Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. listopadu 2005 v 10:30® ORIMP
ORIMP

Pardon datum lovu 20.11.2005.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 21. listopadu 2005 v 10:29® ORIMP
    ORIMP

a este na snehu!

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1688.jpg
      Pondělí 21. listopadu 2005 v 10:22® ORIMP
      ORIMP

VD Žilina:včera lov duhakov nič moc,vedla mňa kamarat Laco na gumku storm- stuku 70cm bez lanka!Gumku sme nenašli-mňam!

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1687.jpg
        Neděle 20. listopadu 2005 ve 23:36® regulus
        regulus

Tak se taky zapojím, brněnskej prígl (přehrada), dopoledne slunko, odpoledne zamračeno, potom sníh, kupodivu poměrně dost „kolegů“, převážně bobkaři, zima jak v pr. i, jen vláčka, 2× okyš cca 15 a 25 cm(neměřil jsem), nach wasr, upadenej bolen, těžko říct, v rozmezí 60–80 cm, nástraha wobler.

Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:56® jake
          jake

Po páteční euforii se třemi candátky během hodiny přišlo o víkendu rychlé vystřízlivění – 2× bezrybka (když nepočítám 1 malého jelčáka). Čajda a Big Mike – kluci – závidím. Včetně té zimy i toho vypnutého candáta :-)

Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:49® Čajda

Pilský u Bohdanče,od­poledne asi dvě hodiny. Jeden duhák 43cm,jeden menší a jeden spadlý těsně u břehu,všechno na rotačku 0. Byla příšerná zima,ale byla to nádhera.

Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:39® Mike
              Mike

Včera Lužnice, candátek 30 cm, dnes odpoledne zase Lužnice – totál fiasko! První candoš se vůbec nenechal odlepit ode dna a po chvilce vypnul a druhý asi za hodinu na tom samém místě mi spadnul z háčku tak 2 metry od břehu, odhadem do 70 cm!!! Ještě teď se místní v nedaléké vesničce křižují, co že se to tam u řeky potloukalo za příšeru, co vydávala takové zvuky!!! Neumět plavat, asi bych se utopil!!! Řval jsem jak pominutý a pak utekl vybrečet se domů!!!!! Už jsem v klídku, o víkendu beru 3 přívlačáky a snad mi neuteče!!!

Chybu vidím v nasazení vlasce oproti klasické pletence (zamrzala a i očka)

Neděle 20. listopadu 2005 v 19:03® BoBo-Falknow
                BoBo-Falknow

Dnes jsem byl domluven s Příchym, že se sejdeme na Jesenici a že vezmu ještě kámoše. Jelikož kámoš bydlí na horách a já jsem vyznavač adrenalinových sportů (zimní pneu jsou v garáži jako v bavlnce), tak ráno bylo poměrně zajímavé. Dá se říci, že adrenalin na rybách začal stoupat s prvními metry za volantem :-)) . Nakonec jsem vše zvládnul bez nehody, ale na Jesenici jsme dorazili pozdě. Při šťastném shledání nám Příchy hlásil, že okyši už pěknou chvilku jdou. Měl chycené 3ks a bylo by jich více, nebýt „kvalitního“ vlasce, kterým Příchy rozvíjí své tvůrčí schopnosti. Zkoušeli jsme Berkley twistry 3" žluté, ale ani drb. Sotva příchy rozpletl svetr z vlasce a nahodil obávané „Příchykopyto®“, zdolal krásného okouna 30cm. Psychicky jsem to nevydržel a bodnul jsem na hlavičku tentýž výrobek této místně známé firmy. Během chvilky jsem měl na břehu dva okyše 26 a 30cm. Pak se okyši stáhli a já jen po břehu sbíral plandy, rotačky a gumy (nástrahy, ne špr. ky). Kámoš s Berkleyem za celou dobu ani drb. Akorát mne mrzí, že jsem zapomněl okyše vyfotit, fotka ve sněhu by měla své kouzlo :-(( Holt příště…

P. S. Jardo, mám pocit, že už to funguje :-)

Neděle 20. listopadu 2005 v 15:18® jaryn

od čtrvtka do soboty Orlík ve třech s motorem od dražiče po červenou celkem 4 candátci do 40cm. okouni se neukázali , bída

Neděle 20. listopadu 2005 ve 13:34® Raf
                    Raf

a moje štika 78 cm, bohužel focená až po měření skoro ve tmě

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1680.jpg
                      Neděle 20. listopadu 2005 ve 13:23® Raf
                      Raf

největší candát závodu

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1679.jpg
                        Neděle 20. listopadu 2005 ve 13:19® Raf
                        Raf

pěknej candát

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1678.jpg
                          Neděle 20. listopadu 2005 ve 13:16® Raf
                          Raf

Toušeň Byl jsem na naprosto famózních závodech v lovu štik. A musim říct, že takhle jsem si letos ještě dravce nezachytal. 11 štik a 2 okouni mi vynesli celkové druhé místo. Úžasným úspěchem byla i mnou ulovená největší ryba závodu – štika 78 cm. Jinak se chytalo i hodně okounů a candátů.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1677.jpg
                            Sobota 19. listopadu 2005 ve 22:19® Prichy
                            Prichy

jesenice. vlacka a gumovani dna. druhej nahoz, ryba nesla odlepit ode dna.. asi stika. bud ukousnuto nebo v horsim pripade spatny vlasec. Bohuzel mi ukousla posledni trojkovej ripper. jeste ze byla voda dole a spoustu nastrah jsem nasel :-) vzdy, kdyz jsem jednu utrhl dalsi jsem nasel. pak nekolik zaberu na okouny. ponechal jsem si dva kolem 30 a jednu nalezenou raplku :-D jupiiii

Sobota 19. listopadu 2005 v 17:53® Koudy
                              Koudy

Dneska s mušákem na Ostravici,ze začátku jsme zkoušeli sušit ale jen jeden pidi obecňák,tak jsme přešli na blešivce a to bylo to pravé,ve dvou asi 40 lipanu+2 du­háci(ti ponecháni) za 1,5 hodky. super chytačka,poprvé muškaření v chumelenici,bez neoprenů ani ránu:-)

Sobota 19. listopadu 2005 v 17:39® HaD
                                HaD

ve čtyřech jeden záběr. Zdenda pak prý odpoledne dostal štiku 55cm, Štěpán 69cm a metrovka mu utekla. já byl se synáčkem na pohádce v kině :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1674.jpg
                                  Sobota 19. listopadu 2005 v 17:36® HaD
                                  HaD

a takhle to vypadalo u vody dnes

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1673.jpg
                                    Sobota 19. listopadu 2005 v 17:32® HaD
                                    HaD

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1672.jpg
                                      Sobota 19. listopadu 2005 v 17:31® HaD
                                      HaD

jeden pstroužek a vzadu pepíno, který chtěl být taky zvěčněn :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1671.jpg
                                        Sobota 19. listopadu 2005 v 17:31® HaD
                                        HaD

tady ještě z Lipna, kde jsme byli ve středu. než jsme štiku vyfotili, tak mi z lodi utekla :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1670.jpg
                                          Sobota 19. listopadu 2005 v 17:26® HaD
                                          HaD

někdy před týdnem jsme byli se Zdendou na Orlíku. moc to nebralo, ale Zdenda si to užil…

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1669.jpg
                                            Sobota 19. listopadu 2005 v 16:16® Hrouzek
                                            Hrouzek

a ještě jedna pro kamarády :o)

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1668.jpg
                                              Sobota 19. listopadu 2005 v 16:13® Hrouzek
                                              Hrouzek

tenhle wobler ji asi opravdu zachutnal, po zjištění,že jsem už poněkolikáté ztratil peán,to bylo zajímavé..,ale tatka otevřel zobák a já klacíkem uspěšně vyproštil a mohla zas plavat.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1667.jpg
                                                Sobota 19. listopadu 2005 v 16:10® Hrouzek
                                                Hrouzek

trochu toho boje…

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1666.jpg
                                                  Sobota 19. listopadu 2005 v 16:08® Hrouzek
                                                  Hrouzek

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1665.jpg
                                                    Sobota 19. listopadu 2005 v 16:05® Hrouzek
                                                    Hrouzek

Dneska nejdříve s muškou,ale ta nic moc nedělala krom pár potahů s jednim vytaženým duhákem,tak jsme jeli zkusit štiky a stihli jsme to jen tak-tak a jestli se neoteplí,tak to byla poslední vláčka na tom revíru v tomto roce… Rybník už byl 99% pokryt tenkým ledem,občas v tom malej otvor a někde šlo vodit woblera pod ledem,protože to byl jenom sněhovej pokryv,tak se to dalo rozrážet… Ze začátku nic, pak jsem začal vodit woblery pomaleji a nepravidelně a už to celkem šlo.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1664.jpg
                                                      Pátek 18. listopadu 2005 v 17:32® jake
                                                      jake

Dnes konečně po delší době spokojenost s vláčkou. Zdá se, že už by to konečně mohlo začít jít. Na Lukově dnes 3 candátci – žádní obři – největší 46 – ale potěšili. Všechno na jednu plandu, kterou jsem si podobnou koupil v úterý a hned druhým náhozem – krásný okoun a hned asi pátým náhozem se mi otevřela karabinka a bylo po plandě. Tak jsem si ji šel dnes koupit znovu. V zeleném proužku už nebyla, tak jsem vzal žlutý – a zdá se, že to by na candátky mohlo fungovat. :-)

Pátek 18. listopadu 2005 v 10:34® ORIMP
                                                        ORIMP

Parťák Andy sa včera pochlapil!Rieka Kysuca-Jalec hlavatý,nemera­ný,vrátený!

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1662.jpg
                                                          Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 21:10® Fredy

Dnes vlacka s Denigom,ja ako obvykle bezrybka. Denigovi sa darilo. Ach jo…

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1661.jpg
                                                            Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 20:36® Mlady_Rybar

to sem psal já