Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 24. dubna 2006 ve 20:16® Zcuter
-
jeste jednou ti gratuluju…
…a preju dalsi takove uspechy!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 19:25® barn
- Datum lovu: 24.4 | Revír: Kumbursky Ujezd | Způsob lovu: Klasická položená
Včera 11kapříků a dnes 3všechno na housku.Zustal bych dýl nebejt manželky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 19:15® Tomash
- Datum lovu: 24.4.2006 | Revír: Stříbrňák | Způsob lovu: Feeder
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 19:09® Tomash
- Datum lovu: 24.4.2006 | Revír: Stříbrňák | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsme ve škole psali písemný maturity z českého jazyka. Hned po škole jsem se vyrazil na 2 hodinky provětrat na lehko s feederem. Jednoduché krmení – Trapper + obyč. šrot(kuku, pšenice, oves a slunečnice) v poměru 1:3. Na háček 3 masňáky. Ryby tahaly, ale proměnil jsem jen jeden záběr, který ovšem stál za to. Cejn 59cm a 2,5kg. Ostatní ryby se vypnuly(asi 4). Super den u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 16:56® František
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Feeder
Včera odpoledne se synkem pískovna v Roudné, feeder + plavaná hafo cejnků, plotic a perlínů. Z toho většího, pěknej kapřík, amur a tři slušní líni. Nádherný počasí, ostatní podle zpráv od rybářské stráže ani ťuk. Lehce jsem se tetelil pýchou
. Na háčcích kostňáci a kukuřička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 16:39® skwor
- Datum lovu: dnes | Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Plavaná
Lehká plavaná metr od břehu. Chyceno 16 ryb, největší byl kapřík kolem 40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 11:46® hajan
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: 411001, Berounka 3, feeder
5× kapřík, 20× padoustev, 2×tloušť – jeden měl půl metru, docela dobrý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 22:29® Pytel
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Koupaliště | Způsob lovu: Kaprařina
Celkem 6 kousku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 22:28® Pytel
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Koupaliště | Způsob lovu: Feeder
Poprve s Feedrem a Klasika
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 21:44® Raf
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Feeder
O víkendu se parmařské štěstí neusmálo jenom na HaDa, kterému moc gratuluji k parádním kouskům, ale i na mě. Po neplodném chytání ouklejí, tloušťů a plotic v úplavu jsem se odvážil lovit v hlavním proudu, který měl neskutečnou sílu a výsledkem byla první letošní menší parmička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 21:38® Raf
- Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Vltava - Praha | Způsob lovu: Feeder
Lov s bráchou na Vltavě u Barandovského mostu. Na feeder jsme chytali plotice, ježdíky a cejny. Na plavačku jsem tahali oukleje a když to přestalo na chvíli brát, tak jsme po menší pauze chytali zase oukleje. Bílá ryba v Praze moc nebývala, letos na jaře je jí tu plno. Na závěr přišel moc hezkej cejn 52 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 21:36® revoke
- Datum lovu: 21. a 22. 4. | Revír: Morava 10A | Způsob lovu: Kaprařina
Dva dny na rybách a jediné, co se mi za tu dobu povedlo, byla tahle fotka. Kapři absolutně bez zájmu. Nebralo to mně, ani ostatním. Slyšel jste někdo něco o zimním úhynu ryb na ramenech kolem UH /do osobky pls/?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 20:41® snek
-
Dnes dvě a půl hodiny na Pryglu, dva malí cejni a jeden kapřík tak 45cm. Ale měl jsem pomocnicu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 20:17® MILO
-
HaD…Krásná parmička Alivio…ta muškařka byl takový malý přízrak
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 20:11® Shrek
-
Milo ovšem zapomněl napsat náš největší úlovek – na vlastní oči ve stavu střízlivémjsem viděl poprvé ženu-rybářku.Svlékala se z neoprenů,mušák opřenej o auto-kdyby nebyla bajvočko v 6-tém měsíci těhotenství,tak bych se zamiloval.
Tohle byl můj největší dnešní úlovek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 20:10® HaD
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
dnes jsem byl až večer a zase jsem jednu dostal…tentokrát 65 cm. Řekl bych že aktivita trochu klesla. Uvidíme za týden. A jak by řekl Bass: „taky Vás mám rád…“
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 19:54® MILO
-
AHQ…pstruh je Alivia a ten menší ratafák je taky jeho já byl v roli fotografa a krotitele toho většího ratafáka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 19:50® kkarlos
-
MILO> pekny ratafaci a pekny pstruh…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 19:47® MILO
-
dnes Střela s Aliviem a s hafanama
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 19:11® fifi
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Ohře-6
takhle to vypadalo včera na jezu v Mradicích-Ohře. Šílenej proud. Snaha byla, ale… krááásnej den!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 18:58® Shrek
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Střela 3 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na Střele jeden potočák 27 cm,ale je to tím,že jsem udělal to,co se mi ještě nikdy nestalo-nechal jsem doma mušák-zapomněl jsem na něj.Po příjezdu na místo jsem zjistil,že mám pouze vláčák.Na mouchy to „kolegovi“ šlo,sice vše max. 30 cm,ale zachytat se dalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 18:40® Prutos
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Dyje 3.A
Včera jsem byl vyzkoušet mušky i na stojáku. Tradičně spousta mrňavých perlínků a taky dva nové druhy ulovené na mušku. Skalák a bolínek něco málo přes 30.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 18:34® kkarlos
-
hh, jete vidim neobnoseny prsten
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 17:57® kulin
-
grawer>vole.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 17:10® grawer
-
a jak to klape Kulinovi a Šárce no posudte sami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 17:06® grawer
- Datum lovu: 23.4. | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Feeder
Dnes s Kulinem na Rozkoši kapři 30–40cm –17ks a šli dobře i cejni 20–40cm –38ks pěkně jsme si zachytali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 15:38® speed2
- Datum lovu: 21-23.4 2006 | Revír: ÚN Hracholusky | Způsob lovu: Klasická položená
Opět jsem na stražil masné červi počasí bylo krásné až na několik přeháněk ale to k jaru patří tenhle víkend jsem ulovil krásné cejny přišel i jeden pro mě trofejní kousek 43cm 0,9kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 12:03® Kazan
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Bilina1
Kontrola Běly co tam zbylo po kormoránech. Chyceny pouze velké ryby, 2 cejni,4plotice, 1cejnek, zdá se že je voda totálně odbavená od menších ryb. Chytáno se splávečkem na červíky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 11:45® ORIMP
-
všetky ostatné na smáčky od Bassa.Bass,asi ťa mám rád
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 11:42® ORIMP
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kamošom Mišom pekné nedelné ráno.Chytilo sa 11 pst.pot.všetko max 30cm.1ks na wobler:
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.