Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 4. července 2016 ve 22:55® Snakei
- Datum lovu: 4.7.2016 | Revír: Malše P | Způsob lovu: Muškaření
Dneska první dva úspěchy s muškařákem, sice prckové, ale radost neuvěřitelná. Myslím, že nikdy nezapomenu, jak sem poprvé viděl pstruha zaútocit na mušku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2016 ve 12:04® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší výlet byl opět milým spestřením dosavadní sezóny. Sice jsem nepovodil přiliš velké ryby, ale co do počtu to bylo fajn. Ctyři mimča a dvě spadlé trošku lepši rybky, k tomu solidní tloušť a dvě kudly. Kdybych neutrhl pár svých oblíbených nastrah, nemělo to chybu, ale i tak paráda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2016 v 8:56® Skalenejřízek
- Datum lovu: 4.7 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Céčka v dnešní době internetů umí chytit každej zewl tak sem hodím zatím letos nejcenější úlovek,chycen náhodně při průzkumu nového candátího fleku.Měl cca 2,5kg.
Tento příspěvek byl editován 4.7.2016 08:59:24 uživatelem Skalenejřízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 6. července 2016 ve 12:03
Klobasa: Ten podběrák pořád mám, takže vím naprosto přesně kolik ten potočák měřil i vážil, veliká gratulace!
- Středa 6. července 2016 ve 12:03
- Neděle 3. července 2016 ve 23:09® misilov
- Datum lovu: 2.7.2016 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Krásná zubatice z Jesenice
Tento příspěvek byl editován 3.7.2016 23:10:21 uživatelem misilov.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2016 v 18:00® Filip816
- Revír: Řeka | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. července 2016 ve 22:09® HaD
- Datum lovu: 30.6.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. července 2016 ve 22:08® HaD
- Datum lovu: 30.6.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. července 2016 ve 22:08® HaD
- Sobota 2. července 2016 ve 22:07® HaD
- Sobota 2. července 2016 ve 22:01® HaD
- Datum lovu: 30.6.2016 | Způsob lovu: Přívlač
V minulých dnech jsem se jedno odpoledne a ráno věnoval opět candátům. S bráchou na velké vodě na kajacích. Byl docela vítr a vlny, ale ustáli jsme to s grácií. A ryby se nám docela za odvahu odvděčily! Céčka kousali a my si užívali dosyta! Všechny naše candátové TOPky (Novinka 2016 – Swimmer Slim a pak tradičně prostřední Magneto) šlapaly dobře. Dokonce se mi povedlo vychytat nějaké ta selfí na kajaku
Jo a velmi se mi zatím osvědčuje prut Zorro. Jsem jeho fanda!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2016 v 16:42® Pikeperch
-
Tak fousáčům zvedlá voda svědčila. Za 3 dny se podařilo deset kousků. Lochnesky to sice nebyly, ale potěšili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. června 2016 ve 20:41® Scanix
Po bouřce přikalená voda z polí lákala alespoň ke krátké vycházce, nakonec po překonání dopravní zácpy jsem se dostal konečně k vodě na kýžené dvě hodinky a kousek. Bylo z toho pět záběrů, první menší ryba mi spadla hned po záseku, druhá mi ovšem chvíli na prutě zůstala, po nenápadném klepnutí následoval prudký obrat a pak odpor, co protočil slušně na krev dotažený naviják, pak kopanec a šnůra splihla, ryba ale na prutě zůstává, další rana, tah a tentokrát se ovšem už nic neožilo. Po prozkoumání nástrahy bylo jasné, že VMC bytelně vypadající háky nejsou to pravé
Tento příspěvek byl editován 30.6.2016 20:46:54 uživatelem Scanix.Po pár dalších hodech a zběsilé výměně nástrah jsem se opět vrátil k původní volbě a na druhý hod přišel sumík taks 125cm, po odháčkování jsem nahodil a záběr po dopadu jsem nezužitkoval. Později jsem se jěště přidal cca metrový kousek a více se již nepovedlo navíc nastal čas k návratu. I tak to bylo moc fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 1. července 2016 v 16:21
revoke: Jsi fakt dobrý!
- Pátek 1. července 2016 v 16:21
- Čtvrtek 30. června 2016 ve 20:11® Klobasa
- Datum lovu: 22.6 2016 | Revír: Zvláštní | Způsob lovu: Přívlač
Kapr dravý mívá takový ty smutný očička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. června 2016 v 9:35® JohnyBe
- Datum lovu: 29.6 2016 | Revír: mimopstruhová | Způsob lovu: Přívlač
Větší ryby se mi prostě vyhýbají…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2016 ve 13:25® HaD
- Datum lovu: 22.6.2016 | Způsob lovu: Sumcařina
Velcí nebyli, ale divocí solidně
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2016 ve 13:21® HaD
- Datum lovu: 21.6.2016 | Způsob lovu: Sumcařina
Rybolov s kajakem na pravěké řece tekoucí pouští a polopouští? Jooo, to je extrém, který miluju!!! A když pohoda, tak na maximum
BTW: Koupel v oblečení a hurá na dunu nad sumčí řekou kdesi v Ásii. Pár desítek vteřin na poušti nad řekou a hovada se i přes polední žár okamžitě slítávají. Dlouhé kalhoty a košile mě nechránily jen proti slunci, ale i proti hmyzu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2016 ve 13:20® HaD
- Datum lovu: 20.6.2016 | Způsob lovu: Sumcařina
Jsem milovník improvizací a těžkých podmínek. Do Kazachstánu bylo vožení sumčích stojanů nemožné… A tak jsme improvizovali. Vrchol sumčích stojanů byly „patičky“ ze zakopaných pet-lahví
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2016 v 11:59® HaD
- Datum lovu: 29.6.2016 | Způsob lovu: Přívlač
nes pokus o candáty nevyšel. Ani brnk! Brácha si vykoledoval záběry tři a zužitkoval jeden – z bojujícího candáta 80 cm se nakonec vyklubal sumeček cca 70 cm… Taky dobrý a zejména na UL prut s nymfou L zážitek. Jo a zážitek to byl i pro mě, protože mě brácha alarmoval a já na kajaku sprintoval cca 300m. Rychlost mi echolot ukazoval 7,5 km/h. Slušný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 29. června 2016 ve 21:22
HaD: Alfa :)))
- Středa 29. června 2016 ve 13:40
kubas: Jasný, mám tady toho Alfa sumce :-)… Doklad pořešíme až to praskne kdyžtak, na pohodu ;-).
- Středa 29. června 2016 ve 13:29
HaD: Jo tááááák :-) Máš pro mě něco? Kapříci jsou připravení k vyplutí. Jako vždy :-D Bez dokladu samozřejmě ;-)
- Středa 29. června 2016 ve 13:22
kubas: Kdybys byl na vyšším levelu, tak se nemusíš soustředit a máš rybu už dopředu nachystanou… s dokladem :-))).
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Středa 29. června 2016 ve 21:22
- Středa 29. června 2016 v 11:31® Scanix
Tak jsem se zatím od zahájení mockrát k vodě nedostal, ale občas vyběhnu za barák. Rybek je celkem dost, alespoň občas a zero zatím nebylo, ale velikostně to pokulhává a tak jako každý rok to má prostě sestupnou tendenci a je třeba si na to zvykat. Tak alespoň nějaké to mimčo kousne a o rybách 150+ si zatím nechám zdát. No sezóna sotva začala, tak snad ještě něco klepne
Tento příspěvek byl editován 29.6.2016 11:34:28 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2016 v 0:08® Salmo
- Datum lovu: 19.6. - 26.6. | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Týdenní výprava se dvěma kolegy na přehradu se stala spíš než lovem ryb, lovem fotografií.. Naším programem byla „orba“ koryta gumami a woblery, ve snaze vyprovokovat nějakého candáta či sumce k záběru. Ryby ale absolutně nespolupracovaly, za šest podvečerů a tři rána se nám ve třech lidech povedlo udělat pouze dva záběry od jednoho sumečka a jednoho candátka v akvarijních velikostech. Oba navíc spadli z háčku tešně pod lodí. Jedno ráno jsme tedy obětovali štikám a pár dorostenek nás obšťastnilo svými záběry, přidal se k nim sem tam i kočovník bolen. Při nedělním odjezdu z chaty směrem domů, jsem se již bez kolegů zastavil na řece a se sloganem „naděje umírá poslední“ se vydal zvrátit výsledek výpravy. Svatý Petr ocenil snahu a nakonec se jedna lepší ryba přece jenom povedla. Konec dobrý, všechno dobré
Tento příspěvek byl editován 28.6.2016 00:09:00 uživatelem Salmo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2016 ve 22:16® pemalda
- Datum lovu: 27.6.16 | Způsob lovu: Přívlač
Do dneška jsem se od zahájení docela trápil a moc sem si nezachytal a to hlavně díky stavu vody v řece.Hned jak se voda začla trochu čistit,tak zas řádně zapršelo a řeka šla včera téměř o dva metry nahoru,ale naštestí to rychle opadá.Větší tloušti přes 50 se mi letos zatím nějak vyhejbaj a u sumce jsem se taky přes 50 ještě nepřehoup
Až dnes se mi povedlo narazit na hejno krásnejch bolenů,kteří šli téměř na hod a tak jsem si konečně něco pořádně potahal.Chytil jsem jich docela dost a vesměs to byli kousci mezi 60 až 70 čísly.Moc jsem se nezdržoval focením a radši lovil,když byli tak při chuti.Jejich hodování trvalo něco přes hodinu než vše ztichlo a byl konec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2016 v 6:18® Petula
- Datum lovu: 26.6.2016 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Plavaná
Po bouřce vycházka na hady
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2016 ve 22:02® Pikeperch
- Způsob lovu: Přívlač
Občas do toho nějaký ten jesenobolen kopne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2016 v 18:32® sethy
-
První vyjížďka na řeku…jo šlo to. 118cm už bylo lepší než posledně ta štíhlata na přehradě (jen rychlocvak mobilem).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2016 ve 14:50® HaD
- Datum lovu: 25.6.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně výlet za candáty a byť ryb málo, tak úspěšný. Napřed Michal dostal asi čtvrtým hodem na Swimmer Slim candáta 70 cm. Já vzápětí na vertikál se stejnou nástrahou pod lodí rána jak z děla, ale nesekl jsem ho. Vzápětí další a podvečer ještě asi 2 záběry. Bohužel jsem žádný neproměnil. Ráno o něco lepší – sáhli jsme si každý – já rybu odhadem 55 na nymfu 8 cm. Sice vlastně bída, ale vlastně super
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2016 ve 20:29® Padis
- Datum lovu: 24.6.16 | Způsob lovu: Přívlač
Včera ráno na skok u vody.Rybkám se moc nechtělo,ale i přesto jsem nějaké ty ryby chytil.
Tento příspěvek byl editován 25.6.2016 20:34:01 uživatelem Padis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2016 v 11:03® JohnyBe
- Datum lovu: 23.6. 2016 | Revír: mimopstruhová | Způsob lovu: Přívlač
Smáčci 4 cm bodují
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2016 ve 13:59® Petula
- Datum lovu: 24.6.2016 | Revír: Potok | Způsob lovu: Přívlač
Dnes horko už ráno,tak jsem byl vděčný i za jediný záběr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2016 v 11:30® revoke
- Datum lovu: Svatojánská noc | Revír: Olomoucké štěrkopísky | Způsob lovu: Klasická položenáJóó třešně zrály, zrovna třešně zrály, sladký třešně zrály a jak to bylo dál?Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 24. června 2016 v 9:58® HaD
- Datum lovu: 24.6.2016 | Revír: Vlkov
Ranní pokus o líny se vydařil, 3 kousci nás moc potěšili. Ale už to není co kdysi
Tento příspěvek byl editován 24.6.2016 09:59:44 uživatelem HaD.Pár nenažranců a ryb je už zlomek… Pokud máte oblíbený a dobře zarybněný revír, vězte, že je to často jen a jen v rukou nás rybářů a z pomyslného rybářského ráje na zemi umí pár hladových masařů učinit prázdnou louži! Pokud bažíte po rybím mase, berte si kapry a pstruhy duhové (případně lokálně přemnožené jiné druhy ryb – cejny apod.). Tyto ryby se do vod sypou po tisících tun a jsou k tomu určené. Ostatní ryby si zaslouží svobodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.