Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. května 2015 ve 21:10® pemalda
- Datum lovu: 7.5.2015 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Poslední dobou sem se pokoušel ulovit nějakého lína na místě kde se mi je loni podařilo objevit.Věnoval sem jim opravdu hodně času,ale bez úspěchu.Dnes sem zkusil řeku a něco málo pochytal.Jedna ryba stála i za foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. května 2015 v 17:39® Filip816
- Revír: jihomoravsky kraj | Způsob lovu: Přívlač
Tak tady je jeden sádkový letošák z předevčíra.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. května 2015 ve 14:55® HaD
- Datum lovu: 5.5.2015 | Revír: potůček | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem včera v tom šíleném dusnu nedokázal dřepět doma a vyrazil na další zkušenou
Cíl: další potok a hledání ryb – v pěkné bouřce a dešti. Našel jsem jich nakonec docela dost, ale žádná nestála za foto. A ten jedinej, kterej by stál nejen za foto, ale i za vítězný výkřik, ten spadl
Ale zase je důvod se vrátit!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. května 2015 ve 20:38® Kelni
- Datum lovu: 5.5.2015 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Celodenní výlet po mém oblíbeném revíru, dopoledne sem se neuvěřitelně trápil jen dva mini potočáčci, odpoledne se to zlepšilo přišlo pár duháků ke čtyřiceti, no a na večer??? Nádherná ryba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 7. května 2015 v 10:11
troutkiller: Už si viděl píchlého Duháka?Já jo,na rožni.
- Čtvrtek 7. května 2015 v 8:10
mvincik: Nemyslím si, že duhák, který přežije ve vodě první týdny po vysazení a je navíc třeba jednou dvakrát „píchlý“, sežere už všechno včetně vajglu. Naopak, stává se z něj kolikrát ryba, kterou je těžší ulovit, než třeba i toho původního potočáka. Bývají již pěkně mazaní, vybíraví a opatrní. Samosebou, čerstvě vysazení PD, s těma je to jinak…
Tahle ryba je krásná, moc hezky vybarvená. Gratulace.
- Čtvrtek 7. května 2015 v 7:33
troutkiller: Mně taky vláčka baví ale z Okyše přez 40cm mám větší radost než z pitomce kterej sežere i vajgl od cigarety:-(Duháky mám taky pěkný ale puvodní domorobec je v žebříčku uspěchu vždy před nima:-)
- Středa 6. května 2015 ve 13:53
HaD: Tahle ryba nevypadá na „letošáka“. A zdivočelej duhák už má hodnotu. Já byl takhle letos rozradostněnej z divokýho sivena.
- zobrazit všechny komentáře (8)
- Čtvrtek 7. května 2015 v 10:11
- Úterý 5. května 2015 ve 12:57® HaD
- Datum lovu: 3.5.2015 | Revír: potok | Způsob lovu: Přívlač
Jak se říká – s jídlem roste chuť a tak jsem hned v sobotu vyrazil na další „objevovačku“. Potůček opravdu „pidi“ ale jednu rybku jsem si vychodil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 7. května 2015 v 6:07
satan666: to mas pravdu.srovnavat se to neda.kazde ma svoje.ja si uziju dost Oobjevovani a Svazovky pres tyden..a jelikoz se na Pstruhovku muze"omezene",prokladam vikendy obcas soukromakem.
- Středa 6. května 2015 ve 13:54
HaD: Je to tam fajn, ale mě už to neláká, když jsou otevřený normální vody. Přeci jen potoky a říčky jsou něco jinýho.
- Středa 6. května 2015 v 7:05
satan666: ahoj Davide.Mam k tobe dotaz ohledne Sykovce..kamarad me tam na patek zve,ale pro me je to 200 km tam a pak i zpet a tak zvazuju jestli se tam vidat..Jak jste si tam zachytali s Drakym a Velikostne ryby jake..tedy krom tech co jsem videl zde..Predem dekuju za info.Standa
- Čtvrtek 7. května 2015 v 6:07
- Úterý 5. května 2015 ve 12:56® HaD
- Datum lovu: 2.5.2015 | Revír: mnoho | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne jsme se přesunuli na větší revír a snaha byla o většího potočáka, případně i duháka. Kosatka zahájil duhákem cca 50cm a pak jsme sice v dešti, ale krásně, zachytali potočáky. Až na ten déšť parádní den, kdy jsme si zachytali a objevili nádherné zapadlé pstruhovky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 6. května 2015 ve 13:55
HaD: Klobasa: tak určitě, ale bez ryb by mohl být fotograf jaký chtěl :-)))
- Úterý 5. května 2015 v 17:05
Klobasa: Moc pěkný, jak se do toho obuje fotograf, tak to lítá na každej cajk:-))
- Úterý 5. května 2015 v 16:40
Draky: Dvojitá čeburaška, karabinka jak býk, obr fous neukousnutýho silonu a stejně ty ryby chytá, to je v háji tohleto. :-D
- Středa 6. května 2015 ve 13:55
- Úterý 5. května 2015 ve 12:53® HaD
- Datum lovu: 2.5.2015 | Revír: mnoho | Způsob lovu: Přívlač
V pátek jsme si dali s bráchou, Vlažňochem a Kosatkou „tour de jižní čechy“ po neznámých vodách. Takovou „objevitelskou“
Začátek byl tristní – nemohli jsme nic chytit, pršelo, hlad… Jen Vlažňoch měl kliku a ulovil pěkného okouna. Na to, že jsme ale jeli na pstruhy, nic moc. Po poměrně dlouhém přesunu jsme se dokodrcali na úplně jinou vodu. Hlad byl cestou zažehnán, ale pršelo dál. Tady už jsme dokázali ulovit krásné pstruhy a mě se povedl zdivočelý siven ke čtyřiceti cm. Radost obrovská!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. května 2015 ve 12:22® HaD
- Datum lovu: 1.5.2015 | Revír: potok | Způsob lovu: Přívlač
S bráchou jsme vyrazili už minulý čtvrtek odpoledne (na pátek byla předpověď ouplně na h…). Úžasná procházka s rybami. Brácha smáčkoval, já nymfoval. U malých ryb jsme byli úspěšní podobně. Po hodině jsem nasadil větší nymfu (8cm) a záběrů paradoxně přibylo a především od lepší ryb. Jeden byl na místní poměry opravdu luxusní (odhadem k 35 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 5. května 2015 v 15:56
Petula: Hezký potůček,hezké fotky nádherných ryb,gratulace,takové revíry mám nejraději.:-)
- Úterý 5. května 2015 v 15:56
- Úterý 5. května 2015 ve 12:18® CK PEPA
-
Pondělí 4.5. Zdá se, že se ryby daly do pohybu a štiky začínají žrát. Po prudkém ochlazení, které zasáhlo Aland 29.4. a uvedlo štiky do stavu apatie, si někteří z nás dnes konečně zachytali. Několik dvojic na lodích dnes ulovilo 10–25 štik (Dan s Ondrou samozřejmě přes 30 ks) včetně 4 ryb délky přes 90 cm. Okouni žerou jak vzteklí. Jedná se sice o drobné rybky 15–25 cm, ale některé dvojice rybářů ulovily za pár hodin lovu i více než 50 okounků. Jardovi dnes utekla obrovská štika délky 120–130 cm. Jirka zdolávání ryby filmoval až do chvíle, kdy se Jarda pokusil rukou rybu vylovit uchopením za skřele. Bohužel v té chvíli praskla šňůra nad návazcem a ryba odplula. I z filmového záznamu je velmi dobře patrné, jak velká ryba to byla. O pár hodin později ulovil Jarda pěknou devadesátku, ale z výrazu jeho tváře na fotce je vidět, že to byla po předchozím zážitku jen velmi chabá náplast na jeho smutek.
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. května 2015 v 10:38® risa.kabat
- Datum lovu: 3.5.2015 | Revír: Boleradice | Způsob lovu: Kaprařina
Lovec Milda-Miloš Mivardi z Morkůvek na Břeclavsku, kapr 59 cm, 4,5 kg, nástraha zelená foukačka.
Tento příspěvek byl editován 4.5.2015 10:41:13 uživatelem risa.kabat.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 5. května 2015 ve 2:27
Kralu021: pane kolego ještě jsem čekal že poradíte aby si autor zavřel kufr od auta než bude příště fotit jsme tu kvůli rybě a né špatně nastavenému fotáku
- Pondělí 4. května 2015 ve 23:06
Gill: risa.kabat> pane kolego, uber na fotítku před focením saturaci a sytost, nebo nech fotítko nastavené na automatiku, ta by neměla udělat takovéto mega omalovánky ( platí pro všechny tvé fotky). Vím, že jsou teď někde in fotky jako „omalovánky“, ale co je moc … :-(
- Úterý 5. května 2015 ve 2:27
- Pondělí 4. května 2015 v 10:34® risa.kabat
- Datum lovu: 26.4.2015 | Revír: Boleradice | Způsob lovu: Kaprařina
Lovec Zdeněk Herzán z Morkůvek na Břeclavsku, kapr 94 cm, váha 19 kg, nástraha červená foukaná kukuřice.
Tento příspěvek byl editován 4.5.2015 10:39:15 uživatelem risa.kabat.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 8. května 2015 v 11:05
malamut: skopík: Ty by ses měl zabÍvat spíš českým pravopisem.
- Čtvrtek 7. května 2015 ve 20:06
prroud: Kapra mi rozhodne lito neni.......zadnyho.
- Čtvrtek 7. května 2015 v 19:47
skopík: jelikož se zabívám lovem kaprů tak vim jak vypadá kapr který má přes 90 cm a 19 kg musím říct že tenhle kapr 94cm a 19kg nemá ani náhodou ten kapr má max 80 – 85cm a 11–12kg víc ani náhodou každopádně je tak i tak velká škoda .....nehledě na to jak taková ryba dlouho roste je to hrozný dal bych všude K70…neřeknu když si někdo vezme kapra do 60cm ale tohle je fakt hrozný ..... :(
- Čtvrtek 7. května 2015 ve 14:53
Martens44: Přeju 10 kostí v krku a 50 v pupku.
- zobrazit všechny komentáře (17)
- Pátek 8. května 2015 v 11:05
- Pondělí 4. května 2015 v 10:29® risa.kabat
- Datum lovu: 3.5.2015 | Revír: Boleradice | Způsob lovu: Kaprařina
Hokejový kapr, 64 cm, 5 kg, nástraha foukačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 4. května 2015 v 17:02
Mysak1: nic proti zmasení kapřa ale fotky někde na zápraží stojí za prd :-D
- Pondělí 4. května 2015 v 17:02
- Pondělí 4. května 2015 v 9:24® Petula
- Datum lovu: 2.5.2015 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Potočáci nebrali vůbec,tak alespoň duhákům šmakovalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. května 2015 v 9:21® Petula
- Datum lovu: 2.5.2015 | Revír: řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Úhoříci byli při chuti i tentokrát
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. května 2015 v 15:25® Klobasa
- Datum lovu: Na prvního máje | Revír: Nevelký | Způsob lovu: Plavaná
Cejnobraní na stojáku s kolegou nebralo konce, pochytáno přes třicet kusů zrcátek a jedna ryba domácí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. května 2015 ve 22:51® Filip816
- Revír: jihomoravsky kraj | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 1. května 2015 v 19:00® JohnyBe
- Způsob lovu: Přívlač
Strakaté a klikaté překvapení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. dubna 2015 ve 13:30® skwor
- Datum lovu: 30.4.
Jeden z těch dnů, kdy to člověka u vody prostě baví. Mít víc žížal, ještě tam sedím. Mraky cejnů, pár krásných plotic, bolen, okoun a kapřík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. dubna 2015 ve 20:42® Mladý Rybář
- Datum lovu: 27.4.2015 | Revír: Jizera | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 29. dubna 2015 v 11:35® Raimo
- Datum lovu: 25.4.2015 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Jeden večerní Labský Amur
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. dubna 2015 ve 21:00® xsemik
- Datum lovu: 26.4.2015 | Revír: zpč. pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se poprvé dostal do divokých míst této říčky, kde by se měli vyskytovat siveni. Sivena jsem nepotkal ani jednoho, ale potočáci se celkem ukázali, i když jen v malých velikostech. Ale příroda kouzelná…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. dubna 2015 ve 20:55® xsemik
- Datum lovu: 25.4.2015 | Revír: zpč. pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Počasí nádherné, trochu více vody, ale tečkovaní krasavci byli při chuti. Většina záběrů byla dost opatrná, takže se většina ryb buď vůbec nesekla, nebo vyhákla po přitažení – ještě předtím, než by se nechali vyfotit… Dokonce jsem poprvé zažil pstruha, který vyskočil nad vodu při pronásledování rotačky, když už jsem ji při břehu vyndaval z vody…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. dubna 2015 v 19:12® Nemaro
- Datum lovu: 25.4.2015 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder
Devadesát procent mých rybářských výprav směřovali na rybníky a slepá ramena. Na hlubších řekách, kde si s montáží pohrává proud jsem zkrátka neuměl moc chytat. Minulý víkend jsem se rozhodl, že to přece jenom vyzkouším. Začátky byly celkem krušné jelikož jsem neustále přidával závaží a snažil se udržet nástrahu na místě nebo alespoň v půlce řeky. Když jsem vše ,,vypiloval" přišlo pár krasavců. Ryby nebyly velké, ale na první vycházku to myslím není špatné
Tento příspěvek byl editován 28.4.2015 19:13:29 uživatelem Nemaro.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. dubna 2015 v 15:11® Padis
- Datum lovu: 27.4.15 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera na chvíli u vody.Sice rybkám se moc nechtělo,ale nějaká se chytit povedla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. dubna 2015 ve 20:36® HaD
- Datum lovu: duben 2015
Chytat ryby a tábořit na řece v poušti pod 10 metrovou písečnou dunou má takové kouzlo, že i když úlovek nepřijde, má člověk zážitek na celý život!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. dubna 2015 ve 20:24® HaD
- Datum lovu: 27.4.2015 | Revír: potok | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes konečně zahájil. Potok už byl řádně promrskán v předchozích dnech, tak to byla celkem bída. Nicméně se nějací tečkovaní povedli, bráchovi spadl jeden tak 40–45cm a mě potěšila plóťa, která zobla smáčka
Pěkné to bylo. Bodovaly naše nymfy a mikrosmáčci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 28. dubna 2015 v 15:15
Scanix: No vidis, sice opozdene, ale preci, ja letos nezahajoval, neni cas na pstruhovku, ale verim, ze si to snad vynahradim na velke zahajeni ;)
- Pondělí 27. dubna 2015 ve 22:37
HaD: Chtěl jsem už včera, ale to bylo až moc hardcore :))))
- Pondělí 27. dubna 2015 ve 21:26
Draky: To si doma moc dlouho nevydržel. :-D
- Úterý 28. dubna 2015 v 15:15
- Pondělí 27. dubna 2015 ve 14:23® MAF
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 27. dubna 2015 v 9:14® HaD
- Datum lovu: 14.-26.2015 | Revír: Kazachstán
Návrat ztraceného syna. Jsem živ a zdráv, svaly mám jak herec akčních amerických filmů a zážitky na celý život
Díky Kazachstáne!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 28. dubna 2015 ve 21:53
Klobasa: David H.: Dobré víno musí také nějakou chvíli zrát:-)
- Pondělí 27. dubna 2015 ve 20:25
HaD: Článek asi bude chvíli zrát :-)
- Pondělí 27. dubna 2015 v 19:01
prroud: Tak jen z raftu bez ryb to asi moc na clanek nebude,ale zprava jak tam bylo a probehlo to,by zajimava bejt mohla.
- Pondělí 27. dubna 2015 v 17:43
Filo: doufám že bude článek:-)
- zobrazit všechny komentáře (9)
- Úterý 28. dubna 2015 ve 21:53
- Pondělí 27. dubna 2015 v 9:12® Petula
- Datum lovu: 26.4.2015 | Revír: řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Ještě něco málo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 27. dubna 2015 v 17:38
Petula: Mr.Štikáč:Skoro ses trefil,Období stejné,řeka i místo stejné,způsob lovu a nástraha stejná,lovená ryba pouze velikostně menší a jediné co jsi netrefil je rok lovu,ale i tak slušná trefa.:-)
- Pondělí 27. dubna 2015 v 17:09
kubas: Mr.Štikáč: Důkaz? Kdybys někdy neplácal kraviny, to by byla věc… Podobné fotky možná, ale stejné určitě ne. Jsou tam na první pohled patrné značné rozdíly.
- Pondělí 27. dubna 2015 ve 14:14
Mr.Štikáč: Stejny fotky tu uz byly hele ale s jincim datumem !!!!!!!!!!!!!
- Pondělí 27. dubna 2015 v 17:38
- Pondělí 27. dubna 2015 v 9:10® Petula
- Datum lovu: 26.4.2015 | Revír: řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Už i úhoříci koušou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 30. dubna 2015 ve 20:18
Klobasa: Petula: Díky, gratulace spíš bude pro to monté, že přežilo z deseti centimetrů dva až tři roky v dravčí hladové vodě doteď a mělo i jistou dávku štěstí na mne:-) Jistě znáš některé důchodce, co přece nevyhodí pět korun za háček:-( Tak Petrův zdar a úspěšný lov!
- Čtvrtek 30. dubna 2015 v 17:54
Petula: Klobasa:tak to gratuluji,v sobotu se na ně chystám znova,ale na ty větší,snad budu mít štěstí
- Úterý 28. dubna 2015 ve 21:51
Klobasa: Moc pěkné místečko kolego, taky už jsem ustříhnul dvě nefotogenické montétkaničky zpátky do vody a slíbil jim dalších pět let života. V květnu se chystám častěji podívat na zoubky těm větším kouskům, gratulace.
- Čtvrtek 30. dubna 2015 ve 20:18