Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. listopadu 2016 ve 14:46® Švejk
- Datum lovu: 7.11. 2016 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Zdarec, něco málo z dnešní vycházky, nej 26cm. Ještě před několika málo lety jsem tady chytal pouze zakrslíky, dnes se snad situace postupně zlepšuje, velikost se zvětšuje, nad 20 cm celkem pravidelně
snad to tak vydrží… i když stále existují revíry kde je okoun brán jako nežádoucí ryba a nelze ho vrátit z5 viz třeba revír svitava 1.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2016 v 19:39® Damys
- Datum lovu: 6.11.16 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Muškaření
Pár fotek z našeho revíru.
Tento příspěvek byl editován 6.11.2016 18:49:27 uživatelem Damys.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 8. listopadu 2016 v 11:24
jepice-zruseno: To je zajímavé, že nejvíc berou, když jsou hájení :)
- Úterý 8. listopadu 2016 v 11:24
- Sobota 5. listopadu 2016 ve 20:34® dastin
- Datum lovu: 5.11 | Revír: Domácí | Způsob lovu: Přívlač
Dneska mladá excelovala
Tento příspěvek byl editován 5.11.2016 19:38:44 uživatelem dastin.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. listopadu 2016 ve 13:36® vagi
- Datum lovu: 5.11.2016 | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Minule jsem si postěžoval, dnes to bylo lepsi Candat 51, okoun 33
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 5. listopadu 2016 ve 14:24
vagi: nástraha magneto
- Sobota 5. listopadu 2016 ve 14:24
- Sobota 5. listopadu 2016 ve 12:21® vagi
- Datum lovu: 5.11.2016 | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Jee…Co to je? Ahaa, už vím, candát z propadu
Děkuji Davidovi za „instruktáž“ a Pavle za bleskové a bezproblémové vyřízení objednávky nastrahy.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 5. listopadu 2016 ve 13:40
kubas: A pak že to nejde :-).
- Sobota 5. listopadu 2016 ve 13:40
- Sobota 5. listopadu 2016 v 9:37® Skalenejřízek
- Datum lovu: říjen | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
něco z října ze slapské céčkovláčky,je to dřina je najít a ještě trefit když jsou při chuti,ale o tom už je candátí přívlač,chyceno s kamarádem spousta candátů od cca 40cm až po nej 86–6,5kg(na fotce s kamarádem)
Tento příspěvek byl editován 5.11.2016 08:42:59 uživatelem Skalenejřízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. listopadu 2016 v 9:26® Skalenejřízek
- Datum lovu: 4.11 | Revír: pražská Vltava | Způsob lovu: Přívlač
71&83
Tento příspěvek byl editován 5.11.2016 08:26:51 uživatelem Skalenejřízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. listopadu 2016 ve 23:02® corrvete
- Datum lovu: 4.11.2016 | Revír: voda
s jednim okounopanem sem si udelal foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. listopadu 2016 v 19:27® corrvete
- Datum lovu: 4.11.2016 | Revír: Studenej | Způsob lovu: Přívlač
Dneska se konečně zadařilo asi po 150ti marnejch pokusech překecat candáty na gumu se konečně zadařilo. Celkem jich bylo 6 a 3 se vypnuli vše tak cca 40–45cm . Potom to zobla štika kolem 60cm která u břehu spadla a jako bonus dva okouni 34cm a 36cm .Dnešek zatím nejlepší den sezony.Mam radost jak bejk
Všechno si plave dál. Petruv Zdar.......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 11. listopadu 2016 v 11:32
corrvete: Díky :)
- Pátek 4. listopadu 2016 ve 21:31
Siven Polní: Paráda! Gratuluji, jsou to holt mršky…
- Pátek 11. listopadu 2016 v 11:32
- Čtvrtek 3. listopadu 2016 ve 20:53® Padis
- Způsob lovu: Přívlač
Něco málo ryb z posledních vycházek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. listopadu 2016 ve 14:37® Švejk
- Datum lovu: 3.11. 2016 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska na dvě hodinky jsem vyzkoušel drop shot na řece. Přišli celkem slušní okouni, nej 23cm, další 21 a ostatní okolo 18cm, nejmenší 9cm. Vše na smáčky buď drop shot, nebo na jigovce. Klasicky taženej twister, nebo magneto bez záběru. Magneto bodovalo až když jsem ho vedl jako smáčka. Jinak byla ale pěkná kosa
Tento příspěvek byl editován 3.11.2016 13:38:11 uživatelem Švejk.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 3. listopadu 2016 v 15:32
HaD: někdy potřebují vydráždit prudkým pohybem…
- Čtvrtek 3. listopadu 2016 v 15:32
- Čtvrtek 3. listopadu 2016 v 11:39® HaD
- Datum lovu: 30.11.2016
KAYAKFISHING PUNK VÍKEND REDBASS CREW den 4. Poslední den svátečního víkendu začal slibně. Malý vítr, všichni zdraví (Kubas chřipku rozchodil a Peťovi hnisavá angína naplno propukla až o den později) a tak jsme vyrazili na vodu. Do pařezovky. Řádně jsme začali čistit krabičky a po hodině dostal Petr echo od ženy, že je nutný okamžitý návrat domů, protože marodí a děti potřebují péči. Trochu kysele, ale s pochopením, jsme vyklidili pole a vrátili se na břeh. Vyklidili ubikaci a polovina crew se vydala směr Břeclav. Jelikož začal opět sílit vítr, vydali jsme se s bráchou a Drakym do krytější části. I tam se rozfoukalo fakt pořádně. Nicméně odměnou za výdrž byly krásné ryby a i trocha zklamání. Na jednom místě jsem totiž vytáhl krásného okouna a s ním řadu dalších, Ondra malé céčko. Když už jsme chtěli změnit místo, přišel mi na UL vertikál jemný klep, zásek a silná těžká ryba. Napřed jsem podle souboje očekával gigantického okouna, pak jsem to přehodnotil a čekal kdy to ta štika cvakne. Když se udělalo po pár minutách několik vírů na hladině, sáhl jsem pro podběrák a chtěl jí vylovit. A pak to přišlo – těsně pod hladinou se převalil candát +70 cm, háček z něj vypadl a byl doslova v PRDELI. Srdíčko mi bušilo dlouho, ale nedalo se nic dělat. Později se vítr rozfuněl tak, že jsme se nebyli ani pořádně schopni ukotvit. Přesto se nějaké ryby povedly – malou záplatou za ztracenou krásnou rybu byl candát z vertikálu, uprostřed jezera a velkých vln, necelých cca 60 cm. Nymfa opět bodovala a díky Anna Škvařilová za půjčený prut Daiwa STEEZ – na jemné chytání to není, ale vertikál s hlavou 15g + – PECKA! Díky všem za parádní víkend!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. listopadu 2016 ve 20:33® revoke
- Datum lovu: 29.10.2016 | Revír: zahraničí | Způsob lovu: Přívlač
Během prodlouženého víkendu jsem měl to štěstí navštívit jeden fantastický revír a chytit na něm 11 okounů v rozmezí od 25cm do 51cm, štiku cca 90cm a čtyři candáty do 70cm. Kdyby nebylo tak hezky, mohlo to být ještě lepší.
Velké díky patří lidem z Nástrahy.cz, CK PEPA, Velká-ryba.cz a kamarádům, kteří se tohoto výletu také zúčastnili.
Na fotce vlevo je okoun 47cm, chycený na Swimmer L – GHOST SHAD.
Lépe mi však v daných podmínkách fungovala kombinace SSR 3 – F s jigovou hlavou Matzuo. Vpravo 49cm.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 9. listopadu 2016 ve 13:47
kerob: …to je tak nespravedlivý :-) ! Já tam byl už dvakrát a nedostal jsem se přes 48,5 cm… každopádně gratulace velká!
- Čtvrtek 3. listopadu 2016 v 9:49
HaD: Whauuuuu. Jsi nejlepší!!! Budeš navrhovat nástrahy!
- Středa 2. listopadu 2016 ve 21:20
kubas: Neuvěřitelný ryby. Gratulace Ráďo ;-)!
- Středa 2. listopadu 2016 ve 21:16
revoke: Lepší fotky toho největšího jsou na cestě. Přidal jsem ale fotku čtyřicet devítky, tentokrát chycenou na imitaci raka.
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Středa 9. listopadu 2016 ve 13:47
- Středa 2. listopadu 2016 v 9:51® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 2. listopadu 2016 v 9:50® HaD
- Datum lovu: 29.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
KAYAKFISHING PUNK VÍKEND REDBASS CREW den 3. Pro třetí den našeho jezerního rybaření z kajaků jsme naplánovali přesun do míst, kde je méně větrno a tudíž měl být rybolov příjemnější. Zajímavé bylo, že se rybám na počátku dne vůbec nechtělo. Působilo to jako mrtvá voda. Později se rozfoukalo a s větrem přišly první záběry. Vítr ovšem zesílil natolik, že jsme měli problém záběry identifikovat. Přesto se nějaké cílové ryby (okouni a candáti) povedly. Problém byl maličko při focení – než stihl Radek zaostřit, byl vždy o nějaký metr dále a tak jsme ryby fotili minimálně. Hrdinou podvečera byl stejně jako v pátek Draky se slovy „from zero to hero“
Mě se povedlo něco na vertikál, i na odhoz. Hned bych jel znovu!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. listopadu 2016 v 10:43® HaD
- Datum lovu: 28.10.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 1. listopadu 2016 v 10:42® HaD
- Datum lovu: 28.10.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 1. listopadu 2016 v 10:41® HaD
- Datum lovu: 28.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
KAYAKFISHING PUNK VÍKEND REDBASS CREW den 2. Druhý den byl především ve znamení velkých změn počasí. Brzo ráno mlha jako mlíko, pak nastoupilo sluníčko a s ním vítr jako prase. Přesto jsme pochytali nějaké okouny a candáty. Spíše ale menší, „nefotitelné“ ryby. Na odpolko jsme se přesunuli do krytější části s menším větrem. Tady ale ryby vůbec spolupracovat nechtěly a úspěšný byl jen Ondra – s třemi candáty na 80 mm přírodní nymfu. I tak parádní den! PS: k návratu jsme využili „kajak TAXI Vlad“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2016 v 19:35® HaD
- Datum lovu: 27.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
KAYAKFISHING PUNK VÍKEND REDBASS CREW den 1. První den byl ve znamení malého větru a krátké vyjížďky na vodu. Záběrů jen několik, nicméně jedno slušnější céčko a nějací okouni kousli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2016 ve 23:27® vagi
- Revír: Prehrada | Způsob lovu: Přívlač
Pořád to letos není nějak ono. Nedaří se mi trefit do apetitu. Ale malinko se to lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 1. listopadu 2016 v 16:23
casper: to příjde :-)
- Úterý 1. listopadu 2016 v 16:23
- Neděle 30. října 2016 ve 20:58® Padis
- Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Ryb jsem za poslední návštěvy pochytal celkem dost.Mrzí mě ovšem jedna štika 80+,která mě kapánek vyškolila.Ale i tak to bylo u vody moc fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2016 ve 20:15® mašety311
-
Dnes jsem byl s kamarádem na štiky.Při záběru mu jedna strhla karase což není nic zvláštního.Pecka přišla za hodinu když štiku chytl a přes mou nevoli jí rovnou kuchnul.Šok pro mě nastal když jsem viděl teho strženýho karáska i s vpichem ve hřbetu a byl živej.Hodili jsme ho do konvičky a za 20 minut byl opět ve formě.Karas samozřejmě dostal svobodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 30. října 2016 ve 20:53
palab: Nějak nechápu tu celkovou radost, nevím zda mi nepřijde vtipné na místě vykuchat štiku aniž bych věděl její míru nebo to že hodně protrpělý karas dostal údajně svobodu, asi jsem divný ale to mi jako nejlepší příběh nepřipadá, ale ničemu se nedivím jsou tu různí lidé kteří se chlubí čím koli.
- Neděle 30. října 2016 ve 20:53
- Sobota 29. října 2016 ve 12:44® pemalda
- Datum lovu: 29.10.2016 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem využil trocha volna a jel se vyfoukat a pohoupat na lodi.Díky větru sem několik záběrů neproměnil,ale něco sem trefil.Ještě teď mam mořskou nemoc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. října 2016 ve 12:34® pemalda
- Datum lovu: 2016 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač
Letos moc času na ryby nebylo a když sem se utrh k vodě,tak žádná sláva.V létě sem vyvláčel 10 sumejšů,ale přes 130 sem se nedostal.Tlouštů mi v okolí dost ubylo,tak těch sem si taky tolik neužil jak sem si představoval.Jedinej osobák sem si zvednul u cejna na přívlač 60 cm.Jinak to vlétě oproti jinejm rokům byla bída.Teď když se dostanu k vodě,tak už se snažím jen o pruhaté ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2016 v 18:27® JohnyBe
- Datum lovu: 27.10 2016 | Revír: Svazová voda | Způsob lovu: Přívlač
Při pokusu něco uvláčet byl potočák s 42 centimetry ohromným překvapením a i když jsem ho měl v podběráku tak jsem sám nevěřil že je to pravda. Plave si dál a snad se ještě někdy potkáme
Tento příspěvek byl editován 29.10.2016 03:53:42 administrátorem regulus.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 29. října 2016 ve 14:01
JohnyBe: super díky… jo barva mě taky celkem překvapila i když doufal jsem v pár červených teček
- Sobota 29. října 2016 ve 3:54
regulus: Datum jsem ti spravil
- Pátek 28. října 2016 v 8:51
jepice-zruseno: Docela zvláštní zbarvení. Oni naodzim v době hájení dost berou a tak se na i na MP občas chytnou slušné kusy.
- Čtvrtek 27. října 2016 v 19:27
JohnyBe: Pardon špatné datum, správné je 27. 10. 2016
- Sobota 29. října 2016 ve 14:01
- Čtvrtek 27. října 2016 v 1:43® Klobasa
- Datum lovu: 24.10 2016 | Revír: Vražednej | Způsob lovu: Sumcařina
Vánoce se blíží, přišel čas pobít pár násaďáků, než to za mně udělá někdo jinej. Třeba vrazi na výlovu nebo nebo u Kauflandu v kádích s filtrací:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. října 2016 v 7:32® lewi
- Datum lovu: 25.10.2016 | Způsob lovu: Přívlač
velikost včera odpovídala velikosti nástrahy – na milimetr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2016 v 18:21® Pikeperch
- Datum lovu: přívlač
Víkendový odpočinek od učení dopadl poměrně úspěšně. K mému velkému překvapení se mezi štičí dorost připletlo i pár lepších zubatých
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2016 v 10:02® Jurgen
- Datum lovu: 21.10.2016 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Feeder
82cm, 9.5kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2016 v 0:50® Klobasa
- Datum lovu: 18.10 2016 | Způsob lovu: Přívlač
Neuvěřitelnou podívanou jsem zažil v čisté podzimní vodě. Zdolal jsem padesátku candoše, za kterým se přijela podívat cca.
Tento příspěvek byl editován 23.10.2016 00:55:34 uživatelem Klobasa.pětešadesátka kudla a asi ho chtěla sežrat, nebo si jen zašpásovat. Nechal jsem ho chvilku v podběráku, kde mi vyplivl kopyto a dál zkoušel házet na tu zákeřnou zubatku, ale nenechala se přemluvit, což bylo její štěstí panč by okusila můj proklatě wostrej zavíráček. Původně jsem ho chtěl sežrat, ale má tam asi těžkej život, tak jsem mu popřál ještě alespoň šedesátku. Video ani fotky nemám, poněvadž jsem lempl a zapomněl jsem si nabít přístroj
, ale zážitek mám v hlavě napořád, a proto chodím k vodě. Dodám tři uvláčené pruhatce, jeden z nich má dokonce přes třicet, tak jsem je taky radši místo pochoutky pro děti vrátil, letos se chovám k rybám nějak příliš velkoryse a mrazák zeje prázdnotou, jsem zkrátka zbabělec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.