Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 8. dubna 2006 v 19:35® BigMike
-
Nikde jsem nebyl, stojáky zamrzlé a Lužnice vysoko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 v 18:15® jiris
- Datum lovu: 8.4.06 | Revír: Haná | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem dnes byl poprve zahajit, prvni hod tloustik a pak uz jsem jen hazel. Moc krasnej den.Tento příspěvek byl 8.4.2006 v 18:16 editován administrátorem jiris
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 v 17:20® sharkcom
- Datum lovu: 8.7.2006 | Revír: UN Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Ani to neťuklo. Koupal jsem tam hnojáčky, rohlíček a těstovinu. Okolní rybáři také nic…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 v 17:10® Padis
- Datum lovu: 8.4.06 | Revír: Labe-Brozany
Položená na rohlíček červíky a měkčené perličky.Za 2 hodinky chyceni 2 amuři cca 40,47 cm a sumeček am.Dnes opravdu pěkná chvilka u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 14:10® Prichy
- Revír: Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Nekolik rybaru…jen snad ja jediny zaber, spis se jen zachvela spicka. Tyden predtim to pry bralo, ale ted je to mrtvy
Za dve a pul hodky jsem to zabalil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. dubna 2006 ve 13:41® kulin
- Datum lovu: 8.4.06 | Revír: Rozkoš
Takže dnes první fídrovačka.Počasí super,chycen jeden karas 41 cm.Mohlo to bejt lapší,ale pořád se stěhovala ledová kra,takže chvílema se nedalo vůbec nahodit,leda že bych chytal kachny na ledě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. dubna 2006 ve 20:23® Prutos
- Datum lovu: 7.4.2006 | Revír: Dyje 4D | Způsob lovu: Plavaná
Po práci jsem se konečně utrh na krátkou vycházku. Za cca dvě hodinky lovu jsme ve dvou nachytali několik desítek plotic okolo 20-ti cm. Ve vodě barvy kafe braly opatrně na rohlík nebo na masňáky.Na závěr mě velice potěšil i první letošní kapřík.I když měl jen okolo 30-ti cm, na proutek 1–5g to byla velice příjemná zdolávačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. dubna 2006 v 19:09® regulus
- Datum lovu: 5-7.4.2006 | Revír: Hol jezera | Způsob lovu: Feeder
Sem se tři dny po sobě utrhl na 2–4 hoďky, bohužel jen na stoják a totální katastrofa, První dva dny se to ani nehlo, nemluvím o počasí, zima jak v ruským filmu, až dnes to zachránilo asi 10 minicejnů. Už aby opadly ty řeky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. dubna 2006 v 18:53® regulus
-
Robur> asi ho trápíš hladem chudáčka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. dubna 2006 v 18:21® Robur
- Revír: svratka 4
tak dnes braly plotice, a pak mně sviňa pes sežral celej rohlík nebo ho někam zahrabal, akorát jsem měl ryby na obou prutech, a mohl jsem jít dom
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. dubna 2006 v 16:58® Cidas
-
Jejda :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. dubna 2006 v 16:57® Cidas
- Datum lovu: 7.4.2006 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes cca od 13 do 16h plavačka. Celkem s kamarádem asi 9 ryb. Tlouštíčci do 15 cm, stejně tak okleje a kamarádovi se povedl jeden kapřík cca 40?cm (na fotce)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 ve 22:55® xyz
-
kostnak> budiz mu to prano skoda ze nebyl vetsi byl by nas
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 ve 22:29® kostnak
-
a este raz wj a jeho prvy pstruh v zivote.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 v 19:24® kostnak
-
s peknymi rybami sa aj ta kurefska zima dala znies.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 v 19:20® kostnak
- Datum lovu: dnes | Revír: jestrabice | Způsob lovu: Přívlač
dnes s redom a wj perfektna chytacka v jestrabiciach. podarili sa duhaky, sivone, ale tiez dost vela ostriezov a dokonca zubac.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 v 18:32® Bobson
-
BoBo-Falknow> vše nej nej nej !!! super úlovek !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 v 18:18® Robur
- Revír: svratka 4
za hodku na feedr a plavačku 4 cejni, potěšilo, že hned 1. záběr byla dubleta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. dubna 2006 ve 12:41® Jakub
- Datum lovu: 6.4.2006 | Revír: Mendrika
konečně povolily ledy a dalo se jít k vodě,s Milošem oba bezrybky,ale aspoň vyšlo počasí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. dubna 2006 ve 22:56® ladamaj
-
Kača>vem knížku o rybařině a začni študovat těch 50 je nic jávyděl a pozoroval tření toje oněčem jiném 50muže mít samec ale opačně klidně 80 uplně vpohodě čus.-))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. dubna 2006 ve 22:51® Kyslik
-
Kača > jsou ve tření.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. dubna 2006 ve 22:48® KačaX
- Datum lovu: 5.4.2006 | Revír: Poděbrady
Už konečně rozmrzl místní stoják, tak sem tam zkusil feedra s kukuřicí a nic.. Jenom tak 7 malých drbanců + jeden fakt velkej. Nechápu že se nic nechytlo
Jinak mám docela zážitek – půl metra od břehu v hloubce 15–20 cm plavala cca 45 až 50 cm štika. Vůbec sem z toho nechápal, co na takové mělčině teď mohla dělat. Takže dobrý až na to počasí..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. dubna 2006 v 8:38® Sander
- Datum lovu: 4.4.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Muškaření
Něco přes hodinu lovu a to jeden proutek na lehkou položenou + matchovka s malým splávečkem. Konečné skóre 31:1 pro plavačku! Perfektní lov, opravdu jsem se tu hodinku nezastavil. Brali pěkní cejni, cejnci, jeseni, perlíni, plotice, tloušti a nakonec i jedna ouklej. Vše na střídku rohlíku, 0.12 vlasec. Paráda......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. dubna 2006 ve 22:11® HaD
- Datum lovu: 4.4.2006 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Feeder
Dnes na feederu dvě hodinky po práci – docela to bralo na červi a na hnojáčka. Asi 5 ryb (cejni, plotice), Zdenda za celý den asi 30 ks. Už se těším na další vycházku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. dubna 2006 ve 12:23® Raf
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač
V neděli jsem tak trochu neodolal a vyrazil vláčet na Zámecký rybník (nová soukromá voda v Praze). Nabídka velmi dobře zarybněného rybníku těsně po roztátí byla moc lákavá. Konečný výsledek 45 odháčkovaných duháků a sivenů mě víc než uctil. Ovšem ryb jsem měl na prutě ke stovce. Za nižší úspěšnost při zdolávání mohlo místní pravidlo o lovu na přívlač s jednoháčky bez protihrotu, což mi dělalo problémy především při lovu s rotačkama. Voda byla kalná, tak ryby nejvíce chtěly zářivější rotačky č.0 a č.1. Úspěšná byla i vláčená nadnášená nymfa, ale vzhledem k velkému množství řasy na dně se nedala vláčet klasickým ultrapomalým způsobem. Ryby šly parádně po ránu, s polední pauzou a opětovným probuzením okolo 15 hodiny – těsně před mým odchodem. Celkově to byl mazec, aktivita ryb skvostná. Několik více než půlmetrových duháků, kteří mi vyjeli po nástraze až ke břehu (kde byla jediná naděje je vidět) mi nedává spát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:32® Prutos
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: obecní rybník | Způsob lovu: Plavaná
Dopolední plavaná na malém rybníčku. Krásné počasí a přesně 50 ks malých plotiček a perlínků. Vše na rohlíček, parádní chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:28® Prutos
-
BoBo: Sice opožděně, ale také gratuluji.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:06® kostnak
-
dnes som skusal novu vestu. chyta!! :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 19:58® Zcuter
-
dodatečně gratuluji..a preji dalsi takové ,,kapitální" ůlovky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 19:01® paccco
-
BoBo-gratuluji!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.