Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 26. prosince 2016 v 19:19® HaD
- Datum lovu: 26.12.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Nakonec jsem nevydržel a musel k vodě. Prudká změna počasí = krok do neznáma. Ale vyplatil se! Záběrů a ryb bylo relativně málo, ale velikostně byli o něco lepší
Něco z vertikálu, něco pelagického a něco z odhozu. Opět luxusní den na rybách s bezva kamarády a bráchou! Top byly dnes zase nymfy v přírodní barvě, brácha se toho nebál, nasadil žlutou a taky dostal solidní céčko
Samozřejmě všichni puštěni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2016 v 18:20® Švejk
- Datum lovu: 26.12. | Revír: Nedvědice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se rozhodl ukončit sezónu, ale pstruzi brali velice slušně, tak to asi nechám na zítra
Tento příspěvek byl editován 26.12.2016 17:20:41 uživatelem Švejk.Dnes na drop shot z břehu záběr snad každý nahození, ale velmi opatrně. Takže než jsem přišel na to jak sekat, tak jich pár spadlo. Potom jsem začal se zásekem trochu později a už to šlo. Nej. 35, jinak všechno tak 32 – 35. Vyzkoušel jsem si novej proutek Delphin Wilde Spin 7gr. a musím říct, že je to skvělej kousek. Na jemné špičce byl vidět každej potah nástrahy. Jako zátěž jsem použil 2 broky 2,2gr a magneto cca 5cm v olivové barvě. Moc pěkná zábava. Tak snad ještě zítra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2016 ve 23:27® Salmo
- Datum lovu: kolem Vánoc | Revír: Drsná Vysočina | Způsob lovu: Přívlač
Poslední vycházky spíš hledám na řece rozmrzlé kousky vody, než abych pořádně chytal. Nejlepší místa jsou kompletně pod ledem. Tlouši ale berou pořád spolehlivě a sem tam UL prut prohne i štička
Zato okouni se stáhli bůhví kam. Je škoda, že to za pár dní končí..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2016 ve 13:27® kolismcrae
- Datum lovu: 20.6.2016 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Jel jsem na úhoře a ejhle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 ve 23:40® tony17
- Datum lovu: 18.8.2016 | Revír: Dyje
Tak a tady jsou ty přilehlé revíry Dyje. Krása.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 ve 23:36® tony17
- Datum lovu: 18.8.2016 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Klasická položená
V přilehlých revírech okolo Dyje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 ve 23:30® tony17
- Datum lovu: 15.8.2014 | Revír: Dyje 4B | Způsob lovu: Klasická položená
Malé miminko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 ve 23:26® tony17
- Datum lovu: 2.6.2014 | Revír: Dyje
Pro chvíle odpočinku
Tento příspěvek byl editován 24.12.2016 22:27:14 uživatelem tony17.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 ve 23:20® tony17
- Datum lovu: 26.5.2014 | Revír: Dyje4B
Tak to mě tolstolobici šokovali. Plavalo jich tam nejméně 10.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 ve 23:13® tony17
- Datum lovu: 7.5.2014 | Revír: Dyje 4B | Způsob lovu: Klasická položená
Na řece už ani takové úlovky nepřekvapují
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 ve 23:09® tony17
- Datum lovu: 13.7.2015 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Klasická položená
Tak i toto se občas chytí na jeden nához
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 ve 14:07® Fiš
- Datum lovu: 23,12,2016 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Asi rozloučení s vodou. A zase vůbec nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2016 v 0:19® přívlač
- Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
Sumík ještě z léta
Tento příspěvek byl editován 23.12.2016 23:23:24 uživatelem přívlač.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 ve 21:00® Tycoon
- Datum lovu: 23.12.2016 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač
Když ryby neberou, tak můžete půl hodiny tahat woblerem z vody tahat gumy co se někomu vysypaly do vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 v 19:01® bleks
- Datum lovu: 2016 | Revír: Vrbice,Kališok,Hlučín aj revíry | Způsob lovu: Kaprařina
Rok 2016 byl co se týče mých ulovků velice bídný na to že jsem měl 60 vstupů na povolence -jsem chytil 4 kapry 50–56 cm.Ryby prostě nebraly-ne oni tam prostě nejsou!Slyšel jsem to z ust mých kamarádů rybářu že tento rok je na Ostravě a Bohumíně a zarostlým Hlučíně velká bída!je to nuda u vody když nic nepotáhne a nepípne a vy jen platíte drahé povolenky! otázka je proč tomu tak je??Ryby tam prostě nejsou-rybářský svaz píše kolik nasadil-ale tak uplná pravda to není!Byl jsem u toho na Vrbici-pár kádí těch nejmenších kaprů 20–30 cm možná i někde 40 cm.Tito kapři Vám vezmou vše co je na háčku a staří-důchodci tzv. masaři to vyloví za týden všechno a pomelou do karbenátku! Mladí rybáři to nedělají a loví spíše sportovně a pouštějí to zpět.Ale čím starší rybář-tím větší masař!ani to nepíšou do povolenky a balí to do igelitek a do kufru svého auta!Odnesou i 5 kaprů malých denně-sedí tam pořád od rána do večera a zakrmují jeden flek na kterým se i 3 měsíce střídají. Všichni rybáři by se měli zamyslet co vlastně chcou ze státních vod odnést domů! Kapitální ulovky ryb 70–100 cm už skončily v soukromých rybnících kde to naši rybáři prodali. A tak to prostě je! Takže tam sedíme všichni u vody a nikomu nic nebere jelikož malý kapr tam ani nevyroste! je sežraný dřív než stačí vyrost! i kdyby se zvýšila lovná míra kapra tak to nepomůže! masaři to prostě upytlačí!!! proto povolenku na příští rok ani už nekupuji a najdu si jinou zábavu než čumět do prázdné vody! Pokud má jiný někdo podobný či jiný zážitek at se ozve. Petrův zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 v 17:15® erikpd
- Datum lovu: jesen 2016 | Revír: VN Kanianka | Způsob lovu: Přívlač
nieco z mojich kratkych jesennych vychadziek kedze casu nieje tolko kolko by som chcel..ale dakujem aj za to ze nejaky je..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 v 17:02® erža
- Datum lovu: r.2016 | Revír: adamov | Způsob lovu: Kaprařina
testovanie boilies MK CARP
Tento příspěvek byl editován 23.12.2016 16:06:49 uživatelem erža.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 v 16:55® erikpd
- Datum lovu: 2016 | Revír: prievidza | Způsob lovu: Klasická položená
Aj tak zo vsetkeho milujem ten klud a krasu prirody…!! ryby su len krasny bonus..!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 v 16:51® erikpd
- Datum lovu: 2016 | Revír: slovenske | Způsob lovu: Klasická položená
ked chytas na vode ktoru nepoznas a vyda ti vselico..obcas aj to co vidim prvy krat..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 v 16:46® erikpd
- Datum lovu: 15,5,2016 | Revír: VN Brezany | Způsob lovu: Plavaná
jedeneho som si vzala ostatne kusky si plavaju dalej..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 v 16:42® jruze
- Datum lovu: 24.6 | Revír: lužnice | Způsob lovu: Sumcařina
A tak jen z krátkého období letošního období
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 v 16:35® jruze
- Datum lovu: 24.6 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina
Vzhledem k tomu že jsem si moc letos nezachytal (mám málo času – jen v postatě o prázdninách) kdy jsem narazil na arogantní rybářskou stráž(ané jen já ale v rozmezí týdne-dvou) po jejich názoru že chytám na tři pruty (a že jsou dva a já sám)- prut byl mého syna , nebyl ve vodě a byla na něm ,,raketa na krmení" načeš se pokusili odebrat povolenku i synovi(ale to už jsme u toho byli tři tak neuspěli to že chodili (nebo připluli) každou hodinu a chtěli vidět nástržnou rybu,to že chtěli odebrat povolenku za to že při zavážení není u prutu atd… tak takové zkušenosti má v rozmezí této doby snad každý krom jedněch rybářů kteří měli tu výsadu chytet přes povolenou dobu.Celí případ je ještě v řešení kdy budou projednávány i ostatní stížnosti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2016 ve 14:12® Jirka Lhoták
- Datum lovu: září 2016 | Revír: pražská voda | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. prosince 2016 v 11:12® HaD
- Datum lovu: 22.12.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší, poslední předvánoční lov, byl opět krutej. Celý den –5°C = bolí po celém dni sezení vše, omrzliny nohou, rukou… Ovšem duše je prohřátá a šťastná! Bráchovi se ryby o potěšení snažily, ale s vlascem a měkkým prutem se mu na hlubší vodě nedařilo zasekávat. Já jel vertikál, který se nyní učím. Záběry jsem měl celkem čtyři. Tři byly fakt krásné pecky do prutu. Jednoho jsem nesekl vůbec, dva mi spadli. Jeden byl maličkej, druhej naopak těžká ryba. Jenže po 6 hodinách, promrzlej, v rukavicích mi po záseku a začátku zdolávání sjel prst a přepnul jsem si omylem multík na volnoběh. Takže mi špička prutu vylétla k obloze a než jsem překlapl a dotočil, byl v prd.li. Bohužel. Jednoho jsem vytáhl víceméně „pelagicky“ – jeba v půlce sloupce při spouštění. Několik věcí dělám blbě, mám i nevhodné vybavení. Nicméně vím co změnit a zlepšit a věřím, že se to naučím
Tak krásné vánoce všem a 26.12. zas na vodě!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. prosince 2016 v 0:35® Holajz2
- Datum lovu: o víkendu | Revír: 471053 | Způsob lovu: Přívlač
Zabij bobra, zachráníš strom! Ten haj*l tomu zase dává, na jaře nebude kde sednout. :-/ A ryby…jak kdyby ve vodě vůbec nebyly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 22. prosince 2016 v 10:45
Twisp258: u nás na Labi jich je taky mraky a devastujou vše co jim příjde do cesty…
- Čtvrtek 22. prosince 2016 v 10:45
- Středa 21. prosince 2016 ve 23:48® Pajik77
- Datum lovu: 21.12.2016 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač
Nejdriv jsem si myslel, ze si dojdu klasicky pro zero, ale tenhle „zubko“ me paradne prekvapil, dostal svobodu, i kdyz by asi chutnal vic nez zabahneny kapr…:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 22. prosince 2016 v 0:37
Holajz2: To byl vcelku solidní kandidát…
- Čtvrtek 22. prosince 2016 v 0:37
- Středa 21. prosince 2016 v 19:26® Aluše
- Datum lovu: 10.8.2016 | Revír: Jižní Morava | Způsob lovu: Kaprařina
Navždy budu vděčna svému manželovi, že mě přivedl ke krásám sportovního rybolovu. Není lepšího parfému než vůně vanilky,není krásnější romantiky než vycházející slunce nad vodou s budící se přírodou. K výročí svatby jsem dostala podložku-vanu a věřte,že kytice růží je proti tomuto daru drobný prezent. Petrův zdar všem co milují krásu fauny , flóry a hlavně vodního světa.Sice tyto míry nejsou 90–60–90
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. prosince 2016 v 19:00® MIMO
- Datum lovu: 11.09.2015 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
Zatiaľ môj najvzácnejší úlovok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. prosince 2016 v 18:58® MIMO
- Datum lovu: 26.12.2015 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
74cm krásne sfarbená…zaslúžila si aj bozk =D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. prosince 2016 v 18:55® MIMO
- Datum lovu: 26.12.2015 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Menšia zubajda potešila
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.