Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 19. června 2017 ve 13:51® HaD
- Datum lovu: 18.6.2017 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Po Orlické výpravě jsem dostal nápad! Že ještě v noci přejedu na jih s tím, že vytáhnu i bráchu, přespíme u vody a od rána je pojedeme „drtit“. Ani mi neřekl, že jsem magor a souhlasil. U vody jsme přespali v kajacích (spánek hodně pohodovej) a vyrazili na vodu. Až v šest (na místo jsme přijeli v jednu ráno a byli jsme trochu KO). Projeli jsme několik slibných míst a do oběda to bylo marný. Brácha zero a já jednoho okounka a jeden úkus od štiky. Pak se mi podařilo trefit flek a spravili jsme si chuť na deseti candátech a 4 okounech. Céčka byli do 55 cm, jeden okoun trochu lepší (ten co vyblil natrávenou plotici asi 15 cm). Pak to zase úplně zvadlo. Brácha to okolo páté vzdal a jel se chladit do stínu (opalovací krém příště musíme vzít!). Já se vrátil na jeden slibnej flek z rána. Během hodinky jsem tam dal ještě 3 candáty a několik záběrů nesekl. Byly to parádní „jeby“. Vyzkoušel sem si při tom „selfí“ novým foťáčkem. Byla to parádní pohoda. Večer jsme už vzdali a utahaní mizeli domů. Mimochodem jsem hned využil placky RS – v hájené zátoce vesele lovil přívlačí nějaký Polák a o povolenku k lovu přišel. Moje premiéra – první vlastnoručně odebrané papíry
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. června 2017 ve 13:50® HaD
- Datum lovu: 16.6.2017 | Revír: řeka+přehrada | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 19. června 2017 ve 13:49® HaD
- Datum lovu: 16.6.2017 | Revír: řeka + přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Na zahájení jsem letos vyrazil trochu netradičně. Šli jsme na pochůzku na Jordán, kde je zákaz lovu dravců. Rybáři mile překvapili a nikde je nelovil. Pak jsem se prospal, chvíli pracoval a odpoledně vyrazil na řeku s kajakem. Počítal jsem s mnoha štikami. Překvapení bylo nemilé – pár drbanců a pouze jeden okoun. V sobotu jsem se vzbudil poněkud později a plán být od 4:00 na Orlíku jaksi nevyšel. Vzbudil jsem se totiž až v jednu odpoledne
Přesto jsem vyrazil. Byla to velká bída, ale nakonec jsem vytáhl 3 candáty a jednu štiku. Bylo to velké hledání
Top tradičně nymfa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. června 2017 ve 13:29® casper
- Datum lovu: 18.6.2017 | Revír: vodní | Způsob lovu: Přívlač
taky se pochlubím z víkendu s Drakym – byl to boj o každou rybu, voda těžká a do toho špatný počasí a změna tlaku – takže: jednoho okouna 35 jsem bouchnul, jednu kudlu lehce pod 60 a pěkná lehce nad 80 mi to uřízla…každopádně to byl super víkend se super lidmi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 22. června 2017 ve 21:05
Klobasa: casper> Ne, na jihu vole:--) Na sever a na jih.....Byl jsem tam a moc pěkná a zároveň čistá těžká voda, obě ty pískovny.
- Středa 21. června 2017 ve 13:47
casper: Klobasa – nn, to ani nevím kde je :) na severu :)
- Úterý 20. června 2017 v 18:45
Klobasa: Suchdol?
- Čtvrtek 22. června 2017 ve 21:05
- Pondělí 19. června 2017 v 8:29® Draky
- Datum lovu: 18. 6. 2017 | Revír: Moc moc dobrý | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu to byl boj o každou rybu, ale jednou mi to kleplo faaakt pěkně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 19. června 2017 v 11:53
patast: hezkej okoun
- Pondělí 19. června 2017 v 11:53
- Neděle 18. června 2017 v 11:43® lovec123
- Datum lovu: 16.6 | Revír: Hradecký kraj | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení přívlače štika 44 a 55,okoun 25cm. Nic velkého ale aspon něco.
Tento příspěvek byl editován 18.6.2017 11:50:47 uživatelem lovec123.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. června 2017 v 10:19® daivids
- Způsob lovu: Přívlač
Ryby celkem spolupracuji nej okoun 34
Tento příspěvek byl editován 19.6.2017 08:30:28 administrátorem Draky.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. června 2017 v 9:40® Scanix
- Datum lovu: 16.6.2017 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jako spravný blázen jsem byl ve 4 u vody s nadějí, že to zrovna na „zahájení“ může být to spravné. Lidí se všude trousilo už mnoho a rozjezd nebyl zrovna ostrý. Ani rybyčky nepřinášely lovcům bůhvíjaké výsledky. Jenže po chvíli laborování, co a jak, jsem nejspíš přišel na to, co to chce a letargicé ryby přimět k poctivému záběru. Pár menších candátků a úkus od štiky, rozhodl jsem hledat místo bez lidí i za cenu jistého nepohodlí a mé snažení bylo odměněno pěkným cadnátem z mělčiny až bahna, kousek hned těsně přes sedmdesát. To mi vlilo trošku více života do žil, přeci jen 3h spánku si pomalu začaly vybírat svou daň
Přesun na další místo už byl o něco veselejší a to jsem nevěděl, že tam potkám další pěkné C, tentokrát 73cm. Lov jsem pak přerušil pracovním procesem a těšil se na odpoledne. Jenže to už změna počasí konala co mohla, aby to nebylo příjemné chytání a tak kromě několika bolenů do 60ti a malé kudly jsem nic dalšího nepřidal a předčasně zavelel k ústupu k domovu do sucha a pohodlí i bez uloveného sumíka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. června 2017 v 0:31® Twisp258
- Datum lovu: 16.6.2017 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Poprvé se mi podařil sumec na přívlač,,, zahájenou beru za splněnou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. června 2017 v 6:46® Draky
- Datum lovu: 16. 6. 2017 | Revír: Luznice | Způsob lovu: Přívlač
Normalne si touto dobou beru dovolenou, ale letos jsem se rozhodl zahajit pouze pred praci. Byla to bomba! 4 cecka a jedna stika 70.
Tento příspěvek byl editován 16.6.2017 07:02:38 uživatelem Draky.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. června 2017 ve 12:27® matx
- Datum lovu: 10.6.2017 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Ahoj všem. Tak dnes ráno chvíli na řece. Spokojenost. A konečně už se synem, který má povolenku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. června 2017 v 15:49® Švejk
- Datum lovu: 6.6.2017 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Tak si krátím chvíli než přijde, pro mě ta pravá, sezóna
Feeder a červi, dnes jsem si pěkně zachytal, hafo podouství, na fotkách je vidět jak jsou právě krásně zbarvené, je čas tření. Taky přišli dvě parmy 40 a úlovek dne 64cm. mám kmen 0,18, forpas jsem měl 0,14, ale po 10 minutách byla na břehu. Na to, že chytám uprostřed Brna to šlo pěkně. Nicméně je to dnes za 9
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. června 2017 v 6:51® Bert
- Datum lovu: 4.6.2017 | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená
Všera jsem si byl zachytat na Džbáně poprvé v tomto roce.Počasí zataženo z počátku s deětěm.Lov se vydařil kromě plotice,dvou kapříků i krásný amur 79 cm.Negativním přínosem byly dva utržené návazce.
Tento příspěvek byl editován 5.6.2017 06:55:17 uživatelem Bert.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. června 2017 v 10:09® patast
- Datum lovu: 02.06.17 | Revír: Všechlapy | Způsob lovu: Klasická položená
včera při večerním chytání se mi podařil cytit tento cejn o velikosti 53 cm plus několik menších a dva úhoříci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. května 2017 v 17:32® Draky
- Datum lovu: 28. 5. 2017 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
O víkendu mě Tonda vzal na Labíčko. Očekávání od feederu byla velká, ale spíše v podobě hromady cejnů, cejnků, podouství a plotic. Pěkné překvapení přišlo v sobotu, kdy jsem vytáhl krásnou parmičku na místě, kde jí Tonda zatím ulovenou nemá a jako bonus je to moje první parma chycená za hubu.
Druhý den slunce, pohodová chytačka hezky ve stínu, ale na mě až v nezvykle velké hloubce. Nicméně neděle už tolik nepřekvapila, až na děsivou účinnost pstružích pelet., odhadem 40 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2017 ve 13:28® Padis
- Datum lovu: 28.5.17 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes krásné dopoledne u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. května 2017 ve 12:44® Padis
- Datum lovu: 25.5.17 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvíli u vody.Pár rybek jsem úspěšně zdolal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. května 2017 ve 3:45® Supermário
- Datum lovu: 8.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Na pstruhovce nečekanej úlovek 40cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. května 2017 ve 22:43® Bigpista
- Datum lovu: 21.5.2017 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes byl krásný puntíkatý den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. května 2017 ve 13:47® bruny
- Datum lovu: 20.5.2017 | Revír: Banda | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem opět vyrazil na chvilku k vodě. Za pět hodin jsem chytil několik kapříků největší měl 51 cm, dvakrát se mi rozjeli i oba pruty spolu. Zase super den. Akorát když jsem přišel k vodě v trávě tam ležel tolstolobik kolem 90–100 cm škoda ho, vidět ho na prutu by bylo přeci jen hezčí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. května 2017 ve 22:03® HaD
- Datum lovu: 17.5.2017 | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 18. května 2017 v 8:09
HaD: Wystealekokotižejo :-) Náhodoutobylosuper!
- Čtvrtek 18. května 2017 v 7:48
Mysak1: Wolové se nedivte ,že chytáte jen násaďáky když to mastíte na kuku. To musíte koulíííís, pop up, zig rig atd… :-))
- Čtvrtek 18. května 2017 v 6:50
kubas: Je mi to jasný :-))).
- Středa 17. května 2017 ve 23:13
Draky: Učili jsme se od těch nejlepších :D
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Čtvrtek 18. května 2017 v 8:09
- Středa 17. května 2017 ve 22:02® HaD
- Datum lovu: 17.5.2017 | Způsob lovu: Feeder
První větrání kajaků na kaprech
Toho jsem ale nechytl, jen nějaké cejny. Ondra ale zabodoval. Sice normální velikost, ale byla to jízda pěkná a souboj taky. No a foto hezky po kaprařsku
PS: Válet se čtyři hoďky v kajaku uprostřed řeky a čekat na jízdu taky není k zahození
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. května 2017 ve 21:54® HaD
- Datum lovu: 16.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době jsem si udělal radost novým proutkem a na hoďku ho šel vyvětrat. Voda teda hooooodně kalná, aktivita mizerná, nicméně dva pstruzi mi ho ohnuli. Jak se to říká… Pošušňáníčkoooo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 5. června 2017 v 15:42
monaster: Ten navijak je fesak
- Pondělí 5. června 2017 v 15:42
- Pondělí 15. května 2017 ve 14:20® HaD
- Datum lovu: 8.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Jak jsem už psal, expedice „puntík“ ukázala, že maličké Magneto potočáci „obdivují“. Tady pár dalších rybek, které potěšily moje oko. A ačkoli jsme byli hodně daleko od revírů, kde se vysazují duháci, jeden se tam záhadným způsobem objevil. Bez milosti byl k večeři. Pstruží děti mají co dělat odolat kanibalistickým choutkám svých rodičů a ještě aby je tam terorizoval duhák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. května 2017 ve 14:19® casper
- Datum lovu: 14.5.2017 | Revír: Jižní | Způsob lovu: Feeder
mezi sekáním trávy a prací na baráku jsem si na jihu odskočil k vodě
za tři hodiny snad 12 ks kapra
a já myslel, že berou jen mezi 00:00 a 04:00
ještě že jsem měl s sebou ženu, jinak bych musel chytat na jeden prut
Tento příspěvek byl editován 15.5.2017 14:20:12 uživatelem casper.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 15. května 2017 v 15:17
patast: hezkej úlovek na krásným rybníku
- Pondělí 15. května 2017 v 15:17
- Neděle 14. května 2017 v 11:10® bruny
- Datum lovu: 13.5.2017 | Revír: Banda | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem opět po týdnu zašel na ryby. Bylo nádherné počasí. Chytil jsem několik kapříků mez 40 a 46 cm, ale přišli i dva pěkní kousci 56 a 53 cm na moje domácí rohlíkové boilies.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. května 2017 v 10:16® matx
- Datum lovu: 14.5.2017 | Revír: Luznice | Způsob lovu: Feeder
Ahoj. Dneska 2h ráno na řece. Bylo moc krásně. Hodně cejnu, plotic a přišel i jeden kaprik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. května 2017 ve 12:16® HaD
- Datum lovu: 7.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Postupně se „chlubím“ úlovky a fotkami z „Expedice Puntík“. Bylo jich opravdu hodně. Celé výpravě dominovala Nymfa Redbass a nejmenší Magneto – voda byla studená a vysoká, takže smáček výjimečně nebyl tak moc úspěšný, jako jindy. Nicméně jak vylezlo sluníčko a voda se maličko prohřála, fungoval taky výborně. A tradičně u pstruhů platilo: nejmenší mikrosmáček – více záběrů a ryb, malé zvětšení (o cca půl cm a masivnější tělíčko) = o něco méně záběrů, ovšem podstatně lepší rybky. Nebojte se experimentovat i s velikostí. Vyplatí se to
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. května 2017 v 11:28® HaD
- Datum lovu: 6.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Během „Expedice Puntík“ jsme ulovili i nějaké lipany. Jednoho chytil Radim na woblírka a pak na černou nymfu s glittery. Já jsem měl jednoho na hnědou „zrychlenou“ nymfu (odtržené boční fousky pro rychlejí propad a delší hody) a jednoho na maličké přírodní Magneto. Největší měl 37 cm. Běžně ryby neměříme, ale tenhle byl opravdu pěknej a tak jsme ho rychle v podběráku přeměřili. Úlovek téhle nádherné přírodní ryby je vždy velký zážitek a jsem rád, že jsem si ho po roce zopakoval
Tento příspěvek byl editován 10.5.2017 11:34:53 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. května 2017 ve 21:14® HaD
- Datum lovu: 7.5.2017 | Způsob lovu: Přívlač
Tahle ryba mě na expedici Puntík moc potěšila. Jednak miluju ten pocit záběru po povedeném hodu, souboj v peřejích na jemném proutku a taky pak ten pocit, když se za pěkného světla povede hezká fotka. Neříkám, že je to nějaké velké umění, ale kouká se na ni prostě dobře. Co myslíte?
PS: střídal jsem různé nástrahy a barvy, zejména proto, abych uměl každému poradit. Tenhle se povedl na nejmenší Magneto v přírodní barvě. Ukecal i pěkného lipana. Toho ukážu příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: snažíme se :-)
casper: bráchové řádí! hezky pěkně klucí! :)