Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. srpna 2015 ve 21:37® LaMa
- Datum lovu: 2.8.2015 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Muškaření
Dnes na chvilicku u vody, po teckovanych nebylo vidu ani slechu ale aspon 4 mensi ostroretky a hromada tloustu se nechali prekecat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2015 v 18:44® skwor
- Datum lovu: 1.8.
Prvním hodem šedesátka, pak nucený přesun kvůli invazi koupáčů. Naštěstí to bralo i na druhém místě, největší kousek 66cm a k tomu čtyřicítka jesen na wobler.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2015 v 18:10® skwor
- Datum lovu: 31.7.
Hledání pokračuje, nová místa se rýsují. Největší kolem šedesáti, neměřeno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2015 v 9:31® Petula
- Datum lovu: 30.7.2015 | Revír: jezero | Způsob lovu: Plavaná
Jeden lepší den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2015 v 18:08® CK PEPA
-
Aljaška – řeka Mulchatna 1–7 července Vynikající úlovky lososů čavyča v červenci letošního roku byly částečně i dílem štěstí-náhody. Strefili jsme se přesně do začátku tahu kingů, bylo téměř ideální počasí a navíc byl letošní tah velmi silný, což dokládají i statistiky z automatického odečtu počtu táhnoucích lososů v některých aljašských řekách, viz http://www.adfg.alaska.gov/sf/FishCounts/ v poli „Search Fish Counts“ vyberte řeku Nushagak River. Asi 50% ryb, které táhnou do řeky Nushagak, pokračuje dále na trdliště řekou Mulchatna. To máme jen za letošní rok asi 50.000 kingů – lososů čavyča, 150.000 lososů keta a 400.000 lososů nerka. Snad skvělé rybaření i zachovalá divočina v téhle části Aljašky vydrží i do budoucna – v povodí řeky Mulchatna se uvažuje o otevření gigantického dolu na měď a zlato. Zatím se rybářům, ochráncům přírody a místním Idiánům podařilo otevření dolu zabránit. Zatím…
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 10. srpna 2015 v 0:07
Klobasa: David H.> Ano :-))
- Středa 5. srpna 2015 ve 12:01
HaD: Mimo tah se lososi také chytají, ale jen v moři.
- Středa 5. srpna 2015 v 9:31
mvincik: jak píše Skwor. My byli loni na lovu lososů, odházel jsem těžkými nástrahami desítky hodin a záběru se nedočkal. A to jsme věděli, že tam jsou, byli vidět a kolezové nějaké na prutě měli. Samože jinde to může být o dost snažší, ale rozhodně to není to tak lehké, jak na první pohled vypadá. Je to docela dřina…na jednu rybu. Není to pro každého.
- Čtvrtek 30. července 2015 v 19:54
Klobasa: skwor> Dík, pokud je to jak říkáš, budu si asi muset doplnit vzdělání. Vím jen o medvědech grizzly co je chytají v době tahu.
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Pondělí 10. srpna 2015 v 0:07
- Čtvrtek 30. července 2015 v 17:51® CK PEPA
-
Aljaška – řeka Mulchatna 1.-7. července Řeka Mulchatna byla pro některé z nás už desátou řekou, kde jsme měli možnost v posledních letech vyzkoušet lov kingů – lososů čavyča. Všichni jsme se shodli, že tolik kingů jsme v žádné řece nejen neulovili, ale ani neviděli. Každý muškař chytil 1–5 kingů denně, každý z vláčkařů dokonce 5–20 denně! A k tomu jako bonus ještě lososy keta-chum, nerka-sockeye, duháky, lipany a siveny malma. Prostě paráda.
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2015 v 16:58® Leontýn
- Datum lovu: 22.7.2015 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Pěkná výprava.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2015 v 0:20® Klobasa
- Datum lovu: Celej víkend bez ratolestí | Revír: V chatě i ve vodě (Nechranice) | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Lovící víc než slušnej bolen se překecat nenechal, líznul trojhák, udělal nějaký vlny nebo co a zmizel pryč, tak jsem začal lovit jinde a jinak. Hodil udičku s očkem na břeh, najednou rána a bum! Moje životní ryba zase už po několikáté zabrala. Příjemný to byl víkend
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 30. července 2015 v 9:58
Klobasa: Říkám jí to furt, NENOS TO, bolí to a zmenšuje je to. Je to marný, je to marný........holt stydlivá a plachá to žena a já musím prej taky nosit šortky:-)
- Čtvrtek 30. července 2015 v 9:31
troutkiller: No pokud je to tak tak je mi jí líto chodit takle stažená:-)))
- Čtvrtek 30. července 2015 v 7:39
Klobasa: troutkiller> Zase tak podměrečná jak vypadá není, ty plavky dneska hrozně utahujou a já jsem dolňák:-))
- Středa 29. července 2015 v 6:44
troutkiller: Pěkná ale vzhledem k tomu že jsem hornák bych jí jako podměrečnou okamžitě pustil do vody:-))))
- Čtvrtek 30. července 2015 v 9:58
- Úterý 28. července 2015 v 15:48® HaD
-
A tady ten TOP TOP TOP kousek – 46,5cm
A i můj syn Áda se nenechal zahanbit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 31. července 2015 v 15:09
HaD: casper: jistě, a rád! :-DDD
- Pátek 31. července 2015 v 15:09
HaD: trouťák: však si ho tam jeď chytit, prdel to neeeejni :-)))
- Pátek 31. července 2015 v 11:24
casper: seš buzna vole a vubec ti to nezávidim!
- Čtvrtek 30. července 2015 ve 13:54
troutkiller: Ten Okyš je zahraniční,tudíš mimo soutěž:-))
- Pátek 31. července 2015 v 15:09
- Úterý 28. července 2015 v 15:47® HaD
-
Tady je vidět jeho upřímná radost. Bavili nás ale i ti malí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. července 2015 v 15:47® HaD
-
Další sérka. Radim dopoledne nějakou dobu neměl záběr a pak nasadil přírodní nymfu a plesk!!! 43 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. července 2015 v 15:46® HaD
-
Pár lepších rybek. Tenhle večer žrali komáři a muchničky tak, že se bez krytu huby alespoň šátkem nedalo. Top – 43 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. července 2015 v 15:44® HaD
- Datum lovu: 18.7.2015 | Způsob lovu: Přívlač
Tak to tu trošičku „zaplevelím“ nějakými okouny
Nejkurióznější na úvod – okoun asi 12cm mi v klidu z hladiny zhltnul dvojitou nymfu 13cm určenou štikám
) Prostě psychouš
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. července 2015 v 9:37® satan666
- Datum lovu: Patek az Nedele | Revír: Nekde v Cechach | Způsob lovu: Sumcařina
Ahoj.Letos jsme s Kamaradem zacali se Sumcema.Konecne pri 4 Vyprave se na Nas Usmalo Stesticko a Oba jsme si Vytahli Vytouzeneho Fouse.Uzasnej Zazitek a Zkusenost s Kralem Ceskych Vod.Oba Zabery Prisli po 23 hod.Nastrazni ryby Kapr kolem 35 cm.Vetsi Ryba mela 185 cm a cca.do 40 kg a Druhy Fesak mel Lehce pres 100 cm.I ten Prcek Slupnul take Kapra kolem 35 cm..Ten Brutalni Tah Vestiho Sumce po Zaberu byl Hodne Slusnej.Obe Rybky Vesele Plavou Dale.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 28. července 2015 ve 23:13
satan666: Chtely jsme jeste o kousek Vetsiho Kaprika,ale bohuzel nechytli.jen tato velikost..
- Úterý 28. července 2015 ve 23:10
satan666: Chytali jmse na Reviru"A NENI TO V HRADKU",kde je MINIMALNI MIRA KAPRA 35 CM!!!Myslim Mysak1 to TREFIL PRESNE..35 …PRESNEJI..Jeden Kapr 37 a Druhy Kapr 38.cm..Opravdu jsme Nic Neporusili!!!PSAL JSEM KOLEM 35 CM,NEPRISLO MI DULEZITE,PSAT I VELIKOST NASTRAZNI RYBY..POCITAM,ZE TOHLE MA KAZDEJ SNAD ZAZITY A JASNY!!!OBA MAME PAPIRY HODNE LET A NIKDY BY NAS ANI NENAPADLO,NASTRAZOVAT PODMIROVOU RYBU!!!KDYZ UZ KVULI NICEMU JINEMU,TAK SNAD TEM PAPIRUM NEEE?!MYSLIM,ZE TO ZA TO NESTOJI!!!
- Úterý 28. července 2015 v 16:34
Klobasa: Nils Master> U nás do každého stojáku i do Berounky sypou jen čuníčky proložené občas línem a amurem. S potěšením ale zjišťuji, že se rapidně zvedá počet sumců parem a vostrejch, ale nemám pro to žádné logické vysvětlení, bo se nevysazují.
- Úterý 28. července 2015 v 16:27
Mysak1: Jj,volové :-) zaserte si Lužnici kapřem, přežerou se vám tam sumci a nějaký lulin z toho udělá sumcodrom. Ikdyž vlastně jak říkal Chorchus- sumec u nás nežije, takže tam budete mít jen ty prasátka. Hehe.
- zobrazit všechny komentáře (21)
- Úterý 28. července 2015 ve 23:13
- Pondělí 27. července 2015 ve 20:45® Padis
- Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Nějaká ta rybka z poslední návštěvy.Chtěl jsem zkusit sumce,ale přišla tato štička a 2 boleni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. července 2015 ve 21:25® Draky
- Datum lovu: 26. 7. 2015 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
S úmyslem chytit pár okounů jsem ulovil dva kandátí dorostence.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. července 2015 ve 20:38® Tomik
-
Taky jsem dneska vyrazil smočit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 28. července 2015 v 8:41
Klobasa: Big jerk, big ryba, pěkná inspirace.
- Pondělí 27. července 2015 ve 21:57
HaD: :))))
- Pondělí 27. července 2015 v 19:11
kubas: Ale :-)))… Kdy jedeme?
- Pondělí 27. července 2015 v 17:48
Tomik: kubas> tohle byla nejmenší ze tří chycených plus několik neproměněných záběrů…
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Úterý 28. července 2015 v 8:41
- Neděle 26. července 2015 ve 20:03® Boučan
- Datum lovu: 16.7. | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem si našel čas na internetové dovádění. Minulý týden jsme letos po několikáté navštívili řeku Svratku. V noci jsem se uchýlil na své oblíbené místečko a bylo zase produktivní. Tentokrát však přineslo něco, co jsem si nepředstavoval ani v těch nejdivočejších snech. Nový osobák zvednut skoro o půl metru. Krásně stavěná 157cm. Jéčko 13 letos Boduje
Konečně jsem pořádně prověřil sestavu. Další slova už by snad byla zbytečná, nebo by jich muselo být nespočet
Děkuji sv.Petře!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. července 2015 v 19:48® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 26. července 2015 v 19:47® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 26. července 2015 v 19:45® HaD
- Datum lovu: 7-18.7.2015 | Revír: Laponsko | Způsob lovu: Přívlač
Pár fotek z Laponska – štiky jsou zde hooodně hopsavé
+ Radimův osobáček – 43 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. července 2015 v 9:02® skwor
- Datum lovu: 23.7.
A hledáme nové fleky. Táta měl slušné ryby, já čudlařil.
Tento příspěvek byl editován 26.7.2015 09:02:30 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 28. července 2015 ve 14:10
HaD: JJ, chápu :-)
- Úterý 28. července 2015 ve 13:56
skwor: Já si prostě revíry tajím, celkově. I proto sem dávám jenom zlomek z fotek co mám.
- Úterý 28. července 2015 v 10:52
HaD: Tyvole, vy děláte, jak kdyby šlo o naleziště zlata :-DDD
- Úterý 28. července 2015 v 8:41
skwor: „tam“ odkud je tohle, určitě ne :-)
- zobrazit všechny komentáře (9)
- Úterý 28. července 2015 ve 14:10
- Sobota 25. července 2015 v 10:27® kerob
- Datum lovu: 24.7. | Revír: reka u prahy | Způsob lovu: Přívlač
V zachvatu nudy jsem vyrobil par mysi na nocni povrchovou privlac na tlouste a vcera doslo na test, ktery dopadl nad ocekavani dobre. Nekolik tloustu do cca 40 cm, spousta zaberu a kolega na muj vytvor z hladiny vytah malyho candatka. A velka podivana byla uzovka cca metr dlouha, ktera se do sebe snazila nasoukat 25 cm ostrou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. července 2015 ve 13:19® Piscivor
- Datum lovu: 22.7.2015 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Bomba počasí. Přes den vedro a pak před bouřkou to začalo. 20 okounků do 25cm a jeden 45cm obrněnec. Na 10ku vlasec s jemným proutkem to byl už opravdový soupeř. Po rychlém přeměření a fotce se vrátil mezi kamarády. Doufám, že tam doroste do 60 cm, podmínky tam na to má
. Dávám 3 fotky, páč není vždy dobře vidět metr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. července 2015 ve 21:37® matx
- Datum lovu: 23.7.2015 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
ahoj. tak dnes v práci težkej den. tak jsem si chtěl po práci vylepšit náladu a vůbec se to nepovedlo. nejdřív malej okounek a pak jsem přišel o 3 woblery a při třetí vázce jsem si zlomil prut. no když se daří tak se daří. nemá cenu ani dávat fotky. takže doma to řešil panáček slivovičky. škoda prutu. jinak vody v řece je fakt málo. pic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. července 2015 ve 13:46® tombu
- Datum lovu: 22.7. ránno v 6:08 h | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 23. července 2015 v 10:35® HaD
- Datum lovu: 3.4.2015 | Revír: ostrov Sao Vicente
Českému rybáři se povedl letos velmi zajímavý úlovek a proto jej zde zveřejňujeme:
Rybář: DAVID KOČÍ (*1977), Havlíčkův Brod Ryba: Atlantic Blue Marlin 906 lbs/411 kg Posádka: Stuart Simpson / Callum Scott / Radek Talafous / Djo. Dne: 3.4.2015 Team: DORADA atlantic / PELAGIC Místo: Republika Cape Verde (západní Afrika), ostrov Sao Vicente Celková délka zdolávání: 3 hodiny Maximální hloubka: cca 500 m Foto: cestovní agentura DORADA, více info na: www.dorada.cz, www.facebook.com/dorada.atlantic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 25. července 2015 ve 13:42
Rosetau: Netvrdim, ze nejim maso. Maso me chutna a svuj jidelnicek si bez nej nedokazu predstavit. Ale rozhodne nemam potrebu jist ohrozeny druhy a uz vubec zabijet ze zabavi jen abych dokazal ostatnim jak jsem strasne dobrej. Ja mam sve presvedceni a vubec me neni lhostejne jak rychle tahle planeta jde kvuly lidem do kopru.
- Sobota 25. července 2015 ve 13:14
HaD: Jíš maso?
- Sobota 25. července 2015 ve 12:16
Rosetau: Fuj ubohy. Pak nemaj bejt velky ryby jako tunaci, zraloci a mecouni na pokraji vyhynuti. A nejaky duvody? To jsou jen kecy jinak by se nemohli s tou mrtvolou vyfotit. A David H pohrdanim prirodniho bohatsvi to je jen takova pisnicka k sebeospravedlneni. Kdybys jen tusil jak jsou oceany doslova drancovany a timhle tempem za nejakych 30 let tam nebude nic.
- Čtvrtek 23. července 2015 v 18:08
muf4: satan666:Než začneš dělat závěry a soudy doporučují si přečíst článek o souboji s touto rybou v posledním Rybářství,je tam uveden i důvod proč šla ryba z vody ven
- Sobota 25. července 2015 ve 13:42
- Středa 22. července 2015 v 18:19® HaD
-
Člověk se tak brouzdá řekou a hle… Víla! A pak že jsou pohádkové bytosti smyšlené
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 23. července 2015 v 6:30
Leontýn: Jo, tu znám. :-)
- Čtvrtek 23. července 2015 v 6:30
- Středa 22. července 2015 v 11:42® toro
- Datum lovu: 21. 7. 2015 | Revír: Brčálník za humny | Způsob lovu: Plavaná
Odpočinek od přívlače. Hadička rovných 80.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 23. července 2015 v 9:11
Marekzprahy: Pecka. Mě berou také v pravé poledne na feeder na hnojáky. Večer ani brnk
- Čtvrtek 23. července 2015 v 7:52
Klobasa: Vidím, že máš stejnou strategii:-) V pravé poledne a na splávek mi koušou, ale montépotvůrky zatím. Palec dolů za provokaci, takovej brčálník Ti závidím!
- Čtvrtek 23. července 2015 v 9:11
- Úterý 21. července 2015 v 18:51® Leontýn