Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:33® ladamaj
ladamaj
Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Bílina 6 -Most | Způsob lovu: Feeder

Poprvé s feederem začínám ale celkem dobrý 6×kapřík 5×utržen.Kmen č.18 návazce č.14–15 nevím jestli zvoleno dobře beru každou radu moc děkuji.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7212.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7211.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:22® Padis
    Padis
    Datum lovu: 20.4.2006

Dnes vláčka na Pstruhovce chyceni 3 PO,4 PD nej cca30.Vše meppsku č1.

Čtvrtek 20. dubna 2006 v 18:13® Bobson
      Bobson

Raf> tak ten cejn to je lata !!!! super !

Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 12:54® Kazan
        Datum lovu: 20.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír

Dnes to bylo nějaké poslabší, pouze 7 pstroužků potočáčků, vše na dvojnulku rotajdu.

Středa 19. dubna 2006 ve 23:15® jake
          jake
          Datum lovu: 19.4. | Revír: Dřevnice1 - plavaná

Šel jsem si zachytat jen tak na hoďku na plavanou na bílé červy – MP revír nějaké ty ploťky, ostroretky, ve skrytu duše jsem doufal i v parmu. druhým náhozem krásný záběr – překrásný duhák – 42 cm. Většího jsem ještě nechytil. Byl jsem z něj tak vyvalený, že šel zpátky do vody. Cca po půlhodině se mi tam pověsil ještě jeden takový podobný mamlas (skoro bych řekl, že snad i ten samý), ale po pěti sekundách se mi vypnul. V neděli na zahájení na pstruhovce jsem o pstruha pochopitelně ani nezavadil (velký proud). Zkusím v pátek…

Středa 19. dubna 2006 ve 21:45® BoBo-Falknow
            BoBo-Falknow
            Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Tajný, retušovaný krušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnes jsem si konečně na svazovce slušně zachytal. Chvilku jsem sušil a na parašut jepici na 16-ce BL háčku jsem vyndal pár PD. Když už jsem se dostatečnš vyvztekal se šňůrou, vzal jsem do ruky vláčák a na gumu vyndal pár PD a PO – nej 31cm. Sice malé ryby, ale přesto spokojenost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7194.jpg
              Středa 19. dubna 2006 ve 21:40® KačaX
              Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Bystřice 1

Dnes sem se šel podívat kolem Bystřičky – malá říčka a viděl sem několik štik – jak malých tak velkých, což mě docela překvapilo na to místo – jediný totiž co sem tam doposud viděl byly plevelný ryby kolem 15cm. Už se těším na dravcový zahájení.. Ale co mě víc překvapilo – ve vodě plula želva nádherná. Docela drsná že přežila tu zimu. Žádný mrně to ale nebylo, tak cca 8 let.

Středa 19. dubna 2006 ve 21:31® Shrek
                Shrek
                Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Teplá 1 | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení o tři dny později,ale rybku jsem si chytil a to potočáka 27 cm. Nástraha : stříbrná Vibrax vel. 2

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7193.jpg
                  Středa 19. dubna 2006 ve 20:45® xyz
                  Datum lovu: 19.4. | Revír: 411027

Dnes dve a pul hodky na Jizere. Jeden svec a spousta zaberu nevyuzitych. Musim se jeste hooodne ucit hooodne ucit.

Středa 19. dubna 2006 v 19:36® Cidas
                    Datum lovu: 19.4.2006 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes asi tři hodinky pod modřanským jezem na masňáky. celkem asi 13 minirybek největší ouklej 19 cm. :o(

Středa 19. dubna 2006 v 15:10® ORIMP
                      ORIMP

a jeden moj kanibal!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7192.jpg
                        Středa 19. dubna 2006 v 15:08® ORIMP
                        ORIMP
                        Datum lovu: 18.4.2006 | Revír: pstr.potoky | Způsob lovu: Přívlač

A samotné zahájenie,pekná vychádzka,pstruhy pot.max do 30cm,ale divoké a pekne sfarbené!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7191.jpg
                          Středa 19. dubna 2006 v 15:05® ORIMP
                          ORIMP
                          Datum lovu: 15.4.

Príprava pred zahájením :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7190.jpg
                            Úterý 18. dubna 2006 v 18:48® kulin
                            kulin
                            Datum lovu: 18.4 | Revír: Podháj | Způsob lovu: Feeder

Super počásko jen rybky byly poněkud línější.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7188.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7187.jpg
                              Úterý 18. dubna 2006 v 17:44® Kazan
                              Datum lovu: 18.4.2006 | Revír: Modlany

Opět jsem vytáhl boloňku se splávečkem, na červíky chyceno asi za hoďku a půl 23 perlínů a plotic. Svítilo sluníčko a bylo hezky teploučko, zkrátka pěkný chytáníčko :-)

Úterý 18. dubna 2006 v 16:21® Raf
                                Raf
                                Datum lovu: 17.4.2006 | Revír: Soběnov | Způsob lovu: Přívlač

Druhý den sice u hráze pokračovala duháková palba, ale ryby byly přeci jen opatrnější a asi jich bylo po včerejším vybíjení ve vodě i o něco méně. Nejlépe se chytalo na světlé hausery, twistery a výjimečně rotačky. Celkově to bylo těžké zahájení, ale nakonec se dalo pěkně zachytat.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7184.jpg
                                  Úterý 18. dubna 2006 v 16:07® Raf
                                  Raf
                                  Datum lovu: 16.4.2006 - večer | Revír: Soběnov | Způsob lovu: Přívlač

Večer jsme si přišli na chuť na Soběnově. Osobně jsem tam chytal poprvé a až na pochybné místní týpky s vláčecíma prutama se mi tam moc líbilo. U přítoku šli potočáčci, duháci a lipani, u hráze výhradně duháci (nej 39 cm). Dalo se nachytat i na rotačky, ale jednoznačně největší úspěch měla nadnášená nymfa a mikrotwistery.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7183.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7182.jpg
                                    Úterý 18. dubna 2006 v 15:57® Raf
                                    Raf
                                    Datum lovu: 16.4.2006 - odpoledne | Revír: Malše 4P | Způsob lovu: Přívlač

Přejeli jsme na Malši. Revír byl oproti věhlasné Vltavě 28 příjemnou změnou. Vody bylo stále hodně, ale za kamenama se dali nachytat menší potočáčci.Řeka je tu navíc opravdu krásná.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7181.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7180.jpg
                                      Úterý 18. dubna 2006 v 15:49® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 16.4.2006 - dopoledne | Revír: Vltava 28 | Způsob lovu: Přívlač

Pstruhové zahájení ve znamení vysoké vody a neaktivních ryb. Chytali se spíš za hřbet cejni vypláchlí z Vyrovnávačky než pstruzi, siveni a lipani. Přesto se tu a tam lososovitá ryba spletla. Našim maximem byl duhák 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7178.jpg
                                        Úterý 18. dubna 2006 v 6:23® hajan
                                        Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder

Popvé letos jsem si supr začapal. 1 prut, kuku+červík. 14 x padoustev ±40, 1 x tlustej 38cm. Zajímavý je, že jsem nechyt ani jednu malou padoustev, ale samý obrouny. Jen tak dál.

Pondělí 17. dubna 2006 ve 22:31® NAPEP

pepino99> Ta váha je trochu větší ne,jako aprýl dobrý.

Pondělí 17. dubna 2006 ve 22:31® Čajda
                                            Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Feeder

První letošní rybaření,poprvně v životě s feedrem.Po počáteční snaze přesvědčit prut aby mě alespoň trochu poslouchal,přišly i první záběry,ale moc se mi nedařilo.Nakonec z toho byl duhák 24cm. Duhák to přežil,prut moje zacházení vydržel,počasí navzdory předpovědi taky vydrželo,no prostě paráda.

Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:28® Padis
                                              Padis
                                              Datum lovu: 16.4.06 | Revír: Novohradka

Zahájení s přívlačí velmi pěkné odpoledne chyceno 5 PO nej cca 30 cm a 1 tlouštík 34 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7170.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7168.jpg
                                                Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:18® Zcuter
                                                Zcuter

jakub:tak to mate dobre.a byli jste jedini kdy vytahli nebo tam tahali ostatni(kdyz jste totiz jedini kdo co vytahli,tak to totiž poteší!!!!

Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:11® Jakub
                                                  Jakub
                                                  Datum lovu: 17.4.2006 | Revír: 451091 Mendrika

Dnes s mladým jsem se konečně zbavil titulu bezrybka, na břeh se podívala jedna ploťka

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7167.jpg
                                                    Pondělí 17. dubna 2006 v 18:25® jiris
                                                    jiris
                                                    Datum lovu: 17.4.2006

Muskareni – jedna fotka z dneska.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7165.jpg
                                                      Pondělí 17. dubna 2006 ve 13:43® kulin
                                                      kulin
                                                      Datum lovu: 17.4 | Revír: Podháj

3 hoďky u vody s feedrem,plo­tice,cejni,pstruh,per­líni.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7164.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7163.jpg
                                                        Pondělí 17. dubna 2006 v 11:28® Kazan
                                                        Datum lovu: 17.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír

Dnes opět rotačky, opět pstroužci, 13 potočáčků, toho s pořadovým číslem deset přikládám.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7162.jpg
                                                          Neděle 16. dubna 2006 ve 22:06® regulus
                                                          regulus
                                                          Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Svratka 6

Tak dnes polozahájená na přívlač, v mém případě 2 revíry v relativní blízkosti, stav vody velmi vysoký +1m viz první foto = vo ničem, taky to tak dopadlo na přívlač totální bezrybka, ani jsem nic neprošvihl, v tý vodě to prostě nešlo. Čest mi zachránila plavaná, našel jsem si tišinku, nějaká červenka a podobná havěť se tam voběsila. Jinak krásná celodenní rybačka, sice jsem dvakrát zmoknul, ale vůbec mi to nevadilo.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7159.jpg
                                                            Neděle 16. dubna 2006 ve 21:56® Shrek
                                                            Shrek
                                                            Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem byl s kolegou zde známým pod nickem MILO pokřtít Jesenici.Jak nedávno psal BoBo-mraky plotic a jeden kapřík 38 cm-vše na hnojáky-parádní záběry.A aby toho nebylo málo,natočili jsme štiku bajvočko 80–100 cm při tření.Uvedená míra není z rybářské latiny.Video dodáme po zpracování.