Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 15. prosince 2005 v 8:36@ martin.k
-
ještě jedna fotka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. prosince 2005 v 8:35@ martin.k
-
Ještě pár foteček okounů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. prosince 2005 v 8:34@ martin.k
-
Možná moje letošní poslední gumování. Tak 5 podobnejch okounů kolem 25 cm a jedna štička 51 cm. Revír- jeden nejmenovanej potok se šířkou max 2,5 m. Takovej malej zapomenutej ráj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2005 ve 23:28® MILO
-
Ohře 12 – dnes sem byl s Aliviem na rybičkách. Vytáhl sem hrouzka asi 13 cm a 2 parmy obě tak po 40 cm vše vráceno vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2005 ve 22:27@ Alivio
-
Ohře 12 – dnes jsem byl s Milem na rybičkách. Vytáhl jsem parmu cca 45–50 cm a jednu 63 cm. Obě dvě vráceny zpět vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2005 v 19:22® fedo
-
Tak sa opet zadarilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2005 v 16:22® kostnak
-
hlavne red ich pochytal vela. daval mi lekciu z efektivity. ale potesilo, ze bodovali nove gumky z cabelasu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2005 v 16:20® kostnak
-
vlacka s redom na MD. kopec zubacikov volzskych.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2005 v 15:38® Rici
-
Svratka 3, tak kolem poledne sem začal vláčet na gumovou rybku. Záběrů bylo hodně, jedna velká se utrhla v proudu. Tak tyhle dva krasavce ( jelce) sem nafotil. Bylo to super odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. prosince 2005 ve 12:56® HaD
-
9.12. 2005 na Váhu v Ružomberku 111 cm, 14,10 kg samec, 9+ Lovec: Pavol Hýl Ružomberok Foto: Ing. Miroslav Zontág
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. prosince 2005 v 18:26® kkarlos
-
Vlacka na uslave- bezrybka a utrzeny 4 gumy!!!:( a jinak bud vyhaklej candour nebo podseklej cejn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. prosince 2005 v 18:10® paccco
-
Sázava 13
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. prosince 2005 v 18:09® paccco
-
Tady je ta menší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. prosince 2005 v 18:07® paccco
-
Sázava 13-dnešní 3 hodinová vláčka,chyceny 2 štičky,51cm a 45 cm. Jedna krásná štička cca +60 cm se mi několikrát pustila za rotačkou až pod nohy. Po několika výpadech jí to přestalo bavit. Letos podruhé bez jediné vázky. Krásný den na řece.......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. prosince 2005 v 17:14® carlosplzen
-
Dnes vlacka na Uslave. Poved se mi jen tenhle tloustik. ale aspon neco.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. prosince 2005 ve 13:21® MoravakX
-
… no a takto jsem tam dřepěl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. prosince 2005 ve 13:20® MoravakX
-
Soukromý Vysočina: sobotní lov na dírkách, opět se zadařilo, pár kousků jsem si ponechal na večeři s rodinou a zbytek pustil. Pěkné počasí, v neděli ještě lepší. Návnada sýr se strouhankou a hnojňáci, kousek nade dnem u přítoku v hloubce cca 1m.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. prosince 2005 v 7:37® SALAM
-
Tak sem byl prubnout po měsíci vláčku a po 1,5 hod. hledání jsem narazil na flek, kde co hod to záběr, bohužel sem už měl jen 1/2 hodiny času, ale za tu chvilku jsem vytáhl 4 tlouště 31–34cm, a 3 okouny 22–25 cm a podsekl štiku cca 85cm (tu sem nevytáhl). Podotýkám že všechny ryby včetně štiky stály v místě cca 1m2 a hloubce cca 1m. V neděli sem to byl zkusit na stejné místo a ani prd, tak sem šel poproudu a najednou vidím pod hladinou něco oranžovýho(eště že sem měl polarizačky), chvíly na to čumím, náhle se to pohlo a on to byl cca 50cm Koi kapr a nebyl sám, zřejmě to byl vůdce stáda, páč za ním se krčilo cca 15 dalších šupináču. Zkusil sem marmišku s gumovejma patentkama a aniž bych to čekal, dočkal sem se svého 1. kapra v životě na vláčku za tlamu. Měl 46cm 2kg a protože sem eště neměl vánočního tak to chudák odnesl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2005 v 19:46® Tomucha
-
dneska jsem byl s kámošem v Brně v Poddollí na pstruhách s mušákem a takových ryb jsme nachytaly hafo a menších nepočítaně. fakt luxusní chytačka a příjemné nedělní odpoledne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2005 v 17:40® jake
-
Vláčku jsem po včerejším bezrybkovém odpoledni vyměnil za plavanou a výsledkem bylo 10 tloušťů ud 15 do 30 cm Vše na rohlíček. Nic extrovního, ale lepší jak drátem do oka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2005 v 17:37® Robur
-
Svitava 1 dnes nádherně vypasený okoun, cca 25 č., píšu to proto, že když jsem ho táhl, tak kolem něj se rozjelo spousty malých rybek, což bych v tuto dobu už nečekal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2005 ve 14:26® dam
-
Bass: okounek 39
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. prosince 2005 ve 14:25® dam
-
Bass: štička, asi 55
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2005 ve 20:51® Chose
-
skáceli jich možná dvacet+olše vrby atd. prostě jen holej břeh bez ničeho. je mi z toho celkem smutno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2005 ve 20:47® Chose
-
no comment-padesátiletý topoly zdravý jak řípa..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2005 ve 20:44® Chose
-
. můj oblíbenej splav je teď jako novej. hezkej betónek,žádný stromy,na který bych věšel třpytky,prostě paráda a nádhera..
ať žije regulace…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2005 ve 20:41® Chose
-
takhle. když se do toho opře povodí labe…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2005 ve 20:38® Chose
-
takhle to vypadalo na jaře…-Javorka-
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2005 ve 20:29® Chose
-
tak dneska sem byl asi naposledy zavláčet,zkoušel sem smáčky od berkleyho. Vzalo to jedno štíhle tak 40+,jinak sem jen trhal a trhal. a byla pěkná kosa. ale příjemná vycházka,jen to zamrzání oček je nepříjemný. na konci lovu jsem taky narazil na něco dost smutného,dám sem pak fotky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2005 v 17:18® kkarlos
-
Vlacka na Uslave stika kolem 30, candat tak 35 a okoun kolem 25. Mel jsem spoustu zaberu od mensich tloustu na kopyto ale ani jeden se nezahak-asi na ne bylo moc velky a na nic jinyho nereagovali!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.