Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 18. února 2017 v 18:05® Scanix
 - Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní lov s kamarádem byl příjemný. Počásí se umoudřilo a ryby se nechaly přemluvit a to ve složení tloušť, ostroretka, bolen, podoustev, jesen. Pomalu se probouzejí další rybí druhy a pestrost je základ, zvlášťě když se ryby pohybují ve velikostech nad 40 až 50 cm. Dokonce se nám povedly dva doubly tloušť+tloušť a ostrá+ostrá a to se nám nestává často
Tento příspěvek byl editován 18.2.2017 18:07:16 uživatelem Scanix.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. února 2017 ve 20:31® luckyway
 - Datum lovu: 15-16/02/17 | Revír: NI - statni revir | Způsob lovu: Muškaření
Zacala mi nova pstruhova sezona. Prvni den sest duhaku 36–42 cm. Druhy den hned na prvni nahoz krasavec 46cm. Pekny zacatek sezony

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2017 v 18:36® Coko
 - Datum lovu: 12.2 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Letošní první rybačka, nebyla o záběrech, byl jen jeden, ale stálo to za to. Na břeh se podívala tahle královna, a nedala mi to vůbec zadarmo. Nádherný souboj. Plave dál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. února 2017 ve 23:18® Scanix
 - Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
První letošní vycházka s plavačkou a pečivem. No první ryba byla nějaká moc tečkovaná, pak se to už srovnalo
 Díky kamarádovi mám zase jedno památeční foto na první rybu sezóny,
jak jeden fotí, jak druhý fotí 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. ledna 2017 ve 12:30® patast
 - Datum lovu: 29.01.2017 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
dnes jen šly jen plotičky

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. ledna 2017 v 7:21® patast
 -  
Kračí rál > no to se stává že ryba vypadá jinak než předpokládáš
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. ledna 2017 ve 20:56® Kračí rál
 - Datum lovu: 25.1.2017 | Revír: Sykovec | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Vyrazili jsme s kamarádem na dírky, potrápit kámoše z Ameriky. Po příjezdu jsme oba obdrželi několik záběrů, které jsem po delší pauze mistrně prováhal, a to byla chyba. Poté už ryby braly velmi letargicky a člověk se musel hodně snažit a přemýšlet co by vymyslel. Nakonec jsme něco pochytali, ale kdybychom s kamarádem soupeřili přirovnal bych to k zápasu Kanada:Japonsko, přičemž zemi vycházejícího slunce jsem reprezentoval já
Tento příspěvek byl editován 27.1.2017 20:57:32 uživatelem Kračí rál .
 . Za zmínku však stojí jeden pstruh, který když
se po pěkném souboji objevil v díře myslel jsem že má k 50, ale po
vytažení přišlo lehké zklamání. Pstruh se po cestě k dírce hold
zmenšil 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. ledna 2017 ve 13:19® Zdenek
 -  
Maledivy 12–20 ledna-januára 2017 Maledivy 12–20 januára z rybárskeho hľadiska považujem za nadpriemerné, i keď sa nechytil plachetník ako túžili moji prijatelia. Nový kuchár varí dobre, je to priateľský chlapík menom Victor, ale trochu pomalý.
- čo sa týka štatistiky rýb, celkove sa chytili:

denne 3–5 kranasov, 2 dni 6–8. Mimo toho sa na popp chytil chňapal-red Snapper a žralok cca 1,1m, ktorého pri vyberaní z vody podberákom zachytili o popper a pri zdvíhaní ho vypli, takže nemám žiadnu fotku, hoc to bol môj prvý žralok na popp. Na troling sa chytilo 26 wahoo a mali sme 2 útoky plachetníka. Inak sa nechytila žiadna iná ryba. Nočné lovy boli super, chytilo sa veľa rozličných koralových rýb, ale za zmienku stoja 2 zúrivé žraloky (2,4 a 2,0m). Zdraví Peter
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. ledna 2017 v 19:42® patast
 - Datum lovu: 24.1.2017 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
rybaření na dírkách u kamaráda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. ledna 2017 v 17:20® viking
 - Datum lovu: 24.1.17 | Revír: Pokutník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Několik snímků ze včerejší dírkované. Ryby byly oproti minulé výpravě více při chuti. Dopoledne těžba ryb na plavanou, odpoledne sportovní vertikál na smáčky, marmyšky, ráčky a další dráždidla. Zabralo asi patnáct ryb, prostě krásný den na rybách. Howgh!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. ledna 2017 v 18:04® Zdenek
 -  
14. ledna Tak včera jsme celkem chytili 11 wahoo a 5 nebo 6 kranasů-GT. V noci korálovky, red snapper a ze třech záběrů velké ryby jsme zdolali jednoho žraloka černocípého 160 cm. Dnes velké vlny a v jednu chvíli bylo zle skoro všem. Peter

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 18. ledna 2017 ve 12:47 
patast: hezké fotky a asi i zajímavá rybařina

- Středa 18. ledna 2017 ve 12:47 
 - Pondělí 16. ledna 2017 v 15:03® vagi
 - Datum lovu: 14.1.2017 | Revír: Černošín u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak dírkovaná byla tentokrát více o pstruzích než sivenech. Ti byli náladovější a méně žraví. Proto jsem se rozhodl pro malou nymfu redbass od nástrahy. cz Bohužel záběry byly opatrné a ryby nedobiraly.Tahaly jen za konečky, tak jsem rychle přezbrojil na osvědčenou Davidovo neonku a dělal s ní oblíbené „kotrmelce“
 a trochu je vydraždil.
Výsledkem byli tři duháci a jeden siven. Tentokrát to Na fotky to nebylo,
ryby dost padaly a ja chtěl večeři. 
 Jen to počasí. … Byl
1 stupeň nad nulou, ale foukalo tak, ze mi byla větší zima nez minulý
týden v minus 17
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 16. ledna 2017 ve 23:21 
vagi: Ale splávečkářům jsem se vyrovnal :-D

- Pondělí 16. ledna 2017 ve 23:21 
 - Pondělí 16. ledna 2017 ve 12:24® HaD
 -  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.  

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. ledna 2017 ve 12:24® HaD

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. ledna 2017 ve 12:23® HaD
 - Datum lovu: 14.1.2017 | Revír: Sykovec | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Poněkud opožděně, ale přece fotoreport ze sobotní dírkovačky na Sykovci. Psát, na co to bralo asi netřeba (je vidět na snímcích). Za zmínku jen stojí uvést, že ryby bylo potřeba trochu hledat jak v rámci plochy revíru, tak i ve sloupci. Např. na 5 metrech braly hodně v polovině sloupce. Takže zkoušet a hledat. Docela zábavné bylo použití echolotu (poprvé v životě). Jednak člověk viděl svou nástrahu, proplouvající ryby a i záběry
 Bylo to ale i zdrcující,
když třeba hodinu nebyl záběr a přitom ryby jezdily a i se k nástrahám
přijížděly podívat a nevzaly absolutně nic. Pak ale zase přišla chuť a
zase to bralo. Byli jste také? Kde a na co braly?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. ledna 2017 v 11:02® Fiš
 - Datum lovu: 15.1.2017 | Revír: Můj oblíbený | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem několikrát vyrazil na dírky. Po opakovaném krmení úspěch. Kapr 40cm. Návazec 0,12 mm. Na háčku 3 červy. 15 minut zdolávání. Můj 1 kapr 2017. Samozřejmě vrácen vodě.
Tento příspěvek byl editován 16.1.2017 11:03:45 uživatelem Fiš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 16. ledna 2017 ve 20:34 
Inferno08: Tak nevím, jestli mělo smysl ho vracet…

- Pondělí 16. ledna 2017 ve 20:34 
 - Sobota 14. ledna 2017 v 16:37® Řízek
 - Datum lovu: 14.1.2017 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dneska s kamarádem na chvilku na dirkach.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. ledna 2017 ve 13:32® HaD
 - Datum lovu: 7.1.2017 | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsme na chvilku v tom „koupacím“ počasí vyběhli k vodě. Ehm, vlastně k ledu
 Moc to nebralo, ale prut se i tak
několikrát ohnul 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. ledna 2017 ve 20:06® vagi
 - Datum lovu: 7.1.2017 | Revír: Černošín u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem se konečně dočkal. Sobotní dírkovaná v Černošíně byla super. 9 sivenů na osvědčenou a bezkonkurenční neonku, smáčka z nástrahy.cz Vždy mi potěší, když na umělou nástrahu přechytám splávečkáře

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. ledna 2017 ve 20:50® Zdenek
 -  
5. ledna Slovenští borci se na Maledivách činí. Za vydatné pomoci posádky se podařilo ulovit první kranasy obrovské – GT. Jeden z kranasů měl tu smůlu, že se během zdolávání připletl do cesty hladovému dravci. Podle způsobu překousnutí se nejednalo o žraloka, ale o velké wahoo nebo o barakudu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 6. ledna 2017 v 8:22 
Twisp258: ta se žlutými ploutvemi je opravdu nádherná :)

- Pátek 6. ledna 2017 v 8:22 
 - Středa 4. ledna 2017 v 18:07® gta.pepik
 - Datum lovu: 4.1.2016 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnešní první vycházka, rybám se moc nechtělo, ale jedna se povedla.
Tento příspěvek byl editován 4.1.2017 18:08:24 uživatelem gta.pepik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. ledna 2017 ve 14:10® viking
 - Datum lovu: 31.12.16 | Revír: Zlatá řeka | Způsob lovu: Přívlač
Poslední den v roce patřil překvapivě ostroretkám. Zabralo jich šest na marmyšku a twister.
Tento příspěvek byl editován 3.1.2017 14:12:49 uživatelem viking.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. ledna 2017 v 15:52® HaD
 - Datum lovu: 2.1.2017 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Nějak se to nedalo vydržet
 Tak jsme na dvě hodinky s bráchou
utekli k vodě. Nirvána 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 10. ledna 2017 ve 21:59 
HaD: Prostě to na navijácích mám a neřeším to. Možná by to bylo s čirým lepší, nevím. Při klasické přívlači je to jedno, u dírek příště zkusíme porovnat…
 - Pondělí 9. ledna 2017 v 8:13 
Draky: dav> Je to v poho. Naopak dobře vidíš, když ti vlasec „ujíždí“ do strany. Za plnýho slunka je to stejný jako za prázdnýho. Chodíme s těma silonama i vláčet potočáky, já tlouště a nikde žádný problém.
 - Čtvrtek 5. ledna 2017 ve 12:55 
dav: Had> Moc hezký ryby, ale vůbec by mě nenapadlo dát fluo vlas do dírky a bez návazce, jenže podle tvých fotek je jasný že rybám to asi nevadilo. No to mi ho teda vyndej. Bylo zataženo furt co jste chytali nebo bylo na ledu hodně sněhu? za plnýho slunka bych s fluo vlascem asi vyhořel, nebo ne?
 - Pondělí 2. ledna 2017 v 17:24 
jepice-zruseno: Ta nymfa má víc ploutviček než ten duhák, ale evidentně jim chutnala.

- Úterý 10. ledna 2017 ve 21:59 
 - Sobota 31. prosince 2016 ve 21:38® casper
 - Datum lovu: 29.12.2026 | Revír: Vodní | Způsob lovu: Přívlač
Tak nějaká fotka z konce sezony

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2016 v 16:47® hadecek76
 - Datum lovu: 20.6.2016 | Revír: Sázava19 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2016 v 16:42® hadecek76
 - Datum lovu: 1.5.2016 | Revír: soukromý | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2016 v 16:35® hadecek76
 - Datum lovu: 17.12.2011 | Revír: Mohelno | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2016 v 9:18® Nils Master
 -  
U řeky to vypadá dneska hezky
Tento příspěvek byl editován 31.12.2016 09:18:39 uživatelem Nils Master.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2016 v 8:01® geo333
 -  
Všechno nejlepší do nového roku a mnoho rybářských úspěchů přeji všem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. prosince 2016 v 18:39® HaD

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.