Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 2. května 2006 v 8:50® HaD
- Datum lovu: 1.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
a i moje maličká…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 v 8:48® HaD
s rybou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 v 8:47® HaD
a Osprey v akci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 v 8:46® HaD
pár snímků ze včerejška
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 v 0:15® regulus
- Datum lovu: 1.5.2006 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Feeder
Oprava z předchozího ajeko – a jako
… tak ten bonus stál zato. Dvě větší ryby mě zajely do proudu a i když jsem zbaběle chytal na 0,18 tak to první urvala a druhá se vyhákla (netuším co to bylo). Pak najednou záběr a ryba šup do proudu no byl to mazec, ujela mě do půlky řeky a když jsem ji vytáhl, nestačil jsem se divit, krásnej potočák, rovných 30 cm. Pro ilustraci ještě nejmenší chycená ryba, myslím si, že je to mřenka, ale jistej si tím nejsem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. května 2006 v 0:05® regulus
- Datum lovu: 1.5.2006 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Feeder
Počasí konečně dostalo rozum, udělalo se krásné odpoledne a já vyrazil na svoje oblíbený místo na řece. Bylo mě jasný, že to bude chlupatým ke zdi, ale na stoják se mě nechtělo, protože tam člověk sedí jak … a čeká, že něco možná zabere, s řekou jsu kamarád, já jí vracím ryby a ona mě je nechává chytit ..... Při příjezdu to vypadalo ještě hůř než jsem předpokládal, vody +2–3m, proud jak nejvíc a hlavně spoustu sajrajtu unášenýho proudem, viz první dvě fotky. Plavačka nehrozila, tak jsem se rozhod pro feeder. Při kraji to nešlo, během 5 minut jsem „chytil“ asi 4 větve, tak jsem se uchýlil ke vtoku mlýnskýho náhonu. Výsledek byl plně uspokojující asi 30 červenek v rozmezí 10–25 cm ajeko bonus (viz další příspěvek – málo fotek) ...............
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 22:11® HaD
mimo to bylo uloveno několik hrouzků, cejnů, plotic, tloušťů, jeden jesen a asi 40 cm podoustev
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 22:10® HaD
Dnes dopoledne pokus o parmy. Já, Evžen, Osprey a Stepino 99. Ryby braly hodně málo, ochlazení asi zapracovalo. Přesto ulovil Stepino99 2 ks a Osprey 1× 63 cm. V poledne jsem jel domů a zkusil to zase podvečer. Osprey během odpoledne dostal ještě 5 ks od 55cm do 63 cm. Než jsem večer přijel, dostal Stepino99 parmu 72cm, kterou jsem chytil před týdnem a pak ještě jednu a já jednoho prcka asi 45 cm. Celkem tedy dnes uloveno 11 parem. Fotky dám zítra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 22:08® qwerty
-
pardon, má tam být cejnů a ne cenů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 22:07® qwerty
- Datum lovu: 29.4. | Revír: Loučná 1 -Pardubice | Způsob lovu: Feeder
těch cenů okolo 25cm bylo 14, ale hlavně bylo nádherně
a připlavala se podívat i potvůrka z druhé fotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 21:09® ladamaj
- Datum lovu: 30.4.06 | Revír: Bílina 6 -Most | Způsob lovu: Feeder
Kaprařina a převážně feeder uloveno 20ks kapříků a 10ks utrženo kmen 18 a návazce 14,15,16 utrženy.Dnes se synem nic moc syn 1×37cm 5spadlích já 3× cejnek,10×kapřík brali moc opatrně pěkné odpoledne vše vráceno spět.Co jsem viděl ostatní brali ani nemněřili hrůza.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 20:56® breca
- Datum lovu: 30.4. a 1.5. | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená
Včera a dnes šli hlavně cejni, k tomu jeden kapr, jedna podoustev a malý karas. Pořád to tahalo, takže super zábava. Až na jednoho jednoporcovýho cejna (pro přítelkyni) šlo všechno zpátky. Sousední rybáři se divili, proč pouštím mírovýho kapra. ):o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 20:47® Raf
- Datum lovu: 28.4.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Asi dvouhodinový lov parem. A spletly se 2 kousky – 60 a 53 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 20:31® BigMike
- Datum lovu: 1.5. | Revír: Lužnice 6
Poprvé letos s prutama u vody. Feedr a na plavačku. 1 tlouštík 25 cm
, Lužnice ještě táhne, ale bylo tam fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 v 18:37® Marsel
- Datum lovu: 1.5.05 | Revír: 461095 | Způsob lovu: Klasická položená
Hodně pršelo,ale přesto se zadařilo tři kapříci nej 53, dva cejni lopaťáci a jedna plotka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 v 18:08® Hrouzek
- Datum lovu: ... | Revír: ..
koukám,že jsem kopíroval i Vydryska:o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 v 18:05® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Kouty
Dneska celkem dobrý, hned na první hod s mušárnou, duhák okolo 40cm nevytažen, tak jsem si říkal, to bude paráda…, ale opak byl pravdou
Mohlo to kousat o něco víc, ale nakonec i tak dobrý zachytání, já 9ks duháků nej okolo 40cm a 3 nevytažený. Táta 3duháky a jeden okounek na vláču. Vydrysek – ® Po 1.5.2006 17:51:42
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 14:42® skwor
- Datum lovu: 1.5.2006 | Revír: Turyňský rybník
o5 lov na houpačku. Ryby vůbec nebraly, nakonec jsem si vymodlil dva cejny, a u břehu mi spadl krásný candát kolem 60cm, který zabral na červa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 14:01® jaryn
- Datum lovu: dnes
Jordán ve čyřech – 4 kapříci, okounek, 3 cejni a úhoř
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 12:45® ORIMP
- Datum lovu: 1.5.2006 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno 1.majova vychádzka s parťakom Andym, chytenych 8potočákov-max cca 28cm,voda bola mierne prikalená tak brali na výraznejšie farby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 v 8:25® Scanix
- Datum lovu: 29.4.2006 | Revír: Malse 3 | Způsob lovu: Přívlač
Ackoliv nejsme pstruhari, tak jsme s prateli nevydrzeli cekani na 16.cerven a koupili si denni hostovacku na pstruhove vody a vyrazili na privlac.V Borsove jsme to vsak na Vltave vzdali po par minutach, teklo tam pres 60kubiku na misto beznych 15ti
.Tak jsme popojeli na Malsi nad Rimovskou prehradu.Ackoliv tam bylo krasne,tak jinak snad bez ryb.Po 4 hodinach usilovneho vlaceni na vse mozne jsme v 6ti lidech chytli 1 bolinka 40cm a me se podaril tenhle potocak, muj prvni v zivote, takze spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 ve 2:24® xyz
- Datum lovu: 30.4. | Revír: 411027
Pro mne zakleta Jizera. Asi delam neco spatne a nebo mi neni souzeno. Nevadi krasne jsem si odpocinul akorat to koreni chybi. Nesklamal jsem bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. května 2006 v 1:00® HaD
- Datum lovu: 30.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
chvíli pokus o parmy místo spánku po obědě, ale bez záběru, pouze jeden cejn…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. dubna 2006 ve 21:37® Lukas
- Datum lovu: 30.4 | Revír: Úslava 2 | Způsob lovu: Plavaná
Tak na máj od 19–21 hodin na rybách no a prece jenom jsem neco chyt teda no prece rymu.Mrznul jsem a jen male zabery vedle u rybaru jeden zaber na polozenou kricelo to jak blazen a nic. Takze zase bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. dubna 2006 ve 20:31® herik
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Malý Dunaj, na ťažko
pekne bolo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. dubna 2006 ve 20:23® jaryn
-
Dnes ráno Jordán cejnak a úhoř. Dobrá neděle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. dubna 2006 ve 20:22® jaryn
Parma 63
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. dubna 2006 ve 20:18® jaryn
Parma 56cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. dubna 2006 v 17:07® Kazan
- Datum lovu: 30.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír
Odpolední výprava s pejskem na pstroužky, největší 33cm, vše vráceno vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. dubna 2006 v 15:51® Řízek
- Datum lovu: 30.04.2006 | Revír: Berounka 3
Tak jsem byl dneska na rybach a bralo to.Chytil jsem kapra 47cm a 3maly,3padoustve,1karase a 1cejnka.S dnesnim lovem jsem spokojeny.Chytal jsem na houpacku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.