Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. března 2015 v 19:08® spike
- Datum lovu: 10.3.2015 | Způsob lovu: Muškaření
Po nedělním propadáku jsem to jel dnes vyzkoušet s muchou zase, znovu pár mušek na vegetaci ale povedla se první rybka takže spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. března 2015 ve 21:48® CK PEPA
-
Jezero Corrib 20.-22. února Při únorové výpravě na irské jezero Corrib prošli Petr a Petr i s průvodcem Tomem zatěžkávací zkouškou. Na západ a sever Evropy konečně dorazila zima. V Irsku se vším, co k tomu patří – větrem, sněhem, kroupami i deštěm. Jeden den se dokonce tvořila malá tornáda, která zdvihala vodní tříšť z hladiny jezera a vynášela ji do výše několika metrů! Prostě nádhera pro toho, kdo si chce vyzkoušet meze lidských možností, méně zábavy, když jde o rybaření z lodě na velkém jezeře. Bylo velmi těžké dostat se k rybám a přimět je k záběru. Echolot ukazoval ryby především u dna, kde nebyly aktivní, ale trojici nadšenců se zadařilo najít i zátoky, kde na přívlač na místech před větrem relativně chráněných ulovili celou řadu pstruhů délky do 50 cm. I přes nepříznivé podmínky mohli několik hodin rybaření věnovat lovu feroxů a podařil se jeden délky 62 cm o hmotnosti 3,5 kg.
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. března 2015 ve 20:23® Draky
- Datum lovu: 8. 3. 2015 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Je to znát, že i na řece panuje jaro. Ryby už hezky bojujou a aktivně vyhledávaj potravu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. března 2015 ve 13:36® pemalda
- Datum lovu: 8.3.2015 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dopolední lov.Slunce pálilo a rybám chutnalo.Dnes jsem zkusil hnojáky a trefil se do chuti více druhům.Nejvíc potěšila ostrá a to dokonce dvakrát,což je pro mě milé překvapení-do letoška se mi je nedařilo najít.Na jedné už bylo vidět,že to na ní přišlo.Krásně zbarvená ryba,ale ostré slunce mi znemožnilo přenést její krásu na fotku.Hnojáci chutnali tloušťům i cejnům a ploticím a občas i jesen neodolal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. března 2015 ve 20:56® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: ten náš | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes 8. vycházka u vody a první kapřík.
Měl štěstí, že byl první, jinak bych ho pozval ke stolu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 7. března 2015 ve 21:01
skwor: Starej Browning Syntec… dobrá mašinka, v malé velikosti by se mi líbil.
- Sobota 7. března 2015 ve 21:01
- Čtvrtek 5. března 2015 v 18:38® Kojak
- Datum lovu: 4.3. | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Zdar tady je pár fotek ze včerejšího lovu ,parmičkám se moc nechtělo ,tak jsem aspoň nakrmil kachny ,těm krmítkovka šmakovala…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2015 ve 12:03® Zedtu
- Datum lovu: 21.2.2015 | Revír: J.Morava svazovka | Způsob lovu: Feeder
první letošní rybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2015 ve 22:02® luckyway
- Datum lovu: 03/0615 | Revír: Lagan, NI | Způsob lovu: Přívlač
Prvniho nam zacala pstruhova sezona, tak jsem si vysel na dve hodinky k rece. Zima, silny vitr a dest, proste super pocasi. Vysledek byl ctyri pstruzi. Tri jsem ani nevyndaval z vody. Na obrazku 30+ rychle vyfoceny a soupnuty zpet do vody. Zacatek sezony pokrteny, velka spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2015 ve 21:17® Řízek
- Datum lovu: 3.3,2015 | Revír: reka | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní chvilka s mušákem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2015 ve 20:29® Draky
- Datum lovu: 3. 3. 2015 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Dneska po práci necelá hoďka u vody a musím říct, že jsem si pochrochtal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2015 v 0:01® MARKULINKA
- Datum lovu: 2.3.2015 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Hezky strávený den u vody s přítelem. Všechno plave zpět v řece.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 3. března 2015 ve 14:06
Pecky: Sice plavou, ale voplácaný od bahna :-/
- Úterý 3. března 2015 ve 14:06
- Pondělí 2. března 2015 ve 23:36® vlcak38
- Datum lovu: 2.3.2015 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Dnes s přítelkyní u vody. Záběrů dost a povedli se 3 kousky. Všichni plavou zpět ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2015 ve 20:21® Martin K.
- Datum lovu: 2.3.2015 | Revír: Praha | Způsob lovu: Feeder
První pokus o rybu na neznámém stojáku v novém městě. Chytání krásné, plotice braly neustále a potěšili mě první letošní kapři, v což jsem ani nedoufal! Dva kousky 46 a 52 cm. na fotografii větší z nich
Tento příspěvek byl editován 2.3.2015 19:24:26 uživatelem Martin K..Oba vráceni vodě. Petrův zdar!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 6. března 2015 v 11:21
Martin K.: Pouštím všechno, ať je to jakákoliv ryba :) doufám totiž, že to tak dělá čím dál víc rybářů a ve vodách přibudou větší ryby. Všude možně se zavádí horní míra kapra, ale o nějaké horní míře dravců jsem nikdy neslyšel.. Škoda, proti kaprovi nic, ale stavy dravců jsou na tom mnohem hůř.
- Středa 4. března 2015 ve 21:45
gavlos: Joudo.pise stojak!!!ne Vlatava…
- Středa 4. března 2015 ve 20:47
proud: jenom jestli nekecas a kapra si pak nehodil do igelitky po vyfocene :) Kapr z prazské Vltavy v zimě se v kuchyni nikdy neztrati. Vzit si kapra není zbabelost.
- Pátek 6. března 2015 v 11:21
- Neděle 1. března 2015 ve 20:00® Draky
- Datum lovu: 1. 3. 2015 | Revír: Potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem poprvé vyrazil na potok. Rybky sice menší, ale o to víc kusů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. března 2015 v 19:59® Jurgen
- Datum lovu: 28.2.2015 | Revír: Jihlava 3 | Způsob lovu: Feeder
Sice nic extra ale taky uz mám za sebou první výlet k vodě a první puštěnou rybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. března 2015 v 17:19® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Jaro se pomalu ozývá, mezi typickými „zimními“ rybami se začínají objevovat i ty „jarní“ a druhová pestrost se rozrůstá. Tloušti, jeseni, podoustve, ostroretky, plotice, cejnci a cejni začínají být aktivní a jsou už pěkně ve svatebním hávu…
Tento příspěvek byl editován 1.3.2015 16:21:26 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. března 2015 v 15:14® spike
- Datum lovu: 1.3.2015 | Způsob lovu: Plavaná
Chvilková plavačka na rybníčku po obědě přinesla pár karásků.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2015 14:18:01 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. března 2015 ve 14:28® cervena
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 1. března 2015 ve 14:31
cervena: dnešní vychaska jeden zabjer na červa ale parada
- Neděle 1. března 2015 ve 14:31
- Neděle 1. března 2015 ve 14:23® cervena
- Datum lovu: 1.3.2015 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
dnešni rybolov na přehradě napul ještě zamrzlo ale krasná vychaska jeden zabjer ale aspon něco
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. března 2015 v 0:57® Draky
- Datum lovu: 28. 2. 2015 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Ty ryby jsou strašně líný! Myslel jsem si, že si v klidu sednu k vodě a jen tak si zachytám, ale bohužel, zase jsem musel vymejšlet kde co, abych něco málo pochytal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2015 ve 23:02® Maer
- Datum lovu: 28.2.2015 | Revír: DŘETOVICKÝ POTOK | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska zahajena sezona paradne. Jsou to sice jeste miminka ale 40 a 42 cm na zacatek potesi.
Tento příspěvek byl editován 28.2.2015 22:03:00 uživatelem Maer.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. února 2015 v 19:53® jepice-zruseno
- Datum lovu: 26.2. | Způsob lovu: Muškaření
Já jsem chytil kulové.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 28. února 2015 v 11:54
Klobasa: Jak je to možné??
- Sobota 28. února 2015 v 11:54
- Pátek 27. února 2015 v 19:28® pemalda
- Datum lovu: 27.2.2015 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Slabá hoďka po práci u vody a dařilo se.Krom jednoho tlouště a pár neproměněných záběrů se mi opět povedl pěknej jesen a pak jsem se dočkal konečně už také něčeho jiného
velká radost a to jsem ještě netušil,že na závěr přijde ještě na rohlík u dna po jemném opatrném záběru jedno překvápko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 4. března 2015 v 18:24
pemalda: Dík
- Úterý 3. března 2015 ve 20:21
mvincik: Tak v tom případě ti upřímně gratuluji k první velice krásné Ostré. Sám dobře vím, jakou jsem měl radost z té svojí. Ať se daří i dál, Tobě, i těm Ostrým!
- Neděle 1. března 2015 ve 23:26
pemalda: mvincik:Byla to náhoda.Viděl jsem tady na místech kam chodim za posledních pár let na vlastní oči ulovené dvě.Vím o místě kde údajně jsou a ač to mám doslova pár kroků od baráku,tak jsem tam nikdy ještě nechytal.Tato je má první v této velikosti za skoro 30 let rybaření.Pro mě velmi cenný úlovek.Možná už jsem někdy dřív nějakou menší chytil,ale nejsem si jistý jestli to byla ostrá.
- Neděle 1. března 2015 ve 13:03
mvincik: Parádní rybky. Tu ostrou jsi tam potkal poprvé, nebo o nich víš?? My jich tu pár máme, ale řesto jsem ji chytil pouze jednou…
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Středa 4. března 2015 v 18:24
- Pátek 27. února 2015 v 9:51® Hansp
- Datum lovu: 2015 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
…čekání na novou sezónu…nové proutky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. února 2015 v 9:48® Hansp
- Datum lovu: srpen 2014 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Kaprařina
…nějaké ty fotečky z loňska…už aby to zase bylo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 27. února 2015 v 18:05
Draky: Sundej čepici! :-D
- Pátek 27. února 2015 v 18:05
- Pátek 27. února 2015 v 8:21® Ficak
- Datum lovu: 23.2.2015 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Kaprařina
Zkouška Go pro kamery.
Tento příspěvek byl editován 27.2.2015 07:25:39 uživatelem Ficak.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. února 2015 ve 23:50® s14sh
- Způsob lovu: Plavaná
Dneska to slo na zizalu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. února 2015 ve 22:59® Kojak
- Datum lovu: 26.2. | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Zdar dnešní vycházka byla ve znamení testování nového místa ,sice po vetší rybě tam nebylo ani památky ,ale pěkně jsem si zachytal bílou rybu a na záběry jsem nečekal tak dlouho jako u lovu parem ,což menší velikost úlovků vynahradilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. února 2015 v 19:20® CK PEPA
-
25.2. Polední šnorchlování u korálového ostrůvku opravdu vydařené – nádherně čistá voda a spousty korálových ryb, několik langust a metrová želva. Stejně jako každý den se udělal krásný večer, který jsme věnovali povrchové přívlači – poppingu, jinými slovy lovu kranasů. Večer zkoušíme lovit žraloky na kousky masa nastražené u dna, ale dnes asi není jejich den. Po dvou hodinách ani záběr a unaveni celodenním rybařením a šnorchlováním jdeme spát. Na dobrou noc nám jeden z lodníků předvedl jak se loví olihně…
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 2. března 2015 ve 20:37
Chose: Je při pobřežním lovu na Maledivách potřeba nějaké povolení?
- Pondělí 2. března 2015 ve 20:37
- Středa 25. února 2015 v 19:15® CK PEPA
-
25.2. Po týdnu rybaření na Maledivách jsme dnes konečně zažili pořádný tropický liják. Pršelo sice jen asi půl hodiny, ale napršet muselo několik centimetrů vody. Přejížděli jsme mezi atoly a zkoušeli ulovit na trolling plachetníka nebo mečouna, ale za půl dne trollingu jsme chytili jen jedno dorado (zlak nachový-koryféna) délky 115 cm.
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
kubas: To bylo keců :-). Ono to půjde, né že né… Akorát s těma muškama brzdi.