Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 21. listopadu 2005 v 10:30® ORIMP
-  
Pardon datum lovu 20.11.2005. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 21. listopadu 2005 v 10:29® ORIMP
-  
a este na snehu!  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 21. listopadu 2005 v 10:22® ORIMP
-  
VD Žilina:včera lov duhakov nič moc,vedla mňa kamarat Laco na gumku storm- stuku 70cm bez lanka!Gumku sme nenašli-mňam!  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 ve 23:36® regulus
-  
Tak se taky zapojím, brněnskej prígl (přehrada), dopoledne slunko, odpoledne zamračeno, potom sníh, kupodivu poměrně dost „kolegů“, převážně bobkaři, zima jak v pr. i, jen vláčka, 2× okyš cca 15 a 25 cm(neměřil jsem), nach wasr, upadenej bolen, těžko říct, v rozmezí 60–80 cm, nástraha wobler. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:56® jake
-  
Po páteční euforii se třemi candátky během hodiny přišlo o víkendu rychlé vystřízlivění – 2× bezrybka (když nepočítám 1 malého jelčáka). Čajda a Big Mike – kluci – závidím. Včetně té zimy i toho vypnutého candáta  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:49® Čajda
-  
Pilský u Bohdanče,odpoledne asi dvě hodiny. Jeden duhák 43cm,jeden menší a jeden spadlý těsně u břehu,všechno na rotačku 0. Byla příšerná zima,ale byla to nádhera. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:39® Mike
-  
Včera Lužnice, candátek 30 cm, dnes odpoledne zase Lužnice – totál fiasko! První candoš se vůbec nenechal odlepit ode dna a po chvilce vypnul a druhý asi za hodinu na tom samém místě mi spadnul z háčku tak 2 metry od břehu, odhadem do 70 cm!!! Ještě teď se místní v nedaléké vesničce křižují, co že se to tam u řeky potloukalo za příšeru, co vydávala takové zvuky!!! Neumět plavat, asi bych se utopil!!! Řval jsem jak pominutý a pak utekl vybrečet se domů!!!!! Už jsem v klídku, o víkendu beru 3 přívlačáky a snad mi neuteče!!! Chybu vidím v nasazení vlasce oproti klasické pletence (zamrzala a i očka) Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 v 19:03® BoBo-Falknow
-  
Dnes jsem byl domluven s Příchym, že se sejdeme na Jesenici a že vezmu ještě kámoše. Jelikož kámoš bydlí na horách a já jsem vyznavač adrenalinových sportů (zimní pneu jsou v garáži jako v bavlnce), tak ráno bylo poměrně zajímavé. Dá se říci, že adrenalin na rybách začal stoupat s prvními metry za volantem  . Nakonec jsem vše zvládnul
bez nehody, ale na Jesenici jsme dorazili pozdě. Při šťastném shledání
nám Příchy hlásil, že okyši už pěknou chvilku jdou. Měl chycené 3ks
a bylo by jich více, nebýt „kvalitního“ vlasce, kterým Příchy
rozvíjí své tvůrčí schopnosti. Zkoušeli jsme Berkley twistry 3" žluté,
ale ani drb. Sotva příchy rozpletl svetr z vlasce a nahodil obávané
„Příchykopyto®“, zdolal krásného okouna 30cm. Psychicky jsem to
nevydržel a bodnul jsem na hlavičku tentýž výrobek této místně známé
firmy. Během chvilky jsem měl na břehu dva okyše 26 a 30cm. Pak se okyši
stáhli a já jen po břehu sbíral plandy, rotačky a gumy (nástrahy, ne
špr. ky). Kámoš s Berkleyem za celou dobu ani drb. Akorát mne mrzí, že
jsem zapomněl okyše vyfotit, fotka ve sněhu by měla své kouzlo . Nakonec jsem vše zvládnul
bez nehody, ale na Jesenici jsme dorazili pozdě. Při šťastném shledání
nám Příchy hlásil, že okyši už pěknou chvilku jdou. Měl chycené 3ks
a bylo by jich více, nebýt „kvalitního“ vlasce, kterým Příchy
rozvíjí své tvůrčí schopnosti. Zkoušeli jsme Berkley twistry 3" žluté,
ale ani drb. Sotva příchy rozpletl svetr z vlasce a nahodil obávané
„Příchykopyto®“, zdolal krásného okouna 30cm. Psychicky jsem to
nevydržel a bodnul jsem na hlavičku tentýž výrobek této místně známé
firmy. Během chvilky jsem měl na břehu dva okyše 26 a 30cm. Pak se okyši
stáhli a já jen po břehu sbíral plandy, rotačky a gumy (nástrahy, ne
špr. ky). Kámoš s Berkleyem za celou dobu ani drb. Akorát mne mrzí, že
jsem zapomněl okyše vyfotit, fotka ve sněhu by měla své kouzlo Holt příště… Holt příště…P. S. Jardo, mám pocit, že už to funguje  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 v 15:18® jaryn
-  
od čtrvtka do soboty Orlík ve třech s motorem od dražiče po červenou celkem 4 candátci do 40cm. okouni se neukázali , bída Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 ve 13:34® Raf
-  
a moje štika 78 cm, bohužel focená až po měření skoro ve tmě  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 ve 13:23® Raf
-  
největší candát závodu  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 ve 13:19® Raf
-  
pěknej candát  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 20. listopadu 2005 ve 13:16® Raf
-  
Toušeň Byl jsem na naprosto famózních závodech v lovu štik. A musim říct, že takhle jsem si letos ještě dravce nezachytal. 11 štik a 2 okouni mi vynesli celkové druhé místo. Úžasným úspěchem byla i mnou ulovená největší ryba závodu – štika 78 cm. Jinak se chytalo i hodně okounů a candátů.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 ve 22:19® Prichy
-  
jesenice. vlacka a gumovani dna. druhej nahoz, ryba nesla odlepit ode dna.. asi stika. bud ukousnuto nebo v horsim pripade spatny vlasec. Bohuzel mi ukousla posledni trojkovej ripper. jeste ze byla voda dole a spoustu nastrah jsem nasel  vzdy, kdyz jsem jednu utrhl dalsi jsem nasel. pak
nekolik zaberu na okouny. ponechal jsem si dva kolem 30 a jednu nalezenou
raplku vzdy, kdyz jsem jednu utrhl dalsi jsem nasel. pak
nekolik zaberu na okouny. ponechal jsem si dva kolem 30 a jednu nalezenou
raplku jupiiiiKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. jupiiiiKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 17:53® Koudy
-  
Dneska s mušákem na Ostravici,ze začátku jsme zkoušeli sušit ale jen jeden pidi obecňák,tak jsme přešli na blešivce a to bylo to pravé,ve dvou asi 40 lipanu+2 duháci(ti ponecháni) za 1,5 hodky. super chytačka,poprvé muškaření v chumelenici,bez neoprenů ani ránu  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 17:39® HaD
-  
ve čtyřech jeden záběr. Zdenda pak prý odpoledne dostal štiku 55cm, Štěpán 69cm a metrovka mu utekla. já byl se synáčkem na pohádce v kině  ) ) Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 17:36® HaD
-  
a takhle to vypadalo u vody dnes  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 17:32® HaD
-  
…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 17:31® HaD
-  
jeden pstroužek a vzadu pepíno, který chtěl být taky zvěčněn  ) ) Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 17:31® HaD
-  
tady ještě z Lipna, kde jsme byli ve středu. než jsme štiku vyfotili, tak mi z lodi utekla  ) ) Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 17:26® HaD
-  
někdy před týdnem jsme byli se Zdendou na Orlíku. moc to nebralo, ale Zdenda si to užil…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 16:16® Hrouzek
-  
a ještě jedna pro kamarády :o)  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 16:13® Hrouzek
-  
tenhle wobler ji asi opravdu zachutnal, po zjištění,že jsem už poněkolikáté ztratil peán,to bylo zajímavé..,ale tatka otevřel zobák a já klacíkem uspěšně vyproštil a mohla zas plavat.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 16:10® Hrouzek
-  
trochu toho boje…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 16:08® Hrouzek
-  
…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 16:05® Hrouzek
-  
Dneska nejdříve s muškou,ale ta nic moc nedělala krom pár potahů s jednim vytaženým duhákem,tak jsme jeli zkusit štiky a stihli jsme to jen tak-tak a jestli se neoteplí,tak to byla poslední vláčka na tom revíru v tomto roce… Rybník už byl 99% pokryt tenkým ledem,občas v tom malej otvor a někde šlo vodit woblera pod ledem,protože to byl jenom sněhovej pokryv,tak se to dalo rozrážet… Ze začátku nic, pak jsem začal vodit woblery pomaleji a nepravidelně a už to celkem šlo.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 18. listopadu 2005 v 17:32® jake
-  
Dnes konečně po delší době spokojenost s vláčkou. Zdá se, že už by to konečně mohlo začít jít. Na Lukově dnes 3 candátci – žádní obři – největší 46 – ale potěšili. Všechno na jednu plandu, kterou jsem si podobnou koupil v úterý a hned druhým náhozem – krásný okoun a hned asi pátým náhozem se mi otevřela karabinka a bylo po plandě. Tak jsem si ji šel dnes koupit znovu. V zeleném proužku už nebyla, tak jsem vzal žlutý – a zdá se, že to by na candátky mohlo fungovat.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 18. listopadu 2005 v 10:34® ORIMP
-  
Parťák Andy sa včera pochlapil!Rieka Kysuca-Jalec hlavatý,nemeraný,vrátený!  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 21:10® Fredy
-  
Dnes vlacka s Denigom,ja ako obvykle bezrybka. Denigovi sa darilo. Ach jo…  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 20:36® Mlady_Rybar
-  
to sem psal já Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.