Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 23. dubna 2006 v 9:36® Shrek
Shrek
Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Klasická položená

Příchy feeder,BoBo položená a já položená a příležitostně feeder. Něco se chytlo a uveřejněné fotky nejsou pro slabé nátury.Jsou i horší,nepubli­kovatelné. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7249.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7248.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 22. dubna 2006 ve 22:32® Mlady_Rybar
    Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Berounka 7 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska jsem natěšený vyrazil odpoledne na ryby. Cílová ryba-úhoř ale švec, na který tu mám štěstí by taky potěšil. Tak jsem vybalil, nahodil, propásl první záběr, znovu nastražil a čekal. Za deset minut se přihnala bouřka, a jelikož mám uhlíkový prut, a seděl jsem na otevřeném prostranství, pod osamělým stromem, který pravděpodobně před dávnými časy zasáhl taky blesk, vzal jsem nohy(a pruty) na ramena a pádil domů jak to šlo. Bezrybka:-((

Sobota 22. dubna 2006 ve 21:33® regulus
      regulus
      Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem si vyšel jen krátce k večeru – nevydržel jsem a musel otestovat novej UL. Dvě hodiny jsem se trápil bez jakéhokoliv záběru a pak tento krasavec viz první foto, byl jsem z toho tak vedle, že jsem ho zapoměl i změřit, měl okolo 40 cm. To byl teda povedenej „křest“, nová udica, novej naviják a nová zlatá rotačka EMTE 00 (už ju nemám, plánovaný ztráty). Následovali dva dorostenci okolo 15 cm a jeden okolo 25 cm. Dojem kazil jen ten popovodňovej bordel okolo řeky, viz druhý foto.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7246.jpg
        Sobota 22. dubna 2006 ve 21:04® ladamaj
        ladamaj

HaD>gratuluji pěknej kousek ta parma myslím supr boj čus.

Sobota 22. dubna 2006 ve 20:31® HaD
          HaD
          Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

stejné místo a stejná metoda – další „zářez“ do rukojeti – 70 cm :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7245.jpg
            Sobota 22. dubna 2006 ve 20:04® Hrouzek
            Hrouzek
            Datum lovu: .. | Revír: ..

A abych nezapoměl,taky přijela návštěva -brácha s přítelkyní a hned byla první zdolávačka v životě s kaprem, dobrým koncem a pózou!:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7244.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7243.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7242.jpg
              Sobota 22. dubna 2006 ve 20:00® Hrouzek
              Hrouzek
              Datum lovu: .. | Revír: ...

a taky dablík:-) kapřík a plotice na spodním, je tam taky trochu vidět:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7241.jpg
                Sobota 22. dubna 2006 v 19:57® Hrouzek
                Hrouzek
                Datum lovu: dnes | Revír: Soukromej u Čáslavi

Ze začátku to vypadalo špatně, záběru hrozně málo, po cca 2 hodinách-táta 3 kapříky a plotici na feeder, ale po té se začlo dařit i mně na plavanou s vaglerem, záběry nakonec těsně u dna.Dohromady cca 5plotic, 3líni(nej + 30cm) a asi 12kaprů do 58cm, krásný potaháni, spokojenost, po dlouhé době zas u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7239.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7238.jpg
                  Sobota 22. dubna 2006 v 17:59® srami
                  srami
                  Revír: Malše
                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                  foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7237.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7236.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7235.jpg
                    Sobota 22. dubna 2006 v 17:57® srami
                    srami
                    Revír: Malše | Způsob lovu: Přívlač
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7233.jpg
                      Sobota 22. dubna 2006 v 16:20® Řízek
                      Řízek
                      Datum lovu: 22.04.2006 | Revír: Berounka 3

Dneska 2hodinky na rybach a chytil jsem jen tlouste.Pak jsem mel na prute ostroretku tak kolem 60cm,ale utrhla mi to.Nesla zabrzdit:)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7228.jpg
                        Sobota 22. dubna 2006 ve 14:11® kkarlos
                        kkarlos
                        Revír: Úslava 2A | Způsob lovu: Feeder

Dnesni zavody na MP rybnice, zpusob lovu libovolna polozena. Organizace nic moc… Blbe losy a take jsem si blbe vylosoval no:( pouze jsem chytl 2 cejny, prisel o jednoho kaprika cca 45cm a promarnil par zaberu… Nic moc to nebralo i presto ze to bylo tyden pred zahajenim.:( holt priste se vic zadari, nejlepsi lovec mel nachytano kolem 450b – uslechtily ryby 1 cm bod jiny za bod.

Sobota 22. dubna 2006 ve 12:05® HaD
                          HaD
                          Datum lovu: 22.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

Dnes repete – úspěch se dostavil – na cit jsme chytili mnoho ryb – tlouště, plotice, cejny a já dvě parmy – jedna byla na druhý hod – 72cm a druhá okolo 50 cm. Na závěr jsem dostal i kapra okolo 55 cm, resp. těsně před vylovením po cca 10 min. souboji jsem ho utrhl.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7226.jpg
                            Sobota 22. dubna 2006 ve 12:03® nurse02
                            nurse02
                            Datum lovu: 22. 4. 2006 | Revír: Haná | Způsob lovu: Feeder

Letošní první rybačka s novym feedrem. První ryba šupinatých 52 cm. Tak jen tak dál.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7224.jpg
                              Pátek 21. dubna 2006 ve 23:21® ladamaj
                              ladamaj
                              Datum lovu: 21.406 | Revír: Bílina 6 -Most | Způsob lovu: Klasická položená

20KS kapříků,ploti­ce,okounek.Sy­nátor bodoval na položenou a já položená boilí a feeder supr odpoledne.Nástrahy různé červy,hnojáci,roh­lík.boilí ruzné příchutě.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7221.jpg
                                Pátek 21. dubna 2006 ve 22:15® marian f

ešte raz

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7219.jpg
                                  Pátek 21. dubna 2006 ve 21:50® Prutos
                                  Prutos
                                  Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Dyje 4.D

Dnes jsem byl opět muškařit. Nachytal jsem spoustu malých perlínků a jednoho pěkného karáska. Přišel se za mnou podívat i Kubas, který mě porazil svými třemi na težko chycenými kapříky.Ó jak se stydím! :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7216.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7217.jpg
                                    Pátek 21. dubna 2006 ve 20:09® HaD
                                    HaD
                                    Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

dnes konečně na mém místečku – vody až moc, takže extrém – chytali jsme z ruky na cit – spousta tloušťů, cejnů, plotic a parmy! – na prutu poze dvě, jednu jsem neviděl vůbec, druhá měla okolo 65–70 cm. Obě mi to utrhly. Zítra ráno bude odveta! :-)) )

Pátek 21. dubna 2006 v 19:49® kkarlos
                                      kkarlos
                                      Revír: Uslava | Způsob lovu: Feeder

Dnesni prvni letosni feedrovacky, chycen kaprik 45, cejn kolem 35, neco vetsiho utrzenyho a nejaky zabery nepromeneny, peknej lov… :-)) )

Pátek 21. dubna 2006 v 17:30profil byl smazán

TAK SNAD PŘECE…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7215.jpg
                                          Pátek 21. dubna 2006 v 17:22profil byl smazán

Moc se omlouvám, ale fotka nevyšla…mám ji v „TIF“ a tak to neumím přiložit. (Škoda!)

Pátek 21. dubna 2006 v 17:16profil byl smazán
                                            Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Extraliga hokeje

Tak jsem si řekl, že nebudu čekat, kdo že to dneska vlastně ten hokej uhraje a rozhodl jsem se Vám pohár MISTRA ukázat. Je to také ulovek, ne?

Pátek 21. dubna 2006 ve 13:47® Kazan
                                              Datum lovu: 21.4.2006 | Revír: Milešovský potok

Tentokrát jsem změnil revír, opět v práci hlavně rotačka, chyceno 7 duháků a 19 potočáků. Na foto potočáček 41, nešel zpátky, šel se mnou.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7214.jpg
                                                Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:52® Prutos
                                                Prutos
                                                Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Dyje 4 D

Dnes jsem byl poprvé s mušákem u vody. Po práci mě popadla touha jít tu věc s podivnou šňůrou vyzkoušet. Za hodinku a půl jsem chytil 14 pidiperlínků a jedna větší ryba mi spadla. Nato že jsem se více než lovu věnoval zamotaným muškám, to celkem ušlo. :-)) ) Na fotce je moje první umušená rybiška.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7213.jpg
                                                  Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:33® ladamaj
                                                  ladamaj
                                                  Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Bílina 6 -Most | Způsob lovu: Feeder

Poprvé s feederem začínám ale celkem dobrý 6×kapřík 5×utržen.Kmen č.18 návazce č.14–15 nevím jestli zvoleno dobře beru každou radu moc děkuji.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7211.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7212.jpg
                                                    Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:22® Padis
                                                    Padis
                                                    Datum lovu: 20.4.2006

Dnes vláčka na Pstruhovce chyceni 3 PO,4 PD nej cca30.Vše meppsku č1.

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 18:13® Bobson
                                                      Bobson

Raf> tak ten cejn to je lata !!!! super !

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 12:54® Kazan
                                                        Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír

Dnes to bylo nějaké poslabší, pouze 7 pstroužků potočáčků, vše na dvojnulku rotajdu.

Středa 19. dubna 2006 ve 23:15® jake
                                                          jake
                                                          Datum lovu: 19.4. | Revír: Dřevnice1 - plavaná

Šel jsem si zachytat jen tak na hoďku na plavanou na bílé červy – MP revír nějaké ty ploťky, ostroretky, ve skrytu duše jsem doufal i v parmu. druhým náhozem krásný záběr – překrásný duhák – 42 cm. Většího jsem ještě nechytil. Byl jsem z něj tak vyvalený, že šel zpátky do vody. Cca po půlhodině se mi tam pověsil ještě jeden takový podobný mamlas (skoro bych řekl, že snad i ten samý), ale po pěti sekundách se mi vypnul. V neděli na zahájení na pstruhovce jsem o pstruha pochopitelně ani nezavadil (velký proud). Zkusím v pátek…

Středa 19. dubna 2006 ve 21:45® BoBo-Falknow
                                                            BoBo-Falknow
                                                            Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Tajný, retušovaný krušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnes jsem si konečně na svazovce slušně zachytal. Chvilku jsem sušil a na parašut jepici na 16-ce BL háčku jsem vyndal pár PD. Když už jsem se dostatečnš vyvztekal se šňůrou, vzal jsem do ruky vláčák a na gumu vyndal pár PD a PO – nej 31cm. Sice malé ryby, ale přesto spokojenost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7194.jpg