Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. září 2018 v 9:53® Flying trout
- Datum lovu: 28.8.2018 | Revír: MP Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Hezký letní den na rybách. Povedlo se pár pěkných duháků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2018 ve 21:28® HaD
- Datum lovu: 3.9.2018 | Způsob lovu: Přívlač
Komu se nelení, tomu se… Předpověď počasí: přívalák. Pohled na meteoradar mi ale napověděl, že nás to jen lízne, nebo se to vyhne
Tento příspěvek byl editován 3.9.2018 21:32:17 uživatelem HaD.DD. Po půl hodině na vodě začalo krápat. Nástraha na dně uvízla a rozjela se. Ani jsem na Ondru nevolal, neboť jsem očekával podšvihlého kapra. Po několika minutách boje, který vypadal na onoho šupináče, se ryba ukázala na hladině – takový polo štičí výskok. Tak nějak se mi zdálo, že je to candát, ale moc jsem nevěřil. Ovšem tajně doufal a opatrně zdolával. No a do svého podběráku jsem pak zdárně přivedl tohoto krasavce v parádní kondici. Fotky už vznikaly za pěkného slejváku. Puštění bylo rychlé – candát nás skropil, jak kdyby hodinu odpočíval. Parádní zážitek. Ještě jsme pak asi hodinu v tom slejváku vydrželi, ale nic nepřišlo. Jen voda protekla až do trenek
Když zahřmělo a zablýskalo se, zmizeli jsme jak pára nad hrncem. Svatý Petře, díky Ti!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 5. září 2018 v 7:54
Nevyn: Dobre Havlicek!
- Středa 5. září 2018 v 7:54
- Neděle 2. září 2018 ve 22:21® matx
- Datum lovu: 2.9.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Zdravím posledních pár věrných co jsem ještě chodí. Po 10 dnech opět u vody sice na chvíli ale i tak super. 2 jízdy sice žádní obři ale i tak spokojenost z každé ryby. Příště snad prijdou větší. Ať to bere pic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 6. září 2018 v 19:28
matx: Myslím že zkouším kaprařinu, jinak se snažím chytat ryby tak 25 let.
- Čtvrtek 6. září 2018 v 18:58
matx: Kaprarinka. Teprve začínám takže každá ryba je dobrá.
- Středa 5. září 2018 ve 21:33
Flying trout: kaprařinka nebo feeder?
- Čtvrtek 6. září 2018 v 19:28
- Čtvrtek 23. srpna 2018 v 16:43® matx
- Datum lovu: 23.8.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj. Tak dnes ráno opět na rybách. Já bez záběru. Zato syn 1 kaprika cca 50 cm. Nemeren a hned pusten zpět. Potom měl ještě 2 záběry od ryb větší velikosti. Bohužel obě se nedali udržet a po chvíli to nevydržel vlasec. Snad se ještě s nimi potkáme a budeme líp připraveni. Ať berou . Pic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. srpna 2018 ve 12:43® matx
- Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 20. srpna 2018 ve 12:40® matx
- Datum lovu: 20.8.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj. Tak dnes opět ráno na rybách. Dovolená začala super. Já 3 kapriky a syn 1 a to 56. Moc jsme si to užili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. srpna 2018 ve 20:53® HaD
- Datum lovu: 16.8.2018 | Způsob lovu: Přívlač
Nezapomenutelné zážitky posledních 14 dní. Hledání a nacházení, dřina a odměny… děkuji Svatý Petře!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. srpna 2018 v 7:38® matx
- Datum lovu: 18.8.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj. Tak opět se synem na rybách. Za 3h přišli celkem 4 záběry a z toho se na břeh podívali 3 kaprici. Takže velka spokojenost. Vše plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. srpna 2018 v 17:22® HaD
- Datum lovu: 17.8.2018 | Způsob lovu: Přívlač
Kráska ze severu neodolala
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 30. srpna 2018 v 11:29
Mysak1: Petula: Nikdo,nikdo nechytá takový matadory jako Had, ani Matějka ne!!!
- Čtvrtek 30. srpna 2018 v 11:18
Petula: sice stále zápasím s technikou lovu,ale nástrahy jsou šupa,rok od roku mám více proměněných záběrů,takže není co vytknout,pravda,takové matadory jako David ještě nelovím :-)
- Neděle 26. srpna 2018 ve 14:12
HaD: No kdyby to měla v jícnu, asi by ten Fluorocarbon 0,16 mm na okouny nevydržel :) když ale máte neodolatelnou potřebu řešit kokotiny, jak je libo :)
- Čtvrtek 23. srpna 2018 v 11:58
kodex: cim vetsi stika, tim spis za koutek .)
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Čtvrtek 30. srpna 2018 v 11:29
- Čtvrtek 16. srpna 2018 ve 12:48® HaD
-
Nový osobák! Na kratší ploutvi naměřeno 46,5 cm, chybějící horní má zpravidla víc, takže reálně 47 cm+!!! Další milník, za který jsem Sv. Petrovi vděčný a jsem s pokorou připraven na další okamžiky, které mi nachystá. I ty trpké, což musí někdy přijít. Letos je to zatím neuvěřitelná jízda. Aktuálně před pár hodinami tento starý harcovník, který toho musel zažít strašně moc a je to na jeho brnění vidět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. srpna 2018 ve 20:51® matx
- Datum lovu: 12.8. 2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Zkouška chytání na peletky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. srpna 2018 v 16:21® Salmo
- Datum lovu: 10.8.2018 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Nedávná boatovačka byla sice o jediném záběru, ale když má propadový kopanec na svědomí takovýhle fešák, je den hned o něco veselejší!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2018 ve 12:56® matx
- Datum lovu: 28.7.2018 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj. Tak dnes podruhé na boilie. Zatím zkouším jen na 1 prut a druhý na feeder. A dnes přišla 1 první ryba na řece. Pro někoho malá ale pro mě osobák a úžasná ryba. Samozřejmě pušténa zpět. Super zážitek. Pic at to bere
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2018 v 19:26® HaD
- Datum lovu: 22.7.2018 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem zas jednou šel na céčka a óčka. Céčka hltala poctivě, magneto vždy zmizelo hluboko v hubě. Okouni netahali vůbec. Zkusil jsem štiku, ale nic. Tak jsem prohodil zpátky pruty na jemno, dal růžováka a přišel nečekaný host s jemnou ochutnávkou. Pěkně za zobák, aby to nemohla kousnout (mě ale kousla pěkně, mrcha
. Holt doba potěru a malý věci fungujou. Cca 90 cm. Jsem letos klikař
) Svatý Petře, díky!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 18. října 2018 v 9:13
Progress: Já se musím naučit ty štiky držet. Ja stejna delka cca a vypada tak 3× mensi :-D. Pekne ulovky mimochodem.
- Pátek 27. července 2018 v 8:55
HaD: Nevyn :) letos jsem klikař :)))
- Pondělí 23. července 2018 v 19:49
Nevyn: HaDe pecka a gratulace. A ted jdu zrusit registraci na nastrahy.cz, protoze Vam hrozne zavidim. Ne..delam si prdel, jdu si objednat ruzovky, uz nemam. Ale ta stika je nadherna.
- Čtvrtek 18. října 2018 v 9:13
- Pondělí 23. července 2018 v 8:02® toro
- Datum lovu: 21. 7. 2018 | Revír: řečka Dyje | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu večer jsme v hustém dešti se synovcem a jmenovcem Tomem vyrazili na sumce. Já byl bezkontaktní, ale mladej zachytal i za mě. Po třičtvrtěhodinové bitvě vytáhl na Salmo Slider sumatru o délce 238 cm! Fotka je z pouštění giganta zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 23. července 2018 v 19:24
HaD: Brutální fiš! Gratulace!!!
- Pondělí 23. července 2018 v 19:24
- Čtvrtek 19. července 2018 ve 22:29® pemalda
- Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač
Usmálo se na mě asi štěstí a povedlo se mi zdolat dvě pěkné ryby.Při pouštění sumce sem využil kolemjdoucího,aby mě zvětčnil.Štika je taky zpátky v řece a wobler ty dvě ryby ustál jen tak tak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 21. července 2018 v 19:26
pemalda: Dík.No od zahájení sem chytil asi 15 ryb a když si vemu kolik hodů a času sem tomu věnoval,tak si myslim,že už sem chytil asi vše co tady plave.
- Sobota 21. července 2018 ve 14:04
mvincik: Gratulačka, moc hezký fišky. Je vidět, že „něco“ ti tam ještě plave. :-)
- Sobota 21. července 2018 v 19:26
- Čtvrtek 19. července 2018 v 0:10® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2018 v 0:08® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Sezóna plyne a ryba se občas povede, ovšem těch sumčích zer bylo už dost, někdy přijde na sumčák candátek, někdy jelec, jindy štička, sumec se spíš povede na candátocajk a to je většinou rychlý konec, holt tady ryba bez překážky neuplave ani 15m, ale ono se poštěstí, jednou snad
Tak sumčích miminek se pár povedlo, ale lepší si zajít čas od času odlehčit na duhýsky, i když jak se to vezme, jsou to občas pěkní cvaldové
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2018 ve 21:10® Tibi
- Datum lovu: 13.7.2018 | Revír: Hron | Způsob lovu: Přívlač
Táto „macatá Dolores“
švihla do 7,5 cm dlhej D´Fin tak silno že mi prút skoro vypadol z ruky , statočne bojovala a po fotení samozrejme šipirc späť do domovského živlu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2018 ve 21:02® Tibi
- Datum lovu: 26.6.2018 | Revír: Hron | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 18. července 2018 ve 20:54® Tibi
- Datum lovu: 25.6.2018 | Revír: Hron | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 18. července 2018 ve 20:48® Tibi
- Datum lovu: 24.6.2018 | Revír: Hron | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 18. července 2018 ve 20:45® Tibi
- Datum lovu: 23.6.2018 | Revír: Hron | Způsob lovu: Přívlač
Posledné týždne sa bavím s UL prívlačou na Hrone. Vody je v rieke pomerne málo ale to je asi všeobecný problém dnešnej doby
Čo sa úlovkov týka tak je to poriadny mišung _ zubáčiky,ostrieže, všadeprítomné neogóbie, jalce hlavaté. Top zážitok z týchto rybačiek je úlovok mreny severnej s dĺžkou 65 cm – také rodeo som už dlho nezažil
Jemný vercajk znásobil zážitok zo zdolávania
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2018 ve 12:57® mof243
-
HaD> Gratuluji k nádherným rybám.Já byl po zahájení na Vranově a dostal jsem jen pár bolenů do 60-ti a pár klepanců od candátů.V srpnu tam jedu zase a dám jim na frak
(na to růžový magneto jsem měl letos zatím nejvíc záběrů).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2018 v 11:41® HaD
- Datum lovu: 27.6.2018 | Způsob lovu: Přívlač
Děti štěstěny
tentokrát teda brácha. Sice jsme trochu zmokli, ale stálo to za to. Nástrahu určenou okounům zobla krásná štika!!! Necelých 80 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2018 v 11:39® HaD
- Datum lovu: 16.6.2018 | Způsob lovu: Přívlač
zahájení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2018 v 11:39® HaD
- Datum lovu: 16.6.2018 | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení bylo, ehm, fakt hektické. Jak jsem psal, v sobotu jsem se věnoval Domče na závodech, průběžně i RS. Ráno jsem udělal pár kontrol a chytil pár okounků, jinak ryby vůbec nespolupracovaly. Odpoledne jsem hned po závodech vyrazil. Únava a nechuť ryb ale způsobila to, že jsem při každém propadu usínal. Tak jsem se na kajaku natáhl a usnul. Vzbudil mě až smrad z mrtvé ryby. Vítr mě totiž různě vozil po přehradě a nakonec mě po třech hodinách zafoukal do zátoky k mrtvému cejnovi. Chvíli jsem pak ještě házel a vytáhl nějaké okounky do 20 cm a kapra okolo 55 cm. Souboj parádní, ale zuby to nemělo
) No a dnes repete. Opět dost bída, další luxusní souboj – opět kapr. Pak zas práce – reportáž o zahájení pro Českou televizi (až na nějaké nepřesnosti vcelku fajn – no pokud to uvidíte, ty pytláky jsem nepřistihl já, ale mí kolegové a něco já). Pak se povedli nějací candátci a opět jsem na dvě hodiny usnul
Tentokrát mě vzbudilo vedro
. Po probuzení se povedla jedna z posledních slušnějších štik (většina byla na zahájení tradičně odnesena) a malý céčko. Totálně zničenej jsem lov předčasně ukončil a spal až do teď
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2018 v 11:38® HaD
- Datum lovu: 18.6.2018 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 11. července 2018 v 11:37® HaD
- Datum lovu: 18.6.2018 | Způsob lovu: Přívlač
Dlouuuuuuhý den na Orlíku. DĚKUJI TI ZA NĚJ SVATÝ PETŘE!
Den snů!!! Voda se otevřela a já se mohl pokochat štikami 70 a 79 cm a také úchvatnými okouny 39 – 43 cm. Ještě teď se mi klepou kolena. No a také jsem strávil krásné odpoledne s dětmi z rybářského tábora, kterým jsem vyprávěl o přívlači. Takové dny mě opravdu nabíjí!
Jedinou vadou na kráse byl lov na 13 cm rybku, když je míra od letoška stanovena na 15 cm? Mějte lidi rozum!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2018 v 11:35® HaD
- Datum lovu: 23.6.2018 | Způsob lovu: Přívlač
V červnu se voda ráno otevřela. Ještě nikdy se mi ale v předchozích letech na Orlíku nestalo, abych chytal takhle velké okouny a mezi nimi štiky. Okoun 42 cm, štika 81 cm. 20 minut aktivita a konec. Dva záběry, dvě ryby a jak když pak někdo shodí jističe. No tak jako tak, letošní sezóna je zatím pecka peckoucí a i kdyby už do konce nic extra nebylo, tak série 5 okounů přes 40 cm, tři štiky ±80 cm mě uspokojila na půl roku dopředu. DĚKUJU TI SVATÝ PETŘE! Btw. opět na přírodní Magneto – https://www.nastrahy.cz/ripp…/ripper-redbass-magneto-s-67-mm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.