Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 26. prosince 2005 v 19:10® jaryn
-
Dnes dopolední procházka okolo Lužnice bez záběru, ale bylo tam hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2005 v 19:00® SS
-
Morava 10– Candát asi 50, ale technická závada u twisterových hlaviček (ulomená špička). takže se vypl u břehu, jak jsem se ohýbal pro podběrák, ale neva. Zítra jdu znovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:52® Dusik
-
Morava 10 – vláčka asi 1,5 hodky a bezrybka , jinak krásná procházka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2005 ve 13:18® Tomash
-
Labe. Přívlač od 7–11. Jeden podseknutý cejn ±40cm. Jinak na Bassovýho smáčka jeden pidi cndátek – nedobral, ale u břehu si se mnou hrál. Měl tak 25–30cm. Hezkej den u vody. Na fotce cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2005 v 19:25® kkarlos
-
tak vlacka 23.12. 2005
- tloustik asi tak 42cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2005 v 18:42® knedlik
-
Dnes som to skusil,ale hlavana to nebola. Ani foto nieje dobre:
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2005 v 17:34® Lerak
-
Lužnice : první štědrodenní nához (bílý twister 9cm) a candošek 50cm. Pak několik drbanců a 2 spadlé menší rybky. Brácha 3ks okolo 40cm a na závěr candátek 48cm. Takže spokojenost !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2005 ve 14:40® Petr2002
-
Ohře: Hezká procházka před večerem.Štička 69cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2005 v 16:59® Mike
-
Lužnice 6, špice a za „Palubou“, asi hodinku s klukem – bez záběru! Ale voda a počasí vypadaly tak nadějně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2005 v 16:51® Padis
-
a ta druhá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2005 v 16:51® EDDY
-
ted jsem přišel z ryb… sice poprchávalo ale rybky kousaly. chytl jsem 15 lipánku 12 potočáčků a 1 duháčka… bylo to super. lovil jsem na plavačku.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2005 v 16:51® Padis
-
Tak jsem byl na štedrovečerní odpolední rybačce chyceny 2 štiky 45–42 cm jedna na w. od Kácela a druhá na cyankálu od emte
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2005 v 15:22® Robur
-
Právě jsem se vrátli z lovu na rybku ale byl jsem za bezrybku. Přesto jsem si přinesl h. o na botě, takže počítám, že příští rok to bude lepší, protože je vidět, že se na mě štěstí začíná lepit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2005 ve 12:41® carlosplzen
-
Vcera vlacka na litickej nadrzi.4× podseknutej cejn a 2 spadly ryby(mozna taky podseknuty). ale dva chasnici co chytali vedle me chytli tuhle velrybu. tolstolobik cca90cm. vzal jim svitive zelenyho twistera!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2005 v 18:33® kkarlos
-
Vlacka na Uslave- 5 okounu od 20 do 30 a vsechny krasne zbarveny a nazrany a pak muj nej tloust asi kolem 42. – mozna bude fotka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2005 v 17:47® kostnak
-
. a este jeden.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2005 v 17:43® kostnak
-
dnes hodinka na malom dunaji, ako alternativa k behaniu po hypermarketoch. ri vode bozsky klud a na UL chytenych par volzskych zubacikov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2005 v 17:20® Padis
-
a ještě jedna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2005 v 17:19® Padis
-
Dnes vláčka na stojáku celkem 3 štiky nej 52
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. prosince 2005 v 16:38® Kazan
-
Běla Na hoďku s boloňkou, koupání hnojáčka, 21 bílých rybek, tloušti,jeseni, plotičky a cejnci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. prosince 2005 v 16:18® Padis
-
Dnes polední vláčka na Chrudimce 1 rybka upadlá zřejmě štička. Ale i tak příjemná procházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. prosince 2005 v 17:15® vydra2
-
tak jsme s bráchem jeli vyzkoušet soukromý dírky u Čáslavic, naše pocity jen kladné, servis majitele revíru perfektní, zarybnění také – každý jsme chytili cca 50 ks PD (po 30 jsme je přestali počítat) nějaký okouňátka a jednoho perlína, skvěle jsme se pobavili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. prosince 2005 v 19:52® kostnak
-
abstak bol silnejsi, ako kosa. chytenych za hodinku 6 volzakov a potom zbabely utek do tepla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. prosince 2005 v 19:15® jake
-
Po dvouhodinovém mlácení rukama se mi podařilo 2× zapřáhnout štiku – jednou na plandu a podruhé na zeleného twistra – bohužel pokaždé byla chycená jen lehce za kraj, že se vždycky vypnula
. Ale pořád lepší než nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2005 ve 21:26® kkarlos
-
tak a je to!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2005 ve 20:57® kkarlos
-
Dnešní vláčka s carlosplzeň. Carlos jen tuhle štičku(cca50) a já dva mírový klacky seknutý pěkně za krajíček!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2005 v 19:09® mira
-
Vlára1A S1 – JV Morava Dolovná s kámošem.. 56cm, 1.2kg, zelené banjo 8cm, prišla na třetí nához. potěšila..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2005 v 17:50® MILO
-
Alivio v akci – Ohře 12
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2005 v 17:50® MILO
-
Rybačka s Aliviem Ohře 12-strašná zima,kalná voda plná bordelu(listí,tráva,větve atd.) parmička vrácena vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2005 ve 13:58® carlosplzen
-
Dnesni vlacka s Kkarlosem na Uslave v Plzenci. povedla se jen tahle sticka(cca 50cm). byla strasna zima…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.