Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 16. dubna 2006 ve 21:29® Sander
Sander
Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Volyňka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně zahájení na pstruhových vodách. Ještě včera večer jsem rozmýšlel, zda má cenu zbytečně vstávat v 5, abych to do těch šesti stihl, ale nakonec jsem se přemluvil. Ještě za tmy jsem stál na břehu Volyňky, natěšen na dnešní zachytání. Voda byla téměř stejně vysoká jako včera, moc nadějí jsem si nedával… Nebudu to protahovat – výsledkem dnešního lovu bylo 14 duháků, jen jediný potočák, siven a pár okounů. Takže vzhledem k té vysoké kalnější vodě celkem spokojenost. Vše to ještě umocňuje skutečnost, že jsem celou dobu lovil na vlastnoručně vyrobené voblery :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7154.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7155.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 16. dubna 2006 ve 20:45® braska
    braska
    Datum lovu: 16. 4. | Revír: Otava 5A, fídr a pikr

Dnes jsem se konečně dočkal prvních kapříků a k tomu nějaká drobotina. Parádní počasí,fídr jasně vyhrál, no prostě neznám nic lepšího.

Neděle 16. dubna 2006 v 18:46® barn
      barn
      Datum lovu: 16,4 | Revír: Kumbursky Ujezd | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska dva kapříci a jedna podseknutá plotice.Docela to šlo až na počasí.

Neděle 16. dubna 2006 v 18:37® kulin
        kulin
        Datum lovu: 16.4 | Revír: Zdoňov

Dnes s grawerem feeder,asi 2 hodinky,nachytáno spoustu kapříků,jen ta velikost byla poněkud pidi od 10 do 12 cm.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7146.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7147.jpg
          Neděle 16. dubna 2006 ve 14:28® kostnak
          kostnak
          Datum lovu: dnes | Revír: potok | Způsob lovu: Přívlač

konecne ozajstne pstruhy !!! voda v potoku velka a cista. bolo to trapenie, ale 8 potocakov sa pozrelo na breh. dnes este mali amnestiu:) len 2 na wobler, rotacka 0 bodov, winner is berkley twister –6 ks.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7144.jpg
            Neděle 16. dubna 2006 ve 14:21® Kazan
            Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: Krušnohorský revír

Tak konečně přívlač, první rybou na vláčku na kterou jsem si letos sáhnul je tenhle tloušťák přes půl metru. Potočáčků jsem dostal 12, největší asi 30cm. na fotce ještě první letošní pstroužek (chudák nějaký zdůchoděný). Všechno na rotačky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7140.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7141.jpg
              Sobota 15. dubna 2006 ve 21:44® Prutos
              Prutos
              Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Jestřabice

Dnes byl pohodový den plný krásných ryb. Na přívlač jsem zdolal bezmála čtyčicítku pstruhů a sivenů okolo 30cm. Na zavěr přišel i pětapadesáti centimetrový duhák. Zkrátka super rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7136.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7137.jpg
                Sobota 15. dubna 2006 ve 20:35® kulin
                kulin
                Datum lovu: 14-15.4 | Revír: různě

Včera a dnes feeder,několik plotic,perlínů,cej­nů a kapříků.Nej nástraha hnoják.

Sobota 15. dubna 2006 v 19:24® BoBo-Falknow
                  BoBo-Falknow
                  Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Kouty | Způsob lovu: Přívlač

Vyjeli jsme dnes s rarachem zahájit na Kouty s vláčkou a mouchou. Ryby poměrně aktivní, jednoznačně úspěšnější vláčka – twistr na streamerovém háčku. Nachytali jsme za cca 3hod poměrně dost ryb (já 14ks, rarach nevím). Nej byl PD 45cm. Příjemně strávený den

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7134.jpg
                    Sobota 15. dubna 2006 v 18:32® Tomik
                    Tomik
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7133.jpg
                      Sobota 15. dubna 2006 v 18:24® Tomik
                      Tomik
                      Datum lovu: 15.4.2004 | Revír: Lačnov | Způsob lovu: Přívlač

Dnes zahájená na pstruhovým rybníku Lačnov, za dopoledne chyceno 9 pstruhů(nej 40), dvě štičky(nej 30), a dva kapři(jak se patří za ocas nej . 65)..krásně stráveneé dopoledne:) foto dodám

Sobota 15. dubna 2006 v 17:10® efendi
                        efendi
                        Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Nové Hrady - Zevlák | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes prvně na rybách. Zevlák v Nových Hradech je kouzelný. Bohužel bez rybky, ale přesto nádherné dopoledne.

Sobota 15. dubna 2006 ve 12:32® skwor
                          skwor
                          Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes asi hodinový pokus o kapříka. Bohužel kapři nechtěli spolupracovat:-(

Sobota 15. dubna 2006 ve 12:15® Raf
                            Raf
                            Datum lovu: 14.4.2006 | Revír: Botyč | Způsob lovu: Plavaná

Podnikl jsem výpravu na „stoku Prahy“ – Botyč. Prostředí nevábné, nepořádku mnoho. Ale o to více je tu ryb. Po nalezení vhodného místa jsem z točáku mezi plovoucími pet-lahvemi a polystyrény tahal tlouště za tloušťem, hrouzka za hrouzkem a plotici za ploticí. Lepší z tloušťů měli lehce přes 30 cm. Kdyby mě nevyhnal přívalový déšť a následná kalná voda valící se z kanálů, tak bych určitě narazil i na něco většího.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7130.jpg
                              Sobota 15. dubna 2006 ve 12:08® Raf
                              Raf
                              Datum lovu: 13.4.2006 | Revír: Vltava - Praha | Způsob lovu: Feeder

Asi dvouhodinová rybařina na rozvodněné Vltavě. Bylo chladno, silný vítr, ale ryby docela šly. Největší radost mi udělal asi cejnek malý 38 cm a plotice 33 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7127.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7128.jpg
                                Pátek 14. dubna 2006 ve 21:03® Padis
                                Padis

Prutos pěkné rybky

Pátek 14. dubna 2006 ve 21:00® Prutos
                                  Prutos

A můj nevelký, ale pěkně stavěný a vybarvený pstroužek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7124.jpg
                                    Pátek 14. dubna 2006 ve 20:59® Prutos
                                    Prutos
                                    Datum lovu: 14.4.2006 | Revír: Jestřabice

Dnes jsme s kámošem Stockem podnikli premiérovou výpravu na tento revír. Počasí zlobilo přeháňkami a mrholením, ale i tak jsem spokojen. Každý z nás si na přívlač chytil více než 20 duháků a sivenů. Ač jsme chytali stejným způsobem a na stejné nástrahy, byl králem lovu jednoznačně Stock. Jeho pstruzi 55,57,60 a 64 cm ,nepotřebují komentář. Já lovil „jen“ rybky mezi dvaceti a pětatřiceti centimetry. Na foto od shora dolů: 57cm,60cm a 65cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7120.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7121.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7122.jpg
                                      Pátek 14. dubna 2006 ve 20:47® speed2
                                      Datum lovu: 12-13.4.06 | Revír: ÚN Hracholusky | Způsob lovu: Klasická položená

Chytal jsem na masňáky a na rohlík krásné záběry rybačku mi znepříjemnovaly deštové přehánky Výsledek 6 kapřích juniorů od 35cm do 41cm a plno cejnů

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7117.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7118.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7119.jpg
                                        Pátek 14. dubna 2006 v 17:04® Vaclav
                                        Datum lovu: 10. dubna 2006 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Feeder

Zima, silný vítr, málo záběrů a jedne hnojáček… Pěkný tloušť – 46 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7113.jpg
                                          Pátek 14. dubna 2006 v 1:00® KačaX
                                          Datum lovu: 13.4.2006 | Revír: Morava 18

Dnes sem šel zkusit na moravu úhoře od 20:30 do 22:01 (sem rebeloval :-) a nic sem nevytáhl. Jinak mě 2× vyjel policajt až úplně nahoru – (tak 20 min klid a potom trhaně jak při záběru vyjel o půl metra), jenže po záseku sem musel po dlouhých uvolňovacích akcích přetrhnout vlasec. Tak mě napadli 2 možnosti – buď nějaká divná vázka nebo sem chyt úhoře tak velký že sem s něma nemohl ani pohnout :-)) Co myslíte? Jinak bylo hezky že sem tam málem usnul..

Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 20:57® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 13.4.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder

Nakonec jsem se k večeru přemluvil a vyrazil asi na hoďku a půl s feederem na řeku. Počasí s prominutím zkurvené (asi jako předešlých 5 měsíců), každou chvíli pršelo a foukal silný vítr. Opomíjím vysoký stav vody… I přes tyto ne zrovna ideální podmínky ryby celkem braly. Kvůli silnému proudu a neustálému větru jsem asi 50% záběrů nesekl, nicméně se za mnou na břeh podívalo 6 větších plotic, několik tloušťů, pár jesenů a 4 větší cejni. Po jednom záběru jsem zapřáhl asi většího kapra, který mi vzdoroval tak dlouho, až se vypnul (jak jinak!!) Před odjezdem jsem se tak klepal zimou, že jsem téměř nenapích střídku rohlíku, takže jsem naházel věci do batohu a doslova prchal domů na horký čaj. Ale když teď v teple domova píši tyto řádky, cítím se být s dnešním lovem celkem spokojený…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7105.jpg
                                              Čtvrtek 13. dubna 2006 v 10:27® Tomash
                                              Tomash
                                              Datum lovu: 13.4.2006 | Revír: Serpína | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsme to s Dwarfem nevydrželi a vyrazili jsme na ryby – sice jsme oba sklidili jen po jednom „drbanci“, ale krásný den u vody – stačili jsme s parťákem i zmoknout – co víc si přát? :-)

Středa 12. dubna 2006 ve 21:17® Padis
                                                Padis
                                                Datum lovu: 12.4 | Revír: Labe

Dnes chyceno mnoho perlínu a plotic nej nástraha červ a rohlíček

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7092.jpg
                                                  Středa 12. dubna 2006 v 19:34® Jakub
                                                  Jakub
                                                  Datum lovu: 12.4.2006 | Revír: 451 080 Třebovka 2 | Způsob lovu: Klasická položená

Počasí super, ale ve třech jsme skončili jako tři bezrybky, tak snad příště

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7090.jpg
                                                    Středa 12. dubna 2006 v 17:55® ČudlařX
                                                    ČudlařX
                                                    Datum lovu: 12.4.2006 | Revír: Radbuza 2 | Způsob lovu: Feeder

Nádhenej den!Spousty záběrů, plno jsem jich neproměnil.Ale nějaké rybky se přece daly přemluvit.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7087.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7089.jpg
                                                      Středa 12. dubna 2006 v 15:29® Cidas
                                                      Revír: Berounka - Radotín | Způsob lovu: Plavaná

Dnas plavačka asi dvě hodinky, celkem 8 minirybek (ouklejky, podostev, hrouzci) do 20 cm a jednu větší měl kolega na prutu, ale souboj prohrál :o) Nástraha masňáci.Jinak celkem kosa.

Středa 12. dubna 2006 v 9:03® pepino99
                                                        pepino99

a bude spokojenej snat ! :o))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7085.jpg
                                                          Středa 12. dubna 2006 v 9:02® pepino99
                                                          pepino99

… aještě :o))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7083.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7084.jpg
                                                            Středa 12. dubna 2006 v 9:01® pepino99
                                                            pepino99

…a ještě další. To všechno na 6m Colmica. Jen fotky nejsou nič moč páč jsou z telefonu

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7079.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7080.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7081.jpg