Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 24. dubna 2005 v 19:45® Thommaso
-
Hornad c2 pri skole v prirode nad kysakom, lov s nymfou a pijavickou, viac uspesna nymfa. 4 pp od 20–30 cm, 1PD 32cm, 1 ostriez cca 20cm. PD ponechany

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. dubna 2005 v 19:26profil byl smazán
-
revír:Stonávka3A,MO Třinec,feeder,položená,chytený kaprík 46cm,na medovú kukuricu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. dubna 2005 v 18:58® Shimi
-
Orlice:Tak jsem puvodne chtel vzit k vode aspon na par chvilek provetrat musak… ale pro jistotu jsem se sel nejdriv projit se psem a fotakem a kdyz jsem videl tohle. bylo me jasny ze se nechytam. holt budu muset chvili pockat az to opadne :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. dubna 2005 v 18:04® TH
-
Otava 2 no dobrá,muzeum miniatur,já vím. předchozí byla focená ze srandy (Sežral mi povorák celou rousnici !!)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. dubna 2005 v 18:04® Yuri
-
Dneska plavačka na říčce Moštěnka, bič 4 m, splávek 0,75 gramů, ponor zhruba 0,5 m+,–. Nástraha kopané žížaly. Tloušti brali poctivě. Chytil jsem jich 12, největší měl 39 cm a ostatní se pohybovali okolo 30 cm. Fakt pěkný chytání, jen škoda že jsou tloušti hájený…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. dubna 2005 v 18:02® TH
-
Otava 2 – dopoledne Chytil jsem dvě rybky.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2005 ve 20:41® Zlinsky_lovec
-
Januštice 1,Dřevnice 1 Krásné odpoledne,doma nuda a tak jsem vyrazil s mým proutkem 1–8 gramů potrápit na pstruhovku rybičky. Hned na první nához na zcela nevídaném místě mi na malou rotačku Mepps 1,barva Beruška zaůtočil můj první potočák v životě. Po krátkém souboji,který jsem si vychutnal jsem ho změřil. Měl 33 centimetrů. Odešel jsem tedy na mé tutové místo. tam jsem asi z šestého náhozu chytil duháka,který měl 29 centimetrů. Vláčel jsem dále,ale protože jsem Meppsku utrhl,dal jsem tam woblera Salmo Hornet,kterého jsem po chvíli bez výsledků urval. Tak jsem opět převázal na rotačku-Bečvu(Vaškovka). Na ní jsem vytáhl několik čudliček-potočáku-od 9cm do 15cm. Pak jsem šel opět na své hot místo a tam házel. Na druhý nához jsem zapřáhl mega duháka-troufám si říct,že měl k 45cm. U nohou mi spadl. Tak jsem začal házet znovu a opět záběr,od menšího kolegy. Měl 28cm. Když jsem tuto rotačku utrhnul,zavolal kámoš,ať jdu k nám na řeku. Já s proutkem 1–8 gramů šel. Navázal jsem si olůvko-10gramů. Pod něj zarážku a asi 30cm od zarážky háček. Chytal jsem na rousnice,bez policajta,jelikož měkost proutku mě umožňovala vidět záběry na špičce. První nához a sedl jsem si.Špička se ohnula a prut letěl do vody. Já jsem ho naštěstí zachytil a zasekl. Podle tahu to byl kapr. U nohou jsem ho zahlídnul a měl tak 45cm. Háček mu vypadl z tlamky a jen mi ocasem zamával a plul domů. Neměl jsem hodinu záběr. Mezi tím kamarád zdolal akorát mírového kapra. Najednou se má špička prudce zohnula a já zdolával malinkého tlouštíka(okolo 35,ale byl pěkně vyžranej). A na poslední žížalu jsem měl poslední možnost. Nahodil jsem a šel vykonat potřebu.„Bere ti“slyšel jsem a utíkal k prutu. Zasekl jsem a ryba se rozjela. Držela se u dna. byla to parma. Po dvaceti minutách souboje přestala bojovat. Uviděl jsem její tělo. Měla k 65cm. Zajela pod pařez a já jsem ji přestal cítil. Přisekl jsem a ona se rozjela. A tak po dalších dvacíti minutách jsem usoudil,že to s prutem 1–8 gramů nemá cenu a parmu zabrzdil. Samozřejmě to utrhla. Chvíli jsem byl zklamaný,ale tedsi říkám,že je to jedno,stejně bych ji pustil. Zítra se tam zase chystám,ale s výbavou na větší ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2005 v 19:58® Vydrain
-
Vydří místo Milý deníčku, dnes bylo krásně
dnes jsem nachytala víc než doktor. Záběrů bylo mín jak před týdnem,
ale i tak to bylo fajn. Šly jen malý čudly kromě dvou vyjímek, asi
dospělým už sexuálně haraší. Ale sou vybíravý ty mládata hrozně,
chvíli jim jelo maso, chvíli jim jela pařená houska, no horší jak já. Tak
jsem zvědavá, jak jim bude chutnat za týden. Jen doufám, že hrázný bude
mít volno jako dneska
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2005 v 19:57® mirmen
-
řeka,na feeder, rozhraní klidné a mírně tekoucí vody :asi 10 cejnků a cca 5–8 plotic, nejvíce záběrů na rohlík a orestovaný burizon ( do pár lžic oleje nějaký posilovač a cca půl minuty burizony posmažit, pak nechat okapat a do sklenice). Docela mne překvapil pokles záběrů na dortový oplatek. Do návnady kukuřice, master gara,ovesné vločky, trocha strouhanky a hrst kokosu ( vynášení do sloupce).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2005 v 18:33® ywan
-
jazierko s maximalne opatrnými rybami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2005 v 18:24® ywan
-
Šútovo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2005 v 18:20® ywan
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2005 v 18:08® ywan
-
bol som zavláčiť v jednom nerevíry, ale bolo to slabé, ostrieže si vybehli len za čierniym perím, ostatné ignorovali. aspon som si zahádzal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2005 v 10:50® BoBo-Falknow
-
Tatrovice Vyrazili jsme na vláčku s tím, že potrápíme marény. Ovšem dařilo se pouze kolegovi, který na bíle banjo vytáhnul 3ks 42,42 a 43. Já jsem tam ze zoufalství nasadil Mepps Aglia Long 2 měděnou a vytáhnul jsem marénu 41 – první v životě
(nepochopim, jak ten trojhák
mohla vcucnout), pak ještě jedno štíhle a tím jsme skončili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 17:24® pavel
-
zase bez záběru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 16:54® TH
-
tenhle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 16:50® TH
-
no a závěrem..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 16:50® TH
-
Jak známo,tloušti velice rychle zdrhnou,tak jsem změnil pozici a prvním náhozem tento.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 16:48® TH
-
Tento je výsledek 10 minutového čekání
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 16:46® TH
-
Tenhle přišel jako druhý. cca 5 minut po předešlém.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 16:44® TH
-
Otava 2 – Písek Plavaná (rohlík) Dnes mám spokojenost nejvyšší,omlouvám se za počet fotek (5 tloušťů)
A taky za to,že vedle ryby není orientační bod nebo míra,ale bál jsem se,že mi ty,o kterých jsem věděl vezmou roha…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 10:22® doktor
-
kostnak: Kam chodiš na pstruhy?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 23:49® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 23:46® kostnak
-
dnes s redom na potoku plana **** potocakov. super chytacka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 21:50® Prichy
-
> Masa BoB: Jezisi kriste a ja mam takovej hlad
(sorry za nekazen)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 v 19:38® BoBo-Falknow
-
Svatavka Vláčka 17–19 hod. 4 potočáci (2×30, 25, 20) a jeden setřepanej duhák 40+. Byla to moje blbost, byl jsem nabrozenej v půlce řeky a neměl jsem sebou poběrák..
Vše puštěno zpět.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 v 19:26® Raf
-
Lužnice 7 Okolo hodiny s feederem na bílé červi pod jezem. Až na jednu pěknou plotici to nestálo za moc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 v 19:09® mirmen
-
rameno, feeder, za 2,5 hodiny 5 záběrů na sendvič (červ-pečivo-červ), 2 cejnci, 2 kapříci (30 a 42 cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 12:55® Mike
-
U nás na Černovickém potoce se někde stala chyba, odkudsi se tam vzali malí jesínci. Hejna červených 5 cm rybiček. A pak se tam chytejte s normál nástrahymi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 v 9:22® Dafi
-
Odra 7, Mankovice Šli jsme si se synem zachytat na naší oblíbenou řeku. Bylo odpoledne, poměrně teplo, lehké přeháňky… Mimo krásného okouna 35cm a několik plotic jsme vytáhli rybu, s kterou jsme si nevěděli rady, kam ji zařadit. Kaprovitá ryba, velikost 37cm, zbarvení sytě oranžová s různě odstínovanými fleky na hlavě. Ryba zabrala na žížalku, docela razantní škubnutí, jako od okouna, kterého jsme vytáhli chvilku před tím. Mysleli jsme si, že to bere další okoun. Při zdolávání mě upoutala ta oranžová barva, mylel jsem si, že tahám koi kapra. Ale kapr to nebyl. Syn nosí k vodě i atlas ryb, tak jsme usoudili, že to bude jesen zlatá forma, asi ho někdo pustil ze zahradního rybníčku do řeky.
Ten den se dařilo i bráchovi na nádrži Vítovka, celkem zdolal deset kaprů, bohužel malých,Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.