Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 30. září 2019 v 8:53® peletak
-
NovakAdm> Dobrý den můžete mi poslat foto toho nového kotevního navijáku.Jakou má kapacitu v metrech.Spojení je když tak na : peletak@gmail.com
předem díky MinaříkKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. září 2019 v 10:36® Zenxxx
-
Dobrý den, udělal jsem si na zahradě menší rybníček na nástražné rybky a pár pstruhu. Asi po 3 týdnech mi několik plotic “onemocnělo”, nevíte co to je, popřípadě z čeho?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. září 2019 v 8:56® HaD
-
Tak jsem vzal Ondru na flek. Povedlo se. On chytil a já howno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. září 2019 v 18:45® matx
-
HaD> ahoj . moc krásná ryba.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. září 2019 ve 13:38® HaD
-
Na poslední výpravě se nám podařilo, konkrétně Honzovi, ulovit několik kusů jedné z nejhezčích sladkovodních ryb našeho kontinentu, které jsem měl tu čest vidět na vlastní oči. Siven arktický. Překrásná ryba, která hraje všemi barvami.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. srpna 2019 v 8:12® NovakAdm
-
Novinky pro každého, kdo loví na lodi nebo na nafukovacím člunu
Ahoj rybářska společnost !
Chci vám říct o nové a velmi zajímavé inovaci v rybolovu na vodě. O novém kotevním navijáku pro rybolov na lodi. Tento kotevní naviják byl vytvořen rybáři pro rybáře as ohledem na přání rybářů!
- V první řadě je tento naviják nejtišší prací, jakou jste kdy vyzkoušeli. Pokud jste vyzkoušeli nějaké kotevní navijáky, budete se cítit rozdíl.
- První na světě kotevní naviják s funkcí plynulého vstupu kotvy do vody. Kotva tiše klesá na 1 metr a pak rychle vede dolů až na dno.
- Kotvy spěchají při volném pádu do vody, můžete rychle stát na kotvě v každém místě.
Pokud používáte malou gumovou loď a to vše je pro vás příliš, Existuje dobrý ručně opřený kotevní naviják, který také funguje dobře jako elektrický jednou
Kotevní navijáky se objeví brzy v rybářských a lodních obchodech. Nyní je najdete v Německu, na Slovensku a v Polsku.
Navijáky jsou vyráběny z kvalitních materiálů v Evropě.
Pokud vás to zajímalo, napište mi své otázky, rád proberu všechny podrobnosti a podělím se o příležitost použít kotvové navijáky.
Přeji vám dobrý rybolov =)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. srpna 2019 v 17:01® matx
- Datum lovu: 15.8 | Způsob lovu: Kaprařina
právě u vody. snad se nějaká rybicka na břeh podívá. u vody je krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. srpna 2019 v 6:59® matx
- Datum lovu: 4.8 | Revír: řeka | Způsob lovu: Kaprařina
právě na lovu. snad něco přijde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. srpna 2019 v 11:24® matx
- Datum lovu: 31.7 | Revír: řeka | Způsob lovu: Kaprařina
ahoj tak včera večer opět cílová ryba nepřišla. pouze cejni brali spolehlivě. asi 2h pěkně pršelo,ale nejsem z cukru takže se to dalo přežít. letos mi to nějak moc nejde
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. července 2019 v 17:45® Klobasa
- Datum lovu: 18.7 2019 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Plavaná
Něco z naší krásné řeky, bojovná zdravá parma 55cm. a tloušťáka 50 čísel taky běžně nepřelstím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. července 2019 v 19:28® HaD
- Datum lovu: 14.7.2019 | Způsob lovu: Přívlač
Víkend růžového Magneta! Alespoň tak to na mě působilo – chytalo psí zuby velmi dobře. A dnes si na své konto připsalo jako bonus další velkou dravou rybu – další štiku 100+ o váze cca 8–9 kg. Byla překrásná a já mě tu čest být u jejího zdolávání a udělal rychlou dokumentaci. Prostě léto je čas malých nástrah. Marná sláva, voda je plná malých rybiček a dravci se zaměřují na ně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. července 2019 v 18:54® HaD
- Datum lovu: 14.7.2019 | Způsob lovu: Přívlač
Víkend byl ve znamení deštivého počasí. Co deštivého, přímo lijáky. Vyšel mě docela draho. Prozatím mi nefunguje zmoklá selfie tyč, mikrofon na telefonu a zmokly mi dvě kouřítka IQOS a foťák. Poslední dvě jmenované fungují, zbytek suším. Candáti jako by věděli, že je počasí pod psa a že budou mít od rybářů klid a kousali. I do našich nástrah. Sice jich nebylo nijak moc, ani nijak velcí (max cca 60+), ale i tak bezva. Zajímavé je, že na velké nástrahy nechtějí ani za nic, ovšem malé růžové Magneto S a Nymfa L – ty šlapaly
Konec reportu, jdu dál sušit elektroniku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. července 2019 v 7:55® matx
- Datum lovu: 14.7 | Revír: řeka | Způsob lovu: Kaprařina
dnes ráno . sice žádný obr, ale i tak potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. července 2019 ve 13:08® HaD
- Datum lovu: 5.7.2019 | Způsob lovu: Přívlač
Hnědá je dobrá! Hnědá je i na „moři“ dobrá! To i tady ostré „psí zuby“ baví
Sem tam i okoun hltavec. Candáti mě ale pěkně trápili – bylo moc malých a jak jsem před nimi ujížděl, tak jsem propásl i ty lepší. Nějací se přesto povedli. Doporučuju ale, jakmile na místě chytíte více než dva malé, změnit flek, nebo zvětšit nástrahu. Jednak není moc dobré „děti“ trápit a hlavně tam ty větší většinou stejně nejsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. července 2019 ve 13:08® HaD
- Datum lovu: 3.7. 2019 | Způsob lovu: Přívlač
Sumec, nymfa, vábnička a kajak To se rýmuje! Lov sumců s vábničkou s použitím naší nymfy 13 cm jsem už ověřil před několika lety. Po dvouleté pauze jsem opět vyrazil. Na řeku s průměrnou hloubkou dva metry. Netrvalo to více než 20 minut a přišla na hloubce 2,3 m prda jak z děla a o zábavu bylo postaráno. Nymfu jsem měl cca 1,3 m hluboko. Následoval cca 15 minutový boj (z kajaku není žádoucí rybu moc rvát) a pak se ukázal krásný cca 150 cm dlouhý sumec okolo 25 kg. Nádherný zážitek to byl! Nymfu nastražuji na větší jigovku a dávám dvě za sebe, aby bylo více „třásní“. Návazec jsem měl z fluorocarbonu 0,45 mm. Řeka téměř neproudí, tak v pohodě stačila jigovka 20 g (šlo by to i s 10–15 g). Doporučuji všem. Tento způsob sumcařiny bez nutnosti opatřování nástrah a držení jich při životě (rybky, rousnice apod.) je super. A jde vyrazit i na kratičký, např. hodinový lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. července 2019 ve 13:07® HaD
- Datum lovu: 30.6. 2019 | Způsob lovu: Přívlač
Po dvou letech zase na „moři“
Byl to hodně těžký návrat. Ryby jsou díky plnému stavu na jiných místech, než jsem zvyklý, počasí přímo pekelně horké. I přes tyto nepříznivé podmínky to byl nádherný den a i se nějaké ryba povedla. Candáti kousali jen „školáci“, kterým začali prázdniny. Podařil se jen jeden čerstvý dospělák lehce přes půl metru. Po štikách jsem vůbec nešel, přesto se na mě přijely dvě podívat – jedna odhadem něco přes 75 a druhá cca 80 cm. Vtipné bylo, že když mi Míra vyfotil tu první, tak jsem hned na asi druhý hod zapřáhl tu další. Chvíli jsem si říkal, zda to není ta samá. Nebyla. Byla to ta větší
No a okouny jsem vytáhl dva, první lehounce nad 30, druhý mi zobl nymfu na vertikál a měl okolo 40 cm. Tvrdší candátový prut ho neudržel a setřepal se u podběráku. Nejúspěšnější byla hnědostříbrná barva, především pak Kicker a Magneto S. Milé „moře“, jsi nádherné a já se vrátím!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. července 2019 ve 13:06® HaD
- Datum lovu: 24.6. 2019 | Způsob lovu: Přívlač
Rozjezd sezóny byl pomalejší, už se ale občas podaří lepší ryba. V tomto případě candát a štika, obě ryby okolo 70 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. července 2019 ve 13:05® HaD
- Datum lovu: 18.6. 2019 | Způsob lovu: Přívlač
Tak letošní sezóna je zatím mimořádně rozpačitá. Nedaří se mi. Sem tam se něco povede, ale je to velká mizérie. Střídám nástrahy, barvy, místa, způsob vedení a nedaří se mi to prolomit. Ono to ale přijde, věřím!
Petrův zdar všem!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. července 2019 v 5:07® matx
- Datum lovu: 5.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Kaprařina
Tak po měsíci konečně u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. května 2019 v 9:41® matx
- Datum lovu: 25.5 | Způsob lovu: Kaprařina
právě na lovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. května 2019 v 10:40® matx
- Datum lovu: 3.5 | Způsob lovu: Kaprařina
celý víkend na rybách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. května 2019 v 15:24® matx
-
ahoj. dnes s kamarádem a se synem na soukromaku .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. května 2019 v 18:42® Klobasa
- Datum lovu: 1.5 2019 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Plavaná
Na prvního máje…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. května 2019 v 18:42® Klobasa
- Datum lovu: 1.5 2019 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Plavaná
Na prvního máje…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. dubna 2019 ve 12:54® Padis
- Revír: ŘEKA | Způsob lovu: Feeder
Nějaké ty rybky jsem poslední dobou pochytal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. března 2019 ve 14:44® Progress
- Datum lovu: 24.12.2019 | Revír: Jihočeský kraj | Způsob lovu: Přívlač
Jak rád vzpomínám na tohoto vánočního candáta. K vodě jsem přišel asi v 08:00, dva chlapíci tam vláčeli už hodinu a na otázku „Co to dělá“ mi bylo odpovězeno „Voda je tady úplně mrtvá v poslední době, ani záběr“. Můj třetí nához a podařil se tento nádherný candát (divím se, že jsem ho vůbec vytáhl, když jsem viděl, jak měl zapíchnutý háček ) a za dalších cca 10 minut se podařila ještě štička 65cm. Nechápavě na mě koukali, když jsem jak candáta tak štiku pustil zpět do vody a šel dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. února 2019 ve 23:10® luckyway
- Datum lovu: 24.02.2019 | Revír: statni stojata | Způsob lovu: Muškaření
Nova pstruhova sezona a jako prvni pstruh 44cm krasavec. Parada
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. ledna 2019 ve 22:02® Tibi
- Datum lovu: 16.1.2019 | Revír: kanál | Způsob lovu: Přívlač
Tak že zdravím všetkých majstrov Petrovho cechu v roku 2019
Novú sezónu som „odštartoval“ na revíri kde som minulí rok končil … a podarilo sa hneď „zabodovať“ zubáčikom 46 cm … zabral na D´Fin 10 cm od daiwi. Zubáče a ostrieže milujú farbu chartreuse
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 12. února 2019 ve 12:43
Tibi: Prívlač je podla nového zákona povolená na kaprových vodách do 15.3 :-)
- Úterý 12. února 2019 ve 12:41
Tibi: Podla momentálneho zákona je zubáč chránený od 1.1. do 15.6. … lovná miera je 50 cm. Ja osobne som zubáča neodniesol od vody od roku 2016!!!
- Úterý 5. února 2019 ve 23:49
Klobasa: Platí u vás na Slovensku také hájení zubáča, nebo ho můžeš zasakovat?
- Úterý 12. února 2019 ve 12:43
- Pondělí 31. prosince 2018 v 19:03® Tibi
- Datum lovu: 30.12.2018 | Revír: kanál | Způsob lovu: Přívlač
Presne pred rokom som ukončil sezónu na tom istom kanáli ako aj tento rok … aj teraz sa podarilo uloviť pár rýb
Pozdravujem všetkých majstrov Petrovho cechu !!! Všetko Naj do Roku 2019 … nech sa každému podarí uloviť takú rybu aby nemusel neskôr preháňať
Petrov Zdar ..... Tibi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. prosince 2018 v 10:43® Flying trout
- Datum lovu: 13.12. | Revír: MP stojka | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka na loďce, 2 céčka a pájka, jen očka dost zamrzala.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
peletak: oprava mailu : peletak@centrum.cz