Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. dubna 2006 v 17:39® ČudlařX
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: RMV-Židovák | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem zkoušel feeder.Odpovědí bylo dost opatrných záběrů.Vypadalo to na skaláky.Jinak pěkné počasí,hezkej den(až na ty ryby):o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 ve 13:52® CeP
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: OTAVA 4 | Způsob lovu: Feeder
dnes jsem si kapku privstal a zkusil feeder ve Strakonicich na stare rece. ryby byly aktivni a cervi s rohlickem platili, to jo, ale zabery velmi opatrne, temer neznatelne. ze dvou hodin jsem vic nez pulku casu stravil laborovanim s montazemi. i tak se ale na breh podivali dva karasci a ploticka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 v 11:50profil byl smazán
- Datum lovu: 2.4.2006 | Revír: Svratka 2A
Tak jsem si dal repete na rybnicku a okouknul kapriky, cejna, amura a rychle mazal k domovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 v 10:41® Robur
-
Ne nad splavem, tak 500m, dnes opět cejnci 3 Ks.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. dubna 2006 v 0:49® regulus
-
Robur> Myslíš tady???????????????
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. dubna 2006 ve 21:21® Robur
-
Regulus,na hrázi jsem byl dnes taky a fotky mám zadarmo, ale ty švestky tam měly zdroj obživy celkem dobrý. Na Svratce jsem byl včera a myslím, že jsem pár drbů měl, ale chytal jsem na jendom zátiší asi 1,5m od břehu na feedr, myslím že zítra na plavačku to pude líp.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. dubna 2006 ve 20:59® joba
- Datum lovu: 1.4.06 | Revír: fara, feeder
Ivanův 54 na housku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. dubna 2006 ve 20:37® regulus
- Datum lovu: 1.4.2006 | Revír: Brněnská přehrada
Tak mě dnes nečekaná práce zahnala na druhej konec Brna, neodolal jsem a přibalil do auta pruty s tím, že pokud to dobře půjde, tak budu po obědě hotovej a když už tam jsu tak to skusím u skalky, třeba nějakej okounek… První fotka – jedna z jejdražších fotografií mého života. Zastavil jsem abych vyfotil ten dav co čuměl na přetíkající hráz, vystoupil, udělal jednu fotku nastoupil a než jsem se stačil rozjet, tak tam stála městská švestka a stálo mě to 200 Kč. Situce na místě byla horší než sem čekal, bylo mi jasné že tam poplave spousta bordelu viz druhá fotka a voda bude kalná, ale že na jezeře bude takovej proud, viz třetí forka, jsem nečekal, stejně jako stav vody, který tak vysoko snad nikdy nebyl. Pochopitelně bezrybka, ale pěkný počasí a náladu mi spravili dva lednáčci, kteří okolo několikrát prolítli, bohužel tak rychle, že je nebylo možný vyfotit, abych potěšil i vás. Ještě ty fotky, co dodat, je to hnus velebnosti …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. dubna 2006 v 18:37® kostnak
- Datum lovu: dnes | Revír: tomasikovo-sukromny stojak | Způsob lovu: Přívlač
dnes sme s redom krstili nove privlacove dragony. mne sa podaril tento jalec 38cm na mirkotwistrik. redovi jeden pekny jalec padol pri brehu, jedneho vytiahol a k tomu este 2 cervenice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. března 2006 v 19:46® Hora
-
Sakryš to je síla na tý Odře,ještě že se vrátila zpět
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. března 2006 ve 13:43® Pytel
- Datum lovu: 31.3.2006
Odra 3
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. března 2006 ve 13:38® Pytel
A je tu JAROOOOOOOOO
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. března 2006 ve 13:33® Pytel
LUČINA 2 A - Údolní nádrž Žermanice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. března 2006 ve 13:32® Pytel
LUČINA 2 A - Údolní nádrž Žermanice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. března 2006 ve 13:30® Pytel
STONÁVKA 2 A
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. března 2006 ve 13:29® Pytel
STONÁVKA 2 A
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. března 2006 ve 13:28® Pytel
-
ONDŘEJNICE 1 A Dolní Nudla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. března 2006 ve 23:13® joba
-
Vydra se zase jednou vyznamenala nestačili ji ryby tak musela ufeedrovat raka, u chemičky to je síla. Jinak pár plotic a cejnů a odpoledne malý plavačkový závody : matrix mě rozsekal v ouklejích 33:18
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. března 2006 ve 23:11® joba
- Datum lovu: 26.3.06 | Revír: fara
feeder,plavačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. března 2006 ve 21:44® Hora
-
Zcuter> není všem dnům konec ještě si zachytáš…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. března 2006 ve 20:36® Zcuter
-
patel:mel jsem tam být i já jako s váma(domlouval jsem se s horou) ale me matka volala ze musim domu…byl jsem tam tak pul jhodky …na proti lavicky…chytil jsem jenom ploticku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. března 2006 ve 20:12® kostnak
- Datum lovu: dnes
dnes s wj po dve male rybky na plavacik a cervika(ostrieze, bolenik) a „odblanil“ som novy dragon. toho zdochnuteho karasa som vytiahol takto regulerne „za hubu“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. března 2006 ve 20:08® Pytel
- Datum lovu: 25.3.2006 | Revír: Odra 3A | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si dál s Horou sraz na Odře 3A a oba zkoušeli plavajdu Hora mi to natřel 9:2.Super pochytaničko a pokec!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. března 2006 v 17:52® kulin
-
Dnes poslední dírkovačka,závodilo se,chlastalo atak dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. března 2006 v 10:12® ČudlařX
- Datum lovu: 24.3.2006 | Revír: Radbuza 2 | Způsob lovu: Feeder
Tak zase nic!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. března 2006 ve 14:06® CeP
-
Kazan> aby ti mraz prdel roztrh…
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. března 2006 ve 14:04® Kazan
- Datum lovu: 24.3.2006 | Revír: stoják, plavačka
Protože se chudák CeP nemůže furt dostat k vodě s tou boloňkou, tak jsem to byl dnes vytrnout za něj
. Jeden cejn na houstičku, ale potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. března 2006 v 18:26® Prutos
- Datum lovu: 21.3.2006 | Revír: Dyje 3
Dnes to konečně přišlo. Výsledkem asi tříhodinové feedrovačky na Dyji v Břeclavi byl jeden záběr. Po záseku a lítém boji jsem spatřil svou první letosní rybu. Byl to skalák nejmíň (fakt nekecam)20cm velký. Maximální spokojenost
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. března 2006 v 19:38® Zcuter
-
rendy:kolik máš těch žílal na tom háčku????
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. března 2006 v 18:39® Padis
- Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Plavaná
Pěkné odpoledne sice bez rybky.Ale to sluníčko bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.