Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 4. května 2005 v 0:41® Vydrain
-
pisnik Mily denicku, tak jsem prosedela 3 vecery u vody a cihala jsem na hady. Hned prvni vecer jsem zapomela zadeklovat zizaly a skoro vsechny mi zdrhly, mrchy. Asi se jim nechtelo potapet
destovky jsou ale lepsi, nesmrdi po nich ruce. Jinak to drobek bralo az dnes, takze jeden peknej had prisel, jen ne na muj prut. Me se vesely akorat tkanicky okolo 35 cm. Ale uz se roztapi udirna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2005 ve 22:49® BoBo-Falknow
-
Tak jsem s Rarachem vyrazil na duháky a totálně jsme vyhořeli, potěšili mne jen dvě věci:
- Záběr na plandu, po kterém začala ječet brzda a ryba jela jako
šílená. Až když jsem jí přítáhnul blíž, zjistil jsem, že je to
slušnej duhák podseklej za prsní ploutev. Samozřejmě se vypnul
- Po přezbrojení na gumu jsem vytáhnul Marénu 39
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Záběr na plandu, po kterém začala ječet brzda a ryba jela jako
šílená. Až když jsem jí přítáhnul blíž, zjistil jsem, že je to
slušnej duhák podseklej za prsní ploutev. Samozřejmě se vypnul
- Pondělí 2. května 2005 v 16:56® mirmen
-
1.5.řeka, vnější zatáčka se silným proudem. Položená, rousnice, policajt zatížen 10ti gr. olůvkem. Úhoři 50 cm, 67 cm ( oba v rozmezí 22.50–55) a nosáč 40,5 cm (osobák).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2005 v 15:12@ Ladis
-
A tady je ten tloušť
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2005 v 15:08@ Ladis
-
Včera na řece Jihlavě v Třebíči mě na bonduelku a osmnáctku vlasec překvapily tyhle dvě krásný ryby. Kapr měl 60cm a nco přes 4 kg(na fotce s mym otcem). tloušť i když to na fotce moc tak nevypadá 45cm a okolo 2 kg. Krásný odpoledne!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 v 19:14® TH
-
Otava 2 – Tak ani na mém místě nee,skákali po mouchách jako blbý a na plavačku vysloveně sr… Nevadí,aspoň bylo hezky a bylo tam málo lidí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 v 17:02® vasik
-
Orlice dnes bezrybka. Ať jsem zkoušel všechno možné tak nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 v 15:43® ywan
-
miestny „pretek“ MO SRZ Dolný Kubín, 1 záber na plávanú, nástraha dážďovka. Nemal som z toho dobrý pocit, plno ľudí, polovica ožratých ešte od včerajšieho hokejového večera a ďalšia polovica sa nalievala. Sranda že najväčší alkoholici najviac nachytali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 v 15:23® efendi
-
Dnes od 06.30 do 11.00 hod. přehrada Hněvkovice. Jeden kapr 45 cm a tři cejni. Brali strašně opatrně. Již vyrazili stanaři-masaři, jsou zde od pátku a berou všechno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 v 15:13profil byl smazán
-
rybník MO Žilina,dnes dúhák na plávanú:30,33,36,38cm. Vylovené boli dva pstruhy dúhové85 a83cm…85vrátený vode..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 ve 13:58® BoBo-Falknow
-
Dnes na Malé Jesenici s přítelkyní na kaprech. Bralo to dnes velmi mizerně a když, tak jen na foukanou pšenku. Já vytáhnul jednoho kapříka 45, a jednoho cejna 40. Přítelkyně dva kapříky (40,45). Kapři jak malovaní a v super kondici (viz. foto)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 ve 12:59® Chose
-
a pouštění…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 ve 12:58® Chose
-
Voleška1-byl jsem s bývalým spolužákem na rybačce a klasika-kapříci 6ks,sedmej se urval při nečekaném záběru. Skládal jsem podběrák,a než jsem stihnul vzít prut do ruky,udělalo to švíííh a byl fuč.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 ve 12:48® Tomash
-
Pan jesen 45cm. Pěknej. Plavaná – červi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 ve 12:43® Tomash
-
Abych nezapomněl, tal mě koncem lovu mile překvapil jeden kámoš s černou pletí… Nééé, nebyl to cikán, ale kapr! Na tomto místě je to můj vůbec první kapr. Délka 37cm. Nástraha hnoják.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 ve 12:40® Tomash
-
Pro radost cejnek – detail…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 ve 12:38® Tomash
-
A pouštění…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 ve 12:37® Tomash
-
Dnes lov společně s Dwarfem a se dvěma kamarády. Lovili jsme na plavanou a na houpačku. Podařil se mi nový odobní rekord tlouště 50,5cm a váha lehce přes 2 kg – 2,05(na fotografii). Zabral na plavanou na bílé červy. Na houpačku pak ještě stojí za zmínku jelec jesen 45cm a perlín 36cm. Celkem jsem ulovil asi 20ks ryb a Dwarf 5. Nástraha bílí červi, hnojáci, rousnice, rohlík. Rohlík vůbec nebodoval. Všechny ryby byly vráceny vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. května 2005 v 7:59® kaprik
-
> revoke: tím že byli cejni ve tření myslíš že byly jako pryč najetí v řece?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. dubna 2005 ve 21:38® revoke
-
Dnes jsem lovil jenom s fotoaparátem – revír: Novomlýnská jezera, cca 30 km pěší chůze. Většinou si rybáři stěžovali, že jsou ryby línější než samotní rybáři, kapra jsem viděl chytnout jednoho a cejni byli ve tření. Bezva výlet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. dubna 2005 ve 20:20® TH
-
Otava 2 – Tak sem si vynahradil zaspané dopolende. Na druhý nához se mi povedl tento tloušť 43cm. Zjistil jsem,že po prvním úlovku budu chodit domů,protože poslední 4 vycházky byl záběr na 2–3 nához a potom bylo mrtvo. Počasí perfektní,k vodě to mám ze zahrady na své místo 5 minut-Akorát trochu víc lidí(holt jaro a lidí blbnou),jinak to stálo za to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. dubna 2005 ve 12:53® rybar11
-
Stonávka 1 (asi) rybník Dolany.
Každý kdo tam byl, tak tahal kapry. Největší za celá den mněl 37! Většinou se chytali jen K1…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. dubna 2005 v 8:14® SnakeX
-
Nazdar lidi, včera se s ploticema roztrhl pytel, co nához splavku to rybka za cca 1 hodinu tak 30 plotic a jeden cejn. Po další hodině se dostavil i kapřík. Žížalka je prostě neodolatelná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. dubna 2005 ve 20:20® Chose
-
paráda ne?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. dubna 2005 ve 20:19® Chose
-
Voleška 1-dneska na kukuřičku cca 10 kapříků,pěkná feederovačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. dubna 2005 v 15:26® Kazan
-
Krušnohor. revír, Klíšský potok asi osm pstroužků potočáčků, v Božtěticích mě na oficiální pstruhovce napadla ženská s ruským přízvukem, že je to tam jejich, že prý všechno sežereme ať jdu na Labe. V pondělí musím zavolat na svaz jesli náhodou neprodali revír Rusákům, a nebo už se musím bát ve vlastní zemi že mi někdo ustřelí palici při výkonu rybářského práva?!??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. dubna 2005 ve 13:49® Bublima
-
Hněvkovice,26.4. na srkačku 1cejn a kapr 48 ponechán, a několik men ších cejnů¨na koncový návazec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. dubna 2005 ve 21:52® Padis
-
Dnes na 2 hoďky na slepém rameni Labe 1 kapřík kolem 40cm. Potom ještě 2 záběry a pak už nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. dubna 2005 ve 21:00® Vydrain
-
Vydri misto Mily denicku, dnes jsem ozkousela svuj novy plazovy oblecek proti desti. Je bajecny. Na rozdil od doktora sem nezmokla. Ja sem si zas pekne zachytala, dochtor dnes porad hackoval silony. Pekny krajky na nich mel
a zas skoro nic nechyt. Aspon si k vode prines pstruha, uzenyho. Byl dobrej, pstruh. Uz ty mrnata zacinaj zrat i kukurici. Ale povesil se krasnej lopatak a jeste neco, co mi prervalo 14 navazec, potvora, mohl se aspon ukazat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. dubna 2005 v 18:46® jake
-
Dnes na pstruhovce od 9:00 na Januštici pod splavem u Kauflandu – já to jsem to nazval okounobraní – co nához to záběr – fakt nekecám (hafo jsem jich vypnul) – byli to vesměs malí sráči, největší 25 – ale chytačka úžasná. Jen mi srdce krvácelo, když jsem je musel zabít. Příště beru vezír, nehážu je tam a vypustím o kilák dál do Dřevnice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.