Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 24. března 2017 ve 14:49® Zdenek
-
Irsko – jezero Ree 19.-22. března 2017 Byli jsme v Irsku prý v ideálním termínu, ale bohužel v nejhorším počasí. Prvním dnem chytání byla neděle. Chytali jsme na jezeře Ree, stejně jako po celou dobu pobytu. Počasí bylo hrozné, opravdu jen pro otrlé rybáře. Silný vítr se střídal s deštěm ale viděli jsme i sluníčko. Za celý den jsem já měl dvě malé štiky, Pavel tři a Jack dva okouny a jednoho pstruha. Pondělí bylo ráno na počasí lepší, ale než jsme přijeli k vodě, tak bylo vše jinak. Silný vítr, který zvedal vlny, na kterých byly bílé čepice, byl už nesnesitelný. Průvodce Jacek se snažil najít nějaké místo, kde by šlo chytat ale byl to problém. Výsledkem byla jen jedna Jackova štika a můj asi patnácticentimetrový pstruh na troling při cestě domů. Úterý byla pro změnu zima (na jezeře Corrib sněžilo), tak jsme vyráželi z jiného místa. Hned po ránu byly nějaké záběry, ryby byly ale stále neaktivní. Když se k větru přidalo sněžení, myslel jsem, že už nemůže být hůř. Prvně jsem viděl vločky velikosti pětikoruny. Ve chvíli, kdy jsem si myslel, že naše snahy o chycení jakékoliv ryby jsou zbytečné, chytil jsem prvního pstruha. Velikost sice jen asi 45 cm, ale radost obrovská. Asi za půl hodiny na stejném místě zabrala štika 111 cm a později po obědě ještě jeden pstruh 53cm. Celkem jsme měli ještě dva pstruhy (kolem 50 cm) a tři štiky kolem 70 cm. Vše na přívlač, žádný trolling. Na fotkách je vidět, jaké panovalo počasí. Závěrečný den opět větrno s deštěm. Já jsem jen utrhl malého pstruha, jinak nic. Pavel jeden záběr a Jack jednu malou štiku. Servis ze strany průvodce Jacka byl perfektní, maso na grilu za daného počasí excelentní. Měl maximální snahu nám pomoci. Ubytování bylo také na slušné úrovni a vše proběhlo bez problémů. Příště jedu v únoru, snad bude lépší počasí… Radek
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. března 2017 ve 13:31® Klobasa
- Datum lovu: Deštivý víkend | Revír: Bez násady | Způsob lovu: Feeder
Taky jsem byl lámat pruty u vody a něco i pochytal, především cejni jsou po zimě v dobré kondici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 22. března 2017 v 19:18
patast: u nás už to taky docela frčí
- Středa 22. března 2017 v 19:18
- Úterý 21. března 2017 v 17:20® Padis
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder
Dneska na chvilku dopoledne u vody.Pár rybek se povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. března 2017 v 15:05® patast
- Datum lovu: 12.03.2017 | Revír: u kostela | Způsob lovu: Feeder
dnešní vycházka s kolegou
Tento příspěvek byl editován 12.3.2017 14:06:54 uživatelem patast.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. března 2017 v 10:50® Padis
- Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem s Jakubem konečně vyrazili provětrat ty naše klacky.U vody jsme se nenudili a pár rybek jsme pochytali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 11. března 2017 ve 13:52
patast: pozor aby ti ty pruty nevzala velká ryby jeden nečekanej pořádnej záběr a prut se ti překulí do vody
- Sobota 11. března 2017 ve 13:52
- Neděle 5. března 2017 v 19:45® rybbar77
- Datum lovu: 5.3.2017 | Revír: Cidlina | Způsob lovu: Feeder
Sněhová voda odtekla, rybky se probouzejí… Dnešní první dopolední vycházka s feederem – kapr 65 cm. No hezký začátek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. března 2017 ve 23:10® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní zcela jarní den nešlo ignorovat, i když jsem čekal pouze procházku ve slunečném dni, byla i na ryby bohatá. Ryby byly spíše menší, ale doháněly to kvantitou, pečivo chutnalo především jelcům, ale povedly se i plotice a několik cejnů velkých a k tomu pěkný jesen a první letošní perlín. Jen více takových dnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. března 2017 ve 20:40® superweb
- Datum lovu: 4.3.2017 | Revír: reka | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem byl zahajit ricni sezonu s feederem, zaberu moc nebylo, plavalo spousta bordelu a bylo potreba neustale prehazovat. Presto se podivala na breh tahle 62cm krasavice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 5. března 2017 v 18:52
František: Promiň ukliknul jsem se, chtěl jsem dát líbí :-)
- Neděle 5. března 2017 v 18:52
- Sobota 4. března 2017 v 15:14® patast
- Datum lovu: 04.03. | Revír: Duchcovsko | Způsob lovu: Feeder
letos první vycházka na feeder
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2017 ve 22:47® Scanix
Dnešní odpolední vycházka s plavanou a pečivem byla ve znamení především pestrosti. Podařily se i první letošní plotice celkem pěkných rozměrů, k tomu cejni velcí a něco menších podouství, to vše bylo milé zpestření k tradičnímu seskupení jelců a ostroretek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2017 ve 21:17® gta.pepik
- Datum lovu: 25.2.2017 | Revír: Dalas | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházka k vodě, rybám se moc nechtělo, teplota vody 2 stupne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. února 2017 ve 12:49® vagi
- Datum lovu: 18.2. | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem byl ukončit dirkovou sezonu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 20. února 2017 v 16:44
patast: jj taky už jsem ukončil
- Pondělí 20. února 2017 v 16:44
- Neděle 19. února 2017 v 8:50® Coko
- Datum lovu: 18.2 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Po týdnu jsem byl opět na rybách, a ryby se příliš neprobouzejí, aktivní byly opět jen parmy. Nejdříve jsem zkoušel červy, později už jen sýr. Chyceny dva kusy + jeden promarněnej záběr. Velikost cca 55cm. Obě plavou dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. února 2017 v 19:05® Scanix
Dnešní lov s kamarádem byl příjemný. Počásí se umoudřilo a ryby se nechaly přemluvit a to ve složení tloušť, ostroretka, bolen, podoustev, jesen. Pomalu se probouzejí další rybí druhy a pestrost je základ, zvlášťě když se ryby pohybují ve velikostech nad 40 až 50 cm. Dokonce se nám povedly dva doubly tloušť+tloušť a ostrá+ostrá a to se nám nestává často
Tento příspěvek byl editován 18.2.2017 18:07:16 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. února 2017 ve 21:31® luckyway
- Datum lovu: 15-16/02/17 | Revír: NI - statni revir | Způsob lovu: Muškaření
Zacala mi nova pstruhova sezona. Prvni den sest duhaku 36–42 cm. Druhy den hned na prvni nahoz krasavec 46cm. Pekny zacatek sezony
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. února 2017 v 19:36® Coko
- Datum lovu: 12.2 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Letošní první rybačka, nebyla o záběrech, byl jen jeden, ale stálo to za to. Na břeh se podívala tahle královna, a nedala mi to vůbec zadarmo. Nádherný souboj. Plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. února 2017 v 0:18® Scanix
První letošní vycházka s plavačkou a pečivem. No první ryba byla nějaká moc tečkovaná, pak se to už srovnalo
Díky kamarádovi mám zase jedno památeční foto na první rybu sezóny, jak jeden fotí, jak druhý fotí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. ledna 2017 ve 13:30® patast
- Datum lovu: 29.01.2017 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
dnes jen šly jen plotičky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. ledna 2017 v 8:21® patast
-
Kračí rál > no to se stává že ryba vypadá jinak než předpokládáš
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. ledna 2017 ve 21:56® Kračí rál
- Datum lovu: 25.1.2017 | Revír: Sykovec | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Vyrazili jsme s kamarádem na dírky, potrápit kámoše z Ameriky. Po příjezdu jsme oba obdrželi několik záběrů, které jsem po delší pauze mistrně prováhal, a to byla chyba. Poté už ryby braly velmi letargicky a člověk se musel hodně snažit a přemýšlet co by vymyslel. Nakonec jsme něco pochytali, ale kdybychom s kamarádem soupeřili přirovnal bych to k zápasu Kanada:Japonsko, přičemž zemi vycházejícího slunce jsem reprezentoval já
Tento příspěvek byl editován 27.1.2017 20:57:32 uživatelem Kračí rál .. Za zmínku však stojí jeden pstruh, který když se po pěkném souboji objevil v díře myslel jsem že má k 50, ale po vytažení přišlo lehké zklamání. Pstruh se po cestě k dírce hold zmenšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. ledna 2017 ve 14:19® Zdenek
-
Maledivy 12–20 ledna-januára 2017 Maledivy 12–20 januára z rybárskeho hľadiska považujem za nadpriemerné, i keď sa nechytil plachetník ako túžili moji prijatelia. Nový kuchár varí dobre, je to priateľský chlapík menom Victor, ale trochu pomalý.
- čo sa týka štatistiky rýb, celkove sa chytili:
denne 3–5 kranasov, 2 dni 6–8. Mimo toho sa na popp chytil chňapal-red Snapper a žralok cca 1,1m, ktorého pri vyberaní z vody podberákom zachytili o popper a pri zdvíhaní ho vypli, takže nemám žiadnu fotku, hoc to bol môj prvý žralok na popp. Na troling sa chytilo 26 wahoo a mali sme 2 útoky plachetníka. Inak sa nechytila žiadna iná ryba. Nočné lovy boli super, chytilo sa veľa rozličných koralových rýb, ale za zmienku stoja 2 zúrivé žraloky (2,4 a 2,0m). Zdraví Peter
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. ledna 2017 ve 20:42® patast
- Datum lovu: 24.1.2017 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
rybaření na dírkách u kamaráda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. ledna 2017 v 18:20® viking
- Datum lovu: 24.1.17 | Revír: Pokutník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Několik snímků ze včerejší dírkované. Ryby byly oproti minulé výpravě více při chuti. Dopoledne těžba ryb na plavanou, odpoledne sportovní vertikál na smáčky, marmyšky, ráčky a další dráždidla. Zabralo asi patnáct ryb, prostě krásný den na rybách. Howgh!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. ledna 2017 v 19:04® Zdenek
-
14. ledna Tak včera jsme celkem chytili 11 wahoo a 5 nebo 6 kranasů-GT. V noci korálovky, red snapper a ze třech záběrů velké ryby jsme zdolali jednoho žraloka černocípého 160 cm. Dnes velké vlny a v jednu chvíli bylo zle skoro všem. Peter
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 18. ledna 2017 ve 13:47
patast: hezké fotky a asi i zajímavá rybařina
- Středa 18. ledna 2017 ve 13:47
- Pondělí 16. ledna 2017 v 16:03® vagi
- Datum lovu: 14.1.2017 | Revír: Černošín u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak dírkovaná byla tentokrát více o pstruzích než sivenech. Ti byli náladovější a méně žraví. Proto jsem se rozhodl pro malou nymfu redbass od nástrahy. cz Bohužel záběry byly opatrné a ryby nedobiraly.Tahaly jen za konečky, tak jsem rychle přezbrojil na osvědčenou Davidovo neonku a dělal s ní oblíbené „kotrmelce“
a trochu je vydraždil. Výsledkem byli tři duháci a jeden siven. Tentokrát to Na fotky to nebylo, ryby dost padaly a ja chtěl večeři.
Jen to počasí. … Byl 1 stupeň nad nulou, ale foukalo tak, ze mi byla větší zima nez minulý týden v minus 17
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 17. ledna 2017 v 0:21
vagi: Ale splávečkářům jsem se vyrovnal :-D
- Úterý 17. ledna 2017 v 0:21
- Pondělí 16. ledna 2017 ve 13:24® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 16. ledna 2017 ve 13:24® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 16. ledna 2017 ve 13:23® HaD
- Datum lovu: 14.1.2017 | Revír: Sykovec | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Poněkud opožděně, ale přece fotoreport ze sobotní dírkovačky na Sykovci. Psát, na co to bralo asi netřeba (je vidět na snímcích). Za zmínku jen stojí uvést, že ryby bylo potřeba trochu hledat jak v rámci plochy revíru, tak i ve sloupci. Např. na 5 metrech braly hodně v polovině sloupce. Takže zkoušet a hledat. Docela zábavné bylo použití echolotu (poprvé v životě). Jednak člověk viděl svou nástrahu, proplouvající ryby a i záběry
Bylo to ale i zdrcující, když třeba hodinu nebyl záběr a přitom ryby jezdily a i se k nástrahám přijížděly podívat a nevzaly absolutně nic. Pak ale zase přišla chuť a zase to bralo. Byli jste také? Kde a na co braly?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. ledna 2017 ve 12:02® Fiš
- Datum lovu: 15.1.2017 | Revír: Můj oblíbený | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem několikrát vyrazil na dírky. Po opakovaném krmení úspěch. Kapr 40cm. Návazec 0,12 mm. Na háčku 3 červy. 15 minut zdolávání. Můj 1 kapr 2017. Samozřejmě vrácen vodě.
Tento příspěvek byl editován 16.1.2017 11:03:45 uživatelem Fiš.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 16. ledna 2017 ve 21:34
Inferno08: Tak nevím, jestli mělo smysl ho vracet…
- Pondělí 16. ledna 2017 ve 21:34
- Sobota 14. ledna 2017 v 17:37® Řízek
- Datum lovu: 14.1.2017 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dneska s kamarádem na chvilku na dirkach.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.