Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. října v 15:51® mekvak
- Datum lovu: 28.10.2015 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Ranní vláčka přinesla několik ukouních prcků a zlomený prut na candáty. Musím sehnat rychle náhradu, candátí čas klepe na dveře
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. října v 6:26® Sumecek1
- Datum lovu: 26.10.2025 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době na pstruhách, na řece mého mládí, kam se vždy rád vracím..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října v 17:55® matx
- Datum lovu: 26.10 | Revír: Potok | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se zase vydal na přívlač se svým synem na malý potok mého mládí. Jelikož jsem slyšel, že tam nedávno nasadili pstruhy a proto jsem si chtěl nějakého chytit. Revír je v nedotčené přírodě, takže jsme nejen rybařili, ale také jsme si užívali přírody. Syn chytil dva malé pstroužky a já měl, už štiku u břehu, ale bohužel se mrskla a spadla. Sice pršelo, ale nevadilo to. Užili jsme si neděli v přírodě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října v 17:31® matx
- Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem vyrazil po týdnu zase na prívlač. Chytal jsem jsem bigbait, takže jsem čekal, že nebudu mít kolik záběrů, ale mile mě dnes řeka překvapila. Sice jsem žádnou rybu nechytil, ale za to mi to 4 štiky nedobraly což jsem byl trochu zklamaný, ale alespoň jsem měl nějakou akci. Lovu zdar.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. října v 7:31® Sumecek1
- Datum lovu: 20.10.2025 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená
Po dlouhé době candátek, malej ale potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října ve 20:25® mekvak
- Datum lovu: 17.10.2025 | Revír: Labe
Včerejší přívlač přinesla dva okouny dlaňové velikosti. Při odchodu k autu jsem ještě pomáhal kolegovi podebírat kapříka kolem 10kg. Konečně jsem se dostal po čase k vodě, takže spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 19. října ve 12:55
matx: Ahoj. Taky jsme byli včera chvíli na privlaci na řece. Ale ani záběr. A dnes práce na zahradě. Zazimovat jezirko.
- Neděle 19. října ve 12:55
- Neděle 12. října v 8:48® matx
- Datum lovu: 12.10 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj. Tak to vyšlo a na chvíli jsem se dostal po ránu k vodě. Proud se výrazně zvedl, tak jsem chytal asi 2m od břehu. Je vidět, že podzim už moc rybářů neláká nebo aspoň v ranních hodinách. Byl jsem tam sám. Všude klid. To mě baví. I na ty 3h to mělo cenu vstávat. Přišel jeden opatrný záběr a já poprvé na Lužnicí konečně chytil amura. Sice žádný obr, ale v proudu krásný souboj.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. října v 10:25® matx
- Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvíli na privlac. Jedná kudla se povedla. Dost že zvedl průtok a tece dost bordelu. Zítra když to vyjde tak ráno na chvíli na kapr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. října v 19:02® matx
-
Teď to není o lovu ale spíš o poznávání a cestování. Každopádně mě mrzí že nemám prut s sebou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. října ve 21:49® mekvak
- Datum lovu: 4.10.2025 | Revír: chovný
Dnešní dopoledne bylo ve znamení výlovů svazových rybníčků

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září v 7:54® matx
- Datum lovu: 28.9 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Kaprařina
Tak dnes po týdnu zase u vody. Bohužel bez záběru. A to se mi už dlouho nestalo. Zvedl se průtok, tak možná to má vliv. Ale nevadí příště to může být všechno úplně jinak. Hlavně že je tady klid.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. září ve 13:27® matx
- Datum lovu: 21.9 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Kaprařina
Dnes na chvíli u vody. Já 2 kapriky. Fotky nic moc, ale nechtěl jsem je trápit. Velikost nic moc. Syn na zizalu pár okouknu. Uvidíme až se ochladí jestli půjdou větší ryby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. září v 18:31® matx
- Datum lovu: 14.9 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj. Tak dnes byl ten den, který prostě chcete. Dnes mám narozky a řeka mě odměňila. Byl jsem chvili rano, na kaprarinu 3,5h je hrozně málo, ale někdy to stačí. Celkem 6 záběru.4 kapri na břehu jeden spadnul při zdolávání a 1 cejn Naproti rybar bez záběru. Domu jsem odcházel naprosto spokojen. Kapri se asi začínají už nacvatat na zimu. Ryby 79, 72,70 a 65. Fotky nic moc ale nechci je moc trápit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září v 18:52® matx
- Revír: Řeka | Způsob lovu: Kaprařina
1 ryba se nakonec na břeh podívala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září v 6:30® matx
Právě u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna v 8:23® matx
- Datum lovu: 26.8 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Ahoj. Tak se povedl jeden lepší. Sice to nebyla cílová ryba, ale moc potěšil. Chytal jsem přímo pod jezem na rousnici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. června v 17:33® matx
- Datum lovu: 8.6
Právě na krátké vycházce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. dubna v 16:30® matx
- Datum lovu: 27.4 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Kaprařina
Na vlastní koule to vždycky potěší

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. dubna ve 12:00® matx
- Datum lovu: 20.4 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Kaprařina
2h lovu a ryby 70,75 a 60.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. dubna v 19:06® matx
-
Super lov

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. března v 19:36® matx
Zadařilo se.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. listopadu 2024 ve 13:20® Klobasa
- Datum lovu: Letos v listopadu | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. srpna 2024 v 18:48® matx
-
Tak mi to nedalo a znovu ráno jsem vyrazil. Tentokrát šel i syn. Kapri znovu spolupracovali. Jen se nemůžu dostat přes 60 cm. Ale to určitě přijde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. srpna 2024 v 11:14® matx
-
Mam dovcu tak chci aspoň trochu času trávit na rybách. Všichni 3 kapri přišli do 1h od příchodu. Vse mezi 55 a 60 cm. Asi stejná násada.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. srpna 2024 ve 13:39® matx
-
Na 3h lovu to bylo dobry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. srpna 2024 v 6:46® matx
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. července 2024 v 19:11® matx
-
Právě na lovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. července 2024 v 19:11® matx
-
Právě na lovu
-
Právě na lovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. června 2024 v 11:43® matx
- Datum lovu: 23.6 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Kaprařina
Tak zase se povedl jeden kaprik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
mekvak: Vlastní nešikovnost hrála asi taky určitou roli, ale řekl bych že byl načatý. U spojky to úplně běžně nepraská :D
matx: Ahoj. A jak se ti povedlo ho zlomit. Nešikovnoat. Mě se to povedlo při vazce a blbou polohou prutu, který měl už něco za sebou.