Před večerní grilovačkou.Chyceno pár PO nej 25 cm a tlouštík.A k tomu jedna lebka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 ve 20:24® Tomik
-
Dnes minivlačka s MIKEm každej sme si vytahli jednoho okounka, a neco spadlo..a pak mi upadla nejaka vetsi ryba..:( nemam tuseni co to bylo..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 ve 20:09® skwor
- Datum lovu: 8.5.2006 | Revír: Turyňský rybník
Zaskočil jsem si večer jen na hoďku k vodě. Moc to nebralo, jeden cejn na feeder a dva na houpačku. Podvečerní atmosféra u vody ale byla nádherná…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 v 19:18® Scanix
- Datum lovu: 8.5.2006 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes mě počasí opět zlákalo a tak jsem s kamarádem zajel k jezu v Plané u ČB. Vody teče pořád hodně, však je průtok víc jak dvojnásobný oproti normálu, ale už se nechá aspoň chytat. Chytali jsme na žížalky u dna a to jen na jeden prut, protože jinak se to nedalo stíhat. Ale přeci jenom ne každý záběr jsme proměnili. Chytli jsme něco plotiček, asi 2 menší podoustve a mě se navíc poved tloušt 43cm (viz foto) a nakonec jelec proudník. Pak došly žížali a jelo se domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 v 19:14® Enzo
- Datum lovu: 8.5.06 | Revír: Rostěnický potok 1
15ks cejn ,3ks karas 40cm,10ks kapřík no paráda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 v 18:48® ywan
- Revír: mŕtvy potok, prívlač
3.vychádzka bez šupiny a hodená flinta do žita
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 v 18:43® Čajda
- Datum lovu: 7.5.2006 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Feeder
Krásný počasí,i když chvílema pěkně foukalo.Spousta prošvihnutejch záběrů.Nakonec mě od totál bezrybky zachránil 25cm cejnek asi půl hodiny před odchodem,kterému se zachtělo pařený housky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 v 18:37® Řízek
- Datum lovu: 7.5.2006 | Revír: Berounka 3
Dnes zase jeden kaprik:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 v 18:06® Lukas
- Datum lovu: 8.5 | Revír: ůslava 2 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dnes jsem chytal na polozenou a hadejte co jsem chytil?
To je prece jasny tak kdyz bylo zaberu 5 tak je jasny ze jsem chytil 0 ryb ne? Udelal jsem chybu v montazi a ryby vedou 3:1
a to se tresta!Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 v 17:34® speed2
- Datum lovu: 5-8.5 2006 | Revír: ÚN Hracholusky | Způsob lovu: Klasická položená
Na háčku masnáci,žížali,foukaná kukuřice,rohlík plno krásných záběru i rybek počasí výborné za zmínku asi stojí jen krásnej tloušt 46cm nádherná krásně vybarvená ryba ale bohužel jsem si zapoměl foták je to tentokrát bez fotky Petrův zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2006 v 7:55® Prichy
- Datum lovu: 7.5 | Revír: Ohre15 | Způsob lovu: Feeder
No nejaka dobotina. Pak k memo poteseni prvni legulerni lipan cca 30 cm…nemeren. Jeste za zminku stoji plotice cca 35 cm…puvodne jsem myslel, ze je to tloustak…tak vyzranou plotici jsem jeste nevidel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2006 ve 21:12® HaD
- Datum lovu: 7.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes poprvé s mušákem. Na goldy a blešouny několik cejnů, plotic a konečně i dvě parmy! 65 a cca 50 cm. Vše na trpjkový mušák. Je to ale nesmysl, příště půjdu se sedmou. Ta trojka zbytečně rybu vysílí. Chtěl jsem si to jen vyzkoušet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.