Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 21. dubna 2006 ve 22:21® ladamaj
ladamaj
Datum lovu: 21.406 | Revír: Bílina 6 -Most | Způsob lovu: Klasická položená

20KS kapříků,ploti­ce,okounek.Sy­nátor bodoval na položenou a já položená boilí a feeder supr odpoledne.Nástrahy různé červy,hnojáci,roh­lík.boilí ruzné příchutě.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7221.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7220.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 21. dubna 2006 ve 21:15® marian f

ešte raz

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7219.jpg
      Pátek 21. dubna 2006 ve 20:50® Prutos
      Prutos
      Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Dyje 4.D

Dnes jsem byl opět muškařit. Nachytal jsem spoustu malých perlínků a jednoho pěkného karáska. Přišel se za mnou podívat i Kubas, který mě porazil svými třemi na težko chycenými kapříky.Ó jak se stydím! :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7216.jpg
        Pátek 21. dubna 2006 v 19:09® HaD
        HaD
        Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

dnes konečně na mém místečku – vody až moc, takže extrém – chytali jsme z ruky na cit – spousta tloušťů, cejnů, plotic a parmy! – na prutu poze dvě, jednu jsem neviděl vůbec, druhá měla okolo 65–70 cm. Obě mi to utrhly. Zítra ráno bude odveta! :-)) )

Pátek 21. dubna 2006 v 18:49® kkarlos
          kkarlos
          Revír: Uslava | Způsob lovu: Feeder

Dnesni prvni letosni feedrovacky, chycen kaprik 45, cejn kolem 35, neco vetsiho utrzenyho a nejaky zabery nepromeneny, peknej lov… :-)) )

Pátek 21. dubna 2006 v 16:30profil byl smazán

TAK SNAD PŘECE…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7215.jpg
              Pátek 21. dubna 2006 v 16:22profil byl smazán

Moc se omlouvám, ale fotka nevyšla…mám ji v „TIF“ a tak to neumím přiložit. (Škoda!)

Pátek 21. dubna 2006 v 16:16profil byl smazán
                Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Extraliga hokeje

Tak jsem si řekl, že nebudu čekat, kdo že to dneska vlastně ten hokej uhraje a rozhodl jsem se Vám pohár MISTRA ukázat. Je to také ulovek, ne?

Pátek 21. dubna 2006 ve 12:47® Kazan
                  Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Milešovský potok

Tentokrát jsem změnil revír, opět v práci hlavně rotačka, chyceno 7 duháků a 19 potočáků. Na foto potočáček 41, nešel zpátky, šel se mnou.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7214.jpg
                    Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:52® Prutos
                    Prutos
                    Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Dyje 4 D

Dnes jsem byl poprvé s mušákem u vody. Po práci mě popadla touha jít tu věc s podivnou šňůrou vyzkoušet. Za hodinku a půl jsem chytil 14 pidiperlínků a jedna větší ryba mi spadla. Nato že jsem se více než lovu věnoval zamotaným muškám, to celkem ušlo. :-)) ) Na fotce je moje první umušená rybiška.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7213.jpg
                      Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:33® ladamaj
                      ladamaj
                      Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Bílina 6 -Most | Způsob lovu: Feeder

Poprvé s feederem začínám ale celkem dobrý 6×kapřík 5×utržen.Kmen č.18 návazce č.14–15 nevím jestli zvoleno dobře beru každou radu moc děkuji.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7212.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7211.jpg
                        Čtvrtek 20. dubna 2006 v 19:22® Padis
                        Padis
                        Datum lovu: 20.4.2006

Dnes vláčka na Pstruhovce chyceni 3 PO,4 PD nej cca30.Vše meppsku č1.

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 17:13® Bobson
                          Bobson

Raf> tak ten cejn to je lata !!!! super !

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 11:54® Kazan
                            Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír

Dnes to bylo nějaké poslabší, pouze 7 pstroužků potočáčků, vše na dvojnulku rotajdu.

Středa 19. dubna 2006 ve 22:15® jake
                              jake
                              Datum lovu: 19.4. | Revír: Dřevnice1 - plavaná

Šel jsem si zachytat jen tak na hoďku na plavanou na bílé červy – MP revír nějaké ty ploťky, ostroretky, ve skrytu duše jsem doufal i v parmu. druhým náhozem krásný záběr – překrásný duhák – 42 cm. Většího jsem ještě nechytil. Byl jsem z něj tak vyvalený, že šel zpátky do vody. Cca po půlhodině se mi tam pověsil ještě jeden takový podobný mamlas (skoro bych řekl, že snad i ten samý), ale po pěti sekundách se mi vypnul. V neděli na zahájení na pstruhovce jsem o pstruha pochopitelně ani nezavadil (velký proud). Zkusím v pátek…

Středa 19. dubna 2006 ve 20:45® BoBo-Falknow
                                BoBo-Falknow
                                Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Tajný, retušovaný krušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnes jsem si konečně na svazovce slušně zachytal. Chvilku jsem sušil a na parašut jepici na 16-ce BL háčku jsem vyndal pár PD. Když už jsem se dostatečnš vyvztekal se šňůrou, vzal jsem do ruky vláčák a na gumu vyndal pár PD a PO – nej 31cm. Sice malé ryby, ale přesto spokojenost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7194.jpg
                                  Středa 19. dubna 2006 ve 20:40® KačaX
                                  Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Bystřice 1

Dnes sem se šel podívat kolem Bystřičky – malá říčka a viděl sem několik štik – jak malých tak velkých, což mě docela překvapilo na to místo – jediný totiž co sem tam doposud viděl byly plevelný ryby kolem 15cm. Už se těším na dravcový zahájení.. Ale co mě víc překvapilo – ve vodě plula želva nádherná. Docela drsná že přežila tu zimu. Žádný mrně to ale nebylo, tak cca 8 let.

Středa 19. dubna 2006 ve 20:31® Shrek
                                    Shrek
                                    Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Teplá 1 | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení o tři dny později,ale rybku jsem si chytil a to potočáka 27 cm. Nástraha : stříbrná Vibrax vel. 2

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7193.jpg
                                      Středa 19. dubna 2006 v 19:45® xyz
                                      Datum lovu: 19.4. | Revír: 411027

Dnes dve a pul hodky na Jizere. Jeden svec a spousta zaberu nevyuzitych. Musim se jeste hooodne ucit hooodne ucit.

Středa 19. dubna 2006 v 18:36® Cidas
                                        Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes asi tři hodinky pod modřanským jezem na masňáky. celkem asi 13 minirybek největší ouklej 19 cm. :o(

Středa 19. dubna 2006 ve 14:10® ORIMP
                                          ORIMP

a jeden moj kanibal!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7192.jpg
                                            Středa 19. dubna 2006 ve 14:08® ORIMP
                                            ORIMP
                                            Datum lovu: 18.4.2006 | Revír: pstr.potoky | Způsob lovu: Přívlač

A samotné zahájenie,pekná vychádzka,pstruhy pot.max do 30cm,ale divoké a pekne sfarbené!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7191.jpg
                                              Středa 19. dubna 2006 ve 14:05® ORIMP
                                              ORIMP
                                              Datum lovu: 15.4.

Príprava pred zahájením :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7190.jpg
                                                Úterý 18. dubna 2006 v 17:48® kulin
                                                kulin
                                                Datum lovu: 18.4 | Revír: Podháj | Způsob lovu: Feeder

Super počásko jen rybky byly poněkud línější.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7188.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7187.jpg
                                                  Úterý 18. dubna 2006 v 16:44® Kazan
                                                  Datum lovu: 18.4.2006 | Revír: Modlany

Opět jsem vytáhl boloňku se splávečkem, na červíky chyceno asi za hoďku a půl 23 perlínů a plotic. Svítilo sluníčko a bylo hezky teploučko, zkrátka pěkný chytáníčko :-)

Úterý 18. dubna 2006 v 15:21® Raf
                                                    Raf
                                                    Datum lovu: 17.4.2006 | Revír: Soběnov | Způsob lovu: Přívlač

Druhý den sice u hráze pokračovala duháková palba, ale ryby byly přeci jen opatrnější a asi jich bylo po včerejším vybíjení ve vodě i o něco méně. Nejlépe se chytalo na světlé hausery, twistery a výjimečně rotačky. Celkově to bylo těžké zahájení, ale nakonec se dalo pěkně zachytat.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7184.jpg
                                                      Úterý 18. dubna 2006 v 15:07® Raf
                                                      Raf
                                                      Datum lovu: 16.4.2006 - večer | Revír: Soběnov | Způsob lovu: Přívlač

Večer jsme si přišli na chuť na Soběnově. Osobně jsem tam chytal poprvé a až na pochybné místní týpky s vláčecíma prutama se mi tam moc líbilo. U přítoku šli potočáčci, duháci a lipani, u hráze výhradně duháci (nej 39 cm). Dalo se nachytat i na rotačky, ale jednoznačně největší úspěch měla nadnášená nymfa a mikrotwistery.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7183.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7182.jpg
                                                        Úterý 18. dubna 2006 ve 14:57® Raf
                                                        Raf
                                                        Datum lovu: 16.4.2006 - odpoledne | Revír: Malše 4P | Způsob lovu: Přívlač

Přejeli jsme na Malši. Revír byl oproti věhlasné Vltavě 28 příjemnou změnou. Vody bylo stále hodně, ale za kamenama se dali nachytat menší potočáčci.Řeka je tu navíc opravdu krásná.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7181.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7180.jpg
                                                          Úterý 18. dubna 2006 ve 14:49® Raf
                                                          Raf
                                                          Datum lovu: 16.4.2006 - dopoledne | Revír: Vltava 28 | Způsob lovu: Přívlač

Pstruhové zahájení ve znamení vysoké vody a neaktivních ryb. Chytali se spíš za hřbet cejni vypláchlí z Vyrovnávačky než pstruzi, siveni a lipani. Přesto se tu a tam lososovitá ryba spletla. Našim maximem byl duhák 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7178.jpg
                                                            Úterý 18. dubna 2006 v 5:23® hajan
                                                            Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder

Popvé letos jsem si supr začapal. 1 prut, kuku+červík. 14 x padoustev ±40, 1 x tlustej 38cm. Zajímavý je, že jsem nechyt ani jednu malou padoustev, ale samý obrouny. Jen tak dál.