Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. dubna 2006 v 18:24® kostnak
-
s peknymi rybami sa aj ta kurefska zima dala znies.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 v 18:20® kostnak
- Datum lovu: dnes | Revír: jestrabice | Způsob lovu: Přívlač
dnes s redom a wj perfektna chytacka v jestrabiciach. podarili sa duhaky, sivone, ale tiez dost vela ostriezov a dokonca zubac.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 v 17:32® Bobson
-
BoBo-Falknow> vše nej nej nej !!! super úlovek !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 v 17:18® Robur
- Revír: svratka 4
za hodku na feedr a plavačku 4 cejni, potěšilo, že hned 1. záběr byla dubleta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 v 11:41® Jakub
- Datum lovu: 6.4.2006 | Revír: Mendrika
konečně povolily ledy a dalo se jít k vodě,s Milošem oba bezrybky,ale aspoň vyšlo počasí

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. dubna 2006 ve 21:56® ladamaj
-
Kača>vem knížku o rybařině a začni študovat těch 50 je nic jávyděl a pozoroval tření toje oněčem jiném 50muže mít samec ale opačně klidně 80 uplně vpohodě čus.-))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. dubna 2006 ve 21:51® Kyslik
-
Kača > jsou ve tření.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. dubna 2006 ve 21:48® KačaX
- Datum lovu: 5.4.2006 | Revír: Poděbrady
Už konečně rozmrzl místní stoják, tak sem tam zkusil feedra s kukuřicí a nic.. Jenom tak 7 malých drbanců + jeden fakt velkej. Nechápu že se nic nechytlo
Jinak mám docela zážitek – půl
metra od břehu v hloubce 15–20 cm plavala cca 45 až 50 cm štika. Vůbec
sem z toho nechápal, co na takové mělčině teď mohla dělat. Takže dobrý
až na to počasí..Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. dubna 2006 v 7:38® Sander
- Datum lovu: 4.4.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Muškaření
Něco přes hodinu lovu a to jeden proutek na lehkou položenou + matchovka s malým splávečkem. Konečné skóre 31:1 pro plavačku! Perfektní lov, opravdu jsem se tu hodinku nezastavil. Brali pěkní cejni, cejnci, jeseni, perlíni, plotice, tloušti a nakonec i jedna ouklej. Vše na střídku rohlíku, 0.12 vlasec. Paráda......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. dubna 2006 ve 21:11® HaD
- Datum lovu: 4.4.2006 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Feeder
Dnes na feederu dvě hodinky po práci – docela to bralo na červi a na hnojáčka. Asi 5 ryb (cejni, plotice), Zdenda za celý den asi 30 ks. Už se těším na další vycházku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. dubna 2006 v 11:23® Raf
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač
V neděli jsem tak trochu neodolal a vyrazil vláčet na Zámecký rybník (nová soukromá voda v Praze). Nabídka velmi dobře zarybněného rybníku těsně po roztátí byla moc lákavá. Konečný výsledek 45 odháčkovaných duháků a sivenů mě víc než uctil. Ovšem ryb jsem měl na prutě ke stovce. Za nižší úspěšnost při zdolávání mohlo místní pravidlo o lovu na přívlač s jednoháčky bez protihrotu, což mi dělalo problémy především při lovu s rotačkama. Voda byla kalná, tak ryby nejvíce chtěly zářivější rotačky č.0 a č.1. Úspěšná byla i vláčená nadnášená nymfa, ale vzhledem k velkému množství řasy na dně se nedala vláčet klasickým ultrapomalým způsobem. Ryby šly parádně po ránu, s polední pauzou a opětovným probuzením okolo 15 hodiny – těsně před mým odchodem. Celkově to byl mazec, aktivita ryb skvostná. Několik více než půlmetrových duháků, kteří mi vyjeli po nástraze až ke břehu (kde byla jediná naděje je vidět) mi nedává spát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 19:32® Prutos
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: obecní rybník | Způsob lovu: Plavaná
Dopolední plavaná na malém rybníčku. Krásné počasí a přesně 50 ks malých plotiček a perlínků. Vše na rohlíček, parádní chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 19:28® Prutos
-
BoBo: Sice opožděně, ale také gratuluji.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 19:06® kostnak
-
dnes som skusal novu vestu. chyta!! :o)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 18:58® Zcuter
-
dodatečně gratuluji..a preji dalsi takové ,,kapitální" ůlovky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 18:01® paccco
-
BoBo-gratuluji!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 17:58® Kazan
-
>Bobo: také se připojuji k ostatním s gratulací, hlavně ať je mimi zdravé a pěkně roste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 16:40® speed2
-
BoBo Gratuluji ti k Jůlince
)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 15:00® fikus
-
BoBo> gratuluji a přeji Jůlince mnoho štěstí a lásky v životě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 14:20® Tomash
-
BoBo : Krásná dcérečka
Gratuluju tobě i tvé ženě. Ať se
daří celou sezónu. Perfektní úlovek!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 13:37® skwor
-
BoBo: Gratuluji!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 13:08® Robur
-
Bobo, gratuluji. Co si koupíš za ryb. vybavení, když jsi stihl to vyšší porodné:
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:43® Dodo
-
BoBo-Falknow>Gratuluju!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 11:36® pepino99
-
BoBo-Falknow> toš gratuluju a né že budeš tejden slóóópat :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 11:18® Hora
-
BoBo-Falknov,připojuji se také,ať z ní vychováš řádnou rybářku.Už jsi jí pokřtil vodou?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 10:28® Petas
-
BoBo/ Taky se přikláním ke gratulacím a přeji spoustu radosti a hlavně zdraví, jak mamině tak pryncezně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 10:10® ORIMP
-
BoBo:gratulujem a poriadne ju zapí!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 10:07® sharkcom
-
Gratuliji TATO !!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 8:41® kulin
-
BoBo>taky gratuluju
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 8:38® breca
-
BoBo- tak to se ti podařila pořádná macanda, gratuloval jsem ti sice už u jepic ):o)), ale když jsem si tu přečetl ty míry a váhy, tak musím konstatovat, že to je opravdu mimořádný úlovek!!! Ať se jí daří na tomto světě!! ):o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.