Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 20. března 2006 v 0:20® regulus
-
Dnešní den se z hlediska počasí zvláště vydařil, z rybama to nebylo až tak gut, jen dva cejni, ale potěšila mě návštěva jednoho člena HDU na mém oblíbeném revíru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. března 2006 ve 23:22® Rendy
- Datum lovu: 19,03,2006 | Revír: Klabavka
Kormoráni přes zimu řádili a tak mě zajímalo jestli se nějaká ta rybka zůstala ve vodě. První nához záběr tloušť , druhý propásnul jsem a zásek do prázdna , třetí záběr tloušť , už jsem si myslel jaká to bude paráda , ale třetím náhozem to zkončilo a pak dvě hodiny ani ťuk až pod jezem se mi povedli dva malí tlouštíci i když byli velcí jako dlaň potěšili , zhruba za čtyři hodiny čtyři rybky , spokojenost , i když loni to byla jiná paráda , je to znát že to Kormoráni vybrali , viděl jsem několik kaprů celích zaplísněných , na nástrahu vůbec nereagovali , odpluli až když jsem k nim přišel na vzdálenost asi čtyř metrů . Ještě loni jsem kormorány hájil že jsou součástí přírody , od letoška je nemám rád
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. března 2006 ve 21:58® vasik
- Datum lovu: 19.3.06 | Revír: Labe pod HK
Odpoledne mě vytáhlo sluníčko.2 hodky jsem koupal masňáky,rohlíček a vše možné bobule a ono nic.Když jsem přijel dom tak jsem dostal pochvalu za zdravej vzhled.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. března 2006 ve 21:55® joba
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. března 2006 ve 21:53® joba
- Datum lovu: 19.3.06 | Revír: orlice
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. března 2006 ve 20:07® rudla
- Datum lovu: 19.3.2006 | Revír: Odra 5 | Způsob lovu: Feeder
3 hodiny u vody a špička pořád v klidu ale bylo super.Nakonec jsem přilepšil labutím,ty braly hned.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. března 2006 v 19:21profil byl smazán
- Datum lovu: 18.3.2006 | Revír: Svratka 3-4
Priblizne 2 hodiny cisteho casu a trapeni na rece – nejdrive pod ZOO. Koupal jsem rohlicek, masnaky. Jeste ze jsem nemel vice casu a musel jit hlidat malou – to by byla ostuda. Pres splav v Pisarkach sla dost voda a tak jsem to po prvnim utrzeni zabalil. Dnes byl kolega na Svratce u kina a vydoloval 3 ranni rybicky (cejn + 2perliny), potom se az do 14:00 opaloval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. března 2006 v 19:16® HaD
- Datum lovu: 19.3.2006 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Plavaná
pokus o nějakou rybičku byl zcela núspěšný – v 5 lidech ani záběr a to jsme zkoušeli plavačku, položenou, rohlík, kosťáky…ale bylo nádherně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. března 2006 v 19:16® MILO
- Datum lovu: 19.03.2006 | Revír: Ohře12Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 19. března 2006 v 17:28® skwor
- Datum lovu: 19.3. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Za hodinku lovu jsem měl jeden nezužitkovaný záběr, ale bylo tam nádherně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. března 2006 v 19:50® joba
- Datum lovu: 18.3.06 | Revír: NovohradkaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 18. března 2006 ve 13:59® regulus
- Datum lovu: 18.3.2006 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Feeder
Dopolední feedrování na střídačku s plavanou, plavaná houby, feeder aspoň jeden cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. března 2006 v 19:53® Pavel_77
- Datum lovu: dnes | Revír: VondrlákUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 17. března 2006 v 19:51® Pavel_77
- Datum lovu: 17.3.2006 | Revír: Vondrlák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
dneska jsem si byl opět zachytat na Vondrláku, super počasí, příjemnou společnost mě dělala moje drahá polovička…a i srnky se tam na nás přišly podívat!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. března 2006 ve 13:44® ORIMP
-
Uvolnený lad zabíjal a mlel všetko čo nestíhlo uniknuť.Stovky mrtvych rýb,po kormoranoch dalšie škody…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. března 2006 ve 13:40® ORIMP
-
a zopar odvažlivcov…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. března 2006 ve 13:37® ORIMP
-
Prechadzka po oblubenej riečke Kysuca.Takto to vypada po povolení ľadu a opatovnom ochladení.Ľad sa zastavil na jednom mieste v dlžke cca 300m.Podoba sa to skôr na Antarktídu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. března 2006 v 11:09® Prutos
-
knedlik> Tipuju siven?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. března 2006 v 0:10® regulus
-
knedlik> No velká škoda, že fotka stojí za … co to bylo za rybu???
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. března 2006 ve 20:58® KačaX
- Datum lovu: 12.3.2006 | Revír: Morava 18
Dnes perfektní chytání. Zkoušel sem lovit parmy na soutoku moravy s jedním náhonem. Ale dnes tam byl takovej proud, že mi to občas odnášelo i 50g olova a do toho vítr, že se dělali vlny.. Po tom, co sem 3× urval návazec (jednou i se zátěží) a došli mi, tak sem to radši zabalil. Zahnala mě představa, že bych v té zimě kdy sem necítil prsty musel vázat novej a napichovat znovu tu spoustu červů. A pěkně do toho sněžilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. března 2006 v 19:20® knedlik
- Datum lovu: 12.3.2006 | Revír: sukr. | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mi sadla zlatá rybka,ale kamarát doje..l fotku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. března 2006 v 18:59® joba
-
..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. března 2006 v 18:58® joba
- Datum lovu: 12.3.06 | Revír: fara
celej den nic až po 14h se začali cpát cejni a plotice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. března 2006 ve 21:39® ladamaj
-
joba> Dost dobrý ale krutý já bych taky už razyl ale nesmím nastydnout tak musím čekat dříve jsem jezdil na Labe už v lednu většinou to bylo supr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. března 2006 ve 21:31® joba
-
ladamaj dík a to ještě nebylo vyfocený to hlavní …jak sem spadl do orlice a plaval s prutem nad hlavou facht legrace ale docela kosa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. března 2006 ve 21:17® joba
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. března 2006 ve 21:15® ladamaj
-
joba> Gratuluji pěkné foto.-)))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. března 2006 ve 21:11® joba
- Datum lovu: 11.3.03 | Revír: orlice
plavačka + koupačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. března 2006 ve 21:08® joba
- Datum lovu: 11.3.03 | Revír: orlice
plavačka + koupačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. března 2006 v 19:10® jake
-
Včera jsem slavnostně zahájil sezónu (když nepočítám 3× dírky). Plavaná na Dřevnici – pochopitelně bezrybka – velký proud, kalná voda. Dnes repete, už to bylo trochen lepší – 2 jelečci. Tak už se to pomaloučku rozjíždí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.