Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 17. listopadu 2017 ve 21:33® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Poslední dny je to u vody dřina na každý záběr, ale každý klep zahřeje a i když to nejsou trofejní ryby, vše co má zuby se z řeky počítá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. listopadu 2017 ve 20:18® daivids
- Revír: U nas na vsi | Způsob lovu: Přívlač
Dneska v desti tahle neuveritelne vyzrana stika 70+ krasny boj to bude na jare malinkych sticek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. listopadu 2017 v 18:55® Tibi
- Datum lovu: 16.11.2017 | Revír: Dunaj č.1 | Způsob lovu: Přívlač
Včera pred nočnou smenou som už nevydržal a musel som ísť k vode. Dunaj ma odmenil krásnou ikernačkou zubáča
Po krásnom súboji a fotení rybička opäť pláva v rodnom živle. Moje pocity je jasne vidieť na fotografii
Ryba bola dlhá rovných 75 cm a odhadom asi 6 kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 30. listopadu 2017 ve 21:32
Tibi: Posledné 2 – 3 roky ťahám zubáčov 80+ celkom pravidelne ..... to znamená PRAVIDELNE 1 x za rok :-D :-D :-D
- Čtvrtek 30. listopadu 2017 v 11:54
HaD: Tibi: to je zbytečné. Teda já bych se s váhou na candáty netahal. Můj názor :-) Snad až bych začal pravidelně tahat ryby 80 :-D A to se nestane :-D
- Pondělí 20. listopadu 2017 ve 22:46
Tibi: Ďakujem :-) p.s. slubujem že si zoženiem váhu na meranie úlovkov :-D
- Neděle 19. listopadu 2017 ve 22:23
HaD: Tak radost je na místě!!! Velká gratulace ještě jednou!
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Čtvrtek 30. listopadu 2017 ve 21:32
- Pátek 17. listopadu 2017 v 0:50® Scorpion-75
- Datum lovu: 16.11.2017 | Revír: SM stoják | Způsob lovu: Přívlač
Jdu na lehkou vláčku na okouny a na tu pidimidi věc chytím tuhle obludu. Nestačil na to podběrák ani metr.
Tento příspěvek byl editován 16.11.2017 23:55:07 uživatelem Scorpion-75.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. listopadu 2017 ve 20:46® Padis
- Datum lovu: Dnes | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na skok u vody.Nějaké ty rybky jsem pochytal.
Tento příspěvek byl editován 13.11.2017 19:49:01 uživatelem Padis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 13. listopadu 2017 ve 22:17
Chose: Fešák :-)
- Pondělí 13. listopadu 2017 ve 22:17
- Pondělí 13. listopadu 2017 ve 12:33® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 13. listopadu 2017 ve 12:32® HaD
- Datum lovu: 12.11.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Víkend byl částečně ve znamení ryb. To „částečně“ musím zdůraznit – v sobotu jsme to v tom vichru odpískali a raději jsem připravoval dřevo na zimu. V neděli jsme vyrazili. Předpověď větru vcelku ok, po obědě mělo začít pršet. Ryby docela fungovaly, dal jsem celkem 8 céček. Čtyři hurvínci a čtyři slušnější, do 60 cm. Okolo druhé se pěkně rozpršelo a tak jsme raději zmizeli. Tedy „zmizeli“ – zmrzlí a promoklí jsme se vydali na RS. Vyprovokoval mne pohled na pruty na břehu, kde široko daleko dobře 10 minut nikdo nebyl. Dalších 10 minut jsem hledal majitele v okolních hausbótech. Nic. Pruty jsem tedy stáhl (na obou rybka) s tím, že je odvezu jako nález na úřad. Nedalo mi to a obešel jsem ještě karavany v lese. V jednom mi paní řekla, že jsou muže a ten že je někde na louce a cosi tam dělá a že pro něj dojde. Dalších 10 minut čekání. Přestupek jsem ještě telefonicky konzultoval s uznávaným funkcionářem. Verdikt – odebrat. Pán se se mnou ani moc nedohadoval, chtěl nějakou dohodu. Měl ale další závady a tak jsem vypsal hlášenku. I přes to, že byli dva svědci, tak napsal vyjádření, že si jen na krátkou chvilku odběhl. Mezi tím mne kluci upozornili, že se loví z vedlejšího hausbótu. Ruch na břehu ale asi rybáře upozornil a před jejich zraky pruty stáhl a přišel a drze na mne začal útočit, že z kajaku je lov zakázán a že bych ho musel při lovu z hausbótu chytit!?! DRZOST některých rybářů je opravdu až zarážející a docela mi to celý nedělní lov zošklivilo
Tento příspěvek byl editován 13.11.2017 13:05:37 uživatelem HaD.Zbytek lovících byl OK…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 13. listopadu 2017 ve 21:10
Char: Jen houšť kontrol, na orlíku je to třeba!!!
- Pondělí 13. listopadu 2017 v 16:25
jepice-zruseno: Z čeho vyplývá, že tvůj kajak není lodí obytnou? https://www.chytej.cz/…mg123857.jpg
- Pondělí 13. listopadu 2017 ve 21:10
- Neděle 12. listopadu 2017 v 1:57® Salmo
- Datum lovu: 10. 11. 2017 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Letošní podzim jsem nefalšovaně propadnul pruhatcům a veškeré vycházky cílím právě na ně. Vrcholem byly tři čtyřhodinové boatovačky v „listopadové vodě“. Ta poslední se ale náramně vyplatila a když z jednoho místa přišlo na pět hodů pět okounů 30+, byl jsem štěstím bez sebe. Celé představení zakončila zubatá, která mi přivodila chvilkovou slabost, při které jsem očekával zjevení vysněného okouna 40+. Bojovala totiž celou dobu spíš pasivně a o to víc energie měla u hladiny, když předvedla tři vysoká salta a UL proutek solidně prohnula. Snad bude počasí rozumné a umožní mi ještě pár vyplutí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2017 ve 22:42® wejwasser
- Datum lovu: 11.11.2017 | Revír: Sázava 17 | Způsob lovu: Plavaná
Jelec 50 cm
Tento příspěvek byl editován 13.11.2017 08:53:07 administrátorem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2017 v 18:01® JohnyBe
- Datum lovu: 11.11. 2017 | Revír: MP | Způsob lovu: Přívlač
Podzim mi opět přinesl nádhernou rybu, letos dokonce 45 cm a samo sebou plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. listopadu 2017 v 6:59® Padis
-
Včera to trošku koplo.
Tento příspěvek byl editován 13.11.2017 08:53:34 administrátorem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. listopadu 2017 ve 12:51® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 9. listopadu 2017 ve 12:50® HaD
- Čtvrtek 9. listopadu 2017 ve 12:50® HaD
- Datum lovu: 2017 | Způsob lovu: Přívlač
LAPONSKÉ OZVĚNY Po delší době pokračuji s „reportáží“ z výletu na sever. Občas v rybářském životě přijde den, na který se nezapomíná – takzvaně se „otevře voda“. Tohle jsme zažili při přejezdu na novou lokalitu. Během rána a dopoledne jsme prožili neuvěřitelné braní ryb. Ulovilo se několik větších štik, asi 500 okounů do 40 cm a velký, asi dvoukilový pstruh. Je to již několik měsíců a přesto na to ráno stále intenzivně vzpomínám a přemýšlím, zda ještě někdy něco podobného zažiji. Přál bych každému rybáři, aby se taky alespoň jednou v životě trefil do takového okamžiku a užil si ho naplno. Byli jsme v takové nirváně, že jsme zapomněli na celý svět a je štěstí, že tělesné funkce jako např. dýchání, fungují sami. Jinak bych asi přestali nadšením i dýchat… Petrův zdar a sláva Svatému Petrovi!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. listopadu 2017 v 18:43® Klobasa
- Datum lovu: 7.11 2017 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Zase kopnul akorát bezzubej dravec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. listopadu 2017 v 15:28® baco360
- Datum lovu: 6,11,17 | Revír: M.Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes len na hodku k vode a bolen a bolen nic len bolen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. listopadu 2017 ve 20:51® Padis
- Revír: VČ řeky | Způsob lovu: Přívlač
Nějaké ty rybky jsem při posledních vycházkách k vodě pochytal.Ale ta pořádná rána do prutu nepřichází.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 6. listopadu 2017 v 9:17
patast: neboj až to budeš nejmíň čekat tak to příjde
- Pondělí 6. listopadu 2017 v 9:17
- Neděle 5. listopadu 2017 ve 20:22® daivids
- Revír: U nas v lese | Způsob lovu: Přívlač
Dnes krasny okoun 32 na wobler prisel i pekny candat ale spadl tak snad priste
Tento příspěvek byl editován 6.11.2017 07:26:51 administrátorem Draky.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. listopadu 2017 v 19:18® HaD
- Neděle 5. listopadu 2017 v 19:16® HaD
- Datum lovu: 5.11.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Víkend jsem strávil s přáteli daleko od lidí a běžných starostí. Na kajacích s rybami. Svatý Petr nám dopřál. Bylo to fajn. Nezapomněl i pozlobit – velký candát mi tentokrát zabral, ale spadl při zdolávání. Nechtěl jsem chvátat, aby zvládl rozdíl tlaku a to bylo osudné. Nedá se nic dělat, čeká tam na mě
Raritkou byl půlhodinový zápas na konci tripu s velkou rybou. Tipy byli různé – mega candát, větší sumec, kapr za sako. Nakonec to byl asi 15–20 kg tolstolobik za ploutev
) Foto není – Ondrovi se povedl sklepnout ve vodě. Byl docela happy, že ho nemusel rvát do kajaku a mít vše od slizu
Petrův zdar všem slušným rybářům!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. listopadu 2017 v 18:10® daivids
- Revír: U nas na vsi | Způsob lovu: Přívlač
Dnes par nahozu a prisla tahle kraska 74 ! Vracena vode
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. listopadu 2017 ve 13:31® Klobasa
- Datum lovu: 31.10 | Revír: řeka Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Jeden vydřenej trochu lepší z řeky, moc jich u nás není, takže si svobodu zaslouží.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. listopadu 2017 ve 14:20® Boučan
- Datum lovu: 28. 10. 2017 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
Sobotní výprava na řeku Moravu se vyplatila. Na chvíli se umoudřil celodenní vítr a přišel tenhle krasavec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 4. listopadu 2017 ve 14:04
toro: Ryba pěkná, ale příště se vyfoť bez pozadí. Tenhle víkend to tam bude jako na nádraží… :o(
- Sobota 4. listopadu 2017 ve 14:04
- Středa 1. listopadu 2017 v 17:04® HaD
- Datum lovu: 1.11.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem si ráno naordinoval vyjížďku na kajaku
Déšť ale rybám asi způsobil nevolnost a vykoledoval jsem si jen jeden záběr. Velikostně nic moc, ale radost jsem měl stejně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 2. listopadu 2017 ve 22:15
wejwasser: Doufám, že letos na Sykovci něco lapnem a že nám to neprimrzne jak loni.
- Čtvrtek 2. listopadu 2017 ve 22:15
- Neděle 29. října 2017 ve 20:27® Tibi
- Datum lovu: 29.10.2017 | Revír: Kanál | Způsob lovu: Přívlač
Dnes asi 2 hodiny pri vode … orkán bičoval vodu ale ja som musel ísť za rybami
Neskutočné ale aj v takomto počasí sa podarili 3 ostrieže a jedna šťuka …oplatilo sa trocha premrznúť
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. října 2017 v 19:20® HaD
- Neděle 29. října 2017 v 19:20® HaD
- Neděle 29. října 2017 v 19:17® HaD
- Datum lovu: 28.10.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Poslední vycházky hodnotím kladně. Ostatně vždy, když se dostanu k vodě, beru to samo o sobě jako úspěch a dobře strávený čas
Tento příspěvek byl editován 29.10.2017 18:42:28 uživatelem HaD.Zatím se daří i rybářsky. Vždy, když vyrazím, podaří se mi nějaké candáty vyčuchat a s nymfou překecat. Za poslední týden jich bylo 12, k tomu jedno štíhle, okoun a dva sumečci. Velikostně standard – tedy běžné ryby 50–60 cm. Jeden byl ovšem z kategorie, o které stále sním – 80 cm. Měl jsem chuť si zařvat radostí, ale ovládl jsem se. A taky se mi zdál trochu malej
, protože půl hodiny před tím chytl kámoš ještě jednoho a ten měl rovných 90 cm. Na toho jsem čuměl jak péro z gauče
) Pár záběrů a jednu rybu jsem dal i včera v tom vichru
Fakt dobrej tejden! PS: Díky kámo! PS2: je to úžasný pocit takové mohykány pouštět zpět do svého domova!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. října 2017 ve 14:38® Švejk
-
bjucek> Zdarec, ten držák sondy vypadá dobře, můžeš hodit odkaz do osobky? dík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 30. října 2017 v 8:13
bjucek: Máš to tam
- Pondělí 30. října 2017 v 8:13
- Neděle 29. října 2017 v 9:43® bjucek
- Datum lovu: 17.-28.10.2017 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 29. října 2017 v 10:56
patast: hezké rybky
- Neděle 29. října 2017 v 10:56