Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. listopadu 2005 v 18:00® Koudy
-
Dneska muškaření na Ostravici,bohužel asi 10 min. po příchodu se zakalila voda a ryby nebraly,ale jinak bylo fajn…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 11:29@ Alivio
-
431037 – Ohře 16 – Bezrybka i přes BoBovu duševní a psychyckou podporu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 11:07® SS
-
................ a pošli dědka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 11:05® SS
-
ještě takhle ...........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 11:02® SS
-
Tak pánové, dnes přišel letošní sedmej
............. 41 cm – nevážen, na woblera 7 cm. Okolnosti ulovení si nechte vyprávět od DoTa, protože mě by to asi roztrhlo smíchy
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. listopadu 2005 v 18:02@ Alivio
-
431099 – Ohře 15/R RMV Velká Anna Konečně jsem chytil svou první rybu na gumu. Byla to štička kolem 35 cm a osudnou se jí stalo 5 cm zlato-hnědý banjo s flitrama od Relaxu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. listopadu 2005 v 7:41® jake
-
Včera 2 hoďinky vláčka na Lukově. Candáti vůbec nešli. Přišla 1 štička cca 45 na wobblera Kácel. Koupil jsem jich předevčírem 5 – takže byla premiéra (relativně úspěšná). Vypadají velmi dobře a hlavně cena je nesrovnatelně nižší než u wobblerů zn. Rapala, Storm Salmo apod. – od 70 do 100 Kč za kus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. listopadu 2005 v 11:18® SS
-
Dneska jsme sebou měli " učedníka " a docela se mu zadařilo. Sice jedinej záběr za celý ráno, ale zato hned 36 cm ............... gratuluji
........... jinak já s DoTem každej několik malejch a k tomu ještě každej bolena. Muj měl prej 60 a DoTovo o pár cm míň. Ale i tak potěšili, byli to krásný záběry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 20:27® BoBo-Falknow
-
Šel jsem si dnes zamušit na Svatavu. Rybky sice nesbírali, ale já se rozhodnul vyházet je posledním modelem svých jepic
Docela se dařilo – vytaženo 18 lipanů 25–33 cm, sice nic velkého, ale na vlastní mouchy potěší i prckové
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 20:17® paccco
-
Sázava 13-dnešní dopolední vláčka,teplota 0°c,jedna štika 55cm(vrácena vodě). Letos poprvé bez jediné vázky,takže velice příjemná přívlač!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 17:06® pepino99
-
s brašulákem v sobotu 69cm . A jedna hodně hodně velká spadla :o((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 15:20® doktor
-
Ešte raz 71cm. Václav: Super fotka!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 15:19® doktor
-
sobota 19.11. – 71cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:21® Vaclav
-
Sobota 19.11. na Skalce – teplota vzduchu –3°C, teplota vody +4,8°c. Ledový severní vítr, ale něco málo se za čtyři hodiny vláčení povedlo – dvě štiky kolem 60 cm, jednu z nich zachycuje snímek Karla Brože na 15 cm wobbleru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 11:30® ORIMP
-
Pardon datum lovu 20.11.2005.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 11:29® ORIMP
-
a este na snehu!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 11:22® ORIMP
-
VD Žilina:včera lov duhakov nič moc,vedla mňa kamarat Laco na gumku storm- stuku 70cm bez lanka!Gumku sme nenašli-mňam!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. listopadu 2005 v 0:36® regulus
-
Tak se taky zapojím, brněnskej prígl (přehrada), dopoledne slunko, odpoledne zamračeno, potom sníh, kupodivu poměrně dost „kolegů“, převážně bobkaři, zima jak v pr. i, jen vláčka, 2× okyš cca 15 a 25 cm(neměřil jsem), nach wasr, upadenej bolen, těžko říct, v rozmezí 60–80 cm, nástraha wobler.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 ve 22:56® jake
-
Po páteční euforii se třemi candátky během hodiny přišlo o víkendu rychlé vystřízlivění – 2× bezrybka (když nepočítám 1 malého jelčáka). Čajda a Big Mike – kluci – závidím. Včetně té zimy i toho vypnutého candáta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 ve 22:49® Čajda
-
Pilský u Bohdanče,odpoledne asi dvě hodiny. Jeden duhák 43cm,jeden menší a jeden spadlý těsně u břehu,všechno na rotačku 0. Byla příšerná zima,ale byla to nádhera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 ve 22:39® Mike
-
Včera Lužnice, candátek 30 cm, dnes odpoledne zase Lužnice – totál fiasko! První candoš se vůbec nenechal odlepit ode dna a po chvilce vypnul a druhý asi za hodinu na tom samém místě mi spadnul z háčku tak 2 metry od břehu, odhadem do 70 cm!!! Ještě teď se místní v nedaléké vesničce křižují, co že se to tam u řeky potloukalo za příšeru, co vydávala takové zvuky!!! Neumět plavat, asi bych se utopil!!! Řval jsem jak pominutý a pak utekl vybrečet se domů!!!!! Už jsem v klídku, o víkendu beru 3 přívlačáky a snad mi neuteče!!!
Chybu vidím v nasazení vlasce oproti klasické pletence (zamrzala a i očka)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 ve 20:03® BoBo-Falknow
-
Dnes jsem byl domluven s Příchym, že se sejdeme na Jesenici a že vezmu ještě kámoše. Jelikož kámoš bydlí na horách a já jsem vyznavač adrenalinových sportů (zimní pneu jsou v garáži jako v bavlnce), tak ráno bylo poměrně zajímavé. Dá se říci, že adrenalin na rybách začal stoupat s prvními metry za volantem
. Nakonec jsem vše zvládnul bez nehody, ale na Jesenici jsme dorazili pozdě. Při šťastném shledání nám Příchy hlásil, že okyši už pěknou chvilku jdou. Měl chycené 3ks a bylo by jich více, nebýt „kvalitního“ vlasce, kterým Příchy rozvíjí své tvůrčí schopnosti. Zkoušeli jsme Berkley twistry 3" žluté, ale ani drb. Sotva příchy rozpletl svetr z vlasce a nahodil obávané „Příchykopyto®“, zdolal krásného okouna 30cm. Psychicky jsem to nevydržel a bodnul jsem na hlavičku tentýž výrobek této místně známé firmy. Během chvilky jsem měl na břehu dva okyše 26 a 30cm. Pak se okyši stáhli a já jen po břehu sbíral plandy, rotačky a gumy (nástrahy, ne špr. ky). Kámoš s Berkleyem za celou dobu ani drb. Akorát mne mrzí, že jsem zapomněl okyše vyfotit, fotka ve sněhu by měla své kouzlo
Holt příště…
P. S. Jardo, mám pocit, že už to funguje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 v 16:18® jaryn
-
od čtrvtka do soboty Orlík ve třech s motorem od dražiče po červenou celkem 4 candátci do 40cm. okouni se neukázali , bída
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 ve 14:34® Raf
-
a moje štika 78 cm, bohužel focená až po měření skoro ve tmě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 ve 14:23® Raf
-
největší candát závodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 ve 14:19® Raf
-
pěknej candát
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. listopadu 2005 ve 14:16® Raf
-
Toušeň Byl jsem na naprosto famózních závodech v lovu štik. A musim říct, že takhle jsem si letos ještě dravce nezachytal. 11 štik a 2 okouni mi vynesli celkové druhé místo. Úžasným úspěchem byla i mnou ulovená největší ryba závodu – štika 78 cm. Jinak se chytalo i hodně okounů a candátů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 ve 23:19® Prichy
-
jesenice. vlacka a gumovani dna. druhej nahoz, ryba nesla odlepit ode dna.. asi stika. bud ukousnuto nebo v horsim pripade spatny vlasec. Bohuzel mi ukousla posledni trojkovej ripper. jeste ze byla voda dole a spoustu nastrah jsem nasel
vzdy, kdyz jsem jednu utrhl dalsi jsem nasel. pak nekolik zaberu na okouny. ponechal jsem si dva kolem 30 a jednu nalezenou raplku
jupiiii
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 18:53® Koudy
-
Dneska s mušákem na Ostravici,ze začátku jsme zkoušeli sušit ale jen jeden pidi obecňák,tak jsme přešli na blešivce a to bylo to pravé,ve dvou asi 40 lipanu+2 duháci(ti ponecháni) za 1,5 hodky. super chytačka,poprvé muškaření v chumelenici,bez neoprenů ani ránu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 18:39® HaD
-
ve čtyřech jeden záběr. Zdenda pak prý odpoledne dostal štiku 55cm, Štěpán 69cm a metrovka mu utekla. já byl se synáčkem na pohádce v kině
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.