Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 19. dubna 2006 ve 21:40® KačaX
Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Bystřice 1

Dnes sem se šel podívat kolem Bystřičky – malá říčka a viděl sem několik štik – jak malých tak velkých, což mě docela překvapilo na to místo – jediný totiž co sem tam doposud viděl byly plevelný ryby kolem 15cm. Už se těším na dravcový zahájení.. Ale co mě víc překvapilo – ve vodě plula želva nádherná. Docela drsná že přežila tu zimu. Žádný mrně to ale nebylo, tak cca 8 let.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 19. dubna 2006 ve 21:31® Shrek
    Shrek
    Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Teplá 1 | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení o tři dny později,ale rybku jsem si chytil a to potočáka 27 cm. Nástraha : stříbrná Vibrax vel. 2

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7193.jpg
      Středa 19. dubna 2006 ve 20:45® xyz
      Datum lovu: 19.4. | Revír: 411027

Dnes dve a pul hodky na Jizere. Jeden svec a spousta zaberu nevyuzitych. Musim se jeste hooodne ucit hooodne ucit.

Středa 19. dubna 2006 v 19:36® Cidas
        Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes asi tři hodinky pod modřanským jezem na masňáky. celkem asi 13 minirybek největší ouklej 19 cm. :o(

Středa 19. dubna 2006 v 15:10® ORIMP
          ORIMP

a jeden moj kanibal!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7192.jpg
            Středa 19. dubna 2006 v 15:08® ORIMP
            ORIMP
            Datum lovu: 18.4.2006 | Revír: pstr.potoky | Způsob lovu: Přívlač

A samotné zahájenie,pekná vychádzka,pstruhy pot.max do 30cm,ale divoké a pekne sfarbené!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7191.jpg
              Středa 19. dubna 2006 v 15:05® ORIMP
              ORIMP
              Datum lovu: 15.4.

Príprava pred zahájením :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7190.jpg
                Úterý 18. dubna 2006 v 18:48® kulin
                kulin
                Datum lovu: 18.4 | Revír: Podháj | Způsob lovu: Feeder

Super počásko jen rybky byly poněkud línější.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7187.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7188.jpg
                  Úterý 18. dubna 2006 v 17:44® Kazan
                  Datum lovu: 18.4.2006 | Revír: Modlany

Opět jsem vytáhl boloňku se splávečkem, na červíky chyceno asi za hoďku a půl 23 perlínů a plotic. Svítilo sluníčko a bylo hezky teploučko, zkrátka pěkný chytáníčko :-)

Úterý 18. dubna 2006 v 16:21® Raf
                    Raf
                    Datum lovu: 17.4.2006 | Revír: Soběnov | Způsob lovu: Přívlač

Druhý den sice u hráze pokračovala duháková palba, ale ryby byly přeci jen opatrnější a asi jich bylo po včerejším vybíjení ve vodě i o něco méně. Nejlépe se chytalo na světlé hausery, twistery a výjimečně rotačky. Celkově to bylo těžké zahájení, ale nakonec se dalo pěkně zachytat.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7184.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7186.jpg
                      Úterý 18. dubna 2006 v 16:07® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 16.4.2006 - večer | Revír: Soběnov | Způsob lovu: Přívlač

Večer jsme si přišli na chuť na Soběnově. Osobně jsem tam chytal poprvé a až na pochybné místní týpky s vláčecíma prutama se mi tam moc líbilo. U přítoku šli potočáčci, duháci a lipani, u hráze výhradně duháci (nej 39 cm). Dalo se nachytat i na rotačky, ale jednoznačně největší úspěch měla nadnášená nymfa a mikrotwistery.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7182.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7183.jpg
                        Úterý 18. dubna 2006 v 15:57® Raf
                        Raf
                        Datum lovu: 16.4.2006 - odpoledne | Revír: Malše 4P | Způsob lovu: Přívlač

Přejeli jsme na Malši. Revír byl oproti věhlasné Vltavě 28 příjemnou změnou. Vody bylo stále hodně, ale za kamenama se dali nachytat menší potočáčci.Řeka je tu navíc opravdu krásná.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7180.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7181.jpg
                          Úterý 18. dubna 2006 v 15:49® Raf
                          Raf
                          Datum lovu: 16.4.2006 - dopoledne | Revír: Vltava 28 | Způsob lovu: Přívlač

Pstruhové zahájení ve znamení vysoké vody a neaktivních ryb. Chytali se spíš za hřbet cejni vypláchlí z Vyrovnávačky než pstruzi, siveni a lipani. Přesto se tu a tam lososovitá ryba spletla. Našim maximem byl duhák 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7178.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7179.jpg
                            Úterý 18. dubna 2006 v 6:23® hajan
                            Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder

Popvé letos jsem si supr začapal. 1 prut, kuku+červík. 14 x padoustev ±40, 1 x tlustej 38cm. Zajímavý je, že jsem nechyt ani jednu malou padoustev, ale samý obrouny. Jen tak dál.

Pondělí 17. dubna 2006 ve 22:31® NAPEP

pepino99> Ta váha je trochu větší ne,jako aprýl dobrý.

Pondělí 17. dubna 2006 ve 22:31® Čajda
                                Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Feeder

První letošní rybaření,poprvně v životě s feedrem.Po počáteční snaze přesvědčit prut aby mě alespoň trochu poslouchal,přišly i první záběry,ale moc se mi nedařilo.Nakonec z toho byl duhák 24cm. Duhák to přežil,prut moje zacházení vydržel,počasí navzdory předpovědi taky vydrželo,no prostě paráda.

Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:28® Padis
                                  Padis
                                  Datum lovu: 16.4.06 | Revír: Novohradka

Zahájení s přívlačí velmi pěkné odpoledne chyceno 5 PO nej cca 30 cm a 1 tlouštík 34 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7170.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7168.jpg
                                    Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:18® Zcuter
                                    Zcuter

jakub:tak to mate dobre.a byli jste jedini kdy vytahli nebo tam tahali ostatni(kdyz jste totiz jedini kdo co vytahli,tak to totiž poteší!!!!

Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:11® Jakub
                                      Jakub
                                      Datum lovu: 17.4.2006 | Revír: 451091 Mendrika

Dnes s mladým jsem se konečně zbavil titulu bezrybka, na břeh se podívala jedna ploťka

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7167.jpg
                                        Pondělí 17. dubna 2006 v 18:25® jiris
                                        jiris
                                        Datum lovu: 17.4.2006

Muskareni – jedna fotka z dneska.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7165.jpg
                                          Pondělí 17. dubna 2006 ve 13:43® kulin
                                          kulin
                                          Datum lovu: 17.4 | Revír: Podháj

3 hoďky u vody s feedrem,plo­tice,cejni,pstruh,per­líni.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7163.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7164.jpg
                                            Pondělí 17. dubna 2006 v 11:28® Kazan
                                            Datum lovu: 17.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír

Dnes opět rotačky, opět pstroužci, 13 potočáčků, toho s pořadovým číslem deset přikládám.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7162.jpg
                                              Neděle 16. dubna 2006 ve 22:06® regulus
                                              regulus
                                              Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Svratka 6

Tak dnes polozahájená na přívlač, v mém případě 2 revíry v relativní blízkosti, stav vody velmi vysoký +1m viz první foto = vo ničem, taky to tak dopadlo na přívlač totální bezrybka, ani jsem nic neprošvihl, v tý vodě to prostě nešlo. Čest mi zachránila plavaná, našel jsem si tišinku, nějaká červenka a podobná havěť se tam voběsila. Jinak krásná celodenní rybačka, sice jsem dvakrát zmoknul, ale vůbec mi to nevadilo.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7159.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7161.jpg
                                                Neděle 16. dubna 2006 ve 21:56® Shrek
                                                Shrek
                                                Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem byl s kolegou zde známým pod nickem MILO pokřtít Jesenici.Jak nedávno psal BoBo-mraky plotic a jeden kapřík 38 cm-vše na hnojáky-parádní záběry.A aby toho nebylo málo,natočili jsme štiku bajvočko 80–100 cm při tření.Uvedená míra není z rybářské latiny.Video dodáme po zpracování.

Neděle 16. dubna 2006 ve 21:29® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Volyňka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně zahájení na pstruhových vodách. Ještě včera večer jsem rozmýšlel, zda má cenu zbytečně vstávat v 5, abych to do těch šesti stihl, ale nakonec jsem se přemluvil. Ještě za tmy jsem stál na břehu Volyňky, natěšen na dnešní zachytání. Voda byla téměř stejně vysoká jako včera, moc nadějí jsem si nedával… Nebudu to protahovat – výsledkem dnešního lovu bylo 14 duháků, jen jediný potočák, siven a pár okounů. Takže vzhledem k té vysoké kalnější vodě celkem spokojenost. Vše to ještě umocňuje skutečnost, že jsem celou dobu lovil na vlastnoručně vyrobené voblery :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7154.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7155.jpg
                                                    Neděle 16. dubna 2006 ve 20:45® braska
                                                    braska
                                                    Datum lovu: 16. 4. | Revír: Otava 5A, fídr a pikr

Dnes jsem se konečně dočkal prvních kapříků a k tomu nějaká drobotina. Parádní počasí,fídr jasně vyhrál, no prostě neznám nic lepšího.

Neděle 16. dubna 2006 v 18:46® barn
                                                      barn
                                                      Datum lovu: 16,4 | Revír: Kumbursky Ujezd | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska dva kapříci a jedna podseknutá plotice.Docela to šlo až na počasí.

Neděle 16. dubna 2006 v 18:37® kulin
                                                        kulin
                                                        Datum lovu: 16.4 | Revír: Zdoňov

Dnes s grawerem feeder,asi 2 hodinky,nachytáno spoustu kapříků,jen ta velikost byla poněkud pidi od 10 do 12 cm.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7146.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7147.jpg
                                                          Neděle 16. dubna 2006 ve 14:28® kostnak
                                                          kostnak
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: potok | Způsob lovu: Přívlač

konecne ozajstne pstruhy !!! voda v potoku velka a cista. bolo to trapenie, ale 8 potocakov sa pozrelo na breh. dnes este mali amnestiu:) len 2 na wobler, rotacka 0 bodov, winner is berkley twister –6 ks.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7144.jpg
                                                            Neděle 16. dubna 2006 ve 14:21® Kazan
                                                            Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír

Tak konečně přívlač, první rybou na vláčku na kterou jsem si letos sáhnul je tenhle tloušťák přes půl metru. Potočáčků jsem dostal 12, největší asi 30cm. na fotce ještě první letošní pstroužek (chudák nějaký zdůchoděný). Všechno na rotačky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7140.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7141.jpg