Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 10. prosince 2005 v 11:33® Tomik
-
Dnes pulhodinova dirkovacka, zkoušel jsem chytat na smačka na systemku a podařili se dva okouni, foto nemam
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2005 ve 22:36® zruseno {killbill}
-
Praha – Troja Jeden cejn. na feeder,ale asi 5 zaběrů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2005 v 17:16® pablo
-
dnes 4 hodiny prívlač Ružinná- bezrybka. Okolo lovili bolene ako šialené a ja blb som hladal zubáče a ostrieže na dne. Ráno som bol na Dobrej Nive, ale už bola zamrznutá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2005 v 11:28® wj
-
to kostova labor. mys na testovanie woblerov a soft plast …: )
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2005 v 10:46® kostnak
-
nejako nam to tu zamrza. asi uz budem lovit len v akvariu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 22:48® carlosplzen
-
Vlacka Berounka(spaleny mlyn). bez kontaktu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 17:22® Padis
-
Dnes vláčka na Labi bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. prosince 2005 ve 23:54® kostnak
-
.. a jeden bolenik. ale vdaka za kazdu supinu v tejto rocnej dobe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. prosince 2005 ve 23:51® kostnak
-
dnes s wj na malom dunaji neskutocne trapenie v kose. chytenych len par ostriezikov podobnej velkosti..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. prosince 2005 v 10:23® MoravakX
-
.. a ještě jeden
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. prosince 2005 v 10:22® MoravakX
-
Soukromý revír v Čáslavicích (kousek od Moravských Budějovic a Želetavy), okr. Třebíč, 17 duháků, 9 okounů, super závodění s ostatními. Osvědčily se hnojňáci a tvrdý sýr. Cytá se každý den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. prosince 2005 ve 12:50® dzandys
-
451021– ÚN Seč Pokus o vláčku=ani ťuk,jenom si mě přijel prohlídnout jeden okoun(±35) . Zkoušel jsem hlubokopotápivý woblery,když jsem urval třetího tak jsem to zabalil. Jinak už to pěkně zamrzá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. prosince 2005 v 8:29® Mike
-
Letošní první dirkaření na Poličce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2005 ve 21:04® Padis
-
Plavaná na Novohradce chyceni 3 lipánci a 1 tlouštík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2005 v 19:05® kostnak
-
a wj 6 ostriezikov a 3 stuky. naj 64cm. az na jednu 56cm stuku na wobbler vsetky ryby na twistriky 1–1.5"
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2005 v 19:03® kostnak
-
. a jeden bolenik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2005 v 19:01® kostnak
-
dnes na malom dunaji s wj. ja asi 15 ostriezikov..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2005 v 15:30@ Alivio
-
no a já měl taky úspěšnej den. Já vytáhl na břeh kotevní lano i s kamenem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2005 v 15:29@ Alivio
-
431039 Ohře 18 BoBo měl také úspěšný lov. Byl čerstvej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2005 v 15:28@ Alivio
-
. ze předu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2005 v 15:27@ Alivio
-
431200 – Jesenická přehrada Miki chytil okouna 35 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2005 ve 21:46® Mike
-
Já dnes nebyl
( Nějak dědkovatím! Alivio: kurník, to by byl kapitální okoun
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2005 ve 14:58@ Alivio
-
Ohře 15 Loket Jeden jedinej záběr. Trhalo mi to s prutem jako okoun,ale musel by mít tak 70 cm,protože to byly rány jako sviňa. Jinak bezrybka.
P. S. Po plastové trubce na Jesenici,hrnci na Ohři 15/R jsem dnes vytáhl záchodové prkénko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. prosince 2005 v 17:20® kostnak
-
az nasadenie UL ma zachranilo dnes od bezrybky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. prosince 2005 v 16:08@ Alivio
-
jo a jedna fotka z podzimu: Okoun 41 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. prosince 2005 ve 12:18@ Alivio
-
Ohře 18 Dnes s Příchym,voda studená jako sviňa,ledový škraloupy. Příchy 1 okyše,já dva + jednoho candáta 42 cm. Vše žije!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2005 ve 23:07® Padis
-
Loučná dnes vláčka 1 tloušt cca 30 cm a 1 spadlá štička. Pěkná proházka při slunečnu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 19:06® red
-
dnes s kostom na malom dunaji kosto 3 boleniky, 1 ostriez , ja 3 ostrieze, 1 bolenik. krasne zimne pocasie
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 18:56® kostnak
-
dnes s redom na malom dunaji. red 3 ostrieze, 1 bolenik, ja 3 boleniky, 1 ostriez. krasne zimne pocasie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 17:59® ywan
-
no tak som dnes vyšiel na 45min. na fišle a chytil som takú malú neviem čo, asi červenicu s odhryznutým chvostom, mala asi 8cm a vobler 4, kua hlad je asi zlý…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.