Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. prosince 2016 v 18:24® herman.kv
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 4. prosince 2016 v 15:09® Stavba
- Datum lovu: 30.11. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Podzimní okounovačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2016 v 1:11® Petronius
- Datum lovu: 1.-31.8.2016 | Revír: Rybník Budín | Způsob lovu: Přívlač
Vyráží se mnou i přítelkyně rybářka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2016 v 0:55® Petronius
- Datum lovu: 25.8.2016 | Revír: Rybník Budín | Způsob lovu: Přívlač
Jeden z pruhovaných krasavců,kterých bylo letos požehnaně,větších či menších,ale potěšil každý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. prosince 2016 v 0:41® Petronius
- Datum lovu: 18.9.2016 | Revír: Rybník Budín | Způsob lovu: Přívlač
Letošní nejvetší štika 80 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2016 ve 21:40® bjucek
- Datum lovu: 3.12.2016 | Revír: . | Způsob lovu: Přívlač
Ráno zase pěkná kosa, pak ale vylezlo sluníčko a byl z toho hezký den na vodě
Tento příspěvek byl editován 3.12.2016 20:40:49 uživatelem bjucek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2016 v 16:02® kosik
- Datum lovu: 13.6.2015 | Revír: Hněvkovice | Způsob lovu: Klasická položená
Perlín chycen na vanilkové pelety,vrácen zpátky do vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2016 v 15:59® kosik
- Datum lovu: 9.5.2015 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená
Kapr 60cm. Chycen na jahodové boilies u cyklostezky u Hluboké nad Vltavou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2016 v 15:55® kosik
- Datum lovu: 26.8.2016 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Amur 65cm. Chycen na vařenou kukuřici. Doba zdolávání 10minut
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2016 v 15:50® kosik
- Datum lovu: 4.8.2015 | Revír: Hněvkovice | Způsob lovu: Klasická položená
kapr albín 50cm vrácen zpět do vody. Nástraha kukuřičné boilies.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2016 14:51:39 uživatelem kosik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. prosince 2016 v 0:25® Klobasa
- Datum lovu: 30. 11 2016 | Revír: Svazová řeka | Způsob lovu: Přívlač
Přiznám se bez skrupulí, že ostrou jsem trefil náhodou a za sako. Nějaký tlouště i parmy taky, ale většina jich byla za hubu a přežijí zimu pouze s dírkou navíc. Ale když po milionpátém drcnutí o kámen to jedno jediné bylo trošku jiné, razantně a instinktivně jsem přiseknul, zásek seděl v tvrdé horní čelisti naštěstí dobře, a pak se na mě po třech minutách boje a napětí vyvalilo z hlubin tohle okouní monstrum. Posledního listopadu to bylo fakt velký, rovných 42 cm. Ano bylo to opět pekelně ostré Matzuo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. prosince 2016 ve 22:10® swatji
- Datum lovu: 2.12.2016 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl po práci zkusit novou sestavičku s vidinou nějaké šupiny a pokřtění. No, záběr přišel, tak jsem aktivně začal fotit akci prutu, jenže jsem se nevěnoval zdolávání a ryba spadla. No, třeba příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 ve 14:18® WhiSKY08
- Datum lovu: 20.8.2016 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
Uz to vyzeralo ze dnes su ryby totalne nikde inde nez tam kde som chytal. Hovorim si ze este posledny nahod a idem prec, ze to nema zmysel. A v tom sa mi ukazala tato mala zubatica. Dakujem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 ve 14:07® MartinT.10
- Datum lovu: 20.8.2016 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Během teplých dní jem se rozhodl vyjet na lodi z nadjezí do proudnějších a okysličenějších vod. Beztak byl tlak rybářů v nadjezí velký a já si chtěl užít ticho a klid. Projel jsem celý úsek proudu, vždy se zastavil na místě cca hodinku a když se nic nedělo, popojel dál. Pohodové dopoledne na lodi zakončil pěkný kapřík z proudu. Zase se nedal zadarmo
Projel větvemi na dně a tak sem zdolával i chumel větví
Lov z lodi je sice méně pohodlný, ale skvělý v tom, že se dá dostat na místa nepřístupná a nebo jen velice obtížně chytatelná díky spoustě vázek na dně.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2016 13:08:15 uživatelem MartinT.10.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 ve 13:53® MartinT.10
- Datum lovu: 11.9.2016 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Lov z pramice tentokrát v mělkém a proudném úseku dával naději na zajímavější úlovek, jelikož na úseku chytá minimum rybářů. Chvíli po nahození do navnazeného místa se dostavil záběr a jak už to na řece chodí nebylo to opět jednoduché. Členité dno plné velkých balvanů se stalo pastí pro olovo a musel jsem ho v průběhu zdolávání dojet vyprostit. Vlasec byl sice podřený, ale vydržel
Tento příspěvek byl editován 1.12.2016 12:54:42 uživatelem MartinT.10.Odměnou byl tento krásný kapřík, velikostně nic moc, ale byl to fešák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 ve 13:46® MartinT.10
- Datum lovu: 3.9.2016 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
První pokusy s lovem z pramice na feeder nedopadly vůbec špatně. Hned po rozednění se povedl krásný kapr 65cm. Na poměry místní vody je to slušná velikost, která se chytá spíše ojediněle. Nedal se jen tak lehce, zprvu jel dolů po proudu, pak obrátil a jel zase proti proudu. Pěkně mi točil s lodí
Tento příspěvek byl editován 1.12.2016 12:46:59 uživatelem MartinT.10.Snažil se přebrousit vlasec o všudypřítomné balvany pod vodou, ale díky lovu z plavidla se mu to naštěstí nepovedlo. Při lovu ze břehu bych neměl šanci ho přitáhnout ke břehu a zdolat. Dostal svobodu a snad se zase potkáme
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 v 10:48® WhiSKY08
- Datum lovu: 16.5.2016 | Revír: Dunaj pri Bratislave | Způsob lovu: Kaprařina
Mensi polny ryl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 v 10:47® WhiSKY08
- Datum lovu: 2.5.2016 | Revír: Dunaj pri Bratislave | Způsob lovu: Kaprařina
Moj prvy jalec tmavy. Zabral asi z 80m co sme vyvazali, ale potesil velmi najma svojou velkostou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 v 10:44® WhiSKY08
- Datum lovu: 28.7.2016 | Revír: Dunaj pri Bratislave | Způsob lovu: Přívlač
Dravost ostriezov zautocit kludne aj na nastrahu rovnakej dlzky ako maju oni je neprekonatelna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 v 10:42® WhiSKY08
- Datum lovu: 28.3.2016 | Revír: Morava | Způsob lovu: Kaprařina
Nastraha ako z katalogu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 v 10:26® swatji
- Datum lovu: 1.12.2016 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na skok před prací, když už jsem si myslel, jaká je to paráda, ale ono jiné céčko a ještě za sako.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 v 9:38® MIMO
- Datum lovu: 13.08.2013 | Revír: Malý Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Môj prvý týždeň prívlače mi daroval tohoto krásneho 84cm zubáča…pláva ďalej…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. prosince 2016 v 9:33® MIMO
- Datum lovu: 21.09.2013 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
Môj prvý zubatý volžačik…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2016 ve 23:35® bjucek
- Datum lovu: 30.11. | Revír: . | Způsob lovu: Přívlač
Ráno při –9 s mokrou rukou bez rukavic už trochu bolelo. Kvůli mrazu jsem nasadil místo šňůry vlasec a měl jsem problém s detekcí a proměňováním záběrů. I přes ty podmínky jsem několik ryb vydřel. Hned první okoun, pravděbodobně i kvůli vlasci, to šluknul tak hluboko, že jsem si ho musel ponechat. Později jsem k němu přidal ještě jednoho, abych si dal zítra aspoň oběd, totálně vymrzlej jsem oškrábal mrtvolky a mazal do zaměstnání. PS: Ty fotky z léta co sem dáváte, to má být nějaká provokace? Člověk si ráno odlamuje od nosu rampouchy a vy tady tohle.....
Tento příspěvek byl editován 30.11.2016 22:36:18 uživatelem bjucek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2016 v 19:21® HaD
- Datum lovu: 30.11.2016 | Způsob lovu: Přívlač
SVATÝ PETŘE, UŽ ZASE?!?! Nu dobrá, série tak trochu pokračuje. Zítra s mou milovanou ženou odjíždíme na romantický prodloužený víkend a tak bylo poměrně snadné dnes zmizet na ryby. Říkal jsem si, že se smůla posledních lovů zlomí. Mno, zlomilo se to doslova
Je 5:30. Vstanu, natěšenej, že má mrznout a tudíž by konečně mohla jít teplota vody dolů a mohli by žrát při rozednění okouni a přes den candáti. Hážu do kufru kajak a letím. K vodě přijíždím za šera. Cestou mě trochu znervózňuje teplota. Nedaleko vody pouhých –9°C. Oblečení jsem ale nepodcenil, dokonce i vestu jsem si vzal. U vody je kouzelně, mrzne jak praští, ale nevadí
6:40. Vyndám kajak, elektrickou pumpou ho během 2 minut nafouknu a stačí dotlakovat ručně. Dvakrát fouknu a prásk. Píst levné „baumaxpumpy“ se rozhodl, že v mrazu zkřehne a zlomí se. „Doprdele“!!! No nic, chladná hlava je nejlepší. Musím najít nějakou pásku a provizorně to opravit. Přeci nepojedu domů. 15 minut prohledávám auto horem dolem, ale páska není. Jen vteřinové lepidlo. Zkouším to slepit. Dvakrát fouknu a prásk znovu. Tudy cesta nevede. Znovu prohledávám auto – alespoň kousek igelitu a vteřiňák, abych to zalepil alespoň hooodně provizorně. Nacházím pásku, lepím. To co normálně foukám minutu, trvá 40 minut. Kajak je full a jedééém!!! Ani mi není zima. Zatím… Na flek přijíždím skoro v půl deváté. Okouny rovnou vypouštím, ty už mají snídani dávno za sebou! Pátý hod s nymfou a rána jak z děla. Radostně sekám mega candáta a… Doprdele co to, to, to je? Multík nenavíjí a protáčí se a ryba hned spadne. Zamrzl. No to by mě jeb.o! Měním pruty. Čtvrt hoďky hážu a další rána. Sekám do prázdna. Kontroluji nástrahu a vidím, že jsem nedal stinger. To je teda den. Upravuju montáž a hážu. Pokud tedy nečistím očka – zamrzá to raketově a šňůra takřka nechytatelná. Dvakrát zatočit kličkou, půl prutu pod vodu, oklepat a zas. Snažím se navíjet minimálně a chytat co nejvíc pomalu a vertikálně… Další mrda do nymfy. Sekám, brzda ale úplně zazpívá do prázdna a ryba… padá. Pro změnu mi přimrzla brzda na stařičkém Souveränovi. Svatý Petřeee!!! No nic, jedeme dál. Za pár desítek minut přichází z propadu jemný záběr. Sekám! A ryba drží! Candoš ale bojuje zvláštně, vůbec netřepe hlavou. Bude velkej!!! Opatrně ho navádím k lodi, podběrák ve střehu a z vody na mě vykukuje ryba!!! Ovšem nikoliv candát, ale kapr!!! No to bych se posr.al. 13 cm nymfu si vybral k obědu KAPR NÁSAĎÁK?!?! Svatý Petře prooooč? Adrenalin ze mě prchá a začíná mi bejt kosa. Po šesti hodinách na vodě asi i logicky. Domů jsem chtěl jet původně „po o“, ale když už jsem tu… Okolo druhé dostávám další toužený klep a konečně ryba sedí. Ovšem je malá, nemá ani půl metru. Do konce dne se nic zvláštního neděje, jen dvě pěkný rány, ale bez finále. Škoda. Z kajaku lezu po cca devíti hodinách v půl čtvrtý (močil jsem na vodě do pytlíku od nástrah – přece není čas ztrácet čas!). Nohy mám zmrzlý tak, že ani nemohu dojít k autu. Cestou domů se na mě směje Svatý Petr z nádherné oblohy a já přemýšlím a vlastně mu zase musím poděkovat. Den plný zvratů, akce a adrenalinu. Byl to božskej den a nemohu opomenout jednu věc – na vodě jsem byl úplně sám a ten pocit miluju. Dnes to byla jen a jen moje voda!!! Přátelé, dnes jsem se rozepsal a kdo to dokázal dočíst až sem nechť přijme srdečný „Petrův zdar“!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 30. listopadu 2016 ve 21:49
HaD: wole :-D
- Středa 30. listopadu 2016 v 19:44
kubas: HaD: Kéž by, ale mně se letos vyhýbají, gumy, woblery, třpytky… Nic a nic, přitom igelitku mám vždy připravenou :-))).
- Středa 30. listopadu 2016 v 19:34
HaD: kubas: Svatý Petře, dej jich taky pár tomu drzému Moravákovi, nechť si taky užije! :-DDD
- Středa 30. listopadu 2016 v 19:31
kubas: Pěknej kapřík, lyseček :-))).
- Středa 30. listopadu 2016 ve 21:49
- Středa 30. listopadu 2016 v 19:02® Mikynak
- Datum lovu: 7.10.2016 | Revír: Modlany | Způsob lovu: Feeder
Už aby bylo jaro
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2016 ve 14:29® Janko
- Datum lovu: 27.11.2016 | Revír: Oslava | Způsob lovu: Přívlač
Nedělní tříhodinová procházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2016 ve 13:06® Tom@s
- Datum lovu: 25.8.2016 | Revír: labe | Způsob lovu: Sumcařina
Krása, teď už bohužel je na pozadí pracovního PC.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2016 ve 12:57® Tom@s
- Datum lovu: 25.8.2016 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
Krásná vzpomínka na blížící se podzim.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. listopadu 2016 ve 12:52® Tom@s
- Datum lovu: 25.10.2016 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Krásný Bolen 63 cm z Labíčka.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2016 11:53:39 uživatelem Tom@s.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.