Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. listopadu 2016 v 8:51® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. listopadu 2016 v 8:50® HaD
- Datum lovu: 29.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
KAYAKFISHING PUNK VÍKEND REDBASS CREW den 3. Pro třetí den našeho jezerního rybaření z kajaků jsme naplánovali přesun do míst, kde je méně větrno a tudíž měl být rybolov příjemnější. Zajímavé bylo, že se rybám na počátku dne vůbec nechtělo. Působilo to jako mrtvá voda. Později se rozfoukalo a s větrem přišly první záběry. Vítr ovšem zesílil natolik, že jsme měli problém záběry identifikovat. Přesto se nějaké cílové ryby (okouni a candáti) povedly. Problém byl maličko při focení – než stihl Radek zaostřit, byl vždy o nějaký metr dále a tak jsme ryby fotili minimálně. Hrdinou podvečera byl stejně jako v pátek Draky se slovy „from zero to hero“
Mě se povedlo něco na
vertikál, i na odhoz. Hned bych jel znovu!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. listopadu 2016 v 9:43® HaD
- Datum lovu: 28.10.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. listopadu 2016 v 9:42® HaD
- Datum lovu: 28.10.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. listopadu 2016 v 9:41® HaD
- Datum lovu: 28.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
KAYAKFISHING PUNK VÍKEND REDBASS CREW den 2. Druhý den byl především ve znamení velkých změn počasí. Brzo ráno mlha jako mlíko, pak nastoupilo sluníčko a s ním vítr jako prase. Přesto jsme pochytali nějaké okouny a candáty. Spíše ale menší, „nefotitelné“ ryby. Na odpolko jsme se přesunuli do krytější části s menším větrem. Tady ale ryby vůbec spolupracovat nechtěly a úspěšný byl jen Ondra – s třemi candáty na 80 mm přírodní nymfu. I tak parádní den! PS: k návratu jsme využili „kajak TAXI Vlad“

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2016 v 18:35® HaD
- Datum lovu: 27.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
KAYAKFISHING PUNK VÍKEND REDBASS CREW den 1. První den byl ve znamení malého větru a krátké vyjížďky na vodu. Záběrů jen několik, nicméně jedno slušnější céčko a nějací okouni kousli

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2016 ve 22:27® vagi
- Revír: Prehrada | Způsob lovu: Přívlač
Pořád to letos není nějak ono. Nedaří se mi trefit do apetitu. Ale malinko se to lepší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 1. listopadu 2016 v 15:23
casper: to příjde :-)
- Úterý 1. listopadu 2016 v 15:23
- Neděle 30. října 2016 v 19:58® Padis
- Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Ryb jsem za poslední návštěvy pochytal celkem dost.Mrzí mě ovšem jedna štika 80+,která mě kapánek vyškolila.Ale i tak to bylo u vody moc fajn.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2016 v 19:15® mašety311
-
Dnes jsem byl s kamarádem na štiky.Při záběru mu jedna strhla karase což není nic zvláštního.Pecka přišla za hodinu když štiku chytl a přes mou nevoli jí rovnou kuchnul.Šok pro mě nastal když jsem viděl teho strženýho karáska i s vpichem ve hřbetu a byl živej.Hodili jsme ho do konvičky a za 20 minut byl opět ve formě.Karas samozřejmě dostal svobodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 30. října 2016 v 19:53
palab: Nějak nechápu tu celkovou radost, nevím zda mi nepřijde vtipné na místě vykuchat štiku aniž bych věděl její míru nebo to že hodně protrpělý karas dostal údajně svobodu, asi jsem divný ale to mi jako nejlepší příběh nepřipadá, ale ničemu se nedivím jsou tu různí lidé kteří se chlubí čím koli.
- Neděle 30. října 2016 v 19:53
- Sobota 29. října 2016 v 11:44® pemalda
- Datum lovu: 29.10.2016 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem využil trocha volna a jel se vyfoukat a pohoupat na lodi.Díky větru sem několik záběrů neproměnil,ale něco sem trefil.Ještě teď mam mořskou nemoc.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. října 2016 v 11:34® pemalda
- Datum lovu: 2016 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač
Letos moc času na ryby nebylo a když sem se utrh k vodě,tak žádná sláva.V létě sem vyvláčel 10 sumejšů,ale přes 130 sem se nedostal.Tlouštů mi v okolí dost ubylo,tak těch sem si taky tolik neužil jak sem si představoval.Jedinej osobák sem si zvednul u cejna na přívlač 60 cm.Jinak to vlétě oproti jinejm rokům byla bída.Teď když se dostanu k vodě,tak už se snažím jen o pruhaté ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2016 v 17:27® JohnyBe
- Datum lovu: 27.10 2016 | Revír: Svazová voda | Způsob lovu: Přívlač
Při pokusu něco uvláčet byl potočák s 42 centimetry ohromným překvapením a i když jsem ho měl v podběráku tak jsem sám nevěřil že je to pravda. Plave si dál a snad se ještě někdy potkáme
Tento příspěvek byl editován 29.10.2016 03:53:42 administrátorem regulus.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 29. října 2016 ve 13:01
JohnyBe: super díky… jo barva mě taky celkem překvapila i když doufal jsem v pár červených teček
- Sobota 29. října 2016 ve 2:54
regulus: Datum jsem ti spravil
- Pátek 28. října 2016 v 7:51
jepice-zruseno: Docela zvláštní zbarvení. Oni naodzim v době hájení dost berou a tak se na i na MP občas chytnou slušné kusy.
- Čtvrtek 27. října 2016 v 18:27
JohnyBe: Pardon špatné datum, správné je 27. 10. 2016
- Sobota 29. října 2016 ve 13:01
- Čtvrtek 27. října 2016 v 0:43® Klobasa
- Datum lovu: 24.10 2016 | Revír: Vražednej | Způsob lovu: Sumcařina
Vánoce se blíží, přišel čas pobít pár násaďáků, než to za mně udělá někdo jinej. Třeba vrazi na výlovu nebo nebo u Kauflandu v kádích s filtrací:-/

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. října 2016 v 6:32® lewi
- Datum lovu: 25.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
velikost včera odpovídala velikosti nástrahy – na milimetr

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2016 v 17:21® Pikeperch
- Datum lovu: přívlač
Víkendový odpočinek od učení dopadl poměrně úspěšně. K mému velkému překvapení se mezi štičí dorost připletlo i pár lepších zubatých

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2016 v 9:02® Jurgen
- Datum lovu: 21.10.2016 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Feeder
82cm, 9.5kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. října 2016 ve 23:50® Klobasa
- Datum lovu: 18.10 2016 | Způsob lovu: Přívlač
Neuvěřitelnou podívanou jsem zažil v čisté podzimní vodě. Zdolal jsem padesátku candoše, za kterým se přijela podívat cca.
Tento příspěvek byl editován 23.10.2016 00:55:34 uživatelem Klobasa.
pětešadesátka kudla a asi ho chtěla sežrat, nebo si jen zašpásovat.
Nechal jsem ho chvilku v podběráku, kde mi vyplivl kopyto a dál zkoušel
házet na tu zákeřnou zubatku, ale nenechala se přemluvit, což bylo její
štěstí panč by okusila můj proklatě wostrej zavíráček. Původně jsem
ho chtěl sežrat, ale má tam asi těžkej život, tak jsem mu popřál ještě
alespoň šedesátku. Video ani fotky nemám, poněvadž jsem lempl a zapomněl
jsem si nabít přístroj
, ale zážitek mám v hlavě napořád,
a proto chodím k vodě. Dodám tři uvláčené pruhatce, jeden z nich má
dokonce přes třicet, tak jsem je taky radši místo pochoutky pro děti
vrátil, letos se chovám k rybám nějak příliš velkoryse a mrazák zeje
prázdnotou, jsem zkrátka zbabělec

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. října 2016 v 15:56® toro
- Datum lovu: 19. 10. 2016 | Revír: Jih | Způsob lovu: Plavaná
Včera zkouška mníčího apetitu. Zkoušel jsem červy i půlené ouklejky. Zkouška na chycení modroočka dopadla negativně. Jediný záběr mělo na svědomí tohle hádě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 20. října 2016 v 17:18
vaneja21: asi je moc teplo
- Čtvrtek 20. října 2016 v 17:18
- Středa 19. října 2016 ve 20:48® Padis
- Způsob lovu: Přívlač
Pár rybek jsem poslední dobou pochytal.Jen tak dál a pokuď možno ještě větší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. října 2016 ve 12:02® casper
- Datum lovu: 16.9.2016 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Tak v neděli proběhl ostrý test našich nových kajaků HALIBUT a musím říct, že to bylo super! Těším se na další jízdu!
Z nástrah fungovala nejlépe růžovka, konkrétně magneto – několik
menších candátků a nějakej ten okyš 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2016 ve 22:36® mart1k
- Datum lovu: 16.10.2016 | Revír: miestny | Způsob lovu: Klasická položená
keďže boj s amurom som prehral a chlapec sa na mna na breh nepozrel tak som chytil tiež niečo pekné aspoň na mobil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2016 v 18:43® matx
- Datum lovu: 16.10.2016 | Způsob lovu: Feeder
ahoj, tak jsme chvilku se synem vyrazili k vodě. Asi už vysazovali. Suprově jsme si zachytali. Celkem 8 kapříků lisců podobné velikosti + ještě něco uteklo. Doufám, že tam vydrží a nikdo je nevychytá.pic at berou

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2016 v 6:50® Foligno
- Datum lovu: minulý tedn | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Něco z minulého týdne. Ryb bylo celkem dost, jen pořád ta velikost

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2016 ve 20:44® revoke
- Datum lovu: 15.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes proběhla zkouška nového vláčecího prutu od Toma N. z Velka-ryba.cz. Potřeboval jsem něco hodně transportního, na jeho doporučení jsem koupil Mikado Nihonto a myslím si, že dělán přesně na to, kvůli čemu jsem ho koupil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 16. října 2016 ve 20:44
revoke: A dokonce umí chytat ryby – mj. překvapil potočák 33cm.
- Neděle 16. října 2016 ve 20:44
- Neděle 16. října 2016 v 19:43® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Víkednové dvě vycházky za sumíkama neklaply, byl to holt pokus potkat se sumčákem holdegrona, co mě naposeldy vypekl s candátocajkem a 45min mě proháněl po řece, nutil mě ručkovat přes keře a stromy, aby mi to v závěru předřel kameny. Škoda, ale ryba z kateogrie top, co se nechtěla hnout z proudnice
Tak alespoň nějaká droboť, co se připletla,
když jsem zjemnil 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2016 v 18:23® Marekzprahy
- Datum lovu: 15.10.2016 | Revír: Labe | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 15. října 2016 v 18:25
Marekzprahy: Krasny den.nejdriv potesil tloust 50,pak stika 60 a pak dvojnasobne Prekonany rekord u okouna.jdu na rum
- Sobota 15. října 2016 v 18:25
- Sobota 15. října 2016 v 17:10® Padis
- Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Feeder
S feedrem u vody bylo krásně.Ryby celke spolupracovali.Druhová pestrost byla potěšila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2016 v 6:34® Petula
- Datum lovu: 14.10.2016 | Revír: Jezero | Způsob lovu: Přívlač
Tož ještě pár krasavců lapených před trapným všeobecným hájením

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. října 2016 v 10:24® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. října 2016 v 10:21® HaD
- Datum lovu: srpen 2016 | Způsob lovu: Přívlač
Tenkrát v noci to vypadalo, že se dočkáme krásného dne plného sluníčka. Ještě za šera jsme se rozprchli a v tom tichu, s pocitem dokonalé svobody, každý někam jinam. Počasí nás ovšem pěkně vypeklo. Sice jsem nějaké ryby nachytal, ale velkým zážitkem pro mne bylo objevení zapadlého rybářského srubu „na konci světa“, kde jsem se zahřál a usušil. Byl to den se zvláštní atmosférou a tak trochu i pro přemýšlení o životě. A na co jsem přišel? Miluji ho!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.