Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. listopadu 2005 v 11:18® SS
-
mije dvě 36ky ................
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. listopadu 2005 v 11:17® SS
-
tady muj bolen ...........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. listopadu 2005 v 11:16® SS
-
DoTovo dva krasavci ...........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. listopadu 2005 v 11:15® SS
-
Dneska toho pro vás mám pánové trochu víc, tak začneme pěkně od začátku. v sobotu jsme s DoTem za dopoledne nabušili tak 50 okounů ............. byli to ale samý děti, jestli mezi nima byly 4, který měli 28 cm, jinak nic velkýho ............... v neděli špatná volba místa se podepsala na množství ulovených ryb a tak trochu i na náladě lovců. V jedné zátoce totální pohořelice, tak DoT jel potom domu a já jsem ještě přejel a tam jsem si trochu zpravil chuť tak 15ti kouskama, zase ale samý písklata ................... zato dneska to byla jiná písnička
) ............ já 36, 36,5 a k tomu krásnejch 42 cm !! ............ aby
toho nebylo málo, zak k tomu ještě spousta malejch a bolen 67
) ............... DoT se k tomu ale taky postavil čelem a přelstil 2 ks.
32 a 38 cm. Samozřejmě že si ale musel vybrat i pravidelnou dávku smůly
a tak ve finále mu to uňafla štika odhadem tak 80 cm
) .............. tak že docela povedená rybanda, ne ?........
) ............. taky vás mám rád !! ............... a JAK !!!Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. listopadu 2005 v 9:10® jake
-
V sobotu s kolegou na Dřevnici – jen pár malých jelců – většinou na marmyšky, já jednoho na twistra – bída. Včera už jsem ani nešel kvůli počasí. Jenom se divím, že brněnská není zamrzlá. Na Zlínsku jsou všechny stojáky pod ledem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. listopadu 2005 v 8:04® Dědek
-
Včera na brněnské přehradě s Hrajim, sníh a zima, ale nebyli jsme bezrybka
Fotka je z telefonu,tak nevím, jak to bude vypadat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2005 ve 21:20® Hrouzek
-
Tak dneska hlavně pokus o parmy, nevydařeno… Bobkařská trpělivost nás po hodině a půl opustila, tak jsme složili zbraně a zkusili jsme eště něco zubatýho na přívlač a také nic.. takže aspoň fotka jednoho tlouštíka z dvou. Záběr a zásek byl pěkný, dávalo velkou naději,že to bude jedna zvětších parem, ale když tatka po záseku čekal a žádnej očekávaný rozjezd se nekonal, tak dal rybě skluz až před připravej foták… No vousky to nemá, ale aspon něco.. :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2005 v 19:49® fedo
-
. este jedna s digitalu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2005 v 19:15® fedo
-
Dnešný lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. listopadu 2005 v 15:47@ Alivio
-
431032 – Ohře 12 Alivio neni bezrybka,Alivio chytil parmu 42 cm na bílý kopyto Relax.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2005 ve 13:39® red
-
a tu je este jedna z nasich nastrah !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2005 ve 13:38® red
-
vcerajsi lov hlavatky s Kostnakom … sice neuspesny ale krasna vychadzka samozrejme
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2005 ve 13:25® BoBo-Falknow
-
Dnes vláčka s M_Mikim, Příchym a Aliviem. Zkoušeli jsme gumky na Jesenici, ale spíš než rybařina to bylo trápení v mrazu. Výsledek – M_Miki okoun 28 (viz foto), Příchy okoun 32, já štička cca 45 a Alivio pěkná plastová trubka, kterou zdolal po boji na hranici výdrže cajku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. listopadu 2005 ve 12:02® kkarlos
-
tak sem se vratil z hodinovy vlacky na uslave a nic jen podseklej cejn!!!:(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2005 ve 20:13® MAF
-
BASS"Abys viděl,že neleníme tady je nejmladší z rodu Mafů koncem října

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2005 v 17:13® Zlinsky_lovec
-
Po příchodu k vodě jsem uviděl známého mužíčka, zde známého pod nickem jake. Hned jsem si řekl, že to je v pr. i, protože v jeho přítomnosti se mě nikdy nikdy nedařilo. Dnešek nebyl vyjímkou. Letos poprvé bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. listopadu 2005 v 17:00® Koudy
-
Dneska muškaření na Ostravici,bohužel asi 10 min. po příchodu se zakalila voda a ryby nebraly,ale jinak bylo fajn…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 10:29@ Alivio
-
431037 – Ohře 16 – Bezrybka i přes BoBovu duševní a psychyckou podporu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 10:07® SS
-
................ a pošli dědka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 10:05® SS
-
ještě takhle ...........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 10:02® SS
-
Tak pánové, dnes přišel letošní sedmej
............. 41 cm – nevážen, na woblera 7 cm. Okolnosti ulovení si
nechte vyprávět od DoTa, protože mě by to asi roztrhlo smíchy
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. listopadu 2005 v 17:02@ Alivio
-
431099 – Ohře 15/R RMV Velká Anna Konečně jsem chytil svou první rybu na gumu. Byla to štička kolem 35 cm a osudnou se jí stalo 5 cm zlato-hnědý banjo s flitrama od Relaxu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. listopadu 2005 v 6:41® jake
-
Včera 2 hoďinky vláčka na Lukově. Candáti vůbec nešli. Přišla 1 štička cca 45 na wobblera Kácel. Koupil jsem jich předevčírem 5 – takže byla premiéra (relativně úspěšná). Vypadají velmi dobře a hlavně cena je nesrovnatelně nižší než u wobblerů zn. Rapala, Storm Salmo apod. – od 70 do 100 Kč za kus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. listopadu 2005 v 10:18® SS
-
Dneska jsme sebou měli " učedníka " a docela se mu zadařilo. Sice jedinej záběr za celý ráno, ale zato hned 36 cm ............... gratuluji
........... jinak já s DoTem každej několik malejch
a k tomu ještě každej bolena. Muj měl prej 60 a DoTovo o pár cm míň.
Ale i tak potěšili, byli to krásný záběry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 19:27® BoBo-Falknow
-
Šel jsem si dnes zamušit na Svatavu. Rybky sice nesbírali, ale já se rozhodnul vyházet je posledním modelem svých jepic
Docela se dařilo – vytaženo 18 lipanů 25–33 cm, sice nic velkého,
ale na vlastní mouchy potěší i prckové
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 19:17® paccco
-
Sázava 13-dnešní dopolední vláčka,teplota 0°c,jedna štika 55cm(vrácena vodě). Letos poprvé bez jediné vázky,takže velice příjemná přívlač!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 16:06® pepino99
-
s brašulákem v sobotu 69cm . A jedna hodně hodně velká spadla :o((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:20® doktor
-
Ešte raz 71cm. Václav: Super fotka!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:19® doktor
-
sobota 19.11. – 71cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 13:21® Vaclav
-
Sobota 19.11. na Skalce – teplota vzduchu –3°C, teplota vody +4,8°c. Ledový severní vítr, ale něco málo se za čtyři hodiny vláčení povedlo – dvě štiky kolem 60 cm, jednu z nich zachycuje snímek Karla Brože na 15 cm wobbleru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.