Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 25. dubna 2018 v 9:56® Tibi
- Datum lovu: 21.- 23. -24. 4.2018 | Revír: Hron č.1 | Způsob lovu: Plavaná
Tri dni plávanej na Hrone boli pekným spestrením dovolenky. Prvý deň prevládali belice a občas nabehol zatúlaný jalec.
Druhá rybačka už bola viac o jalcoch a nosáľoch. Posledná ryba druhého dňa mi pripravila krásny asi 10 minútový súboj v rýchlom prúde. Krásne sfarbený nosáľ dlhý 48 cm …jednoducho nádhera. Tretí deň úplná slabota. Pár drobných jalčekov a zopár belíc …neviem kde sa stala chybaKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2018 ve 21:13® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Chvilku slunečného odpoledne jsem věnoval tentokrát mokré mouše, nějak jsem nedokázal sladit délku návazce a vůbec je to krapet alchymie pro mě jako vláčkáře, ale když už se tu a tam chrostík objevil, rybky občas zobly. Hafo plotic a překvapení v podobě několika okounů, ovšem třešničkou byl parádní cejn, o kterém jsem si chvíli myslel, že je to snad kapr
Bylo to fajn a jistě půjdu zase
[Poslední foto, když ryba odplouvá je návazec jak šnůra po soubji se sumcem
]
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2018 ve 20:32® Padis
- Datum lovu: 18.4.18 | Revír: MP | Způsob lovu: Muškaření
Dnes na skok u vody.Bylo to fajn na suchou se pár rybek přemluvit nechalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2018 ve 14:56® JohnyBe
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 18. dubna 2018 v 8:41® mof243
-
HaD> Krása,už se těším až taky vyrazím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2018 ve 14:52® HaD
- Datum lovu: 16.4.2018
Včera jsme byli s bráchou svědkem, jak se potočáci drali proti proudu a snažili se překonat stavidla na řece. Neuvěřitelný zážitek!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 23. dubna 2018 ve 4:12
Klobasa: Asi už je ty vaše růžový nymfy nasraly, tak chtěli prostě zdrhnout pryč, nebo tam cizinci pouštěli elektrický proud:-)
- Středa 18. dubna 2018 v 9:14
Alda75: Nejkrásnější ryba na světě!!!
- Úterý 17. dubna 2018 ve 23:03
Hora: Radost pohledět, já ještě nezačal.
- Úterý 17. dubna 2018 ve 22:52
wejwasser: Krásné fotky, krásné ryby.
- Pondělí 23. dubna 2018 ve 4:12
- Úterý 17. dubna 2018 v 11:06® HaD
- Datum lovu: 16.4.2018 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 17. dubna 2018 v 11:06® HaD
- Datum lovu: 16.4.2018 | Způsob lovu: Přívlač
Čekání stálo za to. “Milion” původních ryb, žádný lidi, žádný přestupky (při přejezdu jsem pár lidí zkontroloval), žádné zlomeniny (dneska to klouzalo jaxvině), krásný panoramata… parádní den!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. dubna 2018 ve 22:34® Scanix
Pátek třináctého, no kdo by na to věřil. Pelášil jsem k vodě po deštíku a když trochu utichl vítr, no parádní večer, nikde nikdo a ryby, no co dodat, ani nevím, kdy jsem naposledy chytil takového lína, navíc na mušak, k tomu nějaký ten lopaťak i 50+, tentokrát žádná ostroretka, už jsou asi na trdlišti. Jedna podoustvička nosatá ale jinak žádná drobotina jen jeden okoun a žádný jelec jesen ani tloušť, aspoň jsem se tedy téměř vyhnul hájeným druhům a přitom si zabojoval se slušnými rybami, prostě maximální spokojenost
Tento příspěvek byl editován 13.4.2018 22:38:38 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. dubna 2018 v 16:06® Švejk
-
Tibi> Zdarec, gratuluju, taky už bych byl na vodě
Tento příspěvek byl editován 13.4.2018 16:06:51 uživatelem Švejk.Jen taková technická poznámka. Tu desku na kajaku co máš namontovanou před sebou (sedačkou) máš namontovanou blbě, patří přišroubovat nahoru na ty „uši“ ne zespodu. Jinak hodně pěkných úlovků z kajaku
čau
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 13. dubna 2018 ve 20:31
Tibi: Ďakujem za postreh … ešte budem musieť pár vecí „presondovať“ :-) Každú radu rád príjmem ! :-) Petrov zdar :-)
- Pátek 13. dubna 2018 ve 20:31
- Čtvrtek 12. dubna 2018 ve 20:39® Tibi
- Datum lovu: 11.4.2018 | Revír: Dunaj č.1 | Způsob lovu: Přívlač
Po dvoch dňoch nácviku pádlovania a „obsluhy“ kajaku Halibut som včera už nevydržal a pribalil som aj prút a pár nástrah. Zo skúsenosti som zamieril na osvedčený úsek s boleňmi. Prvá rybačka z kajaku ..... prvé skúsenosti
Príroda sa mi odmenila 2 krásnymi rybičkami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2018 ve 12:36® patast
- Datum lovu: 7.4.2018 | Způsob lovu: Feeder
dnes se spletl i candát
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2018 v 19:52® Scanix
Víkendové chvilka s mušákem v maličko zvedlé vodě byla celkem adrenalinovaný zážitek, který jsem málem zakončil na kluzkých kamenech koupelí
Kromě toho, že jsem zjistil, že jsem se do studené vody oblékl snad dobře, jen mi prostě natekl tak litr ledové vody do každě neoprenové ponožky, takže to chce po zimě zase nové prsačky. Naštěstí ryby byly na studenou vodu zvyklé a braly spolehlivě. Druhově pestré složení, ostroretky a další běloba připravena ke tření a už ve svatebním a dokonce okolo zevloval nějaký ten granuláč, co zřejmě přišel s vodou, což mi a dokonce i mé ženě, udělo radost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. dubna 2018 ve 21:45® Scanix
Sluneční paprsky a pátek k tomu, nešlo odolat a zaběhnout alespoň chvíli navečer k vodě. Pečivo jsem tentokrát vyměnil za mušák a bylo živo. Ryby ve složení ostroretka, podoustev, cejnek, plotice, jesen a tloušť. Parádní druhová paleta a k tomu dvě pěkné rybky, které se bohužel vyply, jedna mohla být klidně parma, ale nechci spekulovat. Hezký den a ještě lepší lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. dubna 2018 ve 20:20® Tibi
- Datum lovu: 5.a 6. 4. 2018 | Revír: Dunaj č.1 | Způsob lovu: Přívlač
Včera a dnes som mal asi hodinku času a tak som zabehol k Dunaju. Počasie krásne a voda celkom čistá. Včera boleňom "chutnali twistre a RIPPER BERKLEY RIPPLE SHAD … dnes wobler v tvare beličky
P.S. V nedelu generálka s Halibutom
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. dubna 2018 ve 20:01® Padis
- Datum lovu: 3.4.18 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnešní počasí lákalo k vodě tak jsem neodolal.Pochytáno dost nosáků,ale připletla se i lepší nějaká ta lepší rybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. dubna 2018 ve 12:25® Petr Lín
-
patast> ahoj, co to máš za žlutoučké feedry? asi ti pělně pršelo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. března 2018 ve 21:31® patast
- Datum lovu: 31.3.2018 | Způsob lovu: Feeder
dnes jsem si opět krásně zachytal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. března 2018 v 16:16® vagi
-
Dnes zkouška chytit domorodého mastodonta. Úspěch se dostavil. 2× cca 60cm na plandu vytuněnou nymfou. Obojí od Davida z nástrahy.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. března 2018 v 19:56® monaster
- Revír: Rumburk.tun | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 29. března 2018 v 19:56® monaster
- Revír: Rumburk.tun | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 28. března 2018 ve 13:56® Klobasa
- Datum lovu: 28.3 2018 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Plavaná
Napínavá desetiminutovka na jemném cajku, skončila pro mě dobře a pro podivnou rybu přesných 62.cm. špatně. Sežereme ji společně s rodinkou, čest jeho památce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. března 2018 ve 21:02® Scanix
- Způsob lovu: Plavaná
Tak se mi dnes povedlo zaběhnout k vodě, no nejprve jsem si za to docela nadaval, mrholilo, ruce mrzly ve větru, ale když na pět proplavání bylo pět záběrů, byl jsem tomu rád. Dnes se povedl monstrózní tloušť, metr jsem na něj nevyndaval, nechal jej ve vodě, když už jsou ty jelci hájení, ale přes 55 měl jistě, pár podobných ryb jsem již potěžkal. K tomu se přidalo pár dorostenců 45+ a slušná nálož menších ryb jako cejnci, plotice a jeden pěkný cejn lopaťák, který mi v proudu předvedl plachetníka až naviják protáčel
Tento příspěvek byl editován 26.3.2018 21:03:12 uživatelem Scanix.Podoustve ani ostré jsem dnes nepotkal a domů jsem šel s mokrým nosem, ale spokojen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. března 2018 v 1:27® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Slunce mě vylákalo k vodě, ovšem než jsem se tam dostal, bylo už pod mrakem a kosa, tak alespoň rybám to nevadilo a tentokrát se povedli slušní jelci v hojném počtu a k tomu pár droboti ve složení plotice, perlín a ostroretka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2018 ve 12:15® Tibi
- Datum lovu: 13.-14. 2018 | Revír: Kanál | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 15. března 2018 ve 21:34® Tibi
- Datum lovu: 13 - 14.3.2018 | Revír: kanál | Způsob lovu: Plavaná
Dva dni som prevetrával plavačkový vercajk na kanáli. Prvý deň 5 metrový bič a jednoduché ploticové krmivo s trochou X-21
Rybičky začali brať asi po 20 minútach a brali celkom slušne ..... začalo to menšími beličkami a červenicami no neskôr nabehli aj plotice a pleskáčiki. Krásna rybačka v peknom 16 stupňovom počasí
Druhý deň som pridal 7 metrový bič a trocha skomplikoval krmivo pridaním scopexového posilovača. Nakoľko sa trocha už ochladilo tak sa rybičky citeľne „spomalili“ a brali podstatne opatrnejšie. Oba dni ako nástraha fungovali najlepšie 3 pinki na drobnom háčiku velkosti 18.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. března 2018 ve 22:32® luckyway
- Datum lovu: 13. brezen | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem si pekne zamuskaril, na zacatek sezony pekne ulovky. Ctyri kousky mezi 38–42 cm a nove homemade musky fungovaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 26. března 2018 ve 22:29
Cowwi: Pěkné, soukromá voda…?
- Pondělí 26. března 2018 ve 22:29
- Sobota 10. března 2018 v 10:05® revoke
- Datum lovu: 9.3.2018 | Revír: Plán B
Dlouho vyřčená otázka, jak chutná jeseter, byla včera zodpovězena. Nechutná! Maso bylo tučné, bylo silně cítit rybinou a připomínalo mi takové to blátivé maso kapra.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 11. dubna 2018 ve 12:59
Bucho: Ja si na jeseterovi taky zrovna moc nepochutnal.
- Čtvrtek 22. března 2018 v 9:21
Mysak1: Njn, jeseteři nechutnajó protože se přece NEJIJÓ, wolowé!!!
- Středa 21. března 2018 ve 22:45
Flying trout: třeba to byl větší kousek, kterému by svědčil kouř z udírny, já jesetera ještě neochutnal, ale zkusil bych ho!
- Neděle 11. března 2018 ve 12:49
revoke: Jen pro upřesnění: bylo to polední menu z restaurace, kde vaří velmi dobře a nějakou tu rybu nabízí každý den.
V podstatě s vámi souhlasím – vůbec není vyloučeno, že mi příště bude chutnat, stejně tak jako jsem si třeba pochutnal na kapřích hranolcích, přestože moc nemusím ani kapra.
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Středa 11. dubna 2018 ve 12:59
- Středa 28. února 2018 ve 14:52® Klobasa
- Datum lovu: Včera | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač
Kosa veliká, očka zamrzlá na kost a udržet foťák a rybu je zhola nemožné, přesto zahájeno.
Tento příspěvek byl editován 28.2.2018 13:55:48 uživatelem Klobasa.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. února 2018 ve 20:44® Tibi
- Datum lovu: 10.2.2018 | Revír: kanál | Způsob lovu: Plavaná
Prvá plávaná v tomto roku …teplota vzduchu 3 stupne celzia …ryby asi na dovolenke v teplejších krajoch
Úlovok na fotke ale potešil …škoda že bol jediný :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.