Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. prosince 2018 v 9:47® daivids
- Revír: Mp stojka | Způsob lovu: Přívlač
Včera za velké zimi ale docela brali jeden lepší okoun 31
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. prosince 2018 ve 13:49® Padis
- Datum lovu: 13.12.18 | Způsob lovu: Přívlač
Včera na skok u vody povedlo se chytit pár okounků a tento krasavec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. prosince 2018 v 11:30® daivids
- Způsob lovu: Přívlač
Tak sem si zvednul osobacek 39 ! Krásná ryba plave si dal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 15. prosince 2018 v 9:44
daivids: Stojak
- Pátek 14. prosince 2018 ve 20:06
Flying trout: Stoják nebo řeka?
- Sobota 15. prosince 2018 v 9:44
- Středa 28. listopadu 2018 ve 22:09® Tibi
- Datum lovu: 28.11.2018 | Revír: Kanál | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po týždni pri vode. Chytal som asi hodinku a mal som iba jeden záber. Podarilo sa … a tak som okamžite vyťahoval mobil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. listopadu 2018 ve 20:48® daivids
- Datum lovu: 26.11 | Revír: Krásný | Způsob lovu: Přívlač
daivids> dneska na skok po ránu docela byli při chuti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. listopadu 2018 ve 14:56® daivids
- Datum lovu: 23.11 | Způsob lovu: Přívlač
Včera na chvíli u vody něco se povedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. listopadu 2018 v 16:30® Flying trout
- Datum lovu: 10.11. | Revír: MP stojka | Způsob lovu: Přívlač
Okoun 41 cm na gumičku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 19. listopadu 2018 ve 22:09
Jáchym NaRybách: #jordan
- Pondělí 19. listopadu 2018 ve 22:09
- Pondělí 12. listopadu 2018 v 11:22® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 15. prosince 2018 v 11:03
Flying trout: Davide, prosim tě, jak velký dáváš těď hlavy? Díky
- Sobota 15. prosince 2018 v 11:03
- Pondělí 12. listopadu 2018 v 11:21® HaD
- Datum lovu: listopad | Způsob lovu: Přívlač
Poslední dva víkendy byly ve znamení „psích zubů“ a kopanců do prutu. Záběrů hodně, dost neproměněno, ztráta velké ryby… Ale i tak paráda. Miluju pohled na psí zuby, nádherné ploutve a především tu pecku do prutu. A hlavně včera to byly rány! Jak zásah elektrikou. Chytali jsme trochu „srabácky“ – pořád převážně hnědou nebo olivovou nymfu, kterou céčka milují. Nejde si ale pomoci
Fungoval i Kicker a Magneto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2018 ve 13:54® matx
- Datum lovu: 04.11.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj tak dnes po dlouhé době u vody. Chtěl jsem si ještě chytit kaprika, ale bohuzel bez záběru. Ale i tak bylo u vody hezky. Příště už budu zkoušet dravce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. října 2018 v 10:13® Progress
- Datum lovu: 20.10.2018 | Revír: Středočeský | Způsob lovu: Přívlač
Jedna podzimní
. Stejně mi tento dravec nejvíce přirostl k srdci, souboje s ní jsou nádherné, a i když se nejedná o žádného obra, tak mám pokaždé radost. Vrácena zpět do vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. října 2018 ve 14:58® Padis
- Revír: VČ řeky | Způsob lovu: Přívlač
Venku krásně tak proč nevyrazit k vodě na pěkné procházky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. října 2018 ve 21:39® luckyway
- Datum lovu: 18.10.18 | Revír: NI | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem testoval na svazove vode Dawson olive muchu, jakou ma trvanlivost a kolik toho vydrzi. Po dvaceti duhacich mezi 30–40cm byla zubozena, ale dalo by se s ni chytit jeste par kousku. Po dvaceti peti pstruzich a 2 hodinach cisteho lovu jsem to zabalil. Je to fajn si obcas takhle zablbnout, ale neni to prave orechove
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. října 2018 ve 20:20® Progress
- Datum lovu: 14.10.2018 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Úžasný bojovník z Labe. Nádherný záběr, kdy nástrahu jsem měl stále na očích, a z hloubky jako střela vystřelil tento krasavec
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. října 2018 v 10:34® Progress
- Datum lovu: 13.10.2018 | Revír: Středočeský kraj | Způsob lovu: Přívlač
Krásné ranní překvapení
. Stejně je to nádherný dravec. Vrácena zpět do vody, aby udělala radost i jinému rybáři.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2018 v 16:20® Padis
- Datum lovu: Poslední dobou | Způsob lovu: Přívlač
Poslední vycházky u vody byli ve znamení menších ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. října 2018 v 18:08® matx
-
Progress> pěkný ryby a pěkný fotky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. října 2018 v 10:32® Progress
- Datum lovu: 09.10.2018 | Revír: Slaný | Způsob lovu: Přívlač
Krásní okouni po ránu a pár menších candátů. Všechny ryby vráceny zpět do vody. Škoda, že nám radost z rybaření zkazil typický „masař“, který se nám chlubil tím, jak má ve vaně ještě tři kapry a už je ani nemá komu dát, že to nikdo nechce. Prosím méně takových „dobytků“, kteří smějí chytat ryby
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2018 v 18:47® matx
- Datum lovu: 23.9.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj. Dnes jsem zkoušel nový proutek a paráda. Dostal jsem také k narozkam nové boilie a plovoucí peletky. Vše fungovalo jak mělo. Jen škoda že syn urval hodně pěknou rybu u břehu. Pro někoho malé ryby ale já jsem spokojen. Ty větší určitě prijdou. Pic a ať to bere
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. září 2018 ve 20:31® Flying trout
- Datum lovu: 19.9.2018 | Revír: MP stojka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mnoho drbanců, 5 kopanců a 5 úspěšnejch zdolávaček, bylo parádně a oproti minulé vycházce jsem si to dneska fakt užil!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. září 2018 v 10:02® matx
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. září 2018 v 9:41® matx
- Datum lovu: 19.9.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Právě na lovu. Snad něco přijde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. září 2018 v 9:37® matx
- Datum lovu: 19.9.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Právě na lovu. Snad něco přijde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2018 ve 20:11® Flying trout
- Datum lovu: 17.9.2018 | Revír: MP stojka | Způsob lovu: Přívlač
S kamarádem na přívlači, dneska mi dal na prdel!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. září 2018 v 18:53® Flying trout
- Datum lovu: 14.9.2018 | Revír: MP stojka | Způsob lovu: Přívlač
Hezký počasí a ryby byly tam kde měly. Dědka ani bábu neposlal, příště bude filátko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. září 2018 v 16:52® milhom
- Datum lovu: 7.7.2018 | Revír: Morava | Způsob lovu: PlavanáPřišel na mrtvou Oukleiku na hladině. 60cm Vrácen vodě.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 11. září 2018 ve 13:53® Flying trout
- Datum lovu: 6.9.2018 | Revír: řeka ČRS | Způsob lovu: Přívlač
Jeden bolen na přívlač, byla to poměrně makačka ho přemluvit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. září 2018 v 10:47® matx
- Datum lovu: 9.9. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 8. září 2018 ve 13:03® matx
- Datum lovu: 8.9 2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj. Dnes pěkně ráno. Něco se na břeh podivalo. Pic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2018 ve 12:59® matx
-
Ahoj. Tak opět po týdnu na rybách se synem Už by to chtělo, aby ta velikost ryb se začala pomalu zvětšovat. Ale i tak velká spokojenost. Ryby samozřejmě vráceny vodě, i kdyz šla okolo paní a hrozně se divila proč to pouštím. Pic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.