Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. března 2006 v 18:23® stepino99
-
HaD>Hlavne tomu curdovi co neumi chytat na Džordnu:o))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. března 2006 v 18:22® stepino99
-
HaD>Jo moc pekné tyky gratuluji:o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. března 2006 v 16:20® pepino99
-
HaD> gratuluju !!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. března 2006 v 15:22® Dodo
-
HaD>Pěkný,moc pěkný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. března 2006 v 7:44® fifi
-
to je paráda! opravdu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. března 2006 ve 23:42® HaD
- Datum lovu: 2.3.2006 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
a šťastný Zdenda po cca patnáctiminutovém souboji (vlasec 0,12mm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. března 2006 ve 23:41® HaD
Jeseterovi se z vody nechtělo, TR se ho nepodařilo vylovit, ale Tomáš byl úspěšný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. března 2006 ve 23:39® HaD
Já a TR s duhákem – každý s jiným, aby nebyla mýlka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. března 2006 ve 23:38® HaD
Radim a jeden z jeho sivenů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. března 2006 ve 23:37® HaD
Výlet na dírky se velmi vydařil. Společně s Radimem, Zdendou, Tomášem a TR jsme ulovili celkem asi 100 ryb (já 33ks). Většinou to byli siveni, několik duháků a cejnů a i jeden jeseter 88 cm (Zdenda). Nádherné počasí – prostě paráda. Zdenda měl lehátko a chytal i vleže
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. března 2006 ve 23:14® HaD
- Datum lovu: 2.1.2006 | Revír: Čáslavice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Trochu opažděně – počasí bylo ukrutně nepříznivé – déšť se sněhem, vítr. Ryby brali poměrně málo, chytili jsme asi 20 duháků, nějaké okouny a cejny a dva kapry!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. února 2006 ve 13:14® Vik
-
25.2.2006,8.00–11.30,Podolí super rybačka jen a pouze gumy, bodovala zelená a černý smáček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. února 2006 v 10:26® MoravakX
- Datum lovu: 26.2.2006 | Revír: Čáslavice, okr. Třebíč | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ráno po ochutnávce vín se opravdu špatně vstávalo, navíc venku sněžilo a foukal studený vítr. I přes tyto komplikace jsem se vykutálel kolem 8:00 na led a spustil návnadu do dírky. Za dopoledne uloveno 5 duháků a 3 okouni. Příště budu vstávat asi bez té ochutnávky, protože brali hlavně po ránu a k poledni to sláblo, hodně slabých záběrů, které se nedaly seknout, nebo jsem je prospal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. února 2006 v 8:00® NAPEP
-
Rendy> krásný pohled jak ho pouštíš do dírky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2006 ve 23:17® Rendy
- Datum lovu: 25,02,2006 | Revír: Letkov- Rampich
V sobotu se na tomto revíru konaly závody na dirkách . Zajímalo mě jak takové závody probíhají a tak jsem se na tento revír vypravil podívat. Sešlo se zhruba 25 rybářů.Velice hezká rybačka . Tahali se převážně siveni a duháci i maréna se nechala zlákat. Ulovil se i trofejní kousek duháka . Mám za to že každý si nějakou tu rybu ulovil. Mě se povedlo ulovit dva duháky a pět sivenů .To stačilo na desáté místo . Borci na předních místech měli kolem patnácti ryb. Přesné počty si nepamatuji. Dobrá atmosféra , pěkné prostředí , velice pěkně strávený den , stálo to za to

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2006 v 19:46® Tomash
-
náhodný : Seš sympaťák
Jinak „pácovali v pacičkaách“ –
to je dobrý – to si budu pamatovat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2006 v 19:38® skwor
-
náhodný: Kecáš blbosti, podívej se pořádně, a uvidíš, že má každá jiné zbarvení a jedna má „šrám“ na hřbetě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2006 v 19:34® Shrek
-
náhodný> Podívej se na ty parmy pořádně a zjistíš,že to neni jedna a ta samá parma.Dwarfovo má pocuchanej hřbet.Pak na těch spodních fotkách je ta Tomashovo větší,tak klídek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2006 v 19:29@ ???
-
Tomash> no pěkně ste je pácovali v pacičkách,hlavně že sou fotečky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2006 ve 14:49® Shrek
- Datum lovu: dnes | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Feeder
krásná rybačka,šest rybářů na jednom kousku řeky,nikdo nic jen já parmu 51 cm.Mám radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. února 2006 ve 20:27® Pavel_77
- Datum lovu: 24.2.2006 | Revír: "vondrlák"- Aleš V. | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem si dneska byl s manželkou zachytat u Aleše V. na „vodrláku“, super strávenej den a ještě lepší chytačka!!! Všem doporučuju je to tam super!!! Aleši dík!!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. února 2006 ve 13:15® Tomash
- Datum lovu: 22.2.2006 | Způsob lovu: Feeder
Zmrzli jsme s Dwarfíkem na kost, ale tahle fešanda 58cm, mě pěkně rozehřála… Kámoš na začátku jednu ztratil ve vázkách – nešla otočit. Mně to vyšlo… Pěkný, ale mrazivý den u vody.
Na první fotce Dwarfova nakonec neúspěšná zdolávačka. Dále pak má dnešní parma…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. února 2006 ve 14:13® Tomash
- Datum lovu: 20.2.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Chytali jsem klasicky na položenou – feeder. Testovali jsme nové místo, ale nedařilo se. Tak jsme popošli cca 3 km proti proudu a parmičky jsme našli… Dwarf 2 ks – 55 a 58cm Já 60cm + jednu mi kamarád upálil, ale prý nechtěně – hajzlík jeden!
Že je parma krásná ryba?
PS : Vše vráceno…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. února 2006 v 10:48® Padis
- Datum lovu: 18.2 | Revír: Chrudimka 1
letošní první úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. února 2006 v 10:39® Padis
- Datum lovu: 18.2 | Revír: Chrudimka 1
Včerejší návštěva u vody.První letošní rybačka bezrybky.Ale vůbec mě to nevadilo hlavně že jsem vyrazil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 16:49® ladamaj
-
Milky> dost drahá rybačka? Čus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 16:33® joba
- Datum lovu: 12.2.06 | Revír: Labe
feedrovačka bezrybky

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 15:39® vasik
- Datum lovu: 12.2.2006 | Revír: Přelov Černožice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Počet lovců asi 12.Pár jedinců bylo úspěšných.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 11:21® ZB
- Datum lovu: 31.12.2005 | Revír: Lipno, Horní Planá | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Milky: Bylo to na silvestra. Na fotce je vtipkujici majitel s hasicem z Horni Plane.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. února 2006 ve 23:45® Milky
-
kuk – a je to venku!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.