Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. dubna 2006 v 18:58® Kazan
-
>Bobo: také se připojuji k ostatním s gratulací, hlavně ať je mimi zdravé a pěkně roste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 17:40® speed2
-
BoBo Gratuluji ti k Jůlince
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 16:00® fikus
-
BoBo> gratuluji a přeji Jůlince mnoho štěstí a lásky v životě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 15:20® Tomash
-
BoBo : Krásná dcérečka
Gratuluju tobě i tvé ženě. Ať se daří celou sezónu. Perfektní úlovek!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 14:37® skwor
-
BoBo: Gratuluji!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 14:08® Robur
-
Bobo, gratuluji. Co si koupíš za ryb. vybavení, když jsi stihl to vyšší porodné:
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 13:43® Dodo
-
BoBo-Falknow>Gratuluju!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:36® pepino99
-
BoBo-Falknow> toš gratuluju a né že budeš tejden slóóópat :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:18® Hora
-
BoBo-Falknov,připojuji se také,ať z ní vychováš řádnou rybářku.Už jsi jí pokřtil vodou?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 11:28® Petas
-
BoBo/ Taky se přikláním ke gratulacím a přeji spoustu radosti a hlavně zdraví, jak mamině tak pryncezně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 11:10® ORIMP
-
BoBo:gratulujem a poriadne ju zapí!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 11:07® sharkcom
-
Gratuliji TATO !!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:41® kulin
-
BoBo>taky gratuluju
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:38® breca
-
BoBo- tak to se ti podařila pořádná macanda, gratuloval jsem ti sice už u jepic ):o)), ale když jsem si tu přečetl ty míry a váhy, tak musím konstatovat, že to je opravdu mimořádný úlovek!!! Ať se jí daří na tomto světě!! ):o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:17® ladamaj
-
BoBo-Falknow>zároveň připojuji gratulaci ještě kluka předat skušenosti čus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:09® Milky
-
BoBo-Falknow> Ke gratulantům se připojuji, i když názor Kecalky o kouzelnosti nesdílím. Je tam s otevřenou pusou, bude-li si jí na tebe takhle otevírat pořád, no huvidíš, šťastný otče!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:07® Cudla
-
Blahopřeji,teď ještě teréní kočárek držák na prut a je to.y
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 7:34® obor
-
BoBo gratulujeme aj zo Slovenska a prajeme pevné zdravie mamine aj dcérenke!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 6:53® braska
-
blahopřeji šťastnému rybáři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 6:27® hajan
-
BoBo-Falknow> Samozřejmě gratulace…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:51® xyz
-
BoBo-Falknow> Ohromna G R A T U L A C E. Nezapomen ji radne zalit at poradne roste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:31® Jakub
-
I já se přidávám s gratulací
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:30® CeP
-
gratuluji cerstvemu tatickovi ke krasnemu ulovku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:22® regulus
-
Tož já ti taky blahopřeju, su zvědavé jak budeš dělit pruty a kočárek nebo zeby rybářka. -:))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:19® HaD
-
BoBo-Falknow> BLAHOPŘEJEME!!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:18® Kecalka
-
moc ti blahopreji k nadherne cerušce je kouzelna ,jako zena to muzu potvrdit ,jeste jednou blahopreji tatínku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:16® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 2.4.06 | Revír: Sokolovská nemocnice
Dnes se na mne konečně usmálo štěstí. Po mnoha letech obcházení různých revírů a trvalém vnadění se podařil kapitální úlovek… Dnes ve 21:10 se mi narodila dcerka Julinka – 54cm 4,130kg
)) Nedá mi to, abych nepoužil citát známého přemožitele kanálu La Manche "JÁ SU TAK ŠŤASTNÉ!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 21:12® CeP
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: OTAVA 3 | Způsob lovu: Plavaná
takze oproti ranni neplanovane vychazce ve meste jsem se odpoledne vydal na predem planovanou a ocekavanou navstevu bagru v sedlikojcich. tentokrat mela prim plavacka. nahazel jsem par kouli futra s ryzi a hlinou, nastrilel cervy, peclive zmeril hloubku a lov mohl zacit. jenomze ouha rybyckam se dole papat nechtelo. netahli ani cervi, ani rohlicek a ani hnojaci. no nezbylo nic jineho nez stahnout hloubku a utesit se s oklejkama.. jeste ze je mame a kousaly jako o zivot. takze nakonec krasne slunne odpoledne korenene zabavou s ouklejkama.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 v 19:56® Vaclav
- Datum lovu: 2.4. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Tak jaro už je asi skutečně tady. Poté, co jsme včera – letos poprvé – vyrazili s Jirkou Dulovcem na feedrovačku a docela slušně jsme se zastřelovali na drbancích a malých cejnech, dnes bylo záběrů opravdu jen pár (navíc nás zastihl pořádný vichr s deštěm), nicměně povedl se i jeden kapr – 42 cm (a to ještě v pondělí byla celá přehrada pod ledem a i nyní je ještě asi 40% nádrže zamrzlé). Na jedné z fotek je v plavačkovém podběráku, na druhé v rukou 120 kg těžkého chlapa (Jiřího). Šťastným lovcem byl zhruba před hodinou a půl Jiří, který mi vzápětí nabídl lekci na téma: Jak přelstít kapra v sousedství ledu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 v 17:42® ČudlařX
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: RMV-ŽidovákUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.