Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 15. dubna 2006 ve 21:44® Prutos
Prutos
Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Jestřabice

Dnes byl pohodový den plný krásných ryb. Na přívlač jsem zdolal bezmála čtyčicítku pstruhů a sivenů okolo 30cm. Na zavěr přišel i pětapadesáti centimetrový duhák. Zkrátka super rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7136.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7137.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 15. dubna 2006 ve 20:35® kulin
    kulin
    Datum lovu: 14-15.4 | Revír: různě

Včera a dnes feeder,několik plotic,perlínů,cej­nů a kapříků.Nej nástraha hnoják.

Sobota 15. dubna 2006 v 19:24® BoBo-Falknow
      BoBo-Falknow
      Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Kouty | Způsob lovu: Přívlač

Vyjeli jsme dnes s rarachem zahájit na Kouty s vláčkou a mouchou. Ryby poměrně aktivní, jednoznačně úspěšnější vláčka – twistr na streamerovém háčku. Nachytali jsme za cca 3hod poměrně dost ryb (já 14ks, rarach nevím). Nej byl PD 45cm. Příjemně strávený den

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7134.jpg
        Sobota 15. dubna 2006 v 18:32® Tomik
        Tomik
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7133.jpg
          Sobota 15. dubna 2006 v 18:24® Tomik
          Tomik
          Datum lovu: 15.4.2004 | Revír: Lačnov | Způsob lovu: Přívlač

Dnes zahájená na pstruhovým rybníku Lačnov, za dopoledne chyceno 9 pstruhů(nej 40), dvě štičky(nej 30), a dva kapři(jak se patří za ocas nej . 65)..krásně stráveneé dopoledne:) foto dodám

Sobota 15. dubna 2006 v 17:10® efendi
            efendi
            Datum lovu: 15.4.2006 | Revír: Nové Hrady - Zevlák | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes prvně na rybách. Zevlák v Nových Hradech je kouzelný. Bohužel bez rybky, ale přesto nádherné dopoledne.

Sobota 15. dubna 2006 ve 12:32® skwor
              skwor
              Revír: Turyňský rybník | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes asi hodinový pokus o kapříka. Bohužel kapři nechtěli spolupracovat:-(

Sobota 15. dubna 2006 ve 12:15® Raf
                Raf
                Datum lovu: 14.4.2006 | Revír: Botyč | Způsob lovu: Plavaná

Podnikl jsem výpravu na „stoku Prahy“ – Botyč. Prostředí nevábné, nepořádku mnoho. Ale o to více je tu ryb. Po nalezení vhodného místa jsem z točáku mezi plovoucími pet-lahvemi a polystyrény tahal tlouště za tloušťem, hrouzka za hrouzkem a plotici za ploticí. Lepší z tloušťů měli lehce přes 30 cm. Kdyby mě nevyhnal přívalový déšť a následná kalná voda valící se z kanálů, tak bych určitě narazil i na něco většího.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7130.jpg
                  Sobota 15. dubna 2006 ve 12:08® Raf
                  Raf
                  Datum lovu: 13.4.2006 | Revír: Vltava - Praha | Způsob lovu: Feeder

Asi dvouhodinová rybařina na rozvodněné Vltavě. Bylo chladno, silný vítr, ale ryby docela šly. Největší radost mi udělal asi cejnek malý 38 cm a plotice 33 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7127.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7128.jpg
                    Pátek 14. dubna 2006 ve 21:03® Padis
                    Padis

Prutos pěkné rybky

Pátek 14. dubna 2006 ve 21:00® Prutos
                      Prutos

A můj nevelký, ale pěkně stavěný a vybarvený pstroužek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7124.jpg
                        Pátek 14. dubna 2006 ve 20:59® Prutos
                        Prutos
                        Datum lovu: 14.4.2006 | Revír: Jestřabice

Dnes jsme s kámošem Stockem podnikli premiérovou výpravu na tento revír. Počasí zlobilo přeháňkami a mrholením, ale i tak jsem spokojen. Každý z nás si na přívlač chytil více než 20 duháků a sivenů. Ač jsme chytali stejným způsobem a na stejné nástrahy, byl králem lovu jednoznačně Stock. Jeho pstruzi 55,57,60 a 64 cm ,nepotřebují komentář. Já lovil „jen“ rybky mezi dvaceti a pětatřiceti centimetry. Na foto od shora dolů: 57cm,60cm a 65cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7120.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7121.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7122.jpg
                          Pátek 14. dubna 2006 ve 20:47® speed2
                          Datum lovu: 12-13.4.06 | Revír: ÚN Hracholusky | Způsob lovu: Klasická položená

Chytal jsem na masňáky a na rohlík krásné záběry rybačku mi znepříjemnovaly deštové přehánky Výsledek 6 kapřích juniorů od 35cm do 41cm a plno cejnů

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7117.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7118.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7119.jpg
                            Pátek 14. dubna 2006 v 17:04® Vaclav
                            Datum lovu: 10. dubna 2006 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Feeder

Zima, silný vítr, málo záběrů a jedne hnojáček… Pěkný tloušť – 46 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7113.jpg
                              Pátek 14. dubna 2006 v 1:00® KačaX
                              Datum lovu: 13.4.2006 | Revír: Morava 18

Dnes sem šel zkusit na moravu úhoře od 20:30 do 22:01 (sem rebeloval :-) a nic sem nevytáhl. Jinak mě 2× vyjel policajt až úplně nahoru – (tak 20 min klid a potom trhaně jak při záběru vyjel o půl metra), jenže po záseku sem musel po dlouhých uvolňovacích akcích přetrhnout vlasec. Tak mě napadli 2 možnosti – buď nějaká divná vázka nebo sem chyt úhoře tak velký že sem s něma nemohl ani pohnout :-)) Co myslíte? Jinak bylo hezky že sem tam málem usnul..

Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 20:57® Sander
                                Sander
                                Datum lovu: 13.4.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder

Nakonec jsem se k večeru přemluvil a vyrazil asi na hoďku a půl s feederem na řeku. Počasí s prominutím zkurvené (asi jako předešlých 5 měsíců), každou chvíli pršelo a foukal silný vítr. Opomíjím vysoký stav vody… I přes tyto ne zrovna ideální podmínky ryby celkem braly. Kvůli silnému proudu a neustálému větru jsem asi 50% záběrů nesekl, nicméně se za mnou na břeh podívalo 6 větších plotic, několik tloušťů, pár jesenů a 4 větší cejni. Po jednom záběru jsem zapřáhl asi většího kapra, který mi vzdoroval tak dlouho, až se vypnul (jak jinak!!) Před odjezdem jsem se tak klepal zimou, že jsem téměř nenapích střídku rohlíku, takže jsem naházel věci do batohu a doslova prchal domů na horký čaj. Ale když teď v teple domova píši tyto řádky, cítím se být s dnešním lovem celkem spokojený…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7105.jpg
                                  Čtvrtek 13. dubna 2006 v 10:27® Tomash
                                  Tomash
                                  Datum lovu: 13.4.2006 | Revír: Serpína | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsme to s Dwarfem nevydrželi a vyrazili jsme na ryby – sice jsme oba sklidili jen po jednom „drbanci“, ale krásný den u vody – stačili jsme s parťákem i zmoknout – co víc si přát? :-)

Středa 12. dubna 2006 ve 21:17® Padis
                                    Padis
                                    Datum lovu: 12.4 | Revír: Labe

Dnes chyceno mnoho perlínu a plotic nej nástraha červ a rohlíček

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7092.jpg
                                      Středa 12. dubna 2006 v 19:34® Jakub
                                      Jakub
                                      Datum lovu: 12.4.2006 | Revír: 451 080 Třebovka 2 | Způsob lovu: Klasická položená

Počasí super, ale ve třech jsme skončili jako tři bezrybky, tak snad příště

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7090.jpg
                                        Středa 12. dubna 2006 v 17:55® ČudlařX
                                        ČudlařX
                                        Datum lovu: 12.4.2006 | Revír: Radbuza 2 | Způsob lovu: Feeder

Nádhenej den!Spousty záběrů, plno jsem jich neproměnil.Ale nějaké rybky se přece daly přemluvit.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7087.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7089.jpg
                                          Středa 12. dubna 2006 v 15:29® Cidas
                                          Revír: Berounka - Radotín | Způsob lovu: Plavaná

Dnas plavačka asi dvě hodinky, celkem 8 minirybek (ouklejky, podostev, hrouzci) do 20 cm a jednu větší měl kolega na prutu, ale souboj prohrál :o) Nástraha masňáci.Jinak celkem kosa.

Středa 12. dubna 2006 v 9:03® pepino99
                                            pepino99

a bude spokojenej snat ! :o))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7085.jpg
                                              Středa 12. dubna 2006 v 9:02® pepino99
                                              pepino99

… aještě :o))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7083.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7084.jpg
                                                Středa 12. dubna 2006 v 9:01® pepino99
                                                pepino99

…a ještě další. To všechno na 6m Colmica. Jen fotky nejsou nič moč páč jsou z telefonu

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7079.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7080.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7081.jpg
                                                  Středa 12. dubna 2006 v 8:40® pepino99
                                                  pepino99

no tak ještě aby mně brácha neplísnil že sem mu sem nedal fotky z nedělního lovu kdy nás s evžou porazil na hlavu 13 : 1 : 1. Nejmenší kapr 68cm a 6,5kilo a největší 84cm a 9,6kilo

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7077.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7078.jpg
                                                    Středa 12. dubna 2006 v 7:50® fishunter
                                                    Datum lovu: 11.4.2006 | Revír: Slaný - "červeňák" | Způsob lovu: Feeder

První letošní vycházka k vodě od 18.00 do 19.30 Poprvé s feederem: 2× cejn ,6× kapřík nástraha: rohlík + červík

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7075.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7076.jpg
                                                      Úterý 11. dubna 2006 ve 21:37® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 11.4.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes necelá hodinka plavané na řece. Opět zima jak v lednu, avšak záběry byly vcelku pravidelné, a to pouze od místních plotic. Voda se zvedla oproti včerejšku o cca 18–20cm, takže záběry byly často zkreslené silou proudu. Ale konečných 15ks ryb mi bohatě stačilo ke štěstí…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7073.jpg
                                                        Úterý 11. dubna 2006 ve 20:58® MK
                                                        MK
                                                        Datum lovu: 11.4.2006 | Revír: Klabava 2a Klabavská přehrada | Způsob lovu: Feeder

Od 15 do 17 hod jsem to máčel ve vodě ale vůbec nic no snad jindy!

Úterý 11. dubna 2006 ve 20:37® Padis
                                                          Padis

Kecalka>naprostý souhlas

Úterý 11. dubna 2006 ve 20:30® Kecalka
                                                            Kecalka

Padis> MALA RYBY TAKE RYBA TAK CO… HLAVNE ZE CLOVEK JE VENKU A U VODY …