Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. dubna 2006 ve 12:23® Raf
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: Zámecký rybník - soukromý | Způsob lovu: Přívlač
V neděli jsem tak trochu neodolal a vyrazil vláčet na Zámecký rybník (nová soukromá voda v Praze). Nabídka velmi dobře zarybněného rybníku těsně po roztátí byla moc lákavá. Konečný výsledek 45 odháčkovaných duháků a sivenů mě víc než uctil. Ovšem ryb jsem měl na prutě ke stovce. Za nižší úspěšnost při zdolávání mohlo místní pravidlo o lovu na přívlač s jednoháčky bez protihrotu, což mi dělalo problémy především při lovu s rotačkama. Voda byla kalná, tak ryby nejvíce chtěly zářivější rotačky č.0 a č.1. Úspěšná byla i vláčená nadnášená nymfa, ale vzhledem k velkému množství řasy na dně se nedala vláčet klasickým ultrapomalým způsobem. Ryby šly parádně po ránu, s polední pauzou a opětovným probuzením okolo 15 hodiny – těsně před mým odchodem. Celkově to byl mazec, aktivita ryb skvostná. Několik více než půlmetrových duháků, kteří mi vyjeli po nástraze až ke břehu (kde byla jediná naděje je vidět) mi nedává spát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:32® Prutos
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: obecní rybník | Způsob lovu: Plavaná
Dopolední plavaná na malém rybníčku. Krásné počasí a přesně 50 ks malých plotiček a perlínků. Vše na rohlíček, parádní chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:28® Prutos
-
BoBo: Sice opožděně, ale také gratuluji.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 20:06® kostnak
-
dnes som skusal novu vestu. chyta!! :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 19:58® Zcuter
-
dodatečně gratuluji..a preji dalsi takové ,,kapitální" ůlovky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 19:01® paccco
-
BoBo-gratuluji!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 18:58® Kazan
-
>Bobo: také se připojuji k ostatním s gratulací, hlavně ať je mimi zdravé a pěkně roste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 17:40® speed2
-
BoBo Gratuluji ti k Jůlince
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 16:00® fikus
-
BoBo> gratuluji a přeji Jůlince mnoho štěstí a lásky v životě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 15:20® Tomash
-
BoBo : Krásná dcérečka
Gratuluju tobě i tvé ženě. Ať se daří celou sezónu. Perfektní úlovek!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 14:37® skwor
-
BoBo: Gratuluji!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 14:08® Robur
-
Bobo, gratuluji. Co si koupíš za ryb. vybavení, když jsi stihl to vyšší porodné:
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 13:43® Dodo
-
BoBo-Falknow>Gratuluju!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:36® pepino99
-
BoBo-Falknow> toš gratuluju a né že budeš tejden slóóópat :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:18® Hora
-
BoBo-Falknov,připojuji se také,ať z ní vychováš řádnou rybářku.Už jsi jí pokřtil vodou?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 11:28® Petas
-
BoBo/ Taky se přikláním ke gratulacím a přeji spoustu radosti a hlavně zdraví, jak mamině tak pryncezně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 11:10® ORIMP
-
BoBo:gratulujem a poriadne ju zapí!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 11:07® sharkcom
-
Gratuliji TATO !!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:41® kulin
-
BoBo>taky gratuluju
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:38® breca
-
BoBo- tak to se ti podařila pořádná macanda, gratuloval jsem ti sice už u jepic ):o)), ale když jsem si tu přečetl ty míry a váhy, tak musím konstatovat, že to je opravdu mimořádný úlovek!!! Ať se jí daří na tomto světě!! ):o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:17® ladamaj
-
BoBo-Falknow>zároveň připojuji gratulaci ještě kluka předat skušenosti čus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:09® Milky
-
BoBo-Falknow> Ke gratulantům se připojuji, i když názor Kecalky o kouzelnosti nesdílím. Je tam s otevřenou pusou, bude-li si jí na tebe takhle otevírat pořád, no huvidíš, šťastný otče!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:07® Cudla
-
Blahopřeji,teď ještě teréní kočárek držák na prut a je to.y
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 7:34® obor
-
BoBo gratulujeme aj zo Slovenska a prajeme pevné zdravie mamine aj dcérenke!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 6:53® braska
-
blahopřeji šťastnému rybáři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. dubna 2006 v 6:27® hajan
-
BoBo-Falknow> Samozřejmě gratulace…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:51® xyz
-
BoBo-Falknow> Ohromna G R A T U L A C E. Nezapomen ji radne zalit at poradne roste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:31® Jakub
-
I já se přidávám s gratulací
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:30® CeP
-
gratuluji cerstvemu tatickovi ke krasnemu ulovku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 22:22® regulus
-
Tož já ti taky blahopřeju, su zvědavé jak budeš dělit pruty a kočárek nebo zeby rybářka. -:))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.