Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 19. listopadu 2005 v 18:36® HaD
-
a takhle to vypadalo u vody dnes
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 18:32® HaD
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 18:31® HaD
-
jeden pstroužek a vzadu pepíno, který chtěl být taky zvěčněn
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 18:31® HaD
-
tady ještě z Lipna, kde jsme byli ve středu. než jsme štiku vyfotili, tak mi z lodi utekla
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 18:26® HaD
-
někdy před týdnem jsme byli se Zdendou na Orlíku. moc to nebralo, ale Zdenda si to užil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 17:16® Hrouzek
-
a ještě jedna pro kamarády :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 17:13® Hrouzek
-
tenhle wobler ji asi opravdu zachutnal, po zjištění,že jsem už poněkolikáté ztratil peán,to bylo zajímavé..,ale tatka otevřel zobák a já klacíkem uspěšně vyproštil a mohla zas plavat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 17:10® Hrouzek
-
trochu toho boje…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 17:08® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. listopadu 2005 v 17:05® Hrouzek
-
Dneska nejdříve s muškou,ale ta nic moc nedělala krom pár potahů s jednim vytaženým duhákem,tak jsme jeli zkusit štiky a stihli jsme to jen tak-tak a jestli se neoteplí,tak to byla poslední vláčka na tom revíru v tomto roce… Rybník už byl 99% pokryt tenkým ledem,občas v tom malej otvor a někde šlo vodit woblera pod ledem,protože to byl jenom sněhovej pokryv,tak se to dalo rozrážet… Ze začátku nic, pak jsem začal vodit woblery pomaleji a nepravidelně a už to celkem šlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. listopadu 2005 v 18:32® jake
-
Dnes konečně po delší době spokojenost s vláčkou. Zdá se, že už by to konečně mohlo začít jít. Na Lukově dnes 3 candátci – žádní obři – největší 46 – ale potěšili. Všechno na jednu plandu, kterou jsem si podobnou koupil v úterý a hned druhým náhozem – krásný okoun a hned asi pátým náhozem se mi otevřela karabinka a bylo po plandě. Tak jsem si ji šel dnes koupit znovu. V zeleném proužku už nebyla, tak jsem vzal žlutý – a zdá se, že to by na candátky mohlo fungovat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. listopadu 2005 v 11:34® ORIMP
-
Parťák Andy sa včera pochlapil!Rieka Kysuca-Jalec hlavatý,nemeraný,vrátený!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 22:10® Fredy
-
Dnes vlacka s Denigom,ja ako obvykle bezrybka. Denigovi sa darilo. Ach jo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 21:36® Mlady_Rybar
-
to sem psal já
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 21:36
-
Dnes vláčka na jezírku na Košutce s pickerem, nástraha wobler rapala jointed, bezrybka, vůbec to nebralo, ani okolní bobkaři nic netahali, na tomhle revíru asi už ryby šly spát, žádný zálovy, nic, v létě byly pozorovat všechny známky rybí aktivity.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 19:54® Hrouzek
-
Tak dneska s vláčkou a nakonec jsem trochu i zamouchařil, z pěknýho slunečnýho dne přešlo na vítr a velkou huhulenici.. Ale ani to nás neodradilo, nakonec štiky začli brát na woblera od Rapalky,už to vypadalo,že nebude nic,ale tenhle woblírek nás zachránil,nakonec 4 štiky od 35cm do cca 55cm. Pak na gumky jen mini okouni i celé hejna za tim jezdili ale prckové tak do 20cm a nakonec 2 vytažení,potom jsem přezbrojil na větší gumku a byl pokoj.. :o)) Pak jsme se přestěhovali jinam a velká sněhová bouře nás nepustila k vodě,tak jsme zkončili v teple u kafíčka s AlešemV,potom v 15:00 se šlo ještě chvilku zachytat a duháci kolem 35cm,jeden i velkej duhák mi roztočil zamrzlej kolovrátek, ve kterém hrkalo,nakonec zamířil to keříku u břehu,tam se chvilku mrcasil a byl pryč,měl tak kolem 55–60cm :o) Pak ještě přišli 2 siveni z toho jeden vypasenec tak okolo 45cm.. Pěknej den,jen kdyby to počasí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 19:07@ Michal Mařík
-
nechranice 41cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 16:41® HaD
-
včera bezva lov na Lipně – okouni, štiky, candátek a nějací duháci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 16:14® jiris
-
Dnesni Lov s Pifem, super vychazka. Nejdrive Pif hledal a pozdeji nasel prut z garaze, ometl z nej pavuciny a hura na ne. Prvnim hodem zjistil, ze mu pes nebo rýč vedle, ktereho ma pruty v garazi poctive ulozeny je zlomeny, tak chvili chytal a opustil mne. Ja se presunul kousek jinam a zlakal jsem tak asi 60 liposu. Vse na sucho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 13:05@ Alivio
-
Sorry,zapomněl jsem foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 13:04@ Alivio
-
My s BoBem taky,hrůza a děs. Ale jeden úlovek přece jen máme. Nakonec skončil u mě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 11:59® Tomik
-
ted jsem dorazil z hodinovy vlačky. bezrybka a jeste k tomu zmrzlej jako psi hovno. jenom mi spadnul jeden okiš
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. listopadu 2005 v 16:05® František
-
Vltava nad Týnem nad Vltavou: Dopoledne za 3 a půl hodinky na tvistříka cca 15 okounů nej 20 cm a jedna setřepaná štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. listopadu 2005 ve 14:21® Kazan
-
Běla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. listopadu 2005 ve 14:14® Kazan
-
Byly stromy a pod nimi ryby, nejsou stromy nejsou ryby, už se těším až to ještě vykamenují, to tam pak už nezavadím ani o ploutev. Jinak jeden tlouštík z jiného fleku, jen tak pro kontrolu, že jinde ryby jsou a berou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. listopadu 2005 v 0:37® vn
-
Okoun 33cm-wobler Executor 7 RR,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. listopadu 2005 v 0:34® vn
-
13.11.2005 13–15 hod. Lohenice jezero. Štika 2× 55cm -wobler Pike 11,Okoun 33cm-wobler Executor 7 RR, Candát Executor 7 RPH
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. listopadu 2005 v 0:31® vn
-
Labe 27-malá voda jezero Lohenice , 13–15 hod. Štika 2× 55cm -wobler SALMO-Pike 11,Okoun 33cm-wobler SALMO-Executor 7 RR, Candát SALMO-Executor 7 RPH viz foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:42® Padis
-
2
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 ve 23:39® Padis
-
Chrudimka dnes dvouhodinovka vláčení 2 okiši 1 štika 3 záběry neproměněné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.