Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. června 2017 ve 14:49® Švejk
- Datum lovu: 6.6.2017 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Tak si krátím chvíli než přijde, pro mě ta pravá, sezóna
Feeder a červi, dnes jsem si pěkně zachytal, hafo podouství, na fotkách
je vidět jak jsou právě krásně zbarvené, je čas tření. Taky přišli
dvě parmy 40 a úlovek dne 64cm. mám kmen 0,18, forpas jsem měl 0,14, ale po
10 minutách byla na břehu. Na to, že chytám uprostřed Brna to šlo
pěkně. Nicméně je to dnes za 9 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. června 2017 v 5:51® Bert
- Datum lovu: 4.6.2017 | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená
Všera jsem si byl zachytat na Džbáně poprvé v tomto roce.Počasí zataženo z počátku s deětěm.Lov se vydařil kromě plotice,dvou kapříků i krásný amur 79 cm.Negativním přínosem byly dva utržené návazce.
Tento příspěvek byl editován 5.6.2017 06:55:17 uživatelem Bert.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. června 2017 v 9:09® patast
- Datum lovu: 02.06.17 | Revír: Všechlapy | Způsob lovu: Klasická položená
včera při večerním chytání se mi podařil cytit tento cejn o velikosti 53 cm plus několik menších a dva úhoříci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. května 2017 v 16:32® Draky
- Datum lovu: 28. 5. 2017 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
O víkendu mě Tonda vzal na Labíčko. Očekávání od feederu byla velká, ale spíše v podobě hromady cejnů, cejnků, podouství a plotic. Pěkné překvapení přišlo v sobotu, kdy jsem vytáhl krásnou parmičku na místě, kde jí Tonda zatím ulovenou nemá a jako bonus je to moje první parma chycená za hubu.
Druhý den slunce, pohodová chytačka
hezky ve stínu, ale na mě až v nezvykle velké hloubce. Nicméně neděle
už tolik nepřekvapila, až na děsivou účinnost pstružích pelet., odhadem
40 cm 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2017 ve 12:28® Padis
- Datum lovu: 28.5.17 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes krásné dopoledne u vody.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. května 2017 v 11:44® Padis
- Datum lovu: 25.5.17 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvíli u vody.Pár rybek jsem úspěšně zdolal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. května 2017 ve 2:45® Supermário
- Datum lovu: 8.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Na pstruhovce nečekanej úlovek 40cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. května 2017 ve 21:43® Bigpista
- Datum lovu: 21.5.2017 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes byl krásný puntíkatý den

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. května 2017 ve 12:47® bruny
- Datum lovu: 20.5.2017 | Revír: Banda | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem opět vyrazil na chvilku k vodě. Za pět hodin jsem chytil několik kapříků největší měl 51 cm, dvakrát se mi rozjeli i oba pruty spolu. Zase super den. Akorát když jsem přišel k vodě v trávě tam ležel tolstolobik kolem 90–100 cm škoda ho, vidět ho na prutu by bylo přeci jen hezčí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. května 2017 ve 21:03® HaD
- Datum lovu: 17.5.2017 | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 18. května 2017 v 7:09
HaD: Wystealekokotižejo :-) Náhodoutobylosuper!
- Čtvrtek 18. května 2017 v 6:48
Mysak1: Wolové se nedivte ,že chytáte jen násaďáky když to mastíte na kuku. To musíte koulíííís, pop up, zig rig atd… :-))
- Čtvrtek 18. května 2017 v 5:50
kubas: Je mi to jasný :-))).
- Středa 17. května 2017 ve 22:13
Draky: Učili jsme se od těch nejlepších :D
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Čtvrtek 18. května 2017 v 7:09
- Středa 17. května 2017 ve 21:02® HaD
- Datum lovu: 17.5.2017 | Způsob lovu: Feeder
První větrání kajaků na kaprech
Toho jsem ale nechytl, jen
nějaké cejny. Ondra ale zabodoval. Sice normální velikost, ale byla to
jízda pěkná a souboj taky. No a foto hezky po kaprařsku
PS: Válet se čtyři hoďky v kajaku uprostřed řeky a čekat na jízdu
taky není k zahození 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. května 2017 ve 20:54® HaD
- Datum lovu: 16.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době jsem si udělal radost novým proutkem a na hoďku ho šel vyvětrat. Voda teda hooooodně kalná, aktivita mizerná, nicméně dva pstruzi mi ho ohnuli. Jak se to říká… Pošušňáníčkoooo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 5. června 2017 ve 14:42
monaster: Ten navijak je fesak
- Pondělí 5. června 2017 ve 14:42
- Pondělí 15. května 2017 ve 13:20® HaD
- Datum lovu: 8.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Jak jsem už psal, expedice „puntík“ ukázala, že maličké Magneto potočáci „obdivují“. Tady pár dalších rybek, které potěšily moje oko. A ačkoli jsme byli hodně daleko od revírů, kde se vysazují duháci, jeden se tam záhadným způsobem objevil. Bez milosti byl k večeři. Pstruží děti mají co dělat odolat kanibalistickým choutkám svých rodičů a ještě aby je tam terorizoval duhák

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. května 2017 ve 13:19® casper
- Datum lovu: 14.5.2017 | Revír: Jižní | Způsob lovu: Feeder
mezi sekáním trávy a prací na baráku jsem si na jihu odskočil k vodě
za tři hodiny snad 12 ks kapra
a já myslel, že berou jen mezi 00:00 a 04:00 
ještě že jsem měl s sebou ženu, jinak bych musel chytat na jeden prut
Tento příspěvek byl editován 15.5.2017 14:20:12 uživatelem casper.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 15. května 2017 ve 14:17
patast: hezkej úlovek na krásným rybníku
- Pondělí 15. května 2017 ve 14:17
- Neděle 14. května 2017 v 10:10® bruny
- Datum lovu: 13.5.2017 | Revír: Banda | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem opět po týdnu zašel na ryby. Bylo nádherné počasí. Chytil jsem několik kapříků mez 40 a 46 cm, ale přišli i dva pěkní kousci 56 a 53 cm na moje domácí rohlíkové boilies.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. května 2017 v 9:16® matx
- Datum lovu: 14.5.2017 | Revír: Luznice | Způsob lovu: Feeder
Ahoj. Dneska 2h ráno na řece. Bylo moc krásně. Hodně cejnu, plotic a přišel i jeden kaprik.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. května 2017 v 11:16® HaD
- Datum lovu: 7.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Postupně se „chlubím“ úlovky a fotkami z „Expedice Puntík“. Bylo jich opravdu hodně. Celé výpravě dominovala Nymfa Redbass a nejmenší Magneto – voda byla studená a vysoká, takže smáček výjimečně nebyl tak moc úspěšný, jako jindy. Nicméně jak vylezlo sluníčko a voda se maličko prohřála, fungoval taky výborně. A tradičně u pstruhů platilo: nejmenší mikrosmáček – více záběrů a ryb, malé zvětšení (o cca půl cm a masivnější tělíčko) = o něco méně záběrů, ovšem podstatně lepší rybky. Nebojte se experimentovat i s velikostí. Vyplatí se to

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. května 2017 v 10:28® HaD
- Datum lovu: 6.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Během „Expedice Puntík“ jsme ulovili i nějaké lipany. Jednoho chytil Radim na woblírka a pak na černou nymfu s glittery. Já jsem měl jednoho na hnědou „zrychlenou“ nymfu (odtržené boční fousky pro rychlejí propad a delší hody) a jednoho na maličké přírodní Magneto. Největší měl 37 cm. Běžně ryby neměříme, ale tenhle byl opravdu pěknej a tak jsme ho rychle v podběráku přeměřili. Úlovek téhle nádherné přírodní ryby je vždy velký zážitek a jsem rád, že jsem si ho po roce zopakoval
Tento příspěvek byl editován 10.5.2017 11:34:53 uživatelem HaD.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2017 ve 20:14® HaD
- Datum lovu: 7.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Tahle ryba mě na expedici Puntík moc potěšila. Jednak miluju ten pocit záběru po povedeném hodu, souboj v peřejích na jemném proutku a taky pak ten pocit, když se za pěkného světla povede hezká fotka. Neříkám, že je to nějaké velké umění, ale kouká se na ni prostě dobře. Co myslíte?
PS: střídal jsem různé nástrahy a barvy, zejména proto,
abych uměl každému poradit. Tenhle se povedl na nejmenší Magneto
v přírodní barvě. Ukecal i pěkného lipana. Toho ukážu příště 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2017 v 9:14® HaD
- Datum lovu: 6.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Pomalu se po včerejším návratu prokousávám fotkami z expedice Puntík 2017
Byly to úžasné 4 dny v přírodě s top kamarády, s mnoha
a mnoha nachozenými kilometry a především absolutně přírodními rybami.
Žádné moderní vysazené kropenaté slepičky ze sádek. Pstruh, který je na
snímku mi doslova vyrazil dech. Jednak byl z těch větších a především
měl neskutečný šat. Takovou kresbu jsem asi ještě neviděl. Všimněte si,
že má rudé tečky i na tukové ploutvičce a hřbetní ploutvi. Svatý
Petře, jsem vděčný za ten zážitek a tuhle nádhernou rybu! Docela mne mimo
jiné i překvapilo, jak na pstroužky vedle nymf a smáčků šlape nejmenší
Magneto. Super!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2017 ve 13:27® patast
- Datum lovu: 8.5.2017 | Způsob lovu: Plavaná
dnes hraní s takovými linky

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2017 ve 12:42® patast
-
bruny> včera jsem to měl podobně taky všechno kapříci kolem 40 ale co člověk si aspon vyblbne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. května 2017 v 10:16® bruny
- Datum lovu: 7.5. | Revír: Banda | Způsob lovu: Klasická položená
Tak ještě v neděli jsem šel odpoledne k vodě. Už po půl hodině přišel pěkný amur kolem 57 cm, ale jeho fotku nemám. Potom to zase rozjeli špunti, cca za 5 hodin chytání jsem chytil 15 kousků kolem 40 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. května 2017 v 11:29® bruny
- Datum lovu: 6,5, | Revír: Banda | Způsob lovu: Klasická položená
Včera pochytáno pár malých špuntů, škoda jen že nebyl i nějaký větší, ale radost udělali.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. května 2017 v 17:15® Zdenek
-
Baskicko 25–30 dubna 2017 Za celý předchozí týden se neulovil snad ani jeden okoun! Z přehrady známé trofejními okouny jako-by okouni zmizeli. Nezmizeli, ale třeli se. A hlavně vůbec nežrali. Stejně jako okouni šli do tření i candáti. Jinými slovy, v posledních dvou týdnech dubna bylo umění vůbec něco chytit. Těžko říci, jestli to bylo třením nebo prudkými změnami tlaku a počasí. Asi obojím. V každém případě se vše zlomilo 27.4., kdy najednou ryby začaly žrát. Hlavně štiky a candáti se začli futrovat a během víkendu jsme ve dvojici ulovili několik štik přes metr a snad 20 candátů mezi 65–80 cm. Po dvou mizerných týdnech přišel úplně neskutečný rybářský víkend, během kterého padl rekord jezera ve velikosti ulovené štiky (121 cm) i candáta (86 cm). A já po týdnu konečně zase chytil pořádného okouna. Jairo
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. května 2017 ve 20:56
Bořík: zírám! a gratuluji!!!
- Středa 24. května 2017 ve 20:56
- Pátek 28. dubna 2017 ve 21:13® Klobasa
- Datum lovu: Včera | Revír: Rybník | Způsob lovu: Plavaná
Čarodějnický kapr nepřišel a tím si i prodloužil o pár dní život, ale dva zelenáče jsem opět čapnul a vrátil, takže spokojenost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. dubna 2017 v 9:51® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 27. dubna 2017 v 15:10
dav: Nádherný ryby a supr fotky. Když vidím ty nástrahy přímo na fluo vlasci a místo kde chytáš, tak ta má nedůvěra a obavy při chytání s fluovlascem je asi fakt bezpředmětná (teprv letos ten vlasec zkouším a je od vás – redbáás :).
- Čtvrtek 27. dubna 2017 v 15:10
- Čtvrtek 27. dubna 2017 v 9:51® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. dubna 2017 v 9:50® HaD
- Datum lovu: 16.4.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení bylo bezva, rybky sice menší, ale krásné přírodní

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 27. dubna 2017 ve 12:18
jepice-zruseno: Já tam chytal s kamarádem minoulou sobotu na rotačku, kamarád hodil na klouzavejch kamenech slušný záda a já zese slušnou držku :-D Příště si beru mušák a jepici. Mezi tima šutrama se schovávají slušnější kusy a navečer by se mohly zvednout a sbírat.
- Čtvrtek 27. dubna 2017 ve 12:18
- Úterý 25. dubna 2017 ve 21:21® Klobasa
- Datum lovu: 25.4 2017 | Revír: Tam, kde lidé neuklízí | Způsob lovu: Plavaná
Dnes veliká spokojenost. Pochytáno moc ryb, především zelenáčům šmakovalo všechno co jsem jim hodil, bordel z vody i okolí uklizen, hlava vyčištěná a takové lovy přeji Všem slušným lidem Petrova cechu!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.