Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 22. dubna 2005 v 17:50® TH
-
Jak známo,tloušti velice rychle zdrhnou,tak jsem změnil pozici a prvním náhozem tento.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 17:48® TH
-
Tento je výsledek 10 minutového čekání
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 17:46® TH
-
Tenhle přišel jako druhý. cca 5 minut po předešlém.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 17:44® TH
-
Otava 2 – Písek Plavaná (rohlík) Dnes mám spokojenost nejvyšší,omlouvám se za počet fotek (5 tloušťů)
A taky za to,že vedle ryby není orientační bod nebo míra,ale bál jsem se,že mi ty,o kterých jsem věděl vezmou roha…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 11:22® doktor
-
kostnak: Kam chodiš na pstruhy?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 0:49® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. dubna 2005 v 0:46® kostnak
-
dnes s redom na potoku plana **** potocakov. super chytacka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:50® Prichy
-
> Masa BoB: Jezisi kriste a ja mam takovej hlad
(sorry za nekazen)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 20:38® BoBo-Falknow
-
Svatavka Vláčka 17–19 hod. 4 potočáci (2×30, 25, 20) a jeden setřepanej duhák 40+. Byla to moje blbost, byl jsem nabrozenej v půlce řeky a neměl jsem sebou poběrák..
Vše puštěno zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 20:26® Raf
-
Lužnice 7 Okolo hodiny s feederem na bílé červi pod jezem. Až na jednu pěknou plotici to nestálo za moc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 20:09® mirmen
-
rameno, feeder, za 2,5 hodiny 5 záběrů na sendvič (červ-pečivo-červ), 2 cejnci, 2 kapříci (30 a 42 cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 13:55® Mike
-
U nás na Černovickém potoce se někde stala chyba, odkudsi se tam vzali malí jesínci. Hejna červených 5 cm rybiček. A pak se tam chytejte s normál nástrahymi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 v 10:22® Dafi
-
Odra 7, Mankovice Šli jsme si se synem zachytat na naší oblíbenou řeku. Bylo odpoledne, poměrně teplo, lehké přeháňky… Mimo krásného okouna 35cm a několik plotic jsme vytáhli rybu, s kterou jsme si nevěděli rady, kam ji zařadit. Kaprovitá ryba, velikost 37cm, zbarvení sytě oranžová s různě odstínovanými fleky na hlavě. Ryba zabrala na žížalku, docela razantní škubnutí, jako od okouna, kterého jsme vytáhli chvilku před tím. Mysleli jsme si, že to bere další okoun. Při zdolávání mě upoutala ta oranžová barva, mylel jsem si, že tahám koi kapra. Ale kapr to nebyl. Syn nosí k vodě i atlas ryb, tak jsme usoudili, že to bude jesen zlatá forma, asi ho někdo pustil ze zahradního rybníčku do řeky.
Ten den se dařilo i bráchovi na nádrži Vítovka, celkem zdolal deset kaprů, bohužel malých,Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. dubna 2005 v 9:50® Mike
-
Tak aby bylo jasno, já letos ještě nybyl, zato mám asi 30 kontrol
Tedy já kontroluji. A pokecám, pokoukám. Na Lužnici žádnej zázrak. I když tuhle kapr 9,5 kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. dubna 2005 v 18:45® Padis
-
Loučná 1 včera 2 záběry. Jedna 41 ostrohretka jinak nic .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. dubna 2005 v 18:26® Mlady_Rybar
-
Mže 1
Dneska na jezírku na Košutce, v pět jsem vyrazil, zakrmil těstem, dělaly se kroužky na hladině asi od plotic. Kus od nás byi nějací chuligáni, co házeli šutry po kachnách. Za třičtvrtě hodiny se potopil splávek a já pocítil tah. Prut se ohnul jak nejvíc mohl a za 2minuty byl na břehu kapr lysec 40cm. Docela dobrý na to, že je to moje první ryba.
Taky mě kontroloval porybný a v pohodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. dubna 2005 v 16:34® Hrouzek
-
Málem jsem zapoměl, asi před týdnem na soukromém rybníčku s plavačkou, mraky duháků, plotic, línů a taky cejn a 3 kapři do 55cm… Na mušku taky mnoho duháků, taky i 2 na jeden hod-dobrá zdolávačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. dubna 2005 v 11:53® Koudy
-
Včera jsem poprvé navštívil jihomoravský revír,Svitava 1,plavaná-4 plotice,4 tloušti,1 podoustev, 2,5hod. lovu,odreagování mezi školou,krásné počasí-naprostá spokojenost!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. dubna 2005 v 6:34® Lovec
-
453 110 tak jsem porvé vyrazil s mušáčkem. první rybu kterou jsem chytil byla tato :o)))))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. dubna 2005 ve 21:48® BoBo-Falknow
-
Svatavka Včera 4PO, 2PD (35,42) větší sežrán
Dnes 4PO, 1PD (42) Vše puštěno zpět Po oba dny jsem chytal na stříbrné rotačky Mepps Aglia 1 a plandy „duhák“ a „tygr“ (fakt nevím, jak toho tygra popsat, je prostě divoce zbarvená)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. dubna 2005 v 19:48® Bublima
-
VltavaP 8tloustů nevetší36 ulovený na bič s lískového dřeva,ostatní kolem 20cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2005 v 8:28® hraji
-
Dyje 4A. Mělo se zhoršit počasí, ale navzdory tomu jsme vyrazili ve třech na MP revír. Začátek byl dost špatný, začal foukat studený vítr. Kapři šli jen na těžko ze dna a na můj feeder a angličák vesele popleskávali ocasy. Během hodiny měl kamarád Petr své dva kapříky chycené na těžko. A potom nic. Přidal jsem do krmení pšenici a ptačí zob a vytrvale krmil stále stejné místo. V 10.30 to přišlo, feeder jsem zachytil v poslední chvíli a následoval nádherný boj s šupináčem. Totéž se opakovalo po asi dvaceti minutách a pak ještě jednou. Po třetí jsem zasekával již v pohodě, protože jsem konečně v silném protivětru rozeznal náznaky záběrů, které byly pekelně rychlé. Nástrahou číslo jedna se ukázali dva červíci a kukuřice na špičku háčku. Kromě kaprů jsem chytil pár cejnů a nějaké křížence. Od vody nás vyhnala dešťová přeháňka. Jednoho z bojovných šupináčů (46) vidíte na fotce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2005 v 8:19® hraji
-
Svitava. Abych nezapomněl, se mnou vytrvale lovit i syn,ktarý nejenže lovil ryby, ale dělal krásné fotky. Tahle pstruha potočního je krásná stejně jako ten potočák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2005 v 8:17® hraji
-
Svitava. A nyní jednu náladovou. Svitava v jarním oparu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2005 v 8:15® hraji
-
Svitava. Kuchyňské zátiší s duhákem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2005 v 8:13® hraji
-
Pstruh potoční 35 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2005 v 8:12® hraji
-
Svitava. Zahájená ve společnosti skvělých rybářů pifa, mufa, dědka, Jirise a dalších. Lovil jsem přívlačí a byla to paráda. Dopoledne i odpoledne se ryby vyznamenávaly, takže to byl báječný den. Malá statistila: 4 pstruzi potoční (31, 32, 34, 35 cm), dva duháci 32 a 38 cm a 6 lipanů v rozpětí od 30 do 37 cm. Na fotce je lipan 37 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. dubna 2005 v 7:58® Ciffik
-
vcera na ostravici 2a MP. dva nemirovy kapri + nejaka bila ryba+ jeden kapr odhadem tak 70 se vysvobodil asi po 10 minutach boje. jeste ted toho lituji ze jsem mu vic nepovolil. clovek je blizko sveho snu,prani a kdyz to ma na dosah ruky( v mem pripade 150 m od brehu) udela chybu a pink......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2005 ve 23:04® HaD
-
Lov dopadl dobře, za hodinu a půl ve třech asi 400 kusů. Nekecám, ale byly to rousnice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2005 ve 22:18® Raf
-
Vltava 28 Dva dny na zahájení pstruhové sezóny proběhly v příjemné atmosféře. Ryby nějak extrémně nešli, ale přesto jsme nachytali. V sobotu jsem lapl 5 potočáků, 2 siveny, 8 okounů a po jednom ševci a proudníkovi. Dneska 3 potočáky a 3 okouny. Nejvíc se toho dalo nachytat hned po ránu. Přes den to byl boj o každej kontakt s rybou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.