Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 23. dubna 2006 v 9:36® Shrek
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Klasická položená
Příchy feeder,BoBo položená a já položená a příležitostně feeder. Něco se chytlo a uveřejněné fotky nejsou pro slabé nátury.Jsou i horší,nepublikovatelné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 22:32® Mlady_Rybar
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Berounka 7 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska jsem natěšený vyrazil odpoledne na ryby. Cílová ryba-úhoř ale švec, na který tu mám štěstí by taky potěšil. Tak jsem vybalil, nahodil, propásl první záběr, znovu nastražil a čekal. Za deset minut se přihnala bouřka, a jelikož mám uhlíkový prut, a seděl jsem na otevřeném prostranství, pod osamělým stromem, který pravděpodobně před dávnými časy zasáhl taky blesk, vzal jsem nohy(a pruty) na ramena a pádil domů jak to šlo. Bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 21:33® regulus
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem si vyšel jen krátce k večeru – nevydržel jsem a musel otestovat novej UL. Dvě hodiny jsem se trápil bez jakéhokoliv záběru a pak tento krasavec viz první foto, byl jsem z toho tak vedle, že jsem ho zapoměl i změřit, měl okolo 40 cm. To byl teda povedenej „křest“, nová udica, novej naviják a nová zlatá rotačka EMTE 00 (už ju nemám, plánovaný ztráty). Následovali dva dorostenci okolo 15 cm a jeden okolo 25 cm. Dojem kazil jen ten popovodňovej bordel okolo řeky, viz druhý foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 21:04® ladamaj
-
HaD>gratuluji pěknej kousek ta parma myslím supr boj čus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 20:31® HaD
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
stejné místo a stejná metoda – další „zářez“ do rukojeti – 70 cm
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 20:04® Hrouzek
- Datum lovu: .. | Revír: ..
A abych nezapoměl,taky přijela návštěva -brácha s přítelkyní a hned byla první zdolávačka v životě s kaprem, dobrým koncem a pózou!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 20:00® Hrouzek
- Datum lovu: .. | Revír: ...
a taky dablík
kapřík a plotice na spodním, je tam taky trochu vidět
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 v 19:57® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Soukromej u Čáslavi
Ze začátku to vypadalo špatně, záběru hrozně málo, po cca 2 hodinách-táta 3 kapříky a plotici na feeder, ale po té se začlo dařit i mně na plavanou s vaglerem, záběry nakonec těsně u dna.Dohromady cca 5plotic, 3líni(nej + 30cm) a asi 12kaprů do 58cm, krásný potaháni, spokojenost, po dlouhé době zas u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 v 17:59® srami
- Revír: MalšeUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 22. dubna 2006 v 17:57® srami
- Revír: Malše | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 22. dubna 2006 v 16:20® Řízek
- Datum lovu: 22.04.2006 | Revír: Berounka 3
Dneska 2hodinky na rybach a chytil jsem jen tlouste.Pak jsem mel na prute ostroretku tak kolem 60cm,ale utrhla mi to.Nesla zabrzdit:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 14:11® kkarlos
- Revír: Úslava 2A | Způsob lovu: Feeder
Dnesni zavody na MP rybnice, zpusob lovu libovolna polozena. Organizace nic moc… Blbe losy a take jsem si blbe vylosoval no:( pouze jsem chytl 2 cejny, prisel o jednoho kaprika cca 45cm a promarnil par zaberu… Nic moc to nebralo i presto ze to bylo tyden pred zahajenim.:( holt priste se vic zadari, nejlepsi lovec mel nachytano kolem 450b – uslechtily ryby 1 cm bod jiny za bod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 12:05® HaD
- Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
Dnes repete – úspěch se dostavil – na cit jsme chytili mnoho ryb – tlouště, plotice, cejny a já dvě parmy – jedna byla na druhý hod – 72cm a druhá okolo 50 cm. Na závěr jsem dostal i kapra okolo 55 cm, resp. těsně před vylovením po cca 10 min. souboji jsem ho utrhl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. dubna 2006 ve 12:03® nurse02
- Datum lovu: 22. 4. 2006 | Revír: Haná | Způsob lovu: Feeder
Letošní první rybačka s novym feedrem. První ryba šupinatých 52 cm. Tak jen tak dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 ve 23:21® ladamaj
- Datum lovu: 21.406 | Revír: Bílina 6 -Most | Způsob lovu: Klasická položená
20KS kapříků,plotice,okounek.Synátor bodoval na položenou a já položená boilí a feeder supr odpoledne.Nástrahy různé červy,hnojáci,rohlík.boilí ruzné příchutě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 ve 22:15® marian f
-
ešte raz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 ve 21:50® Prutos
- Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Dyje 4.D
Dnes jsem byl opět muškařit. Nachytal jsem spoustu malých perlínků a jednoho pěkného karáska. Přišel se za mnou podívat i Kubas, který mě porazil svými třemi na težko chycenými kapříky.Ó jak se stydím!
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 ve 20:09® HaD
- Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
dnes konečně na mém místečku – vody až moc, takže extrém – chytali jsme z ruky na cit – spousta tloušťů, cejnů, plotic a parmy! – na prutu poze dvě, jednu jsem neviděl vůbec, druhá měla okolo 65–70 cm. Obě mi to utrhly. Zítra ráno bude odveta!
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 v 19:49® kkarlos
- Revír: Uslava | Způsob lovu: Feeder
Dnesni prvni letosni feedrovacky, chycen kaprik 45, cejn kolem 35, neco vetsiho utrzenyho a nejaky zabery nepromeneny, peknej lov…
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 v 17:30profil byl smazán
-
TAK SNAD PŘECE…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 v 17:22profil byl smazán
-
Moc se omlouvám, ale fotka nevyšla…mám ji v „TIF“ a tak to neumím přiložit. (Škoda!)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 v 17:16profil byl smazán
- Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Extraliga hokeje
Tak jsem si řekl, že nebudu čekat, kdo že to dneska vlastně ten hokej uhraje a rozhodl jsem se Vám pohár MISTRA ukázat. Je to také ulovek, ne?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. dubna 2006 ve 13:47® Kazan
- Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Milešovský potok
Tentokrát jsem změnil revír, opět v práci hlavně rotačka, chyceno 7 duháků a 19 potočáků. Na foto potočáček 41, nešel zpátky, šel se mnou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:52® Prutos
- Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Dyje 4 D
Dnes jsem byl poprvé s mušákem u vody. Po práci mě popadla touha jít tu věc s podivnou šňůrou vyzkoušet. Za hodinku a půl jsem chytil 14 pidiperlínků a jedna větší ryba mi spadla. Nato že jsem se více než lovu věnoval zamotaným muškám, to celkem ušlo.
) Na fotce je moje první umušená rybiška.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:33® ladamaj
- Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Bílina 6 -Most | Způsob lovu: Feeder
Poprvé s feederem začínám ale celkem dobrý 6×kapřík 5×utržen.Kmen č.18 návazce č.14–15 nevím jestli zvoleno dobře beru každou radu moc děkuji.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:22® Padis
- Datum lovu: 20.4.2006
Dnes vláčka na Pstruhovce chyceni 3 PO,4 PD nej cca30.Vše meppsku č1.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. dubna 2006 v 18:13® Bobson
-
Raf> tak ten cejn to je lata !!!! super !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 12:54® Kazan
- Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír
Dnes to bylo nějaké poslabší, pouze 7 pstroužků potočáčků, vše na dvojnulku rotajdu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. dubna 2006 ve 23:15® jake
- Datum lovu: 19.4. | Revír: Dřevnice1 - plavaná
Šel jsem si zachytat jen tak na hoďku na plavanou na bílé červy – MP revír nějaké ty ploťky, ostroretky, ve skrytu duše jsem doufal i v parmu. druhým náhozem krásný záběr – překrásný duhák – 42 cm. Většího jsem ještě nechytil. Byl jsem z něj tak vyvalený, že šel zpátky do vody. Cca po půlhodině se mi tam pověsil ještě jeden takový podobný mamlas (skoro bych řekl, že snad i ten samý), ale po pěti sekundách se mi vypnul. V neděli na zahájení na pstruhovce jsem o pstruha pochopitelně ani nezavadil (velký proud). Zkusím v pátek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. dubna 2006 ve 21:45® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Tajný, retušovaný krušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes jsem si konečně na svazovce slušně zachytal. Chvilku jsem sušil a na parašut jepici na 16-ce BL háčku jsem vyndal pár PD. Když už jsem se dostatečnš vyvztekal se šňůrou, vzal jsem do ruky vláčák a na gumu vyndal pár PD a PO – nej 31cm. Sice malé ryby, ale přesto spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.