Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 11. dubna 2006 ve 20:28® Padis
- Datum lovu: 11.4.06 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Plavaná
Dvouhodinová procházka kolem vody chyceny 2 oukleje a pár záběrů neproměněných.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. dubna 2006 v 8:24® bllek1
-
fikus>Dik ale spis sem potreboval vedet jestli tam jeste nelezi na vode LED. Dík M
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 ve 20:33® hraji
- Datum lovu: 9.4.2006 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Feeder
Na zakalené a studené vodě jsme nejprve důkladně zakrmili a potom očekávali věci příští. Celkem se zadařilo, brali cejni, plotice, karasi a nakonec se podařil i první mírový kapr, takže pro letošek je první mírová ryby puštěna a další již pojede domů se mnou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 17:44® Sander
- Datum lovu: 10.4.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes po škole jen asi půl hodinky plavačky na řece. Výsledek? Pár jesenů, plotic, cejnů a perlínů. Nakonec potěšil i 37 tloušťík a chvilku nato jsem zapřáhl cejnka kapitální velikosti, ale samozřejmě se mi po zdlouhavém zdolávání na 0.12 vlasec vypnul… Na tu zimu to celkem bralo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 17:38® carlosplzen
- Datum lovu: 9.4.2006 | Revír: Liticka nadrz | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska v prisernym pocasi tri hodinky na litickej nadrzi. 10× kaprik na rohl.boilies 30–40cm.Vsechno zpatky do vody…bohuzel bez fotaku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 ve 14:35® fikus
-
bllek1> zdar i Tobě, na obou místech je velice hezky. Mírně pod mrakem, ale neprší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:11® bllek1
-
Zdarec nevíte náhodou jak to vypadá ve Žďáru na Piláku?? Nebo u novýho Města Na Skaláku. Dík M
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 10:20® ORIMP
-
a parťák Andy obsadil 3.miesto,takže velká spokojnosť!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 10:08® ORIMP
-
a dvaja chytejáci:obor a orimp
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 10:06® ORIMP
- Datum lovu: 9.4.2006 | Revír: Striebornica | Způsob lovu: Přívlač
Včera preteky na Striebornici pri Piešťanoch.Pekne strávena nedela,dobre počasie,príjemní ludia.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 9:21® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 9.4.2005 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Klasická položená
Letos jsem poprvé vyrazil zabobkařit na Jesenici. Hned po příjezdu to bralo velmi solidně, sice jen ploťky, ale všechno „buchtičky“ od cca 28cm do 35cm. Po deváté už to nebylo se záběry příliš horké,ale pořád se něco dělo. Netuším, kolik jsem jich vyndal, ale bylo jich dost
Ideální nástraha – pařený rohlík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 9:10® pepino99
- Datum lovu: 16.4.2006
tak fčera s brašulákem a evžou zkouška ostaražitosti kapříků. Já asi tři urvaný a čtyři vypnutý evžato samé a každý jednoho na břehu. Brácha nás přechytal rozdílem 3 tříd. Vyndal jich asi jedenáct a to všechno na 6m colmika :o)) Můj jediný ošklivý hubeňour 73cm a 7,45kg ale foceno pouze telefonem :o((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 9:08® Pytel
- Datum lovu: 9.4.2006 | Revír: 471089
Strašně foukalo tak na plavajdu se moc nedalo tak jsem bobkařil a nic a k večeru když se vlny uklidnili zase zkusil splaveček a pár plotiček.Děda na druhý straně tahal jednoho kapříka za druhým nejdřív je vyválel na břehu a pak házel do vody s 5 metrové výšky pak dva zmasil sedl na kolo a jel za starou domů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 8:03® dzandys
- Datum lovu: 09.04.2006 | Revír: 451330 | Způsob lovu: Feeder
Letos první chytačka a poprvé s feedrem vůbec.Na to,že jsem dělal určitě všechno špatně, prostě paráda.6× ploťka,1× cejn,1× candát 55-ten regulérně za ocas(asi moc nechápal,která bije).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. dubna 2006 v 7:38® Vara
- Datum lovu: 9.4. | Revír: Lipno | Způsob lovu: Klasická položená
Po zjištění že na Lipně začali brát kapříci jsem to jel okamžitě zkusit. Výsledkem tři cejni a kapr 43, první den u vody a hned úspěch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. dubna 2006 ve 20:54® Tomik
- Revír: Polička | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka na poličce za hodinku sem chyt 4 pstruhy 36, 36 , 35, a 33…docela pěkná vycházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. dubna 2006 ve 20:12® HaD
- Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
to je on zblízka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. dubna 2006 ve 20:11® HaD
- Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem se při cestě za TR na oslavu jeho narozenin stavil na Jestřabicích, kde probíhal závod v přívlači – Pohár Lovy, kterého jsem se bohužel nemohl zůčastnit. Přesto jsem si asi 40 minut zachytal a dostal jsem 5 pstruhů a dva siveny. Jeden pstruh byl pro mě zvýšením osobáčku
59 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. dubna 2006 v 19:22® KačaX
- Datum lovu: 9.4.2006 | Revír: Poděbrady
Dnes to stejný jak včera. Za 2,5 hoďky sem chytl tlouště a 3 kapry – 43, 44 a 46 cm. Vše puštěno zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. dubna 2006 v 18:28® Prutos
- Datum lovu: 9.4.2006 | Revír: Dyje 4D | Způsob lovu: Plavaná
Pes byl úspěšně zakopán a mě zbyla i nějaká ta hodinka na lov. Za tři hodinky jsem na plavanou nachytal kolem třicítky plotic a perlínků. Dnes jen výjimečně braly kousky pod 20cm a rybky vyžadovaly 4–5 kosťáků na háčku. Takže opět super lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. dubna 2006 v 15:10® Řízek
- Datum lovu: 9.4.2006 | Revír: Berounka 3
Dnes 2hodiny straveny u vody a vysledek 1plotice a cejn velky 45cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. dubna 2006 v 7:18® xyz
-
Prutos> Az mi naskocila husi kuze. Nekteri ???? nevim jak je pojmenova jsou zm..i
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 23:05® KačaX
- Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Poděbrady
Tak dnes sem si dal repete. Rybářů bylo jak mraky. První sem zkoušel feedr a nic, ale potom sem si všiml že tak 100m ode mě nápadně často vyskakují kapři nad hladinu. Vyměnil sem špici za nejtvrdší, dal spávek do sloupce a nasadil broďáky – ze břehu se plavačkovat nedalo. Za poměrně krátkou chvíli sem chytl 2 tlouště 29 a 35cm a 3 kapry – 41, 44, 47. Vše na rohlík, brali jeden za druhým. Škoda že sem začal chytat na tu plavanou až tak pozdě, za chvíli se setmělo. Takže paráda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 22:50® ladamaj
-
Stím kdo tohle dokáže bych klidně udělal tosámé smím vícvykem bych to dokázal hravě je to hnus který nemá žádnou morálku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 22:13® Petas
-
Nechápu jak tohle může někdo udělat. Je to svinstvo největšího kalibru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 21:41® Mlady_Rybar
-
Obávám se, že když se do toho pytle dostal, byl ještě živý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 21:39® Prutos
-
Ještě dodám že to nebylo žádný štěně. Ten hafan měl minimálně 10 kilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 21:38® BigMike
-
V klídku, jen proklínám toho magora, co ho tam v tom pytli hodil!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 21:15® Prutos
-
Slabší povahy prosím prominou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 21:14® Prutos
- Datum lovu: 8.4.2006 | Revír: Dyje 4D | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme byly ve třech. A opět zcela převládala plavačka nad federem. Rybky braly o něco méně než včera ale i tak jsme si parádně zachytali plotice perlínky a oukleje. Kámoši Stockovi se po uváznutí podařilo vytáhnout pytel, v němž byl mrtvý pes. No… byla to fakt chuťovka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.