Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 11. ledna 2015 ve 4:16® CK PEPA
-
9.1. Řeka má metr vody nad běžný stav, ale je čistá. Na druhou stranu je silnější proud prolém hlavně pro muškaře, kterým se nedaři dostat nástrahy-streamery dostatečně hluboko pod hladinu. Sice majuí muškaři v průměru více ulovených ryb, ale chybí velké kusy. Tomáš a Ondra – nováčci výpravy srdnatě drželi první pozici (oba ulovili dorada dlouhá 72 cm), ale nakonec zvítězilo odhodlání, nezměrná píle a vytrvalost – Saša nejprve zdvihl laťku na 79 cm a téhož dne odpoledne na 92 cm. A to nepočítáme metrová dorada, která se bohužel nepodařilo zdolat.
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. ledna 2015 ve 4:08® CK PEPA
-
8.1. Podařilo se nám na řece Paraná získat nejlepší týden sezóny. No on je to jen teoreticky nejlepší týden sezóny. Muškařům komplikuje rybaření častý vítr a vláčkaři mají výrazně méně ryb, než při minulé výpravě. Na druhou stranu je záběrů hodně, útočí nám na nástrahy i extrémně velké ryby, ale většina úlovků padá, trhá návazce nebo lanka…
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. ledna 2015 ve 20:22® pemalda
- Datum lovu: 7.1.2015
Taky už jsem byl letos dvakrát na chvilku zkusit plavanou.Zatím to bylo jen o bělicích a jesenech.Tyto dva druhy jsou dost při chuti a díky tomu jsem asi za dvě hodiny lovu chytil víc ryb než na přívlač za poslední tři měsíce loňského roku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 10. ledna 2015 ve 21:56
mvincik: Hlavně, že tam jsou. Snad se jim bude dařit lépe, než doposud. Ať se daří!
- Pátek 9. ledna 2015 v 19:00
pemalda: Ono jich tu zas tolik neni a když nevíš kde je hledat,tak se na ně těžko natrefí.Já je byl jen omrknout,jestli někam nezmizeli.Až někdy zas vyrazim na ryby,tak půjdu zkoušet hledat nějaký lepší tloušťáky.
- Pátek 9. ledna 2015 ve 13:09
mvincik: Pěkní jeseni. Já tam u tebe na ně nenatrefil. U mě to bylo o pěkných ploticích a slußných tlouštích.
- Sobota 10. ledna 2015 ve 21:56
- Pondělí 5. ledna 2015 v 17:59® Kazan
- Datum lovu: 5.1.2015 | Revír: Lužka | Způsob lovu: Plavaná
Druhá letošní výprava na tlouště, největší měl 49cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. ledna 2015 v 16:25® Jak.novi
- Datum lovu: 3.1 2015 | Revír: Berounka (Plzeň)
Rád chodím k řece pro potěchu oka, ale tohle je fakt hnus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 10. ledna 2015 v 8:53
mastrof: tam předpokládám že šlo o plánovanej a povolenej odstřel, to už je jiná…
- Pátek 9. ledna 2015 ve 22:02
Klobasa: Mastrof> Jukni vedle na Mrk, do rubriky z lovu, ať máš inspiraci.
- Pátek 9. ledna 2015 ve 20:46
mastrof: kamarád by zasloužil taky dostat infarkt!!! přeci není možné stát se samozvanym mstitelem!!!! chápu že kormorán škodí a je ho moc ale toto? to snad ne!!!
- Středa 7. ledna 2015 v 9:22
Klobasa: František> Asi tuším o kterého jde, dělá moc dobře, mě to s tím prakem moc nešlo, ten infarkt je jistější:-)) Chce to asi větší kule.
- zobrazit všechny komentáře (9)
- Sobota 10. ledna 2015 v 8:53
- Pátek 2. ledna 2015 v 16:46® Kuba27
- Datum lovu: 2.1.2015 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Plavaná
tak dneska zahájeno, i když jen na chvilku, kvuli dešti…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. ledna 2015 v 16:40® Kazan
- Datum lovu: 1.1.2015 | Revír: Lužka | Způsob lovu: Plavaná
Nové papíry pokřtěny, mezi tloušti i jeden z kategorie lepších 54cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. ledna 2015 v 11:23® Leontýn
-
Ještě foto.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. ledna 2015 v 11:10® Leontýn
- Datum lovu: 31.12.2014 | Revír: přehrada
Taky jsem se byl včera rozloučit. Byl jsem sice bez záběru, ale bylo tam krásně. Jenom dnes nemůžu ani mluvit, jak je mi blbě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. ledna 2015 v 9:47® Venca Zelenka
-
Tak jsem to byl taky zavřít a ani jsem nesmočil
Tento příspěvek byl editován 1.1.2015 08:54:02 uživatelem Venca Zelenka.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. ledna 2015 v 9:47® Venca Zelenka
-
Tak jsem to byl taky zavřít
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. prosince 2014 ve 23:17® s14sh
- Datum lovu: 31.12.14 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
Tak taky přidávám jedno dnešní zero a GL do roku 2015…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. prosince 2014 v 19:54® regulus
- Datum lovu: 31.12.2014 | Způsob lovu: Přívlač
Už pěkných pár let jezdím na Silvestra ukončit sezónu kapinku na jih. Loni jsem to porušil protože chcalo a asi jsem urazil nějakého rybářského boha a podle toho tato sezóna taky vypadadala. „Rekordní“ počet vycházek, teda spíš nevycházek, prostě letos se to nepovedlo.
Doufám, že ten příští rok bude volnočasovým aktivitám příznivější než ten letošní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 31. prosince 2014 ve 22:52
HaD: Držím palce!
- Středa 31. prosince 2014 ve 22:52
- Středa 31. prosince 2014 v 18:44® CK PEPA
-
Panama – ulovky na jig a ještě pár ryb ulovených během výpravy na jig
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. prosince 2014 v 18:41® CK PEPA
-
31.12.2014
Tak jsem dnes konečně našel čas, abych si přebral fotky z rybářské výpravy do Panamy. Jo, bylo tam hezky, ale ten dnešní sníh venku a sváteční atmosféra mají také něco do sebe… Přikládám pár fotek ryb ulovených na popp
Příspěvek z diskuse na www.rybolov.com.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. prosince 2014 v 17:55® jisa79
- Datum lovu: 31.12.2014 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Také jsem byl dnes ukončit sezonu, ale „ulovil“ jsem pouze omrzlá očka, ovšem procházka po zasněženém břehu s přívlačákem má své kouzlo.
Přeji všem do roku 2015 hodně zdraví a spoustu příjemných chvil strávených u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. prosince 2014 v 17:45® Draky
- Datum lovu: 31. 12. 2014 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem to dnes taky ukončil.
Tento příspěvek byl editován 31.12.2014 16:45:26 uživatelem Draky.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. prosince 2014 ve 14:22® HaD
- Datum lovu: 31.12.2014 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Ačkoli by se dalo říci, že je silvestrovský lov povinností, tak pro mě je to vždy neskutečné potěšení a i kdyby padaly „hovna s hákama“ a mrzlo jakkoliv, vyrazím. A tak to bylo i dnes – rozloučit se sezónou jsem byl na Orlíku. První hodina byla bezkontaktní sport. Pak jsem ale ryby našel uprostřed zátoky a během chvilky vyndal na připravovanou nástrahu (NOVINKA 2015) dva menší okouny a candátka. Bohužel kámoš, který jel s námi, zakňučel, že už musíme domů, protože půjde do práce. Sice jsem si myslel, že vydrží alespoň do tří, ale situaci jsem pochopil a lov po dvou hodinách se skřípěním zubů ukončil. I tak pecka a teď holt půl roku budu jen na dravce vzpomínat.
Všem přeji do 2015 pevné zdravíčko a spoustu zážitků u vody!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 16. ledna 2015 v 18:29
tombu: to mě taky naštve když musím jít pryč od vody
- Středa 31. prosince 2014 ve 22:54
HaD: Jojo, ale štve mě, že jsme jeli domu o 4 hodiny dříve, než bych si přál :(
- Středa 31. prosince 2014 v 16:03
Draky: Hmmmmm, tak se vyplatilo. :-)
- Středa 31. prosince 2014 ve 14:27
Nils Master: taky jsem plánoval jít na Silvestra, ale řeka jaksi zamrzla a pod jezem to nemá smysl :D
- Pátek 16. ledna 2015 v 18:29
- Středa 31. prosince 2014 ve 14:18® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Taky jsem se byl rozloucit s vodou, tedy alespon s dravecky, a tak jsem potkal i kolegyni „rybarku“, ktera lovila kolem snad s lepsim vysledkem
Preji vsem predevsim hodne zdravi do noveho roku, krapet toho stesti a zbytek si uz kazdy obstara sam dle sveho prani
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 31. prosince 2014 ve 14:26
Nils Master: konečně jiné foto než ryby ve vodě na háčku, jen tak dál…
- Středa 31. prosince 2014 ve 14:26
- Středa 31. prosince 2014 v 11:06® Filo
- Datum lovu: 30.12 | Revír: potok | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší ukončení vláčkařské sezóny se celkem vydařilo.Potok byl z věčí části zamrzlej, ale na konec se na mě dva miniaturní okouni přišli podivat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. prosince 2014 ve 20:03® Draky
- Datum lovu: 30. 12. 2014 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Včera plavačka a dneska přívlač – no na oboje pěkný prd.
Řeka už pěkně zamrzá (rozestup mezi fotkama je zhruba 24h).
Tento příspěvek byl editován 30.12.2014 19:03:38 uživatelem Draky.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. prosince 2014 ve 13:58® Jirka 75
- Datum lovu: 30.12.2014 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak poslední letošní vycházka skončila nulou. Nevadí, jsem rád, že jsem se přemluvil a šel se na chvilku vyvětrat
Tento příspěvek byl editován 30.12.2014 12:59:11 uživatelem Jirka 75.Jinak přeji všem hodně úlovků a pohody do roku 2015.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. prosince 2014 v 11:09® corrvete
- Datum lovu: 29.12.2014 | Revír: Jč | Způsob lovu: Přívlač
Před tím ochlazením šli parádní tloušti kolem 50. A po ochlazení mi nebere nic snad jen placka v kapse … Všem přeju v příštím roce hodně rybářských uspěchů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. prosince 2014 ve 23:48® jepice-zruseno
- Datum lovu: 29.12. | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem pouze podsekl jednoho cejna na nilsmástra, jinak jsem neměl ani záběr a tak jsem čuměl po ptákách. Chtěl jsem vyfotit ledňáčka a až když jsem si doma ty nepovedený fotky prohlížel, všiml jsem si těch ptáků vpravo v pozadí …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 30. prosince 2014 v 9:39
Jirka 75: Ledňáčka se mi ještě vyfotit nepovedlo. Naposledy na mě asi 2 minuty koukal, ale jak jsem sáhl pro foťák, byl fuč. Dneska vyrazim na sněžnou štiku, snad neumrznu :-)
- Úterý 30. prosince 2014 v 9:39
- Pondělí 29. prosince 2014 ve 21:40® pete2
- Datum lovu: 28.12 | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi vyprava na vlacku se vyplatila. Venku –8, ocka u prutu zamrzala, guma pri dopadu byla jak kostka ledu, ale odmenou jsou dva krasni potocaci(vyfocen jen jeden , ale oba vraceni krasne rece). Nedoufal jsem ani v zaber, spise tak jednoho nahodneho pruhatce, ale toto. Jestli to byla posledni vychazka roku, tak musim rict jsem jsem max.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. prosince 2014 ve 20:14® chosebaits
- Datum lovu: 29.12 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Dnes asi poslední lov v tomto roce.Nic jsem téměř nechytil. Jediný ulovek zjištěn až při odchodu domu-:))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. prosince 2014 v 18:40® Look
- Datum lovu: 28.12.2014 | Revír: 471049 | Způsob lovu: Přívlač
Odložil jsem o den návštěvu kouzelné tůňky a neudělal jsem dobře. Nasněžilo, zamrzlo a zbyla na mě řeka. Voda sice čistá, ale o dost vyšší, než normál. Na nejlepší místa mě proud nepustil, gumy jsem nebral a woblery jsem ke dnu uprostřed řeky nedostal. Po hodině jsem to vzdal, paradoxně jsem k vodě přišel s rýmou, ale doma po návrstu od vody jsem byl zázračně vyléčen. Podle ksichtu na fotce poznáte, že to v tom mrazu a větru byly galeje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. prosince 2014 v 11:50® HaD
- Datum lovu: 27.12.2014 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Slibovaný report z předevčerejška. K vodě jsme dorazili brzy ráno a ejhle – vše zamrznuto. Vydali jsme se tedy v –8°C hledat rozmrzlé pasáže. Bohužel mě zcela neznámé. I tak se ale dvě štičky povedly a další dva záběry neproměněny. Vzhledem k podmínkám to byla i tak veliká radost!!! Všechny záběry z pomalého propadu. Kdyby nebyl vítr jako pr…, tak by se ten den ustál lépe, ale i tak jsme s bráchou nepovolili a vydrželi až do soumraku. To velké ochlazení ale ryby úplně umrtvilo…
Tento příspěvek byl editován 29.12.2014 10:52:03 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. prosince 2014 v 10:55® casper
- Datum lovu: 28.12.2014 | Revír: stojatý | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem nakonec vyrazil na chvilku k vodě, jestli se pruhovaní banditi náhodou nebudou nudit
)) vzhledem k tomu, že brali velmi opatrně a já už jsem si nějak odvykl na chytání s vlascem, z nějakých 10 záběrů bylo 6 ryb…drtivá většina přišla na klasického smáčka, později zabodoval i dropshot…Tak zítra naposled, rozloučit se s vláčkařskou sezónou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.