Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 25. dubna 2006 ve 20:46® regulus
- Datum lovu: 25.4.2006 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes pro změnu kromě různé havěti, jako jsou červenky, cejni apod. dvě krásný ostroretky, první na obrázku 46cm, druhá 48cm, ale nechtěla se evidentně fotit, protože po změření jsem ji uvedl do fotografické pózy (po včerejšku mám zkušenost, že fotit jen v ruce, nikoliv na reklamních igelitkách, aby se předešlo blbejm kecům) a ta mrcha sebou mrskla a bez pozdravení zdrhla … Pro lovce dravců, dobrá zpráva, štiky berou na hnojňáky, měl jsem tam pověšený dnes 2, jedna se vypla a druhá sprostě překousla silon. -:))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. dubna 2006 ve 20:05® kkarlos
-
pro upresneni, mel neco mezi 35–40 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. dubna 2006 ve 20:03® kkarlos
- Datum lovu: 25. 4. 2006 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Muškaření
Dneska ouklejky a na konec prisel na suchyho chrostíka tenhle tloustik, sice nic velkyho ale me moc potesil, pac je to jedna z mych prvnich ''lepsich'' ryb na mouchu. Kdyz sel po chrostikovi, pekne si pritom mlaskl…:)
Pozn.: Neni z TESCA
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. dubna 2006 v 19:59® kkarlos
- Datum lovu: 24. 4. 2006 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Muškaření
tak jsem neco malinkyho chytil, ale aspon toho bylo vic…;)
a take jsem neco videl;)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 ve 23:32® regulus
- Datum lovu: 24.4.2006 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Plavaná
Nádherný počasí, urval jsem se od 16 do 19 hod, kromě červenek, cejnů a jiné havěti i první štika na háčku v letošní sezoně, typuju asi 45–50 cm, vlasec 0,12mm to nevydržel, ale jelec viz foto 43cm potěšil nejvíc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 ve 21:51® Padis
- Datum lovu: 24.04.06 | Revír: Labe
Dnes s Nordboyem na rybách.Chyceno spoustu cejnků,perlínů povedl se i amurek okounek a kapřík 50 cm.Byl to myslím fajn čas u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 ve 20:16® Zcuter
-
jeste jednou ti gratuluju…
…a preju dalsi takove uspechy!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 19:25® barn
- Datum lovu: 24.4 | Revír: Kumbursky Ujezd | Způsob lovu: Klasická položená
Včera 11kapříků a dnes 3všechno na housku.Zustal bych dýl nebejt manželky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 19:15® Tomash
- Datum lovu: 24.4.2006 | Revír: Stříbrňák | Způsob lovu: Feeder
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 19:09® Tomash
- Datum lovu: 24.4.2006 | Revír: Stříbrňák | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsme ve škole psali písemný maturity z českého jazyka. Hned po škole jsem se vyrazil na 2 hodinky provětrat na lehko s feederem. Jednoduché krmení – Trapper + obyč. šrot(kuku, pšenice, oves a slunečnice) v poměru 1:3. Na háček 3 masňáky. Ryby tahaly, ale proměnil jsem jen jeden záběr, který ovšem stál za to. Cejn 59cm a 2,5kg. Ostatní ryby se vypnuly(asi 4). Super den u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 16:56® František
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Feeder
Včera odpoledne se synkem pískovna v Roudné, feeder + plavaná hafo cejnků, plotic a perlínů. Z toho většího, pěknej kapřík, amur a tři slušní líni. Nádherný počasí, ostatní podle zpráv od rybářské stráže ani ťuk. Lehce jsem se tetelil pýchou
. Na háčcích kostňáci a kukuřička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 16:39® skwor
- Datum lovu: dnes | Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Plavaná
Lehká plavaná metr od břehu. Chyceno 16 ryb, největší byl kapřík kolem 40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. dubna 2006 v 11:46® hajan
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: 411001, Berounka 3, feeder
5× kapřík, 20× padoustev, 2×tloušť – jeden měl půl metru, docela dobrý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 22:29® Pytel
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Koupaliště | Způsob lovu: Kaprařina
Celkem 6 kousku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 22:28® Pytel
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Koupaliště | Způsob lovu: Feeder
Poprve s Feedrem a Klasika
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 21:44® Raf
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Feeder
O víkendu se parmařské štěstí neusmálo jenom na HaDa, kterému moc gratuluji k parádním kouskům, ale i na mě. Po neplodném chytání ouklejí, tloušťů a plotic v úplavu jsem se odvážil lovit v hlavním proudu, který měl neskutečnou sílu a výsledkem byla první letošní menší parmička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 21:38® Raf
- Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Vltava - Praha | Způsob lovu: Feeder
Lov s bráchou na Vltavě u Barandovského mostu. Na feeder jsme chytali plotice, ježdíky a cejny. Na plavačku jsem tahali oukleje a když to přestalo na chvíli brát, tak jsme po menší pauze chytali zase oukleje. Bílá ryba v Praze moc nebývala, letos na jaře je jí tu plno. Na závěr přišel moc hezkej cejn 52 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 21:36® revoke
- Datum lovu: 21. a 22. 4. | Revír: Morava 10A | Způsob lovu: Kaprařina
Dva dny na rybách a jediné, co se mi za tu dobu povedlo, byla tahle fotka. Kapři absolutně bez zájmu. Nebralo to mně, ani ostatním. Slyšel jste někdo něco o zimním úhynu ryb na ramenech kolem UH /do osobky pls/?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 20:41® snek
-
Dnes dvě a půl hodiny na Pryglu, dva malí cejni a jeden kapřík tak 45cm. Ale měl jsem pomocnicu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 20:17® MILO
-
HaD…Krásná parmička Alivio…ta muškařka byl takový malý přízrak
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 20:11® Shrek
-
Milo ovšem zapomněl napsat náš největší úlovek – na vlastní oči ve stavu střízlivémjsem viděl poprvé ženu-rybářku.Svlékala se z neoprenů,mušák opřenej o auto-kdyby nebyla bajvočko v 6-tém měsíci těhotenství,tak bych se zamiloval.
Tohle byl můj největší dnešní úlovek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 ve 20:10® HaD
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
dnes jsem byl až večer a zase jsem jednu dostal…tentokrát 65 cm. Řekl bych že aktivita trochu klesla. Uvidíme za týden. A jak by řekl Bass: „taky Vás mám rád…“
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 19:54® MILO
-
AHQ…pstruh je Alivia a ten menší ratafák je taky jeho já byl v roli fotografa a krotitele toho většího ratafáka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 19:50® kkarlos
-
MILO> pekny ratafaci a pekny pstruh…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 19:47® MILO
-
dnes Střela s Aliviem a s hafanama
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 19:11® fifi
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Ohře-6
takhle to vypadalo včera na jezu v Mradicích-Ohře. Šílenej proud. Snaha byla, ale… krááásnej den!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 18:58® Shrek
- Datum lovu: 23.4.2006 | Revír: Střela 3 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na Střele jeden potočák 27 cm,ale je to tím,že jsem udělal to,co se mi ještě nikdy nestalo-nechal jsem doma mušák-zapomněl jsem na něj.Po příjezdu na místo jsem zjistil,že mám pouze vláčák.Na mouchy to „kolegovi“ šlo,sice vše max. 30 cm,ale zachytat se dalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 18:40® Prutos
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Dyje 3.A
Včera jsem byl vyzkoušet mušky i na stojáku. Tradičně spousta mrňavých perlínků a taky dva nové druhy ulovené na mušku. Skalák a bolínek něco málo přes 30.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 18:34® kkarlos
-
hh, jete vidim neobnoseny prsten
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. dubna 2006 v 17:57® kulin
-
grawer>vole.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.