Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. května 2006 v 19:35® mili
- Datum lovu: 7.5. | Revír: Lužnice
Tak dnes sem odpoledne vyrazil s fídrem a zadařili se mi tři rybky cejnek,kapřík 56 a kapříšek 78 všechno na 10tku háček a 12ctku návazec supr pochytáníčko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2006 v 19:25® NAPEP
- Datum lovu: 7.5. | Revír: B.5A lokalita2 | Způsob lovu: Kaprařina
dnes kluk chytl pekneho kaprika sice jen 54cm ale je pekny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2006 v 18:04® Cidas
- Datum lovu: 7.5.06 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes asi hodinku na položenou. Přisšli pouze tři prudké záběry, ale včas u prutu jsem byl pouze jednou, jelikož jsem se učil, no a než se člověk zvedne z deky… :o)) Na břeh se podívalo jedno kapří miminko 37cm. Kapříka jsem šetrně vrátil tam kam patří. Nástraha kolínko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2006 v 8:06® Vaclav
- Datum lovu: 6.5. | Revír: Ohře | Způsob lovu: Klasická položená
A nakonec Oldův úhoř – 77 cm. Fotografie ježdíka i úhoře byly pořízeny ve tmě na malý digitální automat, takže omluvte zhoršenou kvalitu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2006 v 8:02® Vaclav
Tady je ten ježdík ještě jednou, tentokrát v mých rukou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2006 v 8:00® Vaclav
Tak jsme se s kamarády letos poprvé konečně utrhli na úhoře. Původně jsme jeli na Jesenici, ale sehnat zde místo ve 20 hodin bylo absolutně nemožné – na každém fleku jen trochu vhodném k sezení někdo seděl. A tak jsme neplánovaně odjeli na Ohři, kde ale také bylo překvapivě dost rybářů. Takže následoval další přesun a kolem 21. hodiny jsme dorazili na místo, které prostě bylo volné. Po 23. hodině byla taková zima, že se nám kouřilo od pusy. Ale ryby braly. Vytáhl jsem několik okounů lehce přes 20 cm, jedna větší ryba mi vzala rousnici do pařezu. Ve 22.45 přišel docela ostrý záběr na rousnici – a výsledkem byl opravdu velký ježdík – 18 cm! S klukama jsme ještě nikdy tak velkého ježdíka neviděli, přestože už jsem chytil dva přes 16 cm. Olda pak ve 23 hodin přidal úhoře 77 cm, přičemž ještě další záběr mu vzala ryba do pařezu a jiný záběr mu po metru pustila. Na prvním snímku je ten ježdík vedle mého feedrového navijáku Shimano Super Aero 3000.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2006 v 7:35® gabo
- Datum lovu: 6.5.2006 | Revír: 451031 Pod farou | Způsob lovu: Feeder
Letos poprvé u vody a poprvé s feedrem.Počasí krásný a za 4 hod. 8 cejnků 10–25 cm a spousta záběrů promarněných.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2006 v 0:33® Scanix
- Datum lovu: 6.5.2006 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem opět máčel žížalky a to od 20h do 23h. Kolem deváte parádní záběr na rousnici a byl z toho tloušť 44cm. Pak následovalo pár neproměněných záběrů asi od podouství a cejnů, protože se mi dva podařilo proměnit a to oba najednou, takže nastala kuriózní situace, že jsem v obou rukou držel prut s rybou na konci. Poté co se zvedl vítr, tak záběry ustaly a po jeho utišení před jedenáctou rozjezd a krátce po záseku něčeho většího nevydržel návazec 0,22mm (asi byl porušený o nějaký kámen) a tak jsem si jen smutně povzdechl, ale jinak spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. května 2006 ve 20:40® jiris
- Datum lovu: 6.5.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření
Zajel jsem si zamuskarit a cirou nahodou jsem potkal u vody dedka
Pekna voda, ryby kousali tak akorat, jen jedna chybicka – vodaku by to chtelo mene.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. května 2006 v 18:32® Řízek
- Datum lovu: 6.5.2006 | Revír: Berounka 3
Dnes zase plavana a opet se zadarilo:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. května 2006 v 18:23® skwor
- Datum lovu: 6.5.2006 | Revír: Berounka 4b | Způsob lovu: Feeder
Letos poprvé s feederem na Berounce. Chtěl jsem chytit parmu, ale přišli kapři 40cm,40cm cca 30cm a jeden lepší se vypnul. Krásný chytání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. května 2006 ve 13:15® srami
- Datum lovu: 6.5.06 | Revír: MalšeUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 5. května 2006 ve 23:30® regulus
-
Řízek> Blaženka taky OK
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. května 2006 ve 22:19® Řízek
- Datum lovu: 5.5.2006 | Revír: Berounka 3
Dneska hodku na rybach a zadarilo se.Kapr 54cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. května 2006 ve 22:03® Padis
- Datum lovu: 05.05.06 | Revír: Chrudimka
dnes cca 11 PO nej 25 cm.Krásný den u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. května 2006 ve 21:12® Shrek
- Datum lovu: 5.5.2006 | Revír: Rolava | Způsob lovu: Přívlač
Celkem jsem na rotačky vytáhnul asi 9 potočáků,jeden jel se mnou domů-31 cm.Vzhledem k tomu,že říčka protéká v tom úseku lesem,tak bych chtěl vidět výraz hajnýho,když je na posedu a kolem něj projdou dva lidi s podběrákama,košíkama a prutama
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. května 2006 ve 20:30® Marsel
- Datum lovu: 5.5.06 | Revír: 463055 | Způsob lovu: Přívlač
12 potočáků na zelenou gumu a nechtěná koupačka pod splavem.Voda je furt studená
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. května 2006 ve 14:15® Jakub
- Datum lovu: 5.5.2006 | Revír: Svitavsko | Způsob lovu: Klasická položená
dnes 06,30 – 11,30 s kámošem,kámoš bezrybka,mě se dařilo daleko lépe,pět línů (33–37)na hnojáka,jeden kapřík 47,a jeden amurek 45,oba na foukanou pšenici,a kuriozita,na dvojnávazci po zaseknutí lín 35 a amur 45
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. května 2006 ve 20:17® Raf
- Datum lovu: 3.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
Tento večer parmy sice moc nešly, ale přesto jsem si do 22:30 hodin počkal na skvostný 66 cm kousek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. května 2006 ve 20:15® Raf
- Datum lovu: 3.5.2006 | Revír: Jordán
Chystal jsem se letos poprvé lovit z hladiny. Ale bohužel se chvíli před mým příchodem zvedl nepříjemný vítr, a tak se nadala ostřelovat na hladině povalující se monstra. Přesto se mi při lovu ve vlnách „na náhodu“ povedlo chytit 6 bolenů od 37 do 44 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. května 2006 v 17:40® kostnak
- Revír: potok
netusil som, co v nasom ani nie 2m sirokom potoku zije. duhakov sice velmi nemusim, ale tento 47cm potesil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. května 2006 ve 13:28® HaD
- Datum lovu: 4.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
Dnes s Toulovcem na parmách. Já 3 ks (cca 55, 55, 60cm). Ivošek zatím nic. Ještě razí, tak třeba ještě parma bude
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. května 2006 ve 22:01® Shrek
- Datum lovu: 3.5.2006 | Revír: Západočeský revír | Způsob lovu: Přívlač
Byť mrtvý,přeto chycen za tlamičku a úspěšně zdolán. Pstruh duhový,55 cm,váha nezjištěna,nástraha stříbrná rotačka Mepps vel. 1.
Jen škoda že nebyl živej......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 ve 21:37® Padis
- Datum lovu: 2.5.06 | Revír: Labe
dnešní odpolední rybačka chyceno spousty cejnu od 15–35 cm.Pěkné odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 ve 20:53® Robur
-
Datum lovu: Svratka 4, Revír: Hade, a komu tím prospěješ? Ať se držím tematu, plotice a cejni, klasika. Kapr nic.Tento příspěvek sem 3.5.2006 v 06:20 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovecTento příspěvek sem 3.5.2006 v 06:27 přesunul z diskuze ''Všeobecná diskuze'' administrátor toulovec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 ve 20:29® Čajda
- Datum lovu: 30.4.2006 | Revír: Sázavka | Způsob lovu: Feeder
První bezrybka(ale určitě ne poslední)letošní sezony.Děsná zima,ale jinak pohoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 ve 20:22® HaD
- Datum lovu: 2.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
a ještě jeden portrét 70-tky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 ve 20:17® HaD
- Datum lovu: 2.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
Na dvě hodinky jsem si zaběhl k řece a zkusil na novém místě parmové štěstí. To se usmálo a na rousnici šly dvě ven (70cm a 64 cm) a dvě jsem utrhl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 v 17:43® skwor
- Datum lovu: 2.5.2006 | Revír: Turyňský rybník
Opět chytání na houpačku a ryby (opět
nebraly. Chytil jsem jenom dva cejny, bratr jednoho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 v 11:06® Kazan
- Datum lovu: 2.5.2006 | Revír: Bilina
Se splávečkem koupání hnojáčků, na dvě hoďky. Chyceno: 1 kapřík, 2 cejni, 3 plotice a 5 karasů mezi 30–40, nej na foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.