Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. února 2006 ve 20:38® skwor
-
náhodný: Kecáš blbosti, podívej se pořádně, a uvidíš, že má každá jiné zbarvení a jedna má „šrám“ na hřbetě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2006 ve 20:34® Shrek
-
náhodný> Podívej se na ty parmy pořádně a zjistíš,že to neni jedna a ta samá parma.Dwarfovo má pocuchanej hřbet.Pak na těch spodních fotkách je ta Tomashovo větší,tak klídek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2006 ve 20:29@ ???
-
Tomash> no pěkně ste je pácovali v pacičkách,hlavně že sou fotečky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2006 v 15:49® Shrek
- Datum lovu: dnes | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Feeder
krásná rybačka,šest rybářů na jednom kousku řeky,nikdo nic jen já parmu 51 cm.Mám radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. února 2006 ve 21:27® Pavel_77
- Datum lovu: 24.2.2006 | Revír: "vondrlák"- Aleš V. | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem si dneska byl s manželkou zachytat u Aleše V. na „vodrláku“, super strávenej den a ještě lepší chytačka!!! Všem doporučuju je to tam super!!! Aleši dík!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. února 2006 ve 14:15® Tomash
- Datum lovu: 22.2.2006 | Způsob lovu: Feeder
Zmrzli jsme s Dwarfíkem na kost, ale tahle fešanda 58cm, mě pěkně rozehřála… Kámoš na začátku jednu ztratil ve vázkách – nešla otočit. Mně to vyšlo… Pěkný, ale mrazivý den u vody.
Na první fotce Dwarfova nakonec neúspěšná zdolávačka. Dále pak má dnešní parma…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. února 2006 v 15:13® Tomash
- Datum lovu: 20.2.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Chytali jsem klasicky na položenou – feeder. Testovali jsme nové místo, ale nedařilo se. Tak jsme popošli cca 3 km proti proudu a parmičky jsme našli… Dwarf 2 ks – 55 a 58cm Já 60cm + jednu mi kamarád upálil, ale prý nechtěně – hajzlík jeden!
Že je parma krásná ryba?
PS : Vše vráceno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. února 2006 v 11:48® Padis
- Datum lovu: 18.2 | Revír: Chrudimka 1
letošní první úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. února 2006 v 11:39® Padis
- Datum lovu: 18.2 | Revír: Chrudimka 1
Včerejší návštěva u vody.První letošní rybačka bezrybky.Ale vůbec mě to nevadilo hlavně že jsem vyrazil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 17:49® ladamaj
-
Milky> dost drahá rybačka? Čus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 17:33® joba
- Datum lovu: 12.2.06 | Revír: Labe
feedrovačka bezrybky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 16:39® vasik
- Datum lovu: 12.2.2006 | Revír: Přelov Černožice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Počet lovců asi 12.Pár jedinců bylo úspěšných.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 ve 12:21® ZB
- Datum lovu: 31.12.2005 | Revír: Lipno, Horní Planá | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Milky: Bylo to na silvestra. Na fotce je vtipkujici majitel s hasicem z Horni Plane.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 0:45® Milky
-
kuk – a je to venku!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2006 v 0:44® Milky
- Datum lovu: leden 2006 | Revír: Lipno, způsob - tažená
nebyl jsem u toho, dneska mi to přišlo do mejlíku a zdálo se mi to dost zajímavým býti!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. února 2006 ve 20:51® joba
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. února 2006 ve 20:49® joba
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. února 2006 ve 20:44® joba
- Datum lovu: 11.2.06 | Revír: Bačalský mlýn
Závody na dírkách Několik momentek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. února 2006 v 18:45® ywan
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. února 2006 v 18:43® ywan
-
orava, kopec krýh a rybieho „šrotu“ čo narobili kormorány…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. února 2006 ve 22:48® J.I.M.
- Datum lovu: srpen | Revír: položená
Erotika na rybách. Po týdnu plném pracovního nasazení jsme se s Martinem dohodli na třídenní výpravě na náš oblíbený revír, dohodli jsme se že se sejdeme přímo na místě. Já dorazil jako první ,v duchu jsem si říkal že budu zase zavážet návnadu sám a Martin přijede do hotového a už si jen nahodí a bude tahat kapra za kaprem, zatím co já budu jen podebírat jeho úlovky.Tak jsem nafoukl člun,zavezl návnadu /partikl/ a nahodil pruty,pohodlně jsem se usadil do křesílka, když v tom mi zavolal Martin že mají nějakou poruchu v práci a přijede až ráno. Byl krásný slunečný den a kousek dál vpravo se koupali lidé a dělali u toho pěkný kravál,smích dívek se rozléhal s padající tmou čím dál víc až konečně nastala tma a koupající se lidé zmlkli, no konečně a teď to začne brát, v duchu se povzbuzuji.Noc je tmavá a vidět je tak na metr před sebe,podél břehu se ozývá slabé šplouchání a blíží se k mým prutům, nejprve jsem si myslel že je to ondatra, ale když jsem zaslechl dívčí špitnutí bylo hned vše jasnější. Kousek od mých prutů se začali dít věci,nejdříve tiché a potom už hlasitější vzdychání mě přivedlo do rozpaků,co mám dělat? Odkašlat si a způsobit jim šok nebo být zticha a počkat až si to ti dva milenci spolu „vyřeší“? Tohle dilema za mě vyřešily ryby,hlasitý zvuk hlásiče a následný cvrkot brzdy, vyplašil milostný pár asi v tom nejlepším,dívka výskla její partner něco zaklel oba se pak vzdálili stejnou cestou, ale o poznání rychleji, já se chopil prutu a začal zdolávat kapra, ještě jsem v dáli zaslechl smích oněch dvou milenců, ale potom už jsem se věnoval jen kaprovi.Byl to pěkný kousek 77cm a 6,5kg,protože už bylo těsně po půlnoci tak jsem kapra zasakoval na focení a šel spát.Druhý den ráno přijel Martin, vše jsem mu vylíčil, s kaprem jsem se vyfotil a pustil ho zpět.Další dva dny jsme ještě nachytali spousty kaprů, ale už žádný milenecký pár. J.I.M IvošTento příspěvek byl 10.2.2006 ve 22:27 editován administrátorem HaD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. února 2006 v 15:27® MoravakX
-
FABi: nemám, neměl jsem tam foťák, jinak bych přidal i nějakou tu fotku pro nasání atmosféry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. února 2006 v 18:57® FABi
-
Moravak: Nemáš fotku toho bíleho twistříka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. února 2006 v 17:33® vanuz
- Revír: more
voda v mori ma 1 stupen, ryba nejde
(( vsetko spi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. února 2006 v 10:59® MoravakX
- Datum lovu: 5.2.2006 | Revír: Čáslavice, okr. Třebíč | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Opět pěkné počasí při dírkování, známý nachytal 17 kousků na bílého tvistříka, asi trénuje na závody. já jsem měl pár pstroužků (3) a 3 okouny. Spousta záběrů bylo nedobraných, asi je moje návnada neaujala. Chytal jsem na hnojňáky, masňáky, sýr a dopadl jsem tak jak jsem dopadl. Příště to snad bude lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. února 2006 ve 21:28® joba
-
Rendy : pěknej kapr
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. února 2006 v 16:42® Radosh
- Datum lovu: 4,2,2006 | Revír: Výlanta, položená
dnes dírkovačka cca 10 ks PD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. února 2006 v 1:35® Rendy
- Datum lovu: leden 2006 | Revír: Koupák Strašice
marmiška se smáčkem. Aby tu byla taky jiná fotka než jen duháků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. února 2006 ve 14:59® dzandys
-
Božínku,já už jsem tak šikovnej.(Dřív se mi poslat fotku nikdy nepovedlo)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. února 2006 ve 14:43® dzandys
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.